Spirituele Healing

Spirituele healing bij Memorable

In de praktijk kun je terecht voor een spirituele healing waarin de hoge energie en frequenties die worden ingezet balans en heelheid brengen op alle niveaus. De healing gaat naar de kern, naar de oorsprong van de disbalans. Het is dan ook geen symptoombestrijding, maar pakt de oorzaak aan. De oorzaak ligt meestal heel ergens anders, dan wat je brein kan bedenken. Of het nu genetisch is, karmisch of emotioneel: het kan vanalles zijn. En ook kan het een optelsom zijn van verschillende complexe oorzaken.

Tijdens een spirituele healing wordt de wereld van energie aangesproken. We hebben het dan over de onzichtbare wereld en dus alles wat jij ziet als lucht of leegte. Energie is overal, het beweegt om je heen en door je heen. Alles is ontstaan uit energie en zelfs de mens is opgebouwd uit energie (cellen, moleculen, atomen).
Energie beweegt zich voort op een bepaalde vibratie of frequentie. Lage energie zorgt ervoor dat het onze gemoedstoestand nadelig beinvloed. Het zorgt er ook voor dat we er fysiek onder gaan lijden. Het maakt ons moe en neerslachtig. Hoge energie daarentegen brengt ons dichter bij wie we werkelijk zijn. Het zorgt ervoor dat we begripvol zijn, kunnen genieten en ons gelukkiger voelen.
Tijdens een spirituele healing wordt gebruik gemaakt van hoge frequenties waardoor alles wat laag is als vanzelf wordt verhoogd. 

Een spirituele healing zorgt ervoor dat je levensenergie weer optimaal gaat stromen. Het vergroot je bewustzijn waardoor je meer in staat bent om in het nu te leven, waardoor je beter kunt relativeren en waardoor je meer in verbinding staat met jezelf. Een groter bewustzijn draagt er eveneens toe bij dat je in staat bent om jezelf en andere te vergeven.  

Een spirituele healing zorgt ervoor dat de energie in en om je heen verhoogd wordt waardoor je op fysiek-, mentaal-, emotioneel- of spiritueel niveau veranderingen ondergaat. De veranderingen komen tot stand door verschillende aspecten:
1.Je bewustzijn wordt vergroot. Hoe hoger de energie, hoe meer je bewust bent.
2.Alle cellen en zenuw verbindingen worden voorzien van hoge energie, waardoor ze als vanzelf aan het werk gaan om lagere energie als in ziekteverwekkers naar buiten te dringen.
3.Doordat je energie verhoogd wordt, zal de Law of Attraction, ofwel de Wet van de Aantrekkingskracht in werking treden. Je trekt dan meer positiviteit, liefde en geluk aan.

Een spirituele healing is er op gericht om gevoel te laten stromen. Het brengt daarnaast rust en ontspanning in je lijf en werkt diep door in je cellen en zenuw verbindingen.
Een spirituele healing maakt je hoofd rustig en zet je op je levenspad, omdat het er voor zorgt dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt worden. 

De healing heeft onder meer als resultaat

Het vergroot je bewustzijn
Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd
Je levensenergie wordt geactiveerd
Het zet je op je levenspad
De verbinding met jezelf / je ziel wordt hersteld
Het opent je spirituele hart
Het haalt negatieve energie bij je weg
Het opent alle chakra's
Het verbreekt ongezonde / ongewenste energetische koorden 
Het astrale lichaam wordt gereinigd
De meridiaanlijnen worden geactiveerd en gekoppeld met het energetische netwerk dat buiten ons beschikbaar is
Het brengt innerlijke rust en vrede

Een spirituele healing wordt als vanzelf geleid en is niet te controleren. Wanneer je er met vertrouwen in stapt en jezelf open stelt voor alles wat mogelijk is, dan ontvang je nieuwe energie waardoor groei als vanzelf ontstaat. 

Veel mensen hopen op een concreet resultaat wanneer ze de sessie boeken. Het hopen op een uitkomst is heel realistisch en ook goed om vast te houden. Echter soms zit er een controle mechanisme achter, waardoor ze niet meer open staat voor andere resultaten.  Hoe meer we leren te vertrouwen op dat wat er komt, hoe meer er ook naar ons toe zal komen. De healing brengt een proces op gang en geleidelijk aan zal je beetje bij beetje gaan ervaren dat het je brengt waar je op hoopte en misschien nog wel meer dan dat.

Contact opnemen

Wat is de missie van Memorable?

Mee helpen bouwen aan een wereld waarin onvoorwaardelijke liefde centraal staat, daar gaat het bij Memorable om. Onvoorwaardelijke liefde gaat over een staat van zijn waarin liefde, vrede en rust overheerst. De wereld om je heen heeft dan geen invloed meer op dat wat je voelt en denkt.  

Wat is de visie van Memorable?

Om te kunnen groeien naar onvoorwaardelijke liefde doorloop je een aantal fasen. De reis maakt je bewuster en leert je in zien waar het werkelijk om gaat in het leven. Het pad van onvoorwaardelijke liefde brengt je thuis, dichtbij jezelf. Memorable helpt je om jezelf te bevrijden van hardnekkige overtuigingen en negatieve denkpatronen. Memorable helpt je om ongezonde patronen en - hechtingen te doorbreken. Dit alles vindt plaats in de energie.   

Memorable en Onvoorwaardelijke liefde

Een spirituele healing brengt je dichter bij de onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is een staat van zijn. Je leeft dan in het nu waardoor je in staat bent om jezelf over te geven. Je ontvangt het leven dan zoals het komt. Wanneer je in overgave leeft, dan leef je vanuit een geopend hart. Je laat je dan leiden, zonder dat je "ik" hier nog invloed op wil uitoefenen. 
Wanneer we over onvoorwaardelijke liefde spreken, dan zijn er geen oordelen meer. Je bent dan in staat om te leven vanuit vertrouwen. Je ziet dan in dat ieder mens een pad bewandelt en dat veel mensen vanuit een masker leven. Dit masker hebben mensen nodig om zich achter te kunnen schuilen, omdat er angst is. Wanneer je in onvoorwaardelijke liefde leeft heb je dit masker niet meer nodig. Je hebt jezelf dan bevrijd uit de zogeheten Matrix, uit de derde dimensie. Je leeft dan in verbinding met alles en iedereen.   

Onvoorwaardelijke liefde is gericht op

Liefde
Rust
Het NU
Positviteit
Harmonie
Zuiverheid
Eerlijkheid
Vergeving 
Vrede
Geduld
Vriendelijkheid
Zorgzaamheid
Acceptatie

Een spirituele healing helpt je om je te bevrijden van onrust en blokkades. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun je vanuit wilskracht je proces voortzetten.
Het gaat over heelheid en eenheid ervaren. Het gaat over ontwaken en vanuit een geopend hart in de wereld staan.  

In de praktijk gebeurt alles in overleg. Sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden via telefoon of via Zoom. 

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Een spirituele healing is voor iedereen geschikt, dus voor jong en oud. Iedereen die een healing ontvangt is hier van op de hoogte en heeft zijn/haar toestemming gegeven.   
Er zijn geen restricties voor wat betreft medicijn gebruik of gezondheid. Het gebruik van alcohol of drugs kan averechts werken en wordt daarom zeer afgeraden. 

Een spirituele healing helpt wanneer je

onrustige gevoelens ervaart
je energiepeil laag is
slecht slaapt en last hebt van stress en kopzorgen 
de verbinding met jezelf kwijt bent. Je voelt jezelf niet meer
Last hebt van een vol hoofd / mentaal vast loopt 
angsten en onzekerheden hebt die je leven beheersen
smorgens vaak huilend wakker wordt
de zin van het leven in twijfel trekt
je tweelingziel of soulmate hebt ontmoet
keuzes wilt maken in het leven, maar niet goed durft
voelt dat je vrij wilt zijn, maar je weet niet hoe je dat moet doen
op zoek bent naar je levensmissie of levensdoel
chronische- en onverklaarbare fysieke klachten ervaart
tegen een burn out aan loopt of er al in zit
het gevoel hebt dat je depressief en eenzaam bent
uit balans bent
op spiritueel vlak jezelf verder wilt ontwikkelen
rondloopt met gevoelens van schuld en schaamte 

Contact opnemen

Ik wil graag loskomen van angst

In de praktijk help ik je om verschillende vormen van angst los te laten. Angst ontstaat altijd in het hoofd. Het is de negatieve energie, de lage energie, die jou dan in zijn greep heeft. Tijdens een sessie wordt deze energie bij je weggehaald. Meestal zijn er meerdere sessies nodig om het juiste resultaat te bereiken. Vragen die samenhangen met vormen van angst zijn: 

Heb je last van schuldgevoelens?
Voel je je onzeker?
Wil je graag in je kracht staan?
Wil je grenzen kunnen stellen?
Wil je graag werken aan zelfliefde?
Wil je werken aan je zelfbeeld?
Wil je van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid groeien?
Ben je bang om ziek te worden?
Ben je bang voor de dood?
Heb je een terminale ziekte?
Heb je last van wantrouwen?
Wil je nog teveel controle houden?
Heb je last van hoofdpijn?
Moet je afscheid nemen?
Moet je iets of iemand gaan loslaten?
Heb je last van nachtmerries?
Zie je wezens of entiteiten in je huis? 
Wil je stukken in jezelf loslaten?
Heb je last van dwang gedachten?
Heb je last van faalangst?
Heb je last van verlatingsangst?
Heb je last van bindingsangst?

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Ik wil graag meer voelen

Je gevoelsleven kan soms veel roet in het eten gooien. Wanneer je in je leven niet geleerd hebt om te voelen, dan is alles wat je voelt veel en overweldigend. En nog belangrijker: dan weet je niet wat je er mee moet. Emoties ontstaan over het algemeen uit het hoofd. Gevoelens zijn iets anders. Gevoelens willen je iets vertellen en daarom is het belangrijk om er naar te luisteren. Wil je graag meer voelen en vooral hulp bij het begrijpen van gevoel, dan ben je van harte welkom. 

Vragen op het gebied van voelen zijn bijvoorbeeld: 

Ben je onrustig?
Voel je je rusteloos?
Heb je last van depressieve gevoelens?
Heb je regelmatig last van hoofdpijn?
Ben je veel te druk?
Moet je teveel in het leven?
Heb je een burn out?
Slaap je slecht?
Heb je last van eenzame gevoelens?
Ben je verdrietig?
Heb je last van eczeem?
Voel je boosheid?
Zijn er veel emoties in jou aanwezig?
Heb je last van jaloerse gevoelens?
Ben je neerslachtig?
Ben je vaak moe?
Voel je je hier op aarde niet altijd thuis?
Voel je je ongelukkig?
Wil je je hart graag openen?
Heb je last van fysieke klachten?
Ben je een dierbare verloren?
Is er een trauma wat je nog wilt verwerken?
Heb je weinig herinneringen aan je jeugd?
Loopt je kind vast op school?
Loopt je kind vast in de hulpverlening?
Zie je dat je kind vlucht voor emoties?
Ziet je kind wezens die jij niet kunt zien?
Vind je het lastig om met autisme om te gaan?
Vind je het lastig om met adhd om te gaan
Plas je nog in bed?
Vind je het moeilijk om te ontspannen?
Slaap je slecht?
Vind je het moeilijk om te kiezen?
Wil je meer grip krijgen op je intuitie?
Wil je emotionele dagen beter aan kunnen? 
Wil je weten hoe je verdriet kunt stoppen? 
Wil je meer kunnen voelen, maar weet je niet hoe? 

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Ik wil me spiritueel ontwikkelen

In de wereld van spiritualiteit kun je veel wegen bewandelen. Het zijn de wegen van de onzichtbare wereld. Niet iedereen heeft in de gaten welke risico's het met zich mee brengt wanneer je die wereld gaat betreden. De onzichtbare wereld bestaat net als onze aardse wereld uit goede en slechte energie. Spirituele ontwikkeling gaat daarom over bewustwording. 

Je kunt in de praktijk terecht voor vragen op het vlak van spirituele ontwikkeling. Je kunt dan denken aan vragen zoals: 

Wat is mijn levenspad?
Wat is mijn levensmissie?
Wat is de zin van het leven?
Wat kom ik doen in dit leven?
Hoe kan ik geestelijk groeien? 
Hoe weet ik welke overtuigingen in mij vast zitten? 
Hoe kan ik mijn ego laten sterven? 
Hoe kan ik komen tot overgave?
Hoe kan ik loskomen van mijn familie? 
Hoe kom ik in de 5e dimensie?
Hoe kom ik van de negatieve energie af?
Hoe kan ik mijn aura schoon maken?
Waar heb ik blokkades?
Welke chakra's zijn geblokkeerd?
Wat willen de sensaties in mijn lichaam tijdens meditatie zeggen? 
Hoe kan ik mezelf beschermen?
Hoe kan ik gronden?
Wie zijn mijn gidsen?
Ik wil graag contact met een overledene
Zijn er engelen bij me?
Hoe zien mijn vorige levens er uit?
Hoe kan ik mijn ouders vergeven?
Hoe kan ik familiekarma uitwerken? 
Ik wil graag energetische verbindingen doorknippen

Voor het boeken van een sessie, klik HIER

Boeken van een spirituele healing

Wil je een spirituele healing boeken, dan ben je van harte welkom. Klik HIER voor het aanvragen van een sessie. 

Artikelen bij Memorable

Bij Memorable kun je op de hoogte blijven van inspiratie en ontwikkelingen. Alle blogberichten en artikelen vind je HIER