Spirituele Healing

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Wat is het resultaat van een spirituele healing?

Na de sessie voel je de innerlijke kracht en wijsheid in jezelf groeien. Er is een zwaarte van je afgevallen. De healing stelt je lichaam in staat om balans aan te brengen op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel niveau. Het pakt de oorzaak aan waardoor symptomen gaandeweg zullen verdwijnen. De healing heeft tijd nodig om uit te werken. Het is een upgrade van je systeem, waardoor cellen geactiveerd worden, jouw hogere zelf meer ruimte krijgt om toe te treden. Dit alles is een proces en kan één tot twee weken aanhouden. 

Wat is het doel van een spirituele healing? 

Het is mijn missie om de verbinding met jezelf te herstellen en/of te versterken. De verbinding met jezelf is je ziel. Je ziel bestaat voor 100% uit liefde en energie. Je energie is bewustzijn en je gevoelswereld vormt een belangrijke ingang tot je ziel. Het doel van een spirituele healing is dan ook om je gevoelswereld verder te openen, om je hart te openen. Herdoor weet je beter wat je wilt, welke keuzes goed voor je zijn en ervaar je meer innerlijke rust.  

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Ervaar je onrust in het leven? Voel je dat je uit balans bent? Zit je veel in je hoofd? Ervaar je angsten in het leven? Wil je graag meer verbonden zijn met jezelf? Wil je graag meer energie en positiviteit in het leven? Dan is een spirituele healing geschikt voor jou. 

Een spirituele healing wordt afgeraden in de eerste 6 maanden van de zwangerschap. Ook is het niet verstandig om een sessie te boeken wanneer je kortgeleden een psychose hebt ervaren.

Wat houdt een spirituele healing in?

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

In het voortraject is het mogelijk om je levensverhaal naar me toe te sturen. Het opschrijven van jouw unieke verhaal helpt je om inzichten te ontvangen. Het opschrijven van je verhaal geeft eveneens heling aan je proces. Het stelt mij in de gelegenheid om me op de sessie voor te bereiden, zodat we de introductie van jou en je achtergrond achterwege kunnen laten. Hierdoor ben ik in staat om sneller tot de kern te komen en komt het de inhoud van de sessie ten goede. 

Bij aanvang van de sessie hebben we een kort gesprek waarin het doel besproken wordt, jouw behoefte en waar je op hoopt. We merken dan vanzelf welke kant het op gaat en en wat er nog meer nodig is.

Soms ontvang je inzichten over je ontwikkeling en groei. Inzichten die je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens het gesprek is de healing al volop aan het werk. De energie die hiermee gepaard gaat heeft tot doel om je dichter bij je kern te brengen, bij wie je in wezen bent. En om daar te komen wordt je gevoelsleven aangesproken. Je gevoelsleven is de doorgang naar je hart, van waaruit je met liefde in de wereld kunt staan.  

Na het gesprek ontvang je een healing. Hiervoor lig je gekleed op de behandeltafel. Je wordt tijdens de healing niet aangeraakt. Tenzij ik lagere energie bij je "weg wil plukken" dwz uit je aura haal. Ik overleg hierover altijd eerst met jou.  

Tijdens een spirituele healing worden we ondersteund door de spirituele wereld. Met de spirituele wereld worden de gidsen, engelen, overleden dierbaren en andere wezens bedoelt die we met het blote oog niet kunnen waarnemen maar die er wel zijn. De energie gaat nooit door de healer heen zoals bij andere vormen van healing wel eens gebeurt (bijvoorbeeld bij Reiki). Hierdoor blijft de energie hoog en zuiver, zonder tussenkomst van een doorgever.

Na afloop van de healing deel ik met jou de boodschappen en inzichten die ik heb door gekregen. Dit zijn boodschappen die betrekking hebben op je energetische lichaam, op fysieke waarnemingen, je emotionele gezondheid en/of je spirituele vermogens.

Een healing stelt je lichaam in staat om dat wat uit balans is te herstellen. Een healing brengt geen genezing, het is geen symptoom bestrijding. Je arts is degene die over genezing praat. Ik help je om dat te herstellen wat nodig is om het genezend vermogen van je lichaam te activeren.
En het is belangrijk dat je de healing integreert in je dagelijkse leven. Vaak geef ik je nog wat "eenvoudig" huiswerk mee. Het is aan jou om daar wat mee te doen. 

Na afloop van de healing hebben we contact. Het is aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. Je kan me dan opzoeken voor advies en steun. Dit hoort bij de sessie en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Wat merk ik van een spirituele healing?

Een healing heeft voor iedereen een andere uitwerking. Alles wat jou uit balans haalt komt aan de oppervlakte en kan worden losgelaten. Het kan dus zijn dat wanneer je veel in je hoofd zit, dat je gaandeweg de sessie last van hoofdpijn krijgt. Dit trekt vanzelf weg.
Over het algemeen ervaren mensen tijdens de sessie bepaalde stromingen van energie of tintelingen in het lichaam. Ook worden er kleuren waargenomen of zak je dieper weg terwijl je nog steeds alles kunt horen en waarnemen. Uiteraard is het ook mogelijk dat je niets voelt of waarneemt. Dat zegt niets over de impact van de healing.
Een healing werkt vaak minimaal een week door. Soms 2 weken. Wanneer je in een transformatieproces zit, dan zal de healing dit versterken en versnellen.

Is een spirituele healing blijvend?

Deze vraag wordt me vaker gesteld. Het antwoord is wat difuus: dit hangt er vanaf. Een healing stelt je lichaam in staat om balans aan te brengen. De energie doet zijn werk en vaak ben je na afloop wat moe. Dat komt, omdat je lichaam dan hard aan het werk is om alles een plek te geven. Je cellen worden als het ware opgeschoond en klaargemaakt voor een verandering. Het gaat wat ver om de kennis over energie, cellen en transformatie hier toe te lichten, maar het komt er op neer dat je de mogelijkheid krijgt om je leven vanuit een positievere energie, vanuit meer geluk en overvloed te gaan ervaren. 

De energie moet alleen wel de kans krijgen om in te dalen. Wanneer jij hier geen ruimte voor creeert dan ontstaat er helaas vaak nog meer disbalans dan wat je vooraf wenste. Dit houdt in dat wanneer je voelt dat je moe bent, dat je dan ook rust neemt. Moe is een signaal van je lijf en daar mag je naar luisteren. Je lichaam draagt een intelligentie en signalen zijn er niet voor niets. 
Soms komen mensen voor de onrust die ze in zichzelf ervaren. Bij navraag blijkt dat ze een heel druk leven hebben. Onrust is een signaal van je ziel dat er aandacht mag zijn voor je lichaam, voor je gevoelswereld. Wanneer je na de sessie hier geen gehoor aan geeft, dan zal je ziel op andere manieren signalen af gaan geven. Veel mensen vergeten dat we een ziel zijn die geincarneerd is. We zijn niet ons lichaam, we zijn een ziel.

Met andere woorden: een healing heeft alleen effect wanneer je bereid bent om veranderingen aan te brengen. Deze bespreken we met elkaar. Je ontvangt van mij inzichten hierover. 

Een sessie kent voor mij nooit een begin en een einde. Dat betekent dat als je vooraf behoefte hebt aan ondersteuning of richting, dat je bij mij terecht kunt. Dit geldt ook voor de behoefte die ontstaat na de sessie. Deze tijd investeer ik vrijblijvend, omdat het mij gaat om het resultaat en niet om de sessie.  

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 90 minuten.

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.  

Ik wil graag een spirituele healing boeken kan dat?

Natuurlijk, je bent van harte welkom. Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur een Whats app bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.