Spirituele Healing

Spirituele healing bij Memorable

In de praktijk kun je terecht voor een spirituele healing. Dit is een behandeling die zittend of liggend plaatsvindt. Tijdens de sessie wordt je ziel geactiveerd, je energielichaam wordt schoongemaakt, alle banen in en om je heen worden open gemaakt en de verbinding wordt hersteld met moeder aarde en het allerhoogste. Jij gaat je eigen energie hierdoor weer voelen, welke afgestemd is op jouw ware zelf. De samenwerking tussen lichaam en ziel is verbeterd, waardoor je ZELF in staat bent om te helen. ZELF = je ziel. 
Een spirituele healing is er op gericht om gevoel te laten stromen. De energie in en om het lichaam wordt geactiveerd, ,zodat het zelfhelend vermogen in staat wordt gesteld om blokkades op te opheffen. Het vrijmaken van ruimte maakt dat je ziel tot volledige bloei kan komen. Wanneer energie op de juiste manier in en om je heen stroomt, sta je in je kracht, ervaar je rust en vrede. De energie die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en hoog. 
Een spirituele healing brengt rust en ontspanning in je lijf en werkt diep door in je cellen waardoor heling en genezing plaatsvindt.  

Een spirituele healing heeft tot doel om jou te bevrijden van alles wat jou uit balans brengt. Daar waar je in balans bent, daar is liefde. De mens is geboren om in liefde te leven. En toch lukt het ons niet, omdat de programmeringen in ons leven ons hoofd overactief hebben gemaakt. Een spirituele healing maakt je hoofd rustig en opent deuren die voorheen gesloten bleven. 

Het resultaat van een spirituele healing is niet altijd direct zichtbaar, maar brengt een beweging op gang die je stap voor stap verder opent. Een healing: 
vergroot je bewustzijn
vergroot je wilskracht
opent je hart
vergroot je wijsheid
brengt fysieke genezing
haalt negatieve energie bij je weg (haalt de zware last van je schouders en bevrijd je van schuld en schaamte)
verbreekt koorden met mensen die haatdragend over je denken
verbreekt ongezonde hechtingen
verminderd het aantal negatieve- en ongezonde gedachten
creeert een gevoel van rust en vrede in jou

Een spirituele healing wordt als vanzelf geleid en is niet te controleren. Wanneer je er met vertrouwen in stapt en jezelf open stelt voor alles wat mogelijk is, dan ontvang je nieuwe energie, nieuwe kansen en nieuwe richtingen die je verder helpen groeien naar liefde, naar positiviteit, naar bevrijding en kracht.

Een spirituele healing gaat over spirituele groei. Spirituele groei gaat over bewustzijn. De healing helpt je bewustzijn om verder te openen, zodat jouw kijk op de wereld verandert. Zodat je meer in staat bent om als een adelaar boven alles uit te stijgen.
De energie die als gevolg van de healing jou bereikt helpt je om verder te groeien naar onvoorwaardelijke liefde. Veel mensen hopen op een resultaat wanneer ze de sessie boeken. Ze vergeten dat resultaten ervoor zorgen dat we controle kunnen houden op het leven. Hoe meer we leren te vertrouwen op dat wat er komt, hoe meer er ook naar ons toe zal komen. De healing brengt een proces op gang en geleidelijk aan zal je beetje bij beetje gaan ervaren dat het je brengt waar je op hoopte en misschien nog wel meer dan dat.

Er zijn veel overtuigingen, veel patronen in ons leven, die ons hinderen om in liefde te zijn. De belangrijkste bron van vervuiling vindt plaats via dat wat we zien en horen. Een healing helpt je om je te bevrijden van alle vervuiling en opent je bewustzijn om met meer focus in het leven te gaan staan.   

Contact opnemen

Memorable en Onvoorwaardelijke liefde

Een spirituele healing brengt je dichter bij de onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is een staat van zijn. Je leeft dan in overgave en ontvangt het leven zoals het komt. Je leeft dan vanuit je hart en je laat je dan leiden, zonder dat je "ik" hier nog invloed op wil uitoefenen. 
Wanneer we over onvoorwaardelijke liefde spreken, dan zijn er geen oordelen meer. Je bent dan in staat om te leven vanuit vertrouwen. Je ziet dan in dat ieder mens een pad bewandelt en dat het ego bij veel mensen hardnekkig is. Het ego werkt als een masker en laat een andere identiteit zien dan wie we werkelijk zijn. Dit masker hebben mensen nodig om zich achter te kunnen schuilen, omdat er angst is. Wanneer je in onvoorwaardelijke liefde leeft heb je dit masker niet meer nodig. Je hebt jezelf dan bevrijd uit de zogeheten Matrix, uit de derde dimensie. Je leeft dan in verbinding met alles en iedereen.   

Onvoorwaardelijke liefde is gericht op

Liefde
Het NU
Positviteit
Rechtvaardigheid
Vergeving 
Vrede
Geduld
Vriendelijkheid
Zorgzaamheid
Geestelijke groei
Goedhartigheid

In de onvoorwaardelijke liefde is er geen plek voor het ego. Met het ego bedoelen we hier alle negatieve denkpatronen die angst, schuld, schaamte en onzekerheid voeden. Deze gedachten zijn niet van jou, maar komen bij je binnen. Wanneer we ons identificeren met het ego, dan nemen we alle gedachten aan voor waar. En deze gedachten zorgen ervoor dat we emotioneel uit balans raken. 

Het ego zorgt er namelijk voor dat je hechtingen gaat aanleggen. Deze hechtingen geven jou het gevoel van veiligheid. Ze bepalen je bestaansrecht. En zo kan het dus zijn dat ons leven gevuld wordt met vele hechtingen die allemaal aandacht nodig hebben. Want alle hechtingen zorgen voor een vorm van verslaving. Je kunt gehecht zijn aan personen, spullen en patronen. 

Om los te komen van het ego ga je onthechten. En in dat proces voelt het alsof het leven minder zin krijgt. De franjes lijken weg te vallen en dat gaat vaak gepaard met emotionele pijn. Het is een proces van sterven, want de aardse identificatie laat je dan stapsgewijs los.  

De hechtingen in ons leven zorgen ervoor dat het ego precies krijgt wat het wilt. Namelijk:
hebzucht
aanzien
macht
Het is een ongezonde vorm van leven en zorgt ervoor dat je gaat overleven. Het zorgt ervoor dat wij mensen niet meer in éénheid leven, maar dat er verdeeldheid ontstaat. Het zorgt ervoor dat we ja zeggen en nee doen, omdat onze gedachten wantrouwend en negatief geladen zijn.

Het proces van onthechten brengt je dichter bij onvoorwaardelijke liefde. Een spirituele healing helpt je om je te bevrijden van onrust en blokkades. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun je vanuit wilskracht je proces voortzetten. De healing zorgt er ook voor om de grootsheid van liefde te kunnen voelen en ervaren om zo te weten dat het toewerken naar onvoorwaardelijke liefde allesomvattend is. Omdat je bewustzijn verder vergroot wordt zorgt de sessie er voor dat hechtingen naar de oppervlakte gebracht, zodat je ze zelf kunt verbreken. Want alleen door te onthechten kom je in verbinding te staan met wie je werkelijk bent. En daar op dat punt voel je jezelf zielsgelukkig.  

Spiritualiteit gaat over geestelijke groei. Het gaat over bewust aanwezig zijn. Het gaat over heelheid en eenheid ervaren. Het gaat over ontwaken en vanuit een geopend hart in de wereld staan.  

In de praktijk gebeurt alles in overleg. Sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden via telefoon of via Zoom. 

Wat houdt een spirituele healing in? 

Tijdens een spirituele healing word je terug in balans gebracht. Je wordt dan op het niveau van ziel, lichaam en geest hersteld. Alles wat niet verbonden is met jouw essentie, wordt opgeruimd. Dit gebeurt op celniveau en ook in het meest onzichtbare deel van ons energetische systeem. Uiteindelijk vindt er heling plaats op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau. 

Spirituele healing bevat twee begrippen, "spiritualiteit" en "healing". Spiritualiteit gaat over bewustwording. Je realiseren wie je bent en waarom je hier op aarde bent. Het gaat over jouw essentie en het herstellen van de verbinding met jouw essentie. Jouw essentie kent geen negativiteit en dus is het herstellen van deze verbinding er op gericht om alle negativiteit los te laten. Om te groeien naar onvoorwaardelijke liefde. De healing helpt je om hier te komen.     

Een spirituele healing kan op twee manieren in je leven werken 

1.via fysieke genezing, omdat er sprake is van fysieke pijn of fysiek ongemak of fysiek lijden.

2.via mentale- emotionele- en spirituele genezing, omdat het lijden van de mens grotendeels gezocht moet worden in de mentale kwellingen. Een healing helpt je dan om de negatieve energie ontstaan uit de mentale kwellingen bij je weg te halen. 

De healing helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Daar waar je zielsgelukkig bent. Daar op die plek heb je geen last meer van lagere energie, van blokkades, hechtingen, oordelen en ongezonde overtuigingen.  

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Een spirituele healing is voor iedereen geschikt, dus voor jong en oud. Iedereen die een healing ontvangt is hier van op de hoogte en heeft zijn/haar toestemming gegeven.   
Er zijn geen restricties voor wat betreft medicijn gebruik of gezondheid. Het gebruik van alcohol of drugs kan averechts werken en wordt daarom zeer afgeraden. 

Een spirituele healing helpt wanneer je

onrustige gevoelens ervaart
slecht slaapt en last hebt van stress en kopzorgen 
de verbinding met jezelf kwijt bent. Je voelt jezelf niet meer
energieen in of om je heen ervaart die niet van jou zijn
destructieve gedachten hebt
veel angsten hebt
smorgens vaak huilend wakker wordt
de zin van het leven in twijfel trekt
je tweelingziel of soulmate hebt ontmoet
keuzes wilt maken in het leven, maar niet goed durft
voelt dat je vrij wilt zijn, maar je weet niet hoe je dat moet doen
hoofd veel te sterk is en je er geen grip meer op hebt
in huis aanwezigheid voelt van andere wezens / geesten
fysieke verschijnselen ervaart die je gek en eng vindt
tegen een burn out aan loopt of er al in zit
het gevoel hebt dat je depressief en eenzaam bent
uit balans bent
op spiritueel vlak jezelf verder wilt ontwikkelen
graag wilt ontwaken 
veel dubbele cijfers ziet
veel gebeurtenissen in je leven ervaart wat je niet begrijpt
op zoek bent naar zingeving 
wilt vergeven, maar het je niet lukt
rondloopt met schuldgevoelens en schaamte en je daar vanaf wilt

Contact opnemen

Ik wil graag loskomen van angst

In de praktijk help ik je om verschillende vormen van angst los te laten. Angst ontstaat altijd in het hoofd. Het is de negatieve energie, de donkere energie, die jou dan in zijn greep heeft. Tijdens een sessie word je hier van bevrijd. Meestal zijn er meerdere sessies nodig om het juiste resultaat te bereiken. Vragen die samenhangen met vormen van angst zijn: 

Heb je last van schuldgevoelens?
Voel je je onzeker?
Wil je graag in je kracht staan?
Wil je grenzen kunnen stellen?
Wil je graag werken aan zelfliefde?
Wil je werken aan je zelfbeeld?
Wil je van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid groeien?
Ben je bang om ziek te worden?
Ben je bang voor de dood?
Heb je een terminale ziekte?
Heb je last van wantrouwen?
Wil je nog teveel controle houden?
Heb je last van hoofdpijn?
Moet je afscheid nemen?
Moet je iets of iemand gaan loslaten?
Heb je last van nachtmerries?
Zie je wezens of entiteiten in je huis? 
Wil je stukken in jezelf loslaten?
Heb je last van dwang gedachten?
Heb je last van faalangst?
Heb je last van verlatingsangst?
Heb je last van bindingsangst?

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Ik wil graag meer voelen

Je gevoelsleven kan soms veel roet in het eten gooien. Wanneer je in je leven niet geleerd hebt om te voelen, dan is alles wat je voelt veel en overweldigend. En nog belangrijker: dan weet je niet wat je er mee moet. Emoties ontstaan over het algemeen uit het hoofd. Gevoelens zijn iets anders. Gevoelens willen je iets vertellen, maar het is belangrijk dat je er naar luistert zonder na te denken. En dat vinden veel mensen lastig, omdat het hoofd heel actief kan zijn. Wil je graag meer voelen en vooral hulp bij het begrijpen van gevoel, dan ben je van harte welkom. Ik help je graag. 

Vragen op het gebied van voelen zijn bijvoorbeeld: 

Ben je onrustig?
Voel je je rusteloos?
Heb je last van depressieve gevoelens?
Heb je regelmatig last van hoofdpijn?
Ben je veel te druk?
Moet je teveel in het leven?
Heb je een burn out?
Slaap je slecht?
Heb je last van eenzame gevoelens?
Ben je verdrietig?
Heb je last van eczeem?
Voel je boosheid?
Zijn er veel emoties in jou aanwezig?
Heb je last van jaloerse gevoelens?
Ben je neerslachtig?
Ben je vaak moe?
Voel je je hier op aarde niet altijd thuis?
Voel je je ongelukkig?
Wil je je hart graag openen?
Heb je last van fysieke klachten?
Ben je een dierbare verloren?
Is er een trauma wat je nog wilt verwerken?
Heb je weinig herinneringen aan je jeugd?
Loopt je kind vast op school?
Loopt je kind vast in de hulpverlening?
Zie je dat je kind vlucht voor emoties?
Ziet je kind wezens die jij niet kunt zien?
Vind je het lastig om met autisme om te gaan?
Vind je het lastig om met adhd om te gaan
Plas je nog in bed?
Vind je het moeilijk om te ontspannen?
Slaap je slecht?
Vind je het moeilijk om te kiezen?
Wil je meer grip krijgen op je intuitie?
Wil je emotionele dagen beter aan kunnen? 
Wil je weten hoe je verdriet kunt stoppen? 
Wil je meer kunnen voelen, maar weet je niet hoe? 

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Ik wil me spiritueel ontwikkelen

In de wereld van spiritualiteit kun je veel wegen bewandelen. Het zijn de wegen van de onzichtbare wereld. Niet iedereen heeft in de gaten welke risico's het met zich meebrengt wanneer je die wereld gaat betreden. De onzichtbare wereld bestaat net als onze aardse wereld uit goede en slechte energie. En ook daar vind manipulatie en bedrog plaats. Spirituele ontwikkeling gaat daarom wat mij betreft over bewustwording. Hierin staan de vragen centraal: Wat voel ik en hoe kan ik beter in contact staan met onvoorwaardelijke liefde? 

Je kunt in de praktijk terecht voor vragen op het vlak van spirituele ontwikkeling. Je kunt dan denken aan vragen zoals: 

Wat is mijn levenspad?
Wat is mijn levensmissie?
Wat is de zin van het leven?
Wat kom ik doen in dit leven?
Hoe kan ik geestelijk groeien? 
Hoe weet ik welke overtuigingen in mij vast zitten? 
Hoe kan ik mijn ego laten sterven? 
Hoe kan ik komen tot overgave?
Hoe kan ik loskomen van mijn familie? 
Hoe weet ik of er een vloek op mij is uitgesproken? 
Hoe kom ik in de 5e dimensie?
In welke dimensie zit ik nu?
Waarom ervaar ik zoveel pech in het leven? 
Draag ik entiteiten bij me?
Hoe kom ik van de negatieve energie af?
Hoe kan ik mijn aura schoon maken?
Waar heb ik blokkades?
Welke chakra's zijn geblokkeerd?
Wat willen de sensaties in mijn lichaam tijdens meditatie zeggen? 
Hoe kan ik mezelf beschermen?
Hoe kan ik gronden?
Wie zijn mijn gidsen?
Ik wil graag contact met een overledene
Zijn er engelen bij me?
Hoe zien mijn vorige levens er uit?
Hoe kan ik mijn ouders vergeven?
Hoe kan ik familiekarma uitwerken? 
Ik wil graag energetische verbindingen doorknippen

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Wat is de missie van Memorable?

Het is mijn missie om mee te helpen bouwen aan een wereld waarin onvoorwaardelijke liefde centraal staat.

Wat is de visie van Memorable?

De weg naar onvoorwaardelijke liefde is de weg van overgave en het brengt je bij vrijheid en liefde. Om hier te komen help ik mensen stappen te zetten waarmee ze zich los kunnen maken van een leven waarin het ego centraal staat. Het ego dat gaat over mentale kwellingen, onzekerheid, angst, negativiteit en controle. Dit doe ik door ze te inspireren en aan te moedigen. En door het juiste kanaal te zijn waardoor heling en genezing kan plaatsvinden. 

Verslavingen en hechtingen

Het is mijn drijfveer om mensen dichter bij de wereld van onvoorwaardelijke liefde te brengen. Daar waar je bevrijd bent van verslavingen en hechtingen. Het ego probeert je vast te houden, klein te houden en dat gebeurt via patronen en overtuigingen. Hierin ontstaan hechtingen. Een hechting is een externe voedingsbron en kan zowel een patroon, een mens als materie zijn. De hechting houdt je veilig, omdat jij er afhankelijk van bent. Hechtingen houden je weg bij vrijheid, bij voelen, bij liefde. Het ego is de grootste verslaving van de mensheid (meer hierover lees je HIER). 

Verslavingen en hechtingen hangen samen met patronen. Patronen die al sinds onze jeugd actief zijn en die ons comfort geven. Denk aan please gedrag of aan zelfafwijzing. Patronen vind je op verschillende niveaus van je leven. In gedachten, in handelingen en in de manier waarop je reageert. Het doorbreken van patronen zorgt ervoor dat je discomfort gaat ervaren. Discomfort is niet fijn, maar wel nodig om het ego te kunnen vernietigen. Het ego gaat over alles wat jou klein houdt, vasthoudt, alles wat negatief geladen is en wat zich manifesteert in de vorm van gedachten. 

Wanneer je jezelf hieruit wilt gaan bevrijden, dan maak je andere keuzes. Verslavingen en hechtingen zijn niet zichtbare schakels die heel hardnekkig aan je vast zitten. Wanneer deze schakels verbroken worden zal je nieuwe inzichten gaan opdoen en ga je verlichting voelen. Het verbreken van schakels vraagt van jou om de weken na de sessie bewust in het leven te staan. Het ego zal je proberen terug te brengen naar de schakels. Ze werken als een magneet. Ik help je hierbij. 

Boeken van een spirituele healing

Wil je een spirituele healing boeken, dan ben je van harte welkom. Klik HIER voor het aanvragen van een sessie. 

Artikelen bij Memorable

Memorable schrijft regelmatig berichten die je kunnen inspireren en voeden. Wil je deze lezen, klik dan HIER