Liefde

Waarom liefde bij Memorable?

In de praktijk wordt gewerkt met de frequentie van liefde. Liefde is de hoogste vorm van energie die aanwezig is op aarde. De liefde is allesomvattend en juist daardoor ook heel confronterend en verwarrend.

Iedereen heeft in zijn / haar leven te maken met liefde. Liefde voor jezelf, liefde voor ouders of verzorgers, Liefde voor dieren, liefde voor anderen, liefde voor de natuur en partnerliefde. Liefde is wat ons verbindt in het leven. Liefde is essentieel in ons dagelijkse leven en in ons welzijn. Daarom kies ik er voor om liefde centraal te stellen in de praktijk.

Wat kan Memorable betekenen in de liefde?

In de praktijk ondersteun ik mensen en stellen die vragen hebben over de liefde. Soms ervaar je dat je vast loopt in de liefde. Je weet het even niet meer. Je gevoelsleven staat op zn kop, er zijn teveel triggers of je loopt vast in jezelf. Dan helpt het als iemand anders er met een open blik naar kan kijken en jou handvatten geeft om verder te kunnen.

Op basis van mijn ervaring in het leven en in de praktijk, zijn er een aantal onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben. Ieder onderwerp kent zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Dit zijn: 

- Zelfliefde

- Tweelingzielen 

- Karmische liefde

- Narcisme

- Relatiecoaching

Zelfliefde

Zelfliefde gaat over liefde voor jezelf. Dit onderwerp heeft in de laatste jaren meer en meer belangstelling gekregen. En dat is maar goed ook. Dat heeft twee redenen. De energie op aarde is aan het veranderen (meer informatie hierover, klik HIER). Deze wordt hoger, waardoor er meer oude stukken naar de oppervlakte komen, zodat ze kunnen worden losgelaten. En daarnaast heeft Corona er voor gezorgd dat mensen meer dan ooit geconfronteerd werden met zichzelf vanwege alle beperkingen die er werden opgelegd. We waren minder in staat om afleiding te zoeken en als gevolg daarvan gingen we meer voelen.  

In de huidige samenleving zie je dat veel mensen naar buiten gericht zijn. Door je af te stemmen op buiten, vergeet je jezelf. Dit komt ook door de druk vanuit social media en het werkende leven. Naar buiten gericht betekent dat je voortdurend bezig bent met aanpassen. Alsof je bang bent dat je iets mist ofdat je er niet meer toe doet. 
Veel mensen zoeken naar afleiding. En afleiding zorgt voor een blokkade in je gevoelsleven. Wanneer jij ervaart dat je over je eigen grenzen gaat, dat je angsten hebt, je eenzaam voelt of last hebt van depressieve gevoelens, dan is zelfliefde het thema om vast te pakken.

Voor meer informatie over zelfliefde en wat Memorable hierin kan betekenen voor jou, klik HIER

Tweelingzielen 

Wanneer je je tweelingziel ontmoet weet je het zeker. Het is als een bliksemflits. Je weet het, je voelt het. Vanaf dat moment verandert je leven compleet. De weg naar ontwaken is vanaf dan actief. Je moet wel, want de enige weg om herenigd te kunnen worden met je tweelingziel is die weg. Dit betekent jezelf afpellen en alles wat jouw werkelijkheid, jouw authenticiteit in de weg zit opruimen en loslaten. De tweelingzielen relatie is de meest intensieve weg die je kunt bewandelen en vaak is het fijn om daar hulp bij te ontvangen. Op mijn website vind je een lange tekst over tweelingzielen. Sinds maart 2022 komen er elke dag tweelingzielen in mijn praktijk. Het universum wil me hiermee duidelijk maken dat tweelingzielen in dit jaar met name prioriteit hebben. Dat ze samenkomen is essentieel voor de toekomst van onze aarde. De aarde mag veranderen en dat gaat ook gebeuren. Tweelingzielen kunnen hier een versnelling in aanbrengen. De tekst wordt wekelijks aangevuld. Voor het lezen van de tekst klik HIER.  

Voor het boeken van een tweelingzielen sessie, klik HIER

Karmische relaties

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet tot je recht komt in je relatie. Dat je niet gezien wordt, niet wie jij in wezen bent. Dat er sprake is van een goede samenwerking met je partner, een goede verstandhouding en dat je daarin harmonie ervaart. Dat de echte liefde, de liefde die gaat over intimiteit, over emotioneel bij elkaar thuiskomen, over oprechte interesse in elkaar en gemeenschappelijke humor, ontbreekt. Dan heb je te maken met een karmische relatie. In een karmische relatie heb je samen iets uit te werken. Dit is het restant afkomstig uit een vorig leven waarin jullie tegen elkaar hebben gestreden, waarin jullie tegenover elkaar stonden. In dit leven heb je elkaar ontmoet op het moment dat jullie beiden een wond in je droegen. Beiden waren op zoek naar veiligheid. Eén van de twee is in staat om hier uit te groeien. Door te werken aan veiligheid en zelfliefde gaan ze in zien dat de relatie geen toegevoegde waarde meer heeft. Echte liefde bestaat uit een zielsverbinding.  

Wanneer je het gevoel hebt dat je uitgeput raakt in je relatie, dat je niet tot je recht komt en dat je partner voortdurend naar jou wijst als zijnde schuld van alles, dan is het goed mogelijk dat je te maken hebt met een toxische karmische relatie. De partner in een toxische relatie heeft tot doel om ten koste van jou er beter van te worden. Vaak dragen toxische partners geheimen met zich mee die ze niet delen in de relatie. Vaak zijn ze onbetrouwbaar en op termijn kun je niet anders dan jezelf hieruit bevrijden. Toxische relaties zijn er voor om je versneld te doen ontwaken. 

Voor meer informatie over karmische en toxische relaties, klik HIER. 

Narcisme

Een narcistische relatie is vaak de poort naar een spiritueel ontwakingsproces. Of het nu om een ouder-kind relatie gaat, om een partner relatie of om een werkgever - werknemer relatie gaat: alle varianten kunnen dezelfde mate van beschadiging opleveren. Narcisme raakt het thema zelfliefde en daarmee heb je jouw groeipad gelijk te pakken. Narcisme is een breed begrip en kent een aantal gradaties. Een echte narcist heeft een persoonlijkheidsstoornis en leeft in de tweede dimensie. Deze dimensie is laag in energie en groei is onmogelijk. Je kunt ook te maken hebben met iemand die narcistische trekken vertoond. De mate waarin dit duidelijk is en het jouw leven ten nadele beïnvloed kunnen we bespreken en verkennen. 

Voor meer informatie over narcisme bij Memorable, klik HIER 

Relatiecoaching

De toegevoegde waarde van een een relatie is dat de ander het beste in jou naar boven haalt. Je voelt je fijn, hoog in energie en vrij bij de ander. Je wilt graag bij de ander zijn en tegelijk ben je geïnspireerd om je eigen pad te vullen met alles waar jij ten diepste nog naar verlangt. De ander stimuleert je om dat te doen waar je blij van wordt en gunt jou het succes en de mooie momenten die je op dit pad ervaart. 

Vaak zie je het gebeuren dat twee mensen in een relatie verzakelijkt zijn. De verbinding is terug gebracht naar rationele gesprekken, naar afstemmingsmomenten en in de intimiteit is er sprake van lust. De relatie voelt meer en meer als een vriendschappelijke verbinding in plaats van een romantische verbinding. Liefde tilt je omhoog. Echte liefde doet dit elke dag. De fysieke oprechte aandacht voor elkaar is noodzakelijk om de verbinding als liefdespartner te kunnen ervaren. Wanneer deze balans verstoord is kunnen we met elkaar gaan kijken waar dit aan ligt. Jouw unieke proces wordt hiermee belicht en gaandeweg wordt duidelijk of de vlam opnieuw aangewakkerd kan worden ofdat het tijd is voor beide om je eigen kracht te gaan vinden en openen en een nieuwe periode in je leven te laten beginnen. Ik ben gespecialiseerd in de liefde en kan in de sessies de liefde tussen jullie opnieuw activeren. Daar is jullie wilskracht voor nodig. Door de relatie vanuit een ander perspectief te gaan bekijken, kunnen er nieuwe kansen ontstaan.   

Voor meer informatie over relatiecoaching bij Memorable, klik HIER

Lezing of presentatie voor groepen

De liefde raakt iedereen. Het is genezend, inspirerend, voedzaam en voor velen ook nog complex. De liefde is een bijzonder interessant en breed concept dat veel verder gaat verder dan alleen romantiek.

Liefde gaat terug naar de essentie, waarom we hier op aarde zijn. Liefde gaat ook over zelfliefde, zelfvertrouwen, wilskracht en eigenwaarde. Het raakt onze soevereiniteit. Daarnaast is het begrip op nog veel meer thema's van toepassing die ook bedrijfsmatig interessant zijn. Dit zijn bijvoorbeeld thema's zoals vitaliteit, well-being en authenticiteit.

Memorable kan geboekt worden voor een interactieve en/of inspirerende lezing. In de voorbereiding kijken we samen hoe de inhoud het beste gekoppeld kan worden aan het thema wat voor de groep of dag belangrijk is.

Een lezing over de liefde is een waardevolle aanvulling op een bedrijfsevenement, op een open dag of tijdens een huiskamer avond door jou georganiseerd.

Het onderwerp liefde heeft altijd van iedereen de aandacht. En met wat humor en voorbeelden uit de praktijk is het voor iedereen interessant en uitdagend om te volgen. Het doel van de lezing is om de boodschap voor die dag of voor die groep op een verrassende manier over te brengen.

Bel of mail voor de mogelijkheden. Voor de contactgegevens klik HIER.