Over Memorable

Over Memorable

Memorable is er voor jong en oud en helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Met ons brein proberen we vaak alles te verklaren, maar in de wereld van energie is dit niet altijd mogelijk. Energie is om ons heen, energie is wie we zijn. In de energie trek je het leven aan wat je uit zendt. Negativiteit als in angsten, kopzorgen, schuld, schaamte en onzekerheid belemmert ons het leven te leiden dat voor ons is weggelegd. Memorable helpt je om deze energie uit je leven te verwijderen. Ervaar je onrust in je leven? Heb je last van kopzorgen? Lig je 's nachts wakker? Ervaar je een emotionele rollercoaster? Ben je zoekende en heb je behoefte aan helderheid? Dan ben je bij Memorable aan het juiste adres. 
Een spirituele healing helpt je verder, omdat het negatieve energie verwijdert en zaadjes plant die je brengen naar meer geluk en groei in je leven. Een spirituele healing is verbonden met de hoogste vorm van energie. Deze energie brengt je innerlijke rust en positiviteit. Je wordt weer in verbinding gebracht met jezelf.   
De praktijk vind je in Velp. Velp ligt naast Arnhem en is goed te bereiken via de A12 en de A325. Voor de juiste locatie klik HIER.
De praktijk bestaat uit een plezierige ruimte waar je terecht kunt voor het ontvangen van een sessie.    

Het ontstaan van Memorable

In 2015 is Memorable opgericht. Ik zocht een geschikte naam waarmee betekenis wordt gegeven aan dat wat ik met de praktijk wilde bereiken. De naam kwam spontaan tot me. Hoewel de naam voor de meeste Nederlanders lastig uit te spreken is, is de betekenis redelijk helder. Memorable staat voor een herinnering. Een herinnering voor het leven. 

Mensen ondersteunen om te komen tot onvoorwaardelijke liefde dat is waar Memorable sterk in is. Diep van binnen twijfelen veel mensen aan hun bestaansrecht. Ze zijn bang om te verliezen: om gezondheid te verliezen, om mensen te verliezen, om werk te verliezen, om hun leven te verliezen. En daardoor houden ze vast aan dat wat er is. Met als gevolg dat ze elke dag aan het overleven zijn en elke dag zoeken naar afleiding. Ze zitten gevangen in een leven wat leegte en onrust in stand houdt. Het ego is hierin leidend en deze zorgt er voor dat je hechtingen gaat creeren, verslaafd raakt en dat je leeft op basis van hardnekkige overtuigingen. Het ego is er op uit om ons besturingssysteem onder controle te te krijgen en dat is je hoofd. Door veel negatieve- en/of ongezonde gedachten te produceren probeert het ego ons vast te zetten in het hoofd, waardoor het hart gesloten blijft. Hierdoor lukt het veel mensen niet om zich te bevrijden uit deze gedachtenspinsels. Soms heb je dan hulp van buiten nodig, zodat je niet vastloopt. Bij Memorable kun je terecht voor een spirituele healing. Deze helpt je om alle zware energie bij je weg te nemen.     

In de praktijk vorm ik een brug tussen het aardse leven en het bovennatuurlijke. Want in het bovennatuurlijke hebben we te maken met de onzichtbare wereld. De wereld die we niet kunnen zien, maar die wel degelijk aanwezig is in ons leven. Ik heb een heldere kijk op de onzichtbare wereld. Ik zie op welke manier mensen beinvloed en misleid kunnen worden en dat onze gedachten hierin de hoofdrol spelen. Onze gedachten die onzichtbaar zijn en tegelijkertijd zó tastbaar, omdat jij ze waarneemt in je hoofd. Door negatieve en donkere gedachten uit je leven te halen, kun je vrede en rust gaan ervaren in je leven. Het brengt je bij onvoorwaardelijke liefde. 

De missie van Memorable

Mee helpen bouwen aan een wereld waarin onvoorwaardelijke liefde centraal staat, daar gaat het bij Memorable om. Onvoorwaardelijke liefde gaat over een staat van zijn waarin liefde, vrede en rust overheerst. De wereld om je heen heeft dan geen invloed meer op dat wat je voelt en denkt.  

De visie van Memorable  

Om te kunnen groeien naar onvoorwaardelijke liefde doorloop je een aantal fasen. De reis maakt je bewuster en leert je in zien waar het werkelijk om gaat in het leven. Het pad van onvoorwaardelijke liefde brengt je thuis, dichtbij jezelf. Memorable helpt je om jezelf te bevrijden van hardnekkige overtuigingen en negatieve denkpatronen. Memorable helpt je om ongezonde patronen en - hechtingen te doorbreken. Dit alles vindt plaats in de energie.   

Wat gelooft Memorable? 

Een spirituele healing helpt je om je innerlijke kracht te laten groeien, waardoor je wél in staat bent om de juiste keuzes te maken die je dichter bij jezelf brengen. Jezelf gaat over jouw essentie, daar waar liefde is. Dát is het geloof van Memorable.  

kernkwaliteiten van Memorable

Er zijn een aantal kernkwaliteiten waar je Memorable aan kunt herkennen. We beginnen met de laagdrempeligheid. Tijdens de sessie, maar veelal ook na de sessie is er genoeg ruimte om te klankborden. Daarnaast helpt Memorable je om de taal van energie te leren begrijpen en toe te passen. Spiritualiteit gaat over energie en je leert tijdens de sessie dat het niet zo zweverig is als dat veel mensen denken. Het wordt op een tastbare, aardse, manier aan je uitgelegd. Een andere kernkwaliteit is dat het gesprek en de healing naadloos op elkaar aansluiten. Dat houdt in dat de vragen die in jou leven en dat wat er in jouw leven speelt plus dat wat nodig is om balans aan te brengen gebundeld en aan bod komt in één sessie. Tot slot kun je er vanuit gaan dat mijn onderwijsachtergrond en persoonlijke levenservaring er toe bijdragen dat we tijdens één sessie tot de kern kunnen komen en hier mee aan de slag gaan. De gave van healing draagt er aan bij dat ik in staat ben om mensen snel te kunnen doorgronden, zonder dat ik ze hiermee confronteer of ongemakkelijk maak. In het persoonlijke contact ontstaat er een wezenlijke verbinding die van hart tot hart gaat. Deze verbinding helpt om de energie effectief te kunnen laten stromen, zodat we in betrekkelijk korte tijd veel kunnen bereiken. Je voelt bij mij alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. 

Praktijk in Velp

De praktijk is een plezierige ruimte waar je terecht kunt voor het ontvangen van een sessie. Het is mijn verlangen om laagdrempelig te zijn. De inrichting van de ruimte draagt hier aan bij, maar ook de communicatie. Plezier en ontspanning staan centraal.   

De praktijk is gevestigd in Velp, naast Arnhem.

Hoe werkt Memorable?

Ik help je graag om de verbinding met je ziel, je essentie, te herstellen, zodat je in je kracht komt en bevrijd bent van angsten en zorgen. Je komt dan terug in balans op mentaal- emotioneel- spiritueel- en op fysiek niveau. In de praktijk ga ik graag met jou de diepte in om in rap tempo te komen tot inzicht. Je ontvangt een spirituele healing die je ter plekke innerlijke rust en ruimte gaat geven. Op de korte- en middellange termijn zal je gaan ervaren dat de healing nieuwe deuren voor je opent. Deuren die je helpen om jouw unieke pad verder vorm te geven.  

Wanneer je in de praktijk komt is niets toeval. Alles wordt geleid door de hoogste vorm van liefde. 

Het aanbod van Memorable

Memorable is in 2015 ontstaan vanuit het verlangen om mensen te mogen helpen, door als kanaal te dienen. 

De kracht van Memorable is het geven van spirituele healing. Spirituele healing is een gave die de disbalans in jou hersteld. De disbalans die er voor gezorgd heeft dat je minder goed meer in verbinding staat met jezelf. De reden dat mensen last hebben van gedachten zoals angst, schuldgevoelens en onzekerheid is omdat ze uit balans zijn. Gaandeweg de tijd zijn ze de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt. Deze verbinding wordt bij Memorable hersteld.  

Daarnaast kun je bij Memorable artikelen vinden die je ondersteunen in je groei. Ik ben gespecialiseerd in het concept van onvoorwaardelijke liefde. 

Tijdens een spirituele healing wordt je lichaam voorzien van hoge energie, worden blokkades bij je weggenomen en chakra's  verder geopend. Er komt dan veel licht binnen op celniveau waardoor je lichaam dan in staat wordt gesteld om zelf de balans te gaan herstellen. De hoge energie zorgt ervoor dat je bewustzijn verder geopend wordt waardoor je nieuwe inzichten ontvangt en in staat bent om vanuit een ander perspectief naar situaties te kijken.
Hoe meer jij in verbinding komt te staan met jouw essentie, met je ziel, hoe meer jij liefde kunt "zijn". De energie van een healing maakt je vredig van binnen en helpt je om op de balans op fysiek-, mentaal- en emotioneel te herstellen.  

Voorbeelden van thema's / onderwerpen waarvoor mensen terecht kunnen bij Memorable:  

Tweelingzielen
Niet lekker in je vel zitten
Angst, onrust, onzekerheid
Vermoeidheid, overbelasting
Nervositeit, spanningsklachten
Slaapproblemen
Onbegrepen, chronische klachten
Loskomen van obsessiviteit
Werken aan onafhankelijkheid
Loskomen van eenzaamheid, depressie
Loskomen van verslavingen, hechtingen
Herstellen van narcisme
Gevoelens van schaamte, schulgevoelens
Mentaal vastzitten, last hebben van teveel gedachten 
Jezelf weer voelen, werken aan union

Wanneer je in de praktijk komt is niets toeval. Alles wordt geleid. De spirituele healing start vanaf het moment wanneer je de sessie boekt. De healing heeft een sterkste uitwerking bij afname van drie sessies of meer.   

Wil je geïnspireerd blijven over liefde, bewustzijn en spiritualiteit? Lees dan een van de artikelen of blogberichten. Deze vind je HIER.  

Een spirituele healing is voor alle leeftijden bereikbaar en toegankelijk. Iedereen is welkom. 

Contact opnemen