De aardse realiteit waar we in leven noemen we ook wel de derde dimensie of de Matrix. In deze realiteit leven mensen met de gedachte dat het leven controleerbaar en maakbaar is. In deze realiteit leven mensen met de gedachte dat het leven eindigend is. Het is de gedachte dat we alles in de beknopte tijd die we nog hebben moeten zien te voltooien. En dat "voltooien" is veel. Want in de dagelijkse realiteit staat we met name in de overlevingsstand. Er moet genoeg geld zijn, we moeten onze baan kunnen vasthouden, we moeten het goed doen voor onze ouders en schoonouders, we moeten er goed uit zien enzovoort. De overlevingsstand zorgt ervoor dat we vanalles moeten. We vechten voor onze bestaansrecht en we vechten voor het afstrepen van een wensenlijst. Het gaat in de aardse realiteit in feite om 2 aspecten: 
Ik "wil" vanalles
Mijn omgeving "wil" vanalles
En daar willen we aan kunnen voldoen, permanent. 

Totdat je de liefde van je leven tegen het lijf loopt, of totdat je een hartinfarct krijgt, of totdat je man zegt dat hij wil scheiden of totdat je failliet gaat. Er zijn verschillende impactvolle gebeurtenissen te noemen in een mensenleven die ervoor zorgen dat in één keer alles op zijn kop staat. Het zijn die momenten die ervoor zorgen dat we ons gaan realiseren dat het leven om iets heel anders gaat. Dan vallen alle hechtingen weg en kunnen we alleen nog op onszelf terugvallen. Deze momenten zijn onomkeerbaar en laten een markering achter voor het leven. Deze gebeurtenissen zijn nodig om een verandering in je leven op gang te brengen. Je ontvangt op dat moment een uitnodiging om de derde dimensie te verlaten, om de derde dimensie te ontstijgen. Het ontstijgen van de derde dimensie kan alleen wanneer je de aardse realiteit achter je laat. De gebeurtenis draagt er aan bij dat je denkt "nu of nooit" . Het is een kans voor het leven, je staat dan op een belangrijk kruispunt. Kies je ervoor om die weg te gaan bewandelen dan ruil je de 2 aardse aspecten in voor één ander aspect: 
Wat "wil" het leven van mij? 

Er zijn mensen die na de impactvolle gebeurtenis toch weer kiezen voor het aardse leven. Ze houden dan vast aan het "oude", want het oude is bekend en biedt comfort. Deze mensen zitten vast in hun hoofd. Ze worden aangevallen door angstgedachten die in vaste patronen terugkeren. Het zijn de angstgedachten die ervoor zorgen dat ze twijfelen aan hun bestaansrecht. Meestal overheerst de gedachte "mijn omgeving "wil" vanalles en ik ben hen dit verschuldigd".  

Er zijn ook mensen die doorpakken en het roer omgooien. Die weg vraagt om wilskracht en doorzettingsvermogen, omdat je op het pad naar de vijfde dimensie weerstand gaat ervaren. De weerstand kun je zien als het ongenoegen van de Matrix, dat ze je gaan kwijtraken. Het zijn spirituele aanvallen en toch lijkt het niet zo, omdat ze er zo aards uit zien. De weerstand uit zich op drie verschillende manieren:
1.Je staat er regelmatig alleen voor, omdat niemand je begrijpt. Het is een pad waar je eenzaamheid en afgescheidenheid ervaart
2.Je krijgt te maken met weerstand, omdat je omgeving je niet begrijpt en het ook niet wil accepteren
3.Gedachten zullen er alles aan doen om je terug te roepen naar de Matrix. Gedachten zijn niet van jou, maar een onderdeel van de onzichtbare wereld. Alle onbewuste gedachten zijn een aanval. 

De weg naar de vijfde dimensie is een spiritueel pad, omdat het van jou vraagt om afstand te nemen van je denkpatronen. Het pad gaat over geduld en rust. De vijfde dimensie is niet gemakkelijk te bereiken, maar wel heel belangrijk. Omdat het je bevrijdt van alles wat een hechting / verslaving in zich draagt. Je leeft dan in een andere realiteit, terwijl je jezelf nog steeds op aardse voortbeweegt. De vijde dimensie kent alleen maar liefde. Je bent liefde, ook al zie je dat er weinig liefde om je heen is. Jij bent liefde en op dat niveau ervaar je permanente rust en vrijheid. 

Het pad van de vijfde dimensie vraagt van jou om alle hechtingen los te laten. Het is een moeilijk pad, omdat je er veel offers voor moet brengen. Regelmatig zal je omgeving of zullen je gedachten je proberen te verleiden om op te geven. Je weet op die momenten dat je hart door wil gaan met strijden, maar de hunkering naar "even" geen strijd meer te hoeven voeren is ook aanwezig. Blijf vastberaden en zet altijd door. Je gaat voor het allerhoogste. Alleen het allerhoogste brengt je daar waar je hart naar verlangt: 
liefde
rust
harmonie
overvloed

Tweelingzielen worden uitgenodigd om te groeien naar de vijfde dimensie. Soms voelt die uitnodiging als een dwang, omdat je niet anders meer kunt. Soms is het nog steeds een keuze. Iedereen heeft een vrije wil. Jij maakt de keus. Er zijn drie handvatten die je kunnen helpen om dit pad vol te houden: 

Breng veel tijd alleen door. Hierdoor is er minder afleiding en verleiding.
Ben zoveel mogelijk in het "nu" aanwezig. Observeer en identificeer jezelf niet met je omgeving
Adem liefde in en uit
Ben altijd dankbaar, ook op de momenten dat het tegenzit
Help anderen en inspireer anderen         
Pas creatieve werkvormen toe (schilderen, muziek maken, dansen), maar zorg ervoor dat het thema altijd liefde is en niets minder dan dat
Ben 24 uur per dag bewust van wat je denkt. Controleer je gedachten en verwerp elke gedachte die je negatief maakt 
Maak contact met je gevoel. Benader gevoel als energie. Het komt en het gaat. Het kan van jou zijn, maar ook van een ander. Ga het niet analyseren, beschouw het als een momentopname.

Het kan zijn dat je op verschillende momenten moe bent, onrust of emoties ervaart. Laat jezelf hier niet door uit het veld slaan. Zet door, blijf vastberaden en hou focus. Opgeven is geen optie. Je bent er bijna.

De toegevoegde waarde van een spirituele healing

Een spirituele healing helpt je om je te bevrijden van hardnekkige gedachten. Veel mensen ervaren dat ze wel willen groeien naar de vijfde dimensie, maar dat het hen maar niet lijkt te lukken. Dat komt, omdat gedachten zo hardnekkig zijn. Gedachtepatronen zijn er niet voor niets. Deze zijn er al vele generaties en dragen het karma in zich dat jij mag oplossen. Het zijn vanzelfsprekende patronen die je al een heel leven actief houdt. Hardnekkige gedachten, of mentale kwellingen, zijn vaak terug te brengen naar negatieve gedachten over jezelf of over anderen. Een spirituele healing helpt, omdat de energie in de onzichtbare wereld opruimt en vernieuwd. Door hoge energie in te brengen, zal lage energie gaan loslaten. Licht wint het altijd van donker. 

Wil je hier meer over lezen, klik dan HIER

Wil je een aanvraag versturen, klik dan op onderstaande blauwe button

Contact opnemen