Spirituele Healing

Praktijk in Velp

Memorable is er voor jong en oud. Spirituele healing is de kern van mijn werk. Het is de weg naar bevrijding, naar vrede en liefde. 
De praktijk is gevestigd in Velp. Velp ligt naast Arnhem en is goed te bereiken via de A12 en de A325. Voor de juiste locatie klik HIER.
In mijn praktijk heb ik een plezierige ruimte ingericht waar je terecht kunt voor het ontvangen van een sessie.    

De missie van Memorable

Het is mijn missie om mee te helpen bouwen aan het  Rijkdom van God waar onvoorwaardelijke liefde het uitgangspunt is. 

De visie van Memorable  

De weg naar onvoorwaardelijke liefde is de weg van overgave en het brengt je bij vrijheid en liefde. Om hier te komen help ik de mensen stappen te zetten waarmee ze zich los kunnen maken van een leven waarin angst, negativiteit en controle overheersen. Dit doe ik door ze te inspireren en aan te moedigen. Door het juiste kanaal te zijn voor God zodat heling en genezing kan plaatsvinden. 

Het aanbod van Memorable

Memorable is in 2015 ontstaan vanuit het verlangen om mensen te mogen helpen. Gaandeweg de jaren is er meer en meer in mij en om me heen geopend. In 2021 werd ik aangeraakt door God en heeft hij de gave van spirituele healing in mij geopend. Door die gave word ik geleid om als kanaal en instrument te dienen voor Zijn kracht. Dit, zodat zijn kracht de mensen kan bereiken en heling, genezing en bevrijding plaats kan vinden. 

Het is mijn roeping om God te dienen en mensen te helpen. Het is mijn verlangen om daarin een brug te zijn voor iedereen die de behoefte heeft om te groeien naar onvoorwaardelijke liefde. Hiervoor onderneem ik activiteiten in de praktijk, op de website en op mijn Youtube kanaal. Het ispireren en helpen van mensen via spirituele healing, gesprekken, teksten, filmpjes en live streams vormen hierin de basis. De allesomvattende liefde van God staat centraal.  

In 2021 ben ik aangeraakt door God. Na die tijd ontving ik verschillende wonderbaarlijke berichten en waren er bijzondere ervaringen waarmee Hij me duidelijk maakte dat spirituele healing de gave is waarmee ik Hem en de wereld mag gaan dienen. Spirituele healing helpt je te helen, te genezen en te bevrijden van donkere machten en krachten. Ik ben daarin het kanaal voor God, zodat Hij jou kan bereiken. Ontmoet Hem tijdens de sessie. Zijn aanwezigheid voel je en ervaar je. Het verandert je leven. De aanraking van God maakt je vredig van binnen, kwetsbaar en open. God heeft het verlangen om ieder mens heel te maken. Tijdens een spirituele healing word je geraakt door de kracht van onvoorwaardelijke liefde waardoor je op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau getransformeerd wordt. 

Mijn ervaring en kennis vind je met name terug in de volgende onderwerpen:
tweelingzielen
toxische relaties
onvoorwaardelijke liefde
ego sterfte 
wedergeboorte
union met God
new age en occultisme
demonie
spirituele oorlog
narcisme
zelfliefde
onthechten van gewoonten en verslavingen

Wanneer je in de praktijk komt is niets toeval. Alles wordt geleid door God. Hij is de hoogste vorm van liefde. 

Wil je ge├»nspireerd blijven over liefde, bewustzijn en spiritualiteit? Lees dan mijn dagelijkse nieuwsbericht. Deze vind je HIER.  

Een spirituele healing is voor iedereen geschikt. Iedereen is welkom, welk geloof, religie of achtergrond je ook hebt. De kracht van God, zijn aanraking, brengt iedereen in beroering en beweging. Ieder mens is op zoek naar liefde en geniet van de liefde. God kan iedereen bereiken.