Liefde

Waarom liefde bij Memorable?

In de praktijk wordt gewerkt met de frequentie van liefde. Liefde is namelijk de allerhoogste vorm van energie die je op aarde kunt vinden. De liefde is allesomvattend en juist daardoor ook heel confronterend en verwarrend.

Iedereen heeft in zijn / haar leven te maken met liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor ouders of verzorgers, liefde voor anderen, liefde voor de natuur en partnerliefde. Liefde is wat ons verbindt in het leven. Liefde is essentieel in ons dagelijkse leven en in ons welzijn. Daarom kies ik er voor om liefde centraal te stellen in de praktijk.

Wat kan Memorable betekenen in de liefde?

In de praktijk ondersteun ik mensen die vragen hebben over de liefde. Soms ervaar je dat je vast loopt in de liefde. Je weet het even niet meer. Je gevoelsleven staat op zn kop of je loopt vast in jezelf. Dan helpt het als iemand anders er met een open blik naar kan kijken en jou handvatten geeft om verder te kunnen.

Op basis van mijn ervaring in het leven en in de praktijk, zijn er een aantal thema's waarin liefde een belangrijke rol speelt. Deze thema's worden altijd 1 op 1 besproken en behandeld. Het gaat altijd over persoonlijke ontwikkeling (relatietherapie in tweetallen is niet mogelijk). Ieder thema kent zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Dit zijn: 

- Zelfliefde

- Spiritueel Ontwaken

- Narcisme

- Karmische liefde

- Tweelingzielen 

Zelfliefde

Zelfliefde gaat over liefde voor jezelf. Dit thema is de laatste jaren sterk toegenomen. En dat is maar goed ook. Dat heeft twee redenen. De energie op aarde is aan het veranderen. Deze wordt hoger, waardoor er meer oude stukken in onszelf naar de oppervlakte komen. En daarnaast heeft Corona er voor gezorgd dat mensen meer dan ooit geconfronteerd werden met zichzelf vanwege alle beperkingen die er werden opgelegd.  

In de huidige samenleving zie je dat veel mensen naar buiten gericht zijn. Door je af te stemmen op buiten, vergeet je jezelf. Dit komt ook door de druk vanuit social media en het werkende leven.
Veel mensen zoeken naar afleiding. En afleiding zorgt voor een blokkade in je gevoelsleven. Wanneer jij ervaart dat je over je eigen grenzen gaat, dat je angsten hebt, je eenzaam voelt of last hebt van depressieve gevoelens, dan is zelfliefde het thema om vast te pakken.

Voor meer informatie over zelfliefde en wat Memorable hierin kan betekenen voor jou, klik HIER

Spiritueel ontwaken

Het woord ontwaken betekent wakker worden. In spirituele zin spreken we hierover wanneer je vanuit een ander perspectief naar je leven gaat kijken, naar het leven op aarde. Op een andere manier, betekent geheel anders. Niet alleen vanuit een besef dat er meer is dan hemel en aarde. Ook jouw rol hierin en hoe je dit zelf kunt sturen. Het gaat over bewustzijn en inzien dat licht en liefde het enige is wat telt. Dit vraagt om werken aan je schaduwkanten en leven vanuit overgave. Dat is een hele kluif. Daar help ik je graag bij.  

Voor meer informatie over spiritueel ontwaken en wat Memorable hierin kan betekenen voor jou, klik HIER

Narcisme

Een narcistische relatie is vaak de poort naar een spiritueel ontwakingsproces. Of het nu om een ouder-kind relatie gaat, om een partner relatie of om een werkgever - werknemer relatie gaat: alle varianten kunnen dezelfde mate van beschadiging opleveren. Narcisme raakt het thema zelfliefde en daarmee heb je jouw groeipad gelijk te pakken.

Voor meer informatie over narcisme bij Memorable, klik HIER

Karmische relaties

Wanneer je het gevoel hebt dat je uitgeput raakt in je relatie, dat je niet tot je recht komt en dat je partner voortdurent naar jou wijst als zijnde schuld van alles, dan is het goed mogelijk dat je te maken hebt met een karmische relatie. Een ander woord hiervoor is toxische relatie. Karmische relaties zijn er in je leven om jezelf te bevrijden. Ze laten je groeien totdat je in staat bent om er zelf uit te stappen. 

Voor meer informatie over karmische relaties, klik HIER 

Tweelingzielen 

Wanneer je je tweelingziel ontmoet weet je het zeker. Het is als een bliksemflits. Je weet het, je voelt het. Vanaf dat moment verandert je leven compleet. De weg naar ontwaken is vanaf dan actief. Je moet wel, want de enige weg om herenigd te kunnen worden met je tweelingziel is die weg. Dit betekent jezelf afpellen en alles wat jouw werkelijkheid, jouw authenticiteit in de weg zit opruimen en loslaten. De tweelingzielen relatie is de meest intensieve weg die je kunt bewandelen en vaak is het fijn om daar hulp bij te ontvangen. 

Voor meer informatie over tweelingzielen bij Memorable, klik HIER