Tarieven

Wat betaal je bij Memorable in Arnhem?

Memorable levert diensten op het vlak van gezondheid en welzijn voor volwassenen, kinderen en dieren. De tarieven voor iedere dienst zijn op deze pagina overzichtelijk weergegeven. 

Vragen?

Heb je nog vragen en wil je deze graag stellen voordat je een sessie gaat boeken? Dat kan natuurlijk! Je kan een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Je kunt ook een What's app bericht sturen. Ik ben doorgaans goed te bereiken en reageer binnen een dag op je bericht. 

Annulering en Voorwaarden

Lukt het je niet om bij een afspraak aanwezig te zijn, dan is dat natuurlijk geen enkel punt. Verplaatsen kan altijd als het maar op tijd gemeld wordt. Daarom hanteer ik de regel dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren afgezegd worden. Dit kan per e-mail (info@memorable.nl) en per telefoon of what's app: +31 (0) 644046808.
Lukt het je niet om de afspraak op tijd af te zeggen, dan ben ik helaas genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen.

 

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoeveel betaal ik voor een healing sessie?

Je kunt bij Memorable terecht voor een Reconnective Healing sessie enerzijds en voor The Reconnection anderzijds. Een Reconnective Healing sessie is zowel in de praktijk in Arnhem te ontvangen en ook op afstand. Hiervoor gelden andere tarieven. 

The Reconnection bestaat uit twee sessies en vindt altijd in de praktijk van Memorable plaats. 

Voor het maken van een afspraak kun je het beste het contactformulier versturen, een email sturen of telefonisch contact opnemen. Klik HIER

Betalen kan vooraf, via de website of via bankoverschrijving. Je kunt ook contant betalen in de praktijk of ik stuur je een Tikkie. 

Hoeveel betaal ik voor een coachtraject?

Een coachtraject, of het nu een leefstijlcoach is of persoonlijke coaching op een ander vlak, bestaat altijd uit minimaal 3 afspraken. Gemiddeld heeft een coachtraject een looptijd van 6 sessies. Verandering kost tijd, met name wanneer het gaat om het ombuigen van overtuigingen of het inzetten van ander gedrag. we hanteren hiervoor de 100 dagen regel.

Een coachtraject hoef je nooit vooraf in eén keer te betalen. Dit is aan jou. Via deze website kun je een aanvraag versturen. Je kunt ervoor kiezen om de eerste afspraak vooraf te betalen, maar dit hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om via de contactgegevens telefonisch of per email contact op te nemen en de mogelijkheden door te bespreken. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Hoeveel betaal ik voor studiebegeleiding

Studiebegeleiding betaal je per keer. In totaal ben je één uur onder begeleiding aan het studeren of je werkt aan een opdracht. Je wordt ondersteund in het maken van een juiste planning of in het leren studeren. Het is ook mogelijk om dit uur te gebruiken om in alle rust je voor te bereiden op een toets, tentamen of examen. Ik ben er dan om die rust te garanderen. Wil je een afspraak inplannen, gebruik hiervoor dan email, telefoon of het contactformulier. Klik HIER.