Spirituele Healing

Tijdens een spirituele healing wordt negatieve energie bij je weggehaald. Alles wat verbonden is met angst, depressiviteit, verslaving of met boosheid wordt getransformeerd. Ongezonde gewoonten worden verbroken en blokkades worden verwijderd. Alles wat donker is of niet goed doorstroomt, wordt bij je weggehaald. Zodat alles weer in de juiste positieve richting gaat stromen. Je levensenergie wordt opnieuw geactiveerd en karma wat nog mag worden opgeruimd wordt in beweging gebracht. Tijdens de sessie ervaar je rust en vrede en merk je dat negatieve gedachten minder aanwezig zijn. Wanneer er fysieke problemen zijn, dan word je genezingsproces verbeterd en versterkt. Een sessie kan ook als vorm van onderhoud worden geboekt, zodat je met de juiste energie je leven voort kan zetten. Daarnaast kan de sessie je een spirituele boost geven en je terugbrengen naar een staat waar je al lang niet meer bent geweest. De healing heeft tot doel om je weer te verbinden met je essentie. Daar waar jij heel bent, waar jij vrede voelt, liefde bent en waar je tevredenheid ervaart. De sessie duurt 90 minuten. 

Spirituele Healing

Wat is spirituele healing? 

Spirituele healing is de Engelstalige term voor spirituele genezing. Het kan hier gaan om een fysieke genezing en ook om een mentale-, emotionele- of spirituele genezing. De genezende energie kunnen we niet met onze ogen waarnemen. Het is een onderdeel van de onzichtbare wereld. En, omdat de energie jou helpt om te groeien in bewustzijn spreken we van spiritualiteit. De healing heeft dus altijd tot doel om jou als mens te laten groeien.
Heel vaak komt het voor dat mensen vast zitten in een cirkel waar ze rondjes draaien. De cirkel is dan zo hardnekkig geworden dat het hun leven beheerst. Met als gevolg dat ze hele dagen huilen of nachtenlang niet in slaap kunnen komen. Tijdens een healing wordt de cirkel verbroken, zodat je op dat moment bevrijd bent van alle ballast in je leven. Je kunt dan daarna doorpakken en een andere koers gaan varen. Een healing zet je aan tot actie, om het anders te gaan doen in je leven. Doe je dit niet, dan kun je op nieuw terugvallen in negativiteit. Dan kan de cirkel zich weer gaan sluiten. Het is met die reden dat er ook veel mensen zijn die kiezen voor onderhoud, zodat ze gedurende hun proces focus kunnen blijven houden.
Tijdens de healing wordt de energie in en om jou heen hersteld en wordt de disbalans opgeheven. Je komt dan weer in verbinding te staan met jouw essentie. Een spirituele healing is er voor om je op het pad te brengen van onvoorwaardelijke liefde. Daar vind je geen ballast meer. De ballast in het leven wordt veroorzaakt door het ego. 

Een spirituele healing is gericht op heling en genezing en aangezien we leven in een wereld die permanent uit balans is, ontkomen we er bijna niet aan om te ervaren wat disbalans is. De dagelijkse uitdaging om in balans te blijven vraagt veel wilskracht. Daarom komen mensen ook voor "onderhoud". Je kunt dit vergelijken met het boeken van een massage. Het is prettig om weer even alle ballast op te ruimen, om gecentreerd te zijn en vrede te ervaren. Dat geeft je een boost voor de komende periode. 

Tijdens een spirituele healing wordt je zenuwstelsel tot ontspanning gebracht, omdat bij stress en zorgen dit stelsel ons gevoelsleven blokkeert. Je gevoelsleven is belangrijk voor het ervaren van onvoorwaardelijke liefde.   

Wanneer je een spirituele healing ontvangt ervaar je een diepe vorm van compleetheid.

Wat is het resultaat van een spirituele healing?

Het resultaat van een spirituele healing kan direct merkbaar zijn, maar kan ook gaandeweg de tijd ontstaan. De healing is erop gericht om jouw leven in een positieve richting te brengen en die richting gaat over liefde. Liefde resoneert met een zuiver leven, een gezond leven, een volwassen leven. Liefde resoneert met voelen en niet met denken. Liefde resoneert met vrede en tevredenheid. Vaak zijn mensen onwetend over de werkelijke oorzaak van lijden. Het kan dan bijvoorbeeld zijn dat iemand in de praktijk komt met een lage rugpijn, maar dat de oorzaak van deze pijn veel meer op spiritueel niveau gezocht moet worden. Ik denk daarin graag met je mee. Tijdens de sessie kan ik voelen waar in je lichaam energie naar toe gestuurd wordt. Het kan dan zijn dat op die plek teveel stress en donkere energie aanwezig is.  

Het resultaat is in veel gevallen niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Tijdens de healing voel je dat er in jou vanalles gaat stromen en openen. Het kan zijn dat er op dat moment een zaadje geplant wordt die in de loop van de weken daarna en maanden gaat ontkiemen. Een verandering gaat meestal stap voor stap. Elke dag ontvang je dan inzichten of ervaar je nieuwe ontmoetingen die je verder brengen. De eindbestemming is onvoorwaardelijke liefde, omdat daar op die plek geen angsten meer zijn. Geen controle, geen negatieve energie. Onvoorwaardelijke liefde is een staat van Zijn waarin je bevrijd bent van alle vormen van lijden die we op aarde kennen.

Het kan ook zijn dat het resultaat direct voelbaar en waarneembaar is. Dat is dan een fysieke verandering. Zo heeft iemand die veel last heeft van oedeem / vochtophoping tijdens de sessie ervaren dat het vocht uit de voeten weg dreef. En heeft iemand met oogproblemen ervaren dat zijn ogen verbetering lieten zien. Iemand met pijn aan de knieën was na de sessie grotendeels verlost van de pijn.    

Het resultaat van de healing kan blijvend zijn wanneer je zelf aan de slag gaat. Een disbalas ontstaat namelijk niet vanzelf. Dit heeft altijd te maken met een of meerdere patronen in je leven die niet gezond of niet zuiver zijn. Wil je verlost zijn van de disbalans, dan moedig ik je aan om in de weken na de healing jezelf te gaan observeren. Begin dan bij het observeren van je gedachten, want die vormen een belangrijke sleutel naar je disbalans. 
Wanneer je overtuigingen in stand houdt of wanneer je ongezonde dingen blijft doen, dan zal de disbalans terugkeren. Soms op een andere manier dan voorheen en soms op dezelfde manier waarvoor je oorspronkelijk kwam. Daarom bespreken we ook welke stukken je zelf mag gaan opruimen of doorbreken. Hierdoor kan het resultaat permanent worden en dat willen we uiteindelijk allemaal.

Om in balans te komen richten we ons op het einddoel en dat is onvoorwaardelijke liefde. Om hier te komen neem je afscheid van hardnekkige patronen- en overtuigingen, van verslavingen en van hechtingen. Het is een transformatieproces en het gebeurt stap voor stap. Wanneer je bewust aanwezig bent in het hier en nu kun je dit voelen en bewust doorlopen.  

De healing maakt je geestelijk sterker en stelt je in staat om leiding te nemen over je leven. Het geeft je inzichten over de huidige manier van leven waarin mensen overleven en kiezen voor macht, aanzien en controle. Je voelt dat liefde de weg naar vrijheid is. Op dit pad naar vrijheid leer je het ego los te laten.  
In de weken na de healing zal je meer inzichten gaan ontvangen en zal je gaan ervaren dat veel gebeurtenissen en ontmoetingen geen toeval zijn.  

In de eerste dagen na de healing kan het zijn dat je je meer moe voelt en kan het ook zijn dat er meer emoties los komen. De healing werkt door op alle aspecten van je leven. Het kan ook zijn dat je juist meer energie hebt en ook kan het zijn dat je niet veel voelt. In je energieveld en in je lichaam gebeurt er op celniveau heel veel. Niet alles hoeven we te voelen om de bevestiging te krijgen dat het goed is. Drink voldoende water na de sessie, want je lijf wil veel rommel af kunnen voeren. 

Meestal is het mijn advies om tenminste drie sessies te boeken. Omdat de negatieve energie die om je heen circuleert, de blokkades die aanwezig zijn, de chakra's die op slot zitten, tijd nodig hebben om jou los te laten.   

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Een healing werkt op verschillende lagen door in je hele zijn. De disbalans in je leven is ontstaan door een bepaalde levensstijl, door overtuigingen, door gedachten, door voorouderlijke generaties. De disbalans wordt tijdens de healing opgeheven en helpt jou om daarna veranderingen in te zetten. Soms moeten we bestaande bouwstenen vervangen voor nieuwe, zodat angst kan worden opgeheven. Meestal zijn dit bouwstenen die gaan over voldoen aan verwachtingen in de buitenwereld en over aardse verlangens die niet goed en gezond voor je zijn. Tijdens ons gesprek ontvang je handvatten waarmee je verder kunt. Na de sessie word je in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen of om me via whats app op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

Wat merk je tijdens een Spirituele healing

Een spirituele healing ontvang je terwijl je zit of ligt. De healing vindt altijd gekleed plaats. Aan het begin van de healing raak ik je niet aan. Mijn handen strijken dan als het ware door je aura heen en nemen de blokkades of belemmeringen waar die aandacht nodig hebben. Wanneer ik daarmee bezig ben merk je de bewegingen van mijn hand op. Je kunt tintelingen gaan ervaren en met name in je handpalmen en onder je voeten. Je kunt een zwaartekracht gaan ervaren en je kunt kou of warmte gaan waarnemen. Soms ervaar je een wind om je heen. Tegen het einde van de sessie is het mogelijk dat ik mijn hand op je hoofd of buik / borstkas plaats. Soms op een plek waar je pijn ervaart. Daar op die plek kun je dan warmte of kou gaan waarnemen.   

Regelmatig ervaren klanten in de periode voorafgaande aan de sessie al veranderingen. Veranderingen in zichzelf of in hun leven. Het blijft soms ook voor mij nog een wonder. Het is ook geen toeval dat je bij mij terecht komt. Niets is toeval in het leven.   

EHet grote voordeel van de sessie is dat je de gelegenheid krijgt om jouw situatie aan mij uit te leggen. 

Je kunt tijdens de sessie een diepe vorm van vrede gaan voelen en het kan ook zijn dat er emoties los komen of dat je blijdschap voelt. 

Tijdens de sessie voel ik waar eventuele blokkades zitten, waar het minder goed door stroomt, welke chakra's geblokkeerd zijn en welke juist heel goed open staan. En zo kun jij ook met mij delen wat je waarneemt. Er kunnen beelden bij je binnen komen of je kunt kleuren gaan zien. Soms komen er herinneringen naar boven of kun je het gevoel krijgen dat je gaat zweven. Iedere ervaring is anders. Het is hoe dan ook nooit eng. Het is altijd gericht op vrede en liefde.     

Wil je graag nog meer lezen over wat een spirituele healing inhoudt, klik dan HIER.

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Een spirituele healing is voor iedereen geschikt. Iedereen die verlangt naar een leven waarin onvoorwaardelijke liefde centraal staat. Iedereen die verlangt naar union met zijn/haar ware essentie. Iedereen die verlangt naar liefde, vrede, zuiverheid en vrijheid. Een leven zonder blokkades en negativiteit. 
Een spirituele healing is daarnaast ook geschikt voor mensen met fysieke problemen. Dan werken we specifiek aan datgene waar je ongemak ervaart. Uiteraard met als kanttekening dat er geen garanties gegeven kunnen worden. De kracht van de healing is afhankelijk van je eigen werk en van mij als kanaal. 
Een spirituele healing kan door iedereen worden aangevraagd. Ook kinderen hebben er baat bij, mits ze zelf instemmen met de healing.

De volgende vragen kunnen je helpen om wel of niet te kiezen voor het boeken van een sessie:

Ervaar je onrust in het leven?
Voel je dat je uit balans bent?
Zit je veel in je hoofd?
Ervaar je angsten in het leven?
Wil je graag meer verbonden zijn met jezelf?
Wil je graag meer energie en positiviteit in het leven?
Ervaar je veel emoties in het leven? 
Ben je vaak moe, slaap je slecht? 
Wil je jezelf graag spiritueel verder ontwikkelen en openen? 
Wil je geholpen worden in je ontwakingsproces?
Voel je je eenzaam?
Voel je je depressief? 
Voel je je anders en vreemd in je omgeving? 
Ervaar je energie om je heen of in je huis? 
Zie je soms kleuren of schimmen en wil je hier hulp bij? 
Kun je moeilijk genieten van het leven? 
Wil je hulp bij het maken van keuzes in het leven?  
Wil je graag meer voelen en wil je hier hulp bij? 
Heb je liefdesverdriet? 
Wil je de verbinding tussen jou en je tweelingziel herstellen en versterken?
Heb je last van fysieke klachten? 
Ben je terminaal en wil je graag in het gevoel van diepe vrede komen?
Zoek je naar verbinding met God?
Zoek je naar zingeving? 

Losbreken van mentale kwellingen en hechtingen

In de praktijk kun je terecht om mentale kwellingen en hechtingen los te laten. Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van diverse vormen van negatieve energie die jouw leven kunnen belemmeren. Mentale kwellingen en hechtingen worden veroorzaakt door het ego. Het ego houdt jou in je hoofd waardoor je waakzaam blijft. Waakzaamheid gaat over overleven en dat houdt jou in onrust. Onze essentie, wie we werkelijk zijn, dat is rust, vrijheid en liefde. Het loslaten van mentale kwellingen en hechtingen is als een afkickproces. Het zijn diepgewortelde verslavingen die we beetje bij beetje kunnen gaan loslaten doordat we er met wilskracht en bewustzijn mee aan de slag gaan. In de praktijk zorgt de healing er voor dat negatieve energie bij je wordt weggehaald. Deze energie circuleert als een onzichtbare wolk om je heen. Na de sessie voel je je lichter en heb je handvatten en inzichten ontvangen om je proces voort te zetten. 

Ik wil groeien in onvoorwaardelijke liefde en komen tot overgave

Wanneer we hechtingen en mentale kwellingen gaan loslaten werken we stap voor stap toe naar onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is hetzelfde als overgave. Op dat punt zijn er geen voorwaarden meer. Op dat punt: 

leef je vanuit bewustzijn
ben je geduldig
leef je in het hier en nu
ervaar je rust in je leven
is de leegte in jou vervangen door compleetheid
sta je met vertrouwen in het leven
geef je liever dan dat je ontvangt
heb je geen aardse wil meer met aardse verlangens
ben je dankbaar en tevreden
vergeef je iedereen en heb je iedereen lief
sta je zuiver en open in het leven
ben je niet meer bang voor de dood, je omarmt de dood  

Leven in onvoorwaardelijke liefde is leven in vrijheid. Alle verwachtingen hebben je losgelaten. Je leeft om bij te dragen aan het welzijn van de wereld. 

In het proces van onvoorwaardelijke liefde zie je steeds meer welke gave je hebt en binnen welke levensopdracht je die gave mag inzetten.  

Tweelingzielen en een spirituele healing

Tweelingzielen zijn twee personen die dezelfde zielsenergie delen. De verbinding tussen deze personen is intens en brengt je in verwarring. Een tweelingzielen ontmoeting heeft tot doel om jou in beweging te brengen, om je te laten groeien in liefde. Het is een wake up call. Tweelingzielen worden uitgenodigd om te gaan werken aan onvoorwaardelijke liefde. Daar kom je alleen wanneer je de hechtingen van het aardse leven zoals we dit gewend zijn los gaat laten. Het is een proces en dit gaat stap voor stap. 
De weg naar harmonie is onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde gaat over een leven in overgave. Dat wil zeggen dat je het ego niet meer centraal stelt. Dit is een sterfproces, omdat je alle vormen van negativiteit uit je leven gaat loslaten. Het brengt je bij een wedergeboorte. De wedergeboorte, als in union, vraagt om wilskracht, discipline en vertrouwen. Het is een moeilijk pad, maar heb je het pad afgelegd dan wil je nooit meer terug. Je hebt dan alle afhankelijkheden losgelaten, alle patronen doorbroken, alle overtuigingen losgelaten. Je bent dan liefde. 
Om dit proces aan te kunnen gaan begin je met voelen en onthechten. Onthechten gaat ook over het loslaten van je tweelingziel. De wedergeboorte moet in jou plaatsvinden en dat pad moet jij alleen bewandelen. Wanneer je je tweelingziel los laat kun je je volledig focussen op jezelf. Het proces is heel pittig en kent vele rollercoasters. Je tweelingziel kan je op deze reis in verwarring brengen en de focus bij je weghalen. Het is zijn of haar energie die dan te sterk is en die energie moet je nu vermijden. 
Veel tweelingzielen ervaren in de verbinding en in de separatie met hun tweelingziel wanhoop, teleurstelling en een diep verdriet. Je wordt letterlijk en figuurlijk opengebroken. Je hart gaat dan verder openen, hoe pijnlijk dit proces ook is. Je bent nooit alleen. Ik ben op de achtergrond en steun je waar nodig. Het is de kracht van deze praktijk om je een niveau hoger te brengen, zodat je als een adelaar in staat bent om alles te kunnen blijven overzien. Daar op dat punt ben je wijsheid. Tweelingzielen worden geleid naar deze praktijk. Sinds 2022 ontvang ik dagelijks tweelingzielen. Het is de bedoeling dat ik ze help en ze dichter bij onvoorwaardelijke liefde breng. 
Tweelingzielen horen samen te zijn, maar het is aan mij om je te helpen om eerst los te komen van je tweelingziel partner. En dat voelt als een paradox. Je doet iets wat je hart helemaal niet wilt. Dat maakt de reis ook zo verwarrend en moeilijk. 
De tweelingzielenreis gaat over in union komen met onvoorwaardelijke liefde. Degene die dit punt bereiken zullen ervaren dat het verlangen om samen te komen met de tweelingziel naar de achtergrond verdwenen is. De tweelingziel ontmoeting is het pad naar bevrijding. En om hier toe te komen moet je eerst sterven. Dit noemen we het sterven van het ego.

Vragen rondom een tweelingzielenproces: 
- Waarom moet mij dit overkomen? 
- Wanneer stopt het huilen en de uitputting? 
- Waarom doet hij/zij zo ingewikkeld en raar? 
- Waarom kan ik hem / haar maar niet uit mijn hoofd zetten? 
- Is het mogelijk om de koorden tussen ons door te snijden? 
- Hoe weet ik zeker of dit een karmische- of een tweelingzielen liefde is?
- Waarom gaat het soms zo moeizaam tussen ons? 
- Hoe kan ik dit proces stoppen? 
- We willen dit samen aan gaan en willen hier hulp bij
- Ben ik toe aan union? 
- Hoe ver ben ik in mijn proces?
- Zijn er nog blokkades aanwezig in mijn leven? 

Tijdens de sessie is er ruimte voor een gesprek. Er is ruimte voor jouw ervaringen, voor je persoonlijke vraagstukken, voor je verdriet en alles wat hier mee samenhangt. Je ontvangt een spirituele healing en die helpt jou verder. 

Tweelingzielstellen die samen zijn, samen leven en/of samen het pad bewandelen, zijn van harte welkom. De eerste sessie zal dan een drie-gesprek zijn waar jullie handvatten ontvangen. Jullie kiezen er dan zelf voor om een volgende sessie in te plannen. Die zal dan één op één zijn. 

Hoe lang duurt de sessie? 

De sessie in de praktijk duurt 90 minuten.  

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je dan afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.  

Spirituele healing voor mensen in de bijstand

Zit je in de bijstand en wil je een spirituele healing ontvangen? Stuur me dan even een bericht via email of whats app. Voor de contactgegevens klik HIER.

Ik wil graag een spirituele healing boeken kan dat?

Natuurlijk, je bent van harte welkom. Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur een Whats app bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.

Afspraak maken?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.