Wat wordt bedoeld met UNION?

Union houdt in dat je volledig in verbinding staat met jezelf. Dat er geen enkel levend wezen of activiteit is in je leven die voor jou bepaalt hoe je je leven zou moeten leiden. Alle hechtingen, oordelen en verwachtingen heb je losgelaten en je voelt ten diepste in jezelf wat juist voor jou is. Je hart geeft dit aan. Het is het omarmen van Yin en Yang in jezelf. Het is de complete acceptatie van je hele zijn.

Waarom is UNION zo belangrijk?

Union zegt alles over jouw levenspad, over jouw levensdoel, roeping en wat je hier komt doen op aarde. Wanneer we in union zijn met onszelf halen we alle voldoening uit het leven die het leven ons wil brengen. Het is de meest optimale vorm van een verrijkt leven en wat je er mee bereikt is dat je gaat leven vanuit overvloed.

Wat is het resultaat van UNION? Wat houdt het in? 

Wanneer je in union bent dan ben je als vanzelf in union met de Bron / met God. Dit houdt in dat je: 

Leeft vanuit vertrouwen
Leeft met een geopend hart
Leeft zonder verwachtingen
Leeft zonder hechtingen
Leeft in het nu
Leeft vanuit overgave
Leeft vanuit dankbaarheid
Leeft in harmonie
Leeft door te geven
Leeft vanuit plezier en blijheid
Leeft door te voelen
Leeft zonder oordelen
Leeft vanuit creativiteit
Leeft door zelf zorg
Leeft vanuit je roeping
Leeft door uit de matrix te stappen
Leeft door acceptatie van wat is
Leeft vanuit rust en kalmte
Leeft vanuit geduld

Dit alles resulteert in een leven wat gekenmerkt wordt door geluk en overvloed.  

Hoe kan ik in UNION komen met mezelf?

Dit is een proces, een pad wat je bewandelt vanuit de juiste intenties. Het vraagt om discipline en wilskracht, om moed en om doorzettingsvermogen. Het gaat met vallen en op staan en het vraagt om tijd alleen door te brengen. Het universum hoort je intenties en zal je begeleiden. Alles draait hierin om devine timing. Het universum bepaalt wanneer jij in union bent, wanneer je klaar bent voor het volgende hoofdstuk in je leven. Dit is voor iedereen verschillend. Het universum zal je helpen in de energie en in gebeurtenissen. Alles vraagt om een bewuste blik naar binnen en naar buiten. Zien wat er om je heen gebeurt, voelen wat er van binnen gebeurt. Signalen oppikken en er iets mee doen. Alles vanuit rust en vertrouwen.  

Kan ik begeleid worden in dit proces? 

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Stuur me een bericht of bel me even. Dan plannen we een afspraak in. Meestal stem ik me tijdens deze afspraak af op je energie en bepalen we dan ter plekke wat nodig is en wat we gaan doen. Voor de contactgegevens klik HIER.