Tarieven

Hoeveel betaal ik voor een sessie?

Je kunt bij Memorable terecht voor een Reconnective Healing sessie en voor de Reconnection. Een Reconnective Healing sessie kun je in de praktijk of op afstand ontvangen. The Reconnection vindt altijd in de praktijk plaats. Een sessie, van één specifiek moment, kan al voldoende zijn om je verder te helpen. De Reconnection neemt altijd 2 momenten in beslag. Een sessie betaal je per keer.

Kies je voor gemak, dan kun je de sessie hier al aanvragen en vooraf betalen. De datum en het tijdstip waarop de sessie plaatsvindt gebeurt per e-mail of telefonisch.  

Wil je de sessie graag telefonisch of per mail bespreken en inplannen en dan in de praktijk betalen, dan kan dat natuurlijk ook. De contactgegevens vind je HIER

Hoeveel betaal ik voor een coachtraject?

Een coachtraject, of het nu een leefstijlcoach is of persoonlijke coaching op andere vlakken, neemt altijd 3 of meer afspraken in beslag. Ik ga altijd uit van 6 afspraken als gemiddelde, omdat verandering tijd kost. Een coachtraject hoef je nooit vooraf in eén keer te betalen. Dit is aan jou. Je kunt per afspraak betalen of per reeks. Via deze website kun je een aanvraag doen en dan kun je er voor kiezen om alvast de eerste afspraak vooraf te betalen. Dit hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om via de contactgegevens telefonisch of per email contact op te nemen en de mogelijkheden door te bespreken. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Vragen?

Heb je nog vragen en wil je deze graag stellen voordat je een sessie gaat boeken? Dat kan natuurlijk! Je kan een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Ik ben doorgaans goed te bereiken en reageer binnen een dag op je bericht. 

Annulering en Voorwaarden

Lukt het je alsnog niet om bij een afspraak aanwezig te zijn, dan is dat natuurlijk geen enkel punt. Verplaatsen kan altijd als het maar op tijd gemeld wordt. Daarom hanteer ik de regel dat afspraken minimaal 24 uur van tevoren afgezegd worden. Dit kan per e-mail (info@memorable.nl) en per telefoon of what's app: +31 (0) 644046808.
Lukt het je niet om de afspraak op tijd af te zeggen, dan ben ik helaas genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren