Praktijk voor Energetisch werk, Healing en Reading

Welkom bij Memorable! De praktijk van Memorable is gevestigd in Velp. Deze plaats hoort bij de gemeente Rheden, naast Arnhem-Noord. Velp is goed te bereiken via de A12 en de A325. Voor de juiste locatie klik HIER.
De praktijk is in 2015 opgericht door Floortje Janssen. Memorable is er voor jong en oud. In de praktijk wordt gewerkt met concepten waarin energetisch werk, healing en persoonlijke groei centraal staan.

De missie van Memorable

Liefde in hoofdletters laten leven in ieder van ons, zodat je in verbinding komt te staan met jezelf en met elkaar en van daaruit eenheid te ervaren op zielsniveau.

De visie van Memorable

Leven vanuit authenticiteit, vanuit wie je werkelijk bent, levert innerlijke rust op, Vanuit innerlijke rust ontstaat vertrouwen. En vanuit vertrouwen is het mogelijk om tot overgave te komen. Het belangrijkste ingrediënt om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen.  

Het aanbod van Memorable

In de praktijk werk ik met verschillende methoden en toepassingen. Sessies zijn los te boeken. Afhankelijk van de vraag die je hebt en waar je aan wilt werken, bespreken we samen de mogelijkheden. Het aanbod van Memorable is onder te verdelen in:

Energetische Behandeling
Energetische Behandeling op afstand
Reading
Coaching
Reconnective Healing
The Reconnection

Energetische Behandeling

Ons lichaam is meer dan wat we met ons blote oog kunnen waarnemen. Wanneer we de mens vanaf een afstand beschouwen, dan kun je zeggen dat deze bestaat uit fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten. Daarnaast hebben we ook een aura om het fysieke lichaam heen. Ieder aspect staat met elkaar in verbinding en dat houdt in dat wanneer er in één aspect verstoring optreedt, dit door kan werken in alle andere aspecten. Daarom ook bekijk ik in mijn praktijk de mens holistisch. Dat betekent dat we alle aspecten observeren en met elkaar in verband brengen. 

Tijdens een Energetische Behandeling word je opnieuw in contact gebracht met je kern, jouw ziel en blauwdruk, zodat je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Ook wordt je bewustzijn geactiveerd, je energielichamen opgeschoond en waar nodig worden de chakra’s opnieuw met elkaar verbonden en geactiveerd. Tijdens een Energetische Behandeling kunnen verschillende methoden en instrumenten worden ingezet. De belangrijkste zijn:

Drukpunten massage, waarbij intuïtief punten in je lichaam worden geactiveerd

Ontspannende energetische aanrakingen en pulsen, waarmee je energiebanen worden schoongemaakt en geactiveerd

Klankschaal massage, waarmee de communicatiekracht in je lichaam wordt geactiveerd

Handoplegging in stilte, waarmee specifieke gebieden / organen in je lichaam de aandacht krijgen wat op dat moment nodig is

Reading, om jou inzicht te geven in de waarnemingen die er op dat moment zijn en wat je hier mee kunt doen

Tijdens een Energetische Behandeling leer ik je om jezelf te beschermen en om alle aspecten de zorg te geven die ze nodig hebben.
Het doel van een Energetische Behandeling is om je bewustzijn te vergroten en je zelfhelend vermogen te activeren. Een Energetische Behandeling is gericht op je hele ZIJN.
Deze behandeling is aan te bevelen wanneer je jouw eigen genezings- of bewustwordingsproces wilt stimuleren en vergroten.
Vermoeidheid na een sessie is een normaal verschijnsel. Het is verstandig om na afloop rust te nemen en voldoende zuiver en gebotteld water te drinken. 

Wil je een sessie boeken, klik dan HIER

Reconnective Healing

Floortje geeft Reconnective Healing en The Reconnection sessies volgens de filosofie van The Reconnection®. Deze organisatie is opgericht door Dr. Eric Pearl en gevestigd in Amerika. Floortje is een erkend Reconnective Healing® Practitioner en The Reconnection® Practitioner.

Alle sessies vinden plaats in de praktijk van Memorable. 

Reconnective Healing is een krachtige manier van heling gericht op het terug in balans brengen van lichaam en geest. Reconnective Healing is sterk verschillend van andere healing technieken zoals Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing. Het overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Als je geluk hebt, komt je healing in de vorm die je gehoopt had;
Als je echt heel veel geluk hebt, komt je healing op een manier waar je niet eens aan had gedacht, een die het universum speciaal voor jou in gedachte had.

Het resultaat van één of meer healing sessies verschilt van persoon tot persoon. Het komt vaak in een vorm die je vooraf niet had verwacht. Het kan zijn dat er nieuwe deuren gaan openen zoals een nieuwe baan, een nieuwe partner, een nieuwe studie. Het kan ook zijn dat je voelt dat je beter weet wat je wilt, gemakkelijker keuzes kunt maken en dat je beter je grenzen kunt bewaken. Tot slot kan het ook zijn dat fysieke klachten afnemen of dat je meer in verbinding staat met jezelf. Met je ziel. 
Voor meer informatie klik HIER. Wil je een sessie boeken, klik dan HIER

The Reconnection

The Reconnection verstevigt de verbinding met jezelf, de aarde en het universum en heeft tot doel om je versneld op je levenspad te brengen. De verbinding vindt plaats door lijnen en calibratiepunten boven en om het lichaam aan te brengen. Deze kun je niet met het oog zien. Deze punten geleiden licht, energie en informatie.

The Reconnection bestaat uit 2 sessies die je binnen 72 uur ontvangt. Heb je The Reconnection eenmaal ontvangen, dan ben je direct aangesloten op licht en informatie. The Reconnection wordt vaak bestempeld als een levensveranderende ervaring, omdat jouw levensdoel zich sterker zal gaan manifesteren. Dit gebeurt onder meer, doordat je beter aan voelt wat goed voor je is, je doelgerichter in het leven staat en doordat de signalen die op jouw pad komen sneller worden opgemerkt. Het is een evolutionair proces dat zich de gedurende je verdere leven zal blijven ontwikkelen. Voor meer informatie, klik HIERWil je The Reconnection boeken, klik dan HIER

Met Reconnective Healing word je geheeld op alle niveaus, met The Reconnection word je opnieuw verbonden met jezelf, de aarde en het Universum.

Persoonlijke Reading  

Een reading bestaat uit een gesprek tussen jou en mij waarin ik jou inzicht geef over een of meer thema's die op dit moment in je leven een rol spelen. Wil je op een dieperliggend niveau inizicht in jezelf, in je levensmissie en / of een helder antwoord op bepaalde levensvragen, dan is een reading de geschikte manier om dit inzicht te krijgen. Je vragen kunnen betrekking hebben op je werk, je relatie, gezondheid, familie / gezin. Tijdens een reading wordt eveneens je zelfgenezend vermogen aangesproken. Het is dus niet alleen maar informatie ontvangen. Een reading duurt gemiddeld 30 minuten en mag met behulp van een bandopname worden opgenomen.

Alles bestaat uit energie; zo ook je lichaam, gedachtes, herinneringen, emoties etc. We beschikken hierdoor over een enorme database aan informatie die ligt opgeslagen in ons energiesysteem (auralagen en chakra’s). En energie kan worden waargenomen als trilling in de vorm van licht, geluid, een gevoel of een inspirerend idee. Dit maakt het mogelijk om informatie uit het energiesysteem van anderen waar te nemen. We doen dit eigenlijk allemaal wel. Wanneer we bijvoorbeeld feilloos aanvoelen of iemand is te vertrouwen en/of lekker in z’n vel zit of niet

Middels een reading krijg je toegang tot de informatie die ligt opgeslagen in jouw energiesysteem. Afhankelijk van je vraagstuk kun je inzicht krijgen in je huidige levensfase, terugkerende thema’s in je leven, je levensmissie, kwaliteiten, kern en kracht. Of je relaties, gezondheid, werk, samenwerkingsverbanden enz. Jij bepaalt zelf welke inzichten voor jou interessant zijn op zowel bewust als onbewust niveau. 
Voor meer informatie of voor het boeken van een sessie, klik HIER