Liefde

Waarom liefde bij Memorable?

In de praktijk wordt gewerkt met de frequentie van liefde. Liefde is de hoogste vorm van energie die aanwezig is op aarde. De liefde is allesomvattend en juist daardoor ook heel confronterend en verwarrend.

Iedereen heeft in zijn / haar leven te maken met liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor ouders of verzorgers, Liefde voor dieren, liefde voor anderen, liefde voor de natuur en partnerliefde. Liefde is wat ons verbindt in het leven. Liefde is essentieel in ons dagelijkse leven en in ons welzijn. Daarom kies ik er voor om liefde centraal te stellen in de praktijk.

Wat kan Memorable betekenen in de liefde?

In de praktijk ondersteun ik individuen en koppels op het vlak van de liefde. Het kan zijn dat je vast loopt in de liefde. Je weet het even niet meer. Je gevoelsleven staat op zn kop, er zijn teveel triggers of je loopt vast in jezelf. Dan helpt het als iemand anders er met een open blik naar kan kijken en jou handvatten geeft om verder te kunnen.

Op basis van mijn ervaring in het leven en in de praktijk, zijn er een aantal onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben. Ieder onderwerp kent zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Dit zijn: 

- Zelfliefde ontwikkelen

- Tweelingzielen 

- Helen van een toxische relatie

- Relatiecoaching

Zelfliefde

Zelfliefde gaat over liefde voor jezelf. Dit onderwerp heeft in de laatste jaren meer en meer belangstelling gekregen. En dat is maar goed ook. Dat heeft twee redenen. De energie op aarde is aan het veranderen (meer informatie hierover, klik HIER). Deze wordt hoger, waardoor er meer oude stukken naar de oppervlakte komen, zodat ze kunnen worden losgelaten. En daarnaast heeft Corona er voor gezorgd dat mensen meer dan ooit geconfronteerd werden met zichzelf vanwege alle beperkingen die er werden opgelegd. We waren minder in staat om afleiding te zoeken en als gevolg daarvan gingen we meer voelen.  

In de huidige samenleving zie je dat veel mensen naar buiten gericht zijn. Door je af te stemmen op buiten, vergeet je jezelf. Dit komt ook door de druk vanuit social media en het werkende leven. Naar buiten gericht betekent dat je voortdurend bezig bent met aanpassen. Alsof je bang bent dat je iets mist ofdat je er niet meer toe doet. 
Veel mensen zoeken naar afleiding. En afleiding zorgt voor een blokkade in je gevoelsleven. Wanneer jij ervaart dat je over je eigen grenzen gaat, dat je angsten hebt, je eenzaam voelt of last hebt van depressieve gevoelens, dan is zelfliefde het thema om vast te pakken.

Voor meer informatie over zelfliefde en wat Memorable hierin kan betekenen voor jou, klik HIER

Tweelingzielen 

Wanneer je je tweelingziel ontmoet weet je het zeker. Het is als een bliksemflits. Je weet het, je voelt het. Vanaf dat moment verandert je leven compleet. De weg naar ontwaken is vanaf dan actief. Je moet wel, want de enige weg om herenigd te kunnen worden met je tweelingziel is die weg. Dit betekent jezelf afpellen en alles wat jouw werkelijkheid, jouw authenticiteit in de weg zit opruimen en loslaten. De tweelingzielen relatie is de meest intensieve weg die je kunt bewandelen en vaak is het fijn om daar hulp bij te ontvangen. Op mijn website vind je een lange tekst over tweelingzielen. Sinds maart 2022 komen er elke dag tweelingzielen in mijn praktijk. Het universum wil me hiermee duidelijk maken dat tweelingzielen in dit jaar en in het jaar 2023 prioriteit hebben. Dat ze samenkomen is essentieel voor de toekomst van onze aarde. De aarde mag veranderen en dat gaat ook gebeuren. Tweelingzielen kunnen hier een versnelling in aanbrengen. Voor het lezen van de tekst klik HIER.  

Voor het boeken van een tweelingzielen sessie, klik HIER

Helen van een toxische relatie

Een toxische relatie is vaak de poort naar een spiritueel ontwakingsproces. Of het nu gaat om een ouder-kind relatie gaat, om een partner relatie of om een werkgever - werknemer relatie: alle varianten kunnen dezelfde mate van beschadiging opleveren. Narcisme en bordeline zijn twee veelvoorkomende stoornissen die een toxische relatie kenmerken. Beide thema's raken ook het onderwerp zelfliefde en daarmee heb je jouw groeipad gelijk te pakken. Narcisme en bordeline zijn beide een breed begrip en kennen een aantal gradaties. Veel mensen die met deze stoornis rondlopen zijn niet getest. Er is dus niets vastgesteld en vaak kom je er pas later achter dat je met een narcist of bordeliner te maken hebt. Vast staat dat wanneer iemand een stoornis heeft of veel kenmerken uit deze stoornis in zich draagt, dat deze persoon niet wil veranderen of groeien. Heb je te maken met iemand die bereid is om aan zichzelf te werken, die in staat is om excuses te maken en zich kwetsbaar op te stellen, dan is dit geen stoornis. Wat er dan aan de hand is, is dat iemand gedrag heeft aangeleerd vanuit het gezin of de omgeving. Dit gedrag is ook weer af te leren.

Wanneer je er achter komt dat je te maken hebt gehad met een narcist of bordeliner, heeft je zelfvertrouwen al een knauw gekregen. De mate waarin de omgang met deze persoon of personen effect op jou hebben gehad gaan we bespreken en verkennen. Nog belangrijker is om te horen waarom het jou overkomen is en welke potenties je in je draagt. 

Voor meer informatie over karmische en toxische relaties, klik HIER. 

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Relatiecoaching

De toegevoegde waarde van een een relatie is dat de ander het beste in jou naar boven haalt. Je voelt je fijn, hoog in energie en vrij bij de ander. Je wilt graag bij de ander zijn en tegelijk ben je ge├»nspireerd om je eigen pad te vullen met alles waar jij ten diepste nog naar verlangt. De ander stimuleert je om dat te doen waar je blij van wordt en gunt jou het succes en de mooie momenten die je op dit pad ervaart. 

Vaak zie je het gebeuren dat twee mensen in een relatie verzakelijkt zijn. De verbinding is terug gebracht naar rationele gesprekken, naar afstemmingsmomenten en in de intimiteit is er sprake van lust. De relatie voelt meer en meer als een vriendschappelijke verbinding in plaats van een romantische verbinding. Liefde tilt je omhoog. Echte liefde doet dit elke dag. De fysieke oprechte aandacht voor elkaar is noodzakelijk om de verbinding als liefdespartner te kunnen ervaren. Wanneer deze balans verstoord is kunnen we met elkaar gaan kijken waar dit aan ligt. Jouw unieke proces wordt hiermee belicht en gaandeweg wordt duidelijk of de vlam opnieuw aangewakkerd kan worden ofdat het tijd is voor beide om je eigen kracht te gaan vinden en openen en een nieuwe periode in je leven te laten beginnen. Ik ben gespecialiseerd in de liefde en kan in de sessies de liefde tussen jullie opnieuw activeren. Daar is jullie wilskracht voor nodig. Door de relatie vanuit een ander perspectief te gaan bekijken, kunnen er nieuwe kansen ontstaan.   

Voor meer informatie over relatiecoaching bij Memorable, klik HIER