Spirituele Healing

Memorable is in 2015 ontstaan vanuit het verlangen om mensen te mogen helpen. Gaandeweg de jaren is er meer en meer in mij en om me heen geopend. Ik ben een spiritueel healer en heb een heldere kijk op therapie wat alternatief dan wel regulier wordt aangeboden. In mijn praktijk combineer ik verschillene technieken uit de therapie wereld, het belangrijkste element is spirituele healing. De verbinding die ik ervaar met God mag ik doorgeven aan anderen en dat is mijn roeping.
Memorable is er voor jong en oud. Het aanbod van mijn praktijk vind je HIER. Dit aanbod geeft een impressie van wat er mogelijk is. Over het algemeen laat ik alle structuren los van wat het aanbod presenteert en is het aan de energie van dat moment wat er mag gebeuren. Over een kleine periode zal het aanbod van de site verdwijnen. Wat je dan boekt is een spirituele healing waar een hele wereld achter ligt. |
De praktijk is gevestigd in Velp. Velp ligt naast Arnhem en is goed te bereiken via de A12 en de A325. Voor de juiste locatie klik HIER.

De missie van Memorable

Liefde in hoofdletters laten leven in ieder van ons, zodat je in verbinding komt te staan met jezelf en met elkaar en van daaruit eenheid te ervaren op zielsniveau.

De visie van Memorable

Leven vanuit authenticiteit, vanuit wie je werkelijk bent, levert innerlijke rust op, Vanuit innerlijke rust ontstaat vertrouwen. En vanuit vertrouwen is het mogelijk om tot overgave te komen. Het belangrijkste ingrediënt om vanuit vrijheid, innerlijke rust en vanuit liefde te kunnen leven.   

Het aanbod van Memorable

In de praktijk combineer ik verschillende technieken en therapeutische inzichten die hedendaags gebruikt worden. Om jou een beeld te geven van wat mogelijk is, is er een aanbod op de site te vinden. Mijn werkwijze wijkt af van dit aanbod, dat wil zeggen dat het aanbod nooit een vaste structuur kent of een helder resultaat. In de praktijk wordt gewerkt met energie. Energie is altijd in beweging en is geen enkel moment hetzelfde. Dat wat energie voor jou kan betekenen kan ons verstand vooraf niet controleren. Het loslaten van de controle en vertrouwen hebben in dat wat er komt is de sleutel van heling. Mijn kennis en achtergrond kan hier en daar sturen, echter niet ik maar God, de bron, bepaalt wat jij op dat moment nodig hebt. Uiteindelijk is het werken met de hoogste vorm van energie, namelijk die van liefde, dat wat jou verder brengt. 
Het aanbod geeft je in eerste instantie een vorm van herkenning in dat wat jouw verstand je duidelijk probeert te maken. Denk je dat je "last" hebt van een angst die in je zit, dan helpt de healing sessie je om er vanuit een ander perspectief naar te gaan kijken. 

Het belangrijkste doel van iedere sessie om je "thuis" te brengen. Dat betekent, om je te verbinden met jezelf. Met wie jij in wezen bent. Jouw ziel staat los van onze menselijke vermogens zoals denken en emoties ervaren. Jouw ziel is bewustzijn en als we dat punt opnieuw kunnen bereiken in dit leven, dan ervaar je rust en vrede. Dat is de enige weg naar liefde en geluk. 

Het aanbod van Memorable zoals je dit op de site vindt bestaat onder meer uit:

Spirituele Healing
Energetische Behandeling
Sjamanistisch werk
Tweelingzielen
Karmische relaties
Zelfliefde ontwikkelen
Voelen en verwerken

De meeste sessies kunnen eveneens op afstand plaatsvinden.

Spirituele Healing 

Ons lichaam is meer dan wat we met ons blote oog kunnen waarnemen. We hebben als mens een fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel lichaam. Alles staat met elkaar in verbinding en begint in de energie. Iets wat gematerialiseerd is, zoals een ziekte, kent zijn oorsprong in het energetische. 

Tijdens een spirituele healing lig je gekleed op de behandeltafel. Via mijn handen voel ik waar de energie teveel of juist te weinig is. En toch gebeurt er nog veel meer. We kunnen met onze ogen 5% zien van wat er werkelijk aanwezig is. Het is een hogere intelligentie waarmee we allemaal verbonden zijn. God, de hoogste intelligentie die ons en alle materie geschapen heeft, heeft mij uitgekozen om dit werk te mogen uitvoeren. Ik ben niet degene die de energie hersteld of verbeterd, maar het is de ondersteuning die ik ontvang om ons heen en door mij heen. Het is compleet en allesomvattend en daardoor niet goed in woorden uit te leggen. Ons verstand wil graag weten wat er gebeurt, terwijl de basis vertrouwen is om te mogen ontvangen.
Wanneer we in overgave zijn met het leven, dan stroomt alles als vanzelf. Wanneer we in staat zijn om in complete zuiverheid te leven, in samenwerking met de bron of God, dan ontvang je overvloed en geluk. Dit klinkt als magie en zo voelt het voor velen ook. Ik spreek liever van wonderen waarbij dankbaarheid aan de basis ligt van elk klein wonder. Dankbaarheid is de hoogste vorm van energie en wanneer je hier elke dag in je leven contact mee maakt, dan maak je duidelijk aan God / de bron dat je ontvankelijk bent voor veel meer wonderen. Dit noemen we ook wel de Wet van aantrekkingskracht. Tegenwoordig wordt deze universele wet vooral mentaal ingezet, terwijl de wet van aantrekkingskracht gaat over datgene wat bij jou past en wat voor jou is weggelegd in dit leven. Dit wet treedt in werking wanneer je verbonden bent met je ziel. Wil je hier graag meer over lezen, klik dan HIER

Een spirituele healing gaat over thuiskomen in jezelf. We zijn allemaal afkomstig uit de bron, daar waar volmaakte liefde is. Daar waar je alles al bent, daar waar eenheid is en verbinding. Een spirituele healing helpt je om de weg naar huis te vinden. Het pad van licht en liefde. De nieuwe aarde die langzaam aan nu aan het ontstaan is, gaat over een leven in harmonie. Eenheidsbewustzijn ligt hieraan ten grondslag. Het tijdperk van een nieuw bewustzijn opent zich en iedereen die deze tijd wil meemaken is er klaar voor om te transformeren. Transformatie gaat over voelen en over een perspectief verschuiving. Je bewust worden van de illusie waarin we altijd geleefd hebben en je hieruit bevrijden. Je bent van harte welkom.  

Wil je een spirituele healing sessie boeken, klik dan HIER