Over Memorable

Over Memorable

Memorable is er voor jong en oud en helpt je om angsten, schuld, schaamte en onzekerheid uit je leven te verwijderen. Ervaar je veel negativiteit in je leven? Is er sprake van een disbalans? Ben je uit je doen en weet je niet meer wat je moet doen om vooruit te komen?
Een spirituele healing helpt je verder, omdat het negatieve energie verwijdert en zaadjes plant die je brengen naar meer geluk en groei in je leven. Een spirituele healing is verbonden met de hoogste vorm van energie, daar waar onvoorwaardelijke liefde is. De energie transformeert alles wat donker is en opent deuren waar jij zielsgelukkig kunt zijn.  
De praktijk vind je in Velp. Velp ligt naast Arnhem en is goed te bereiken via de A12 en de A325. Voor de juiste locatie klik HIER.
De praktijk bestaat uit een plezierige ruimte waar je terecht kunt voor het ontvangen van een sessie.    

De missie van Memorable

Het is mijn missie om mee te helpen bouwen aan een wereld waarin onvoorwaardelijke liefde centraal staat. 

De visie van Memorable  

De weg naar onvoorwaardelijke liefde is de weg van overgave en het brengt je bij vrijheid en liefde. Om hier te komen help ik de mensen stappen te zetten waarmee ze zich los kunnen maken van een leven waarin het ego centraal staat. Het ego dat gaat over angst, negativiteit en controle. Dit doe ik door ze te helpen het bewustzijn te vergroten en door ze te inspireren en aan te moedigen. Tijdens de healing is het de bedoeling dat ik het juiste kanaal ben waardoor heling en genezing plaats kan vinden. 

Wat gelooft Memorable? 

Ik geloof dat we in dit leven alle negativiteit en ballast kunnen loslaten waardoor we in staat zijn om met elkaar in harmonie te leven. De manier om dit te bereiken is door te onthechten. Ik geloof dat het loslaten van alle aardse verlangens hetzelfde voelt als sterven en dat het je dichter brengt bij je essentie. Je essentie "is" en staat in verbinding met je gevoel. Het zorgt ervoor dat je dan wordt gedreven door goedheid en zuiverheid.
Memorable heeft expertise in het bereiken van onvoorwaardelijke liefde. Het voelt soms als een eenzaam pad, maar in die afzondering word je opnieuw opgebouwd. Wanneer je besluit om de beste versie van jezelf te worden dan stap je in de wildernis. Deze overgangsfase duurt even en brengt verwarring en onrust. Met de juiste focus en de juiste instelling kun je de wildernis gebruiken als pad voor groei. Een healing werkt dan ondersteunend, omdat je gedachten je graag willen overtuigen dat je moet stoppen met dit proces. De healing helpt je om alle angst gedachten en alle negatieve gedachten tot stilte te brengen. De healing helpt je ook om verder te openen en kracht en rust te vinden en met de juiste tools blijf je gemotiveerd om door te zetten. 

Memorable gelooft in de liefde als belangrijkste helende kracht.

kernkwaliteiten van Memorable

Mensen in verbinding brengen met onvoorwaardelijke liefde is wat mij drijft. Hoe meer je samensmelt met deze liefde, hoe meer je verbonden bent met rust en vrede. Je komt dan op het terrein van leven in plaats van overleven. Verbinding is de belangrijkste kernkwaliteit van Memorable. Het maken van een wezenlijke verbinding tussen jou en mij zorgt ervoor dat we in korte tijd grote stappen kunnen zetten. De wezenlijke verbinding is cruciaal tijdens een sessie, om de energie effectief te kunnen laten stromen. Een wezenlijke verbinding gaat over een hart tot hart verbinding waarbij je bij mij alle ruimte voelt om jezelf te kunnen zijn.
Daarnaast zet ik als vanzelf mijn analytische vermogen in, mijn heldervoelendheid en het kunnen onderscheiden van de energieën die in jou aan het werk zijn. Tot slot lukt het me goed om je op een praktische manier uit te leggen op welke vlakken er groei ligt voor jou. 
Er zijn verschillende thema's die verwant zijn aan onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast schrijf ik regelmatig over deze thema's en probeer zo iedereen te helpen. Wanneer je budget of tijd wat beperkt is, kun je hierdoor toch al stappen maken in je proces. De thema's zijn: 

Tweelingzielen
Leven in overgave
De functie van lijden in ons leven
Werken aan vergeving
Omgaan met toxiciteit
Werken aan onthechten
Loskomen van verslavingen 
Loskomen van negativiteit en lage energie
Herstellen van narcisme 
Jezelf bevrijden uit de eenzaamheid
Het ego laten sterven
Belichamen van mannelijke- en/of vrouwelijke energie
In vertrouwen leven 
Loskomen van dwangstoornissen
Loskomen van obsessiviteit
Werken aan onafhankelijkheid
Loskomen van mentale kwellingen
Komen tot overgave
Komen tot innerlijke kracht
Werken aan zelfbeheersing
Loslaten van angst
Loslaten van schaamte en schuld
De grote hoeveelheid gedachten verminderen
Werken aan union 

De aanpak in de praktijk is gericht op het brengen van inzicht en vertrouwen enerzijds en het brengen van heling en ervaring anderzijds. 

Het aanbod van Memorable

Memorable is in 2015 ontstaan vanuit het verlangen om mensen te mogen helpen, door als kanaal te dienen. Gaandeweg de jaren is er meer en meer in mij en om me heen geopend. 

De kracht van Memorable is het geven van spirituele healing. Spirituele healing is een bovennatuurlijke kracht die jou bevrijdt van angst, schuld en schaamte. Die jou bevrijdt van mentale kwellingen, onzekerheid en jaloezie. De spirituele healing die je bij Memorable ontvangt bevrijdt jou van het lijden en de wanhoop die je ervaart in het leven. De healing laat je ervaren hoe je ook rust en vrede in jezelf kunt voelen en het wakkert je innerlijke vlam aan, zodat je in je kracht komt.
Daarnaast kun je bij Memorable artikelen vinden die je ondersteunen in je groei. Ik ben gespecialiseerd in het concept van onvoorwaardelijke liefde. 

Spirituele healing helpt je te helen, te genezen en je te bevrijden. Er wordt dan veel licht ingebracht op celniveau waardoor de dynamiek van jouw energie verandert. Je bewustzijn wordt verder geopend waardoor je op de korte- en middellange termijn zal gaan ervaren dat er nieuwe deuren in je leven geopend worden. Er komen situaties op je pad die je vanuit een ander perspectief gaat bekijken. Je zal dan gaan ervaren dat ontmoetingen geen toeval zijn en dat er wekelijks nieuwe inzichten bij je binnenkomen waarmee je het leven vanuit een andere gezichtspunt gaat bekijken. Het openen van je bewustzijn heeft hier alles mee te maken. Hoe meer jij in verbinding komt te staan met jouw essentie, met je ziel, hoe meer jij liefde kunt "zijn". Je laat dan alle aardse hechtingen achter je en ervaart de kracht om deze te verbreken. Hierdoor ben je geen slaaf meer van het systeem, maar ga je leven vanuit een gevoel van vrede en inspiratie. De energie van een healing maakt je vredig van binnen en verwijdert blokkades. Kortom: tijdens een spirituele healing word je geraakt door de kracht van onvoorwaardelijke liefde waardoor je op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau terug in balans wordt gebracht. 

Spirituele healing is met name geschikt voor: 

Tweelingzielen
Het uitwerken van karma
Angsten loslaten
Depressieve gevoelens loslaten
Emotionele rollercoasters verminderen
Eetproblemen
De wond uit een toxische relatie genezen
Trauma verwerking
Uit een dark night of the soul komen
Blokkades opheffen / verbreken
Fysieke pijn opheffen
Zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren
Onvoorwaardelijke liefde belichamen
Het ego laten sterven 
Stemmen horen / geluiden horen / hallucineren
Narcistische trekken uit mij verwijderen
Zelfliefde laten groeien
Breken met verslavingen en onthechten van gewoonten 

Wanneer je in de praktijk komt is niets toeval. Alles wordt geleid. Blokkades worden opgeheven, negatieve energie wordt weggehaald. De healing start vanaf het moment wanneer je de sessie boekt. De healing werkt weken door en zal stap voor stap in je leven geopend worden. De healing maakt onderdeel uit van je spirituele groei, het is een proces. 

Wil je geïnspireerd blijven over liefde, bewustzijn en spiritualiteit? Lees dan een van de artikelen of blogberichten. Deze vind je HIER.  

Een spirituele healing is voor alle leeftijden bereikbaar en toegankelijk. Iedereen is welkom. 

Ik wil groeien in onvoorwaardelijke liefde en komen tot overgave

Wanneer we hechtingen en mentale kwellingen gaan loslaten werken we stap voor stap toe naar onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is hetzelfde als overgave. Op dat punt zijn er geen voorwaarden meer. Op dat punt: 

leef je vanuit bewustzijn
ben je geduldig
leef je in het hier en nu
ervaar je rust in je leven
is de leegte in jou vervangen door compleetheid
sta je met vertrouwen in het leven
geef je liever dan dat je ontvangt
heb je geen aardse wil meer met aardse verlangens
ben je dankbaar en tevreden
vergeef je iedereen en heb je iedereen lief
sta je zuiver en open in het leven
ben je niet meer bang voor de dood, je omarmt de dood  

Leven in onvoorwaardelijke liefde is leven in vrijheid. Alle verwachtingen hebben je losgelaten. 

In het proces van onvoorwaardelijke liefde zie je steeds meer welke gave je hebt en binnen welke levensopdracht je die gave mag inzetten.  

Contact opnemen