Praktijk voor Healing, Reading en Energetisch werk

Welkom bij Memorable! Memorable is de naam van mijn praktijk en heeft een hoofdvestiging in Velp. De plaats Velp valt onder de gemeente Rheden en ligt tegen Arnhem-noord aan. Velp is goed te bereiken via de A12 en de A325. Voor de juiste locatie klik HIER.
De praktijk is in 2015 opgericht door Floortje Janssen en heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Memorable is er voor iedereen. Dat wil zeggen voor kinderen, volwassenen en voor dieren. In de praktijk wordt gewerkt met concepten waarin energetisch werk, healing en persoonlijke groei centraal staan.

De missie van Memorable

Liefde in hoofdletters laten leven in ieder van ons, zodat je in verbinding komt te staan met jezelf en met elkaar en van daaruit eenheid te ervaren op zielsniveau.

De visie van Memorable

Leven vanuit authenticiteit, vanuit wie je werkelijk bent, levert innerlijke rust op, Vanuit innerlijke rust ontstaat vertrouwen. En vanuit vertrouwen is het mogelijk om tot overgave te komen. Het belangrijkste ingrediënt om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen.  

Het aanbod van Memorable

In de praktijk werk ik met verschillende methoden en toepassingen. Sessies zijn los te boeken. Afhankelijk van de vraag die je hebt en waar je aan wilt werken, bespreken we samen de mogelijkheden. Het aanbod van Memorable is onder te verdelen in:

Reconnective Healing
The Reconnection
Reading
Energetisch werk
Massage
Coaching

Reconnective Healing in Velp 

Floortje geeft Reconnective Healing en The Reconnection sessies volgens de filosofie van The Reconnection®. Deze organisatie is opgericht door Dr. Eric Pearl en gevestigd in Amerika. Floortje is een erkend Reconnective Healing® Practitioner en The Reconnection® Practitioner.
Alle sessies vinden plaats in de praktijk van Memorable. Reconnective Healing sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden. Deze zijn minstens net zo effectief.

Reconnective Healing is een krachtige manier van heling gericht op het terug in balans brengen van lichaam en geest. Reconnective Healing is sterk verschillend van andere healing technieken zoals Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing. Het overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Als je geluk hebt, komt je healing in de vorm die je gehoopt had;
Als je echt heel veel geluk hebt, komt je healing op een manier waar je niet eens aan had gedacht, een die het universum speciaal voor jou in gedachte had.

Het resultaat van één of meer healing sessies verschilt van persoon tot persoon. Het komt vaak in een vorm die je vooraf niet had verwacht. Het kan zijn dat er nieuwe deuren gaan openen zoals een nieuwe baan, een nieuwe partner, een nieuwe studie. Het kan ook zijn dat je voelt dat je beter weet wat je wilt, gemakkelijker keuzes kunt maken en dat je beter je grenzen kunt bewaken. Tot slot kan het ook zijn dat fysieke klachten afnemen of dat je meer in verbinding staat met jezelf. Met je ziel. 

The Reconnection in Velp 

The Reconnection verstevigt de verbinding met jezelf, de aarde en het universum en heeft tot doel om je versneld op je levenspad te brengen. De verbinding vindt plaats door lijnen en calibratiepunten boven en om het lichaam aan te brengen. Deze kun je niet met het oog zien. Deze punten geleiden licht, energie en informatie.

The Reconnection bestaat uit 2 sessies die je binnen 72 uur ontvangt. Heb je The Reconnection eenmaal ontvangen, dan ben je direct aangesloten op licht en informatie. The Reconnection wordt vaak bestempeld als een levensveranderende ervaring, omdat jouw levensdoel zich sterker zal gaan manifesteren. Dit gebeurt onder meer, doordat je beter aan voelt wat goed voor je is, je doelgerichter in het leven staat en doordat de signalen die op jouw pad komen sneller worden opgemerkt. Het is een evolutionair proces dat zich de gedurende je verdere leven zal blijven ontwikkelen.

Met Reconnective Healing word je geheeld op alle niveaus, met The Reconnection word je opnieuw verbonden met jezelf, de aarde en het Universum.

Reading in Velp 

Een reading bestaat uit een eenzijdig gesprek tussen jou en mij waarin ik jou inzicht geef over een of meer thema's die op dit moment in je leven een rol spelen. Wil je op een dieperliggend niveau inizicht in jezelf, in je levensmissie en / of een helder antwoord op bepaalde levensvragen, dan is een reading de geschikte manier om dit inzicht te krijgen. Je vragen kunnen betrekking hebben op je werk, je relatie, gezondheid, familie / gezin. Tijdens een reading wordt eveneens je zelfgenezend vermogen aangesproken. Het is dus niet alleen maar informatie ontvangen. Een reading duurt gemiddeld 30 minuten en mag met behulp van een bandopname worden opgenomen.

Alles bestaat uit energie; zo ook je lichaam, gedachtes, herinneringen, emoties etc. We beschikken hierdoor over een enorme database aan informatie die ligt opgeslagen in ons energiesysteem (auralagen en chakra’s). En energie kan worden waargenomen als trilling in de vorm van licht, geluid, een gevoel of een inspirerend idee. Dit maakt het mogelijk om informatie uit het energiesysteem van anderen waar te nemen. We doen dit eigenlijk allemaal wel. Wanneer we bijvoorbeeld feilloos aanvoelen of iemand is te vertrouwen en/of lekker in z’n vel zit of niet

Middels een reading krijg je toegang tot de informatie die ligt opgeslagen in jouw energiesysteem. Afhankelijk van je vraagstuk kun je inzicht krijgen in je huidige levensfase, terugkerende thema’s in je leven, je levensmissie, kwaliteiten, kern en kracht. Of je relaties, gezondheid, werk, samenwerkingsverbanden enz. Jij bepaalt zelf welke inzichten voor jou interessant zijn op zowel bewust als onbewust niveau. 

Energetisch werk in Velp 

Ons lichaam is meer dan wat fysiek en tastbaar is waar te nemen. Wanneer we de mens vanaf een afstand beschouwen, dan kun je zeggen dat deze bestaat uit fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. Ieder aspect staat met elkaar in verbinding en dat houdt in dat wanneer er in 1 aspect verstoring optreedt, dit door kan werken in de andere aspecten. Daarom ook bekijk ik in mijn praktijk de mens holistisch. Dat betekent dat we alle aspecten observeren en met elkaar in verband brengen. Dit doen we onder meer door het energiesysteem in en om jou heen te betrekken. Dit zijn bijvoorbeeld de meridianen, chakra’s en de leylijnen.

Tijdens het energetisch werken word je opnieuw in contact gebracht met je diepere laag, jouw ziel en blauwdruk, zodat je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Ook wordt je bewustzijn geactiveerd, je aura opgeschoond en waar nodig worden de chakra’s opnieuw met elkaar verbonden en geactiveerd. Tijdens het energetisch werk kunnen verschillende methoden en instrumenten worden ingezet. De belangrijkste zijn:

  • Drukpunten massage, waarbij intuitief punten in je lichaam worden aangeraakt en geactiveerd
  • Ontspannende energetische aanrakingen en pulsen, waarmee je energiebanen worden schoongemaakt en geactiveerd
  • Klankschaal massage, waarmee de communicatiekracht in je lichaam wordt geactiveerd
  • Handoplegging in stilte, waarmee specifieke gebieden / organen in je lichaam de aandacht krijgen die op dat moment nodig is
  • Reading, om jou inzicht te geven in de waarnemingen die er op dat moment zijn en wat je hier mee kunt doen

Tijdens energetisch werk leer ik je om jezelf te beschermen en om alle aspecten de zorg te geven die ze nodig hebben.
Het doel van energetisch werk is om je bewustzijn te vergroten en je zelfhelend vermogen te activeren. Energetisch werk vraagt aandacht voor je hele zijn.
Het is aan te bevelen als je jouw eigen genezings- of bewustwordingsproces wilt stimuleren en vergroten.
Vermoeidheid na een sessie is een normaal verschijnsel. Ik adviseer je altijd rust te nemen na een sessie en voldoende zuiver en gebotteld water te drinken.