Tarieven

Wat betaal je bij Memorable?

Memorable heeft als missie om de verbinding met je ziel te versterken, zodat jouw gevoelsleven verder gaat openen en je datgene aantrekt in je leven wat voor jou bestemd is. Namelijk overvloed en geluk. De tarieven zijn op deze pagina overzichtelijk weergegeven, deze zijn inclusief BTW. 

Wat moet ik kiezen? 

Twijfel je en kom je niet tot een keuze? Je bent niet de enige. Aan het begin van een sessie bespreken we jouw behoefte en stem ik me af op jouw energie. Daarna wordt vaak duidelijk wat we gaan doen. De energie van dat moment bepaalt wat er nodig is, voor iedereen. 

Iedere dag verandert de energie. De sessie die je vandaag boekt voor over 2 weken kan dan weer achterhaalt zijn. Mijn advies is daarom altijd om je open te stellen voor wat zich op dat moment aan dient. Met het aanbod op deze website krijg je een indruk wat er mogelijk is. Meestal combineer ik energetisch werk om zo het beste resultaat te bereiken. 

Vragen?

Heb je nog vragen en wil je deze graag stellen voordat je een sessie gaat boeken? Dat kan natuurlijk! Je kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Je kunt ook een What's app bericht sturen. Ik ben doorgaans goed te bereiken en reageer binnen een dag op je bericht. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Annulering en Voorwaarden

Wil je de afspraak annuleren of verplaatsen, dan is dat natuurlijk geen enkel punt. Ik hanteer de regel dat afspraken kosteloos minimaal 24 uur van tevoren afgezegd kunnen worden. 
Lukt het je niet om binnen die tijd de afspraak af te zeggen, dan ben ik helaas genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen. 

Wanneer we een datum hebben ingepland, ontvang je van mij een bevestiging per mail of what's app. Met deze bevestiging ga je als vanzelf akkoord met bovenstaande voorwaarden.

 

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. € 150,00 per sessie
  2. € 150,00 per sessie
  3. € 150,00 per sessie
  4. € 150,00 per sessie
  5. € 150,00 per sessie
  6. € 200,00 per sessie
  7. € 50,00 per sessie
  8. € 150,00 per sessie
  9. € 250,00 Vanaf

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren