Spirituele Healing voor volwassenen

€ 200,00

Heb je vragen of wil je graag een sessie inplannen?

Sessie boeken

Wat is het resultaat van een spirituele healing?

De energie in- en om je heen wordt schoongemaakt, geopend en geactiveerd. Je bewustzijn wordt vergroot, waardoor je beter in staat bent om inzichten te ontvangen, de juiste keuzes te maken en je innerlijke rust en kracht te bewaken. Een spirituele healing zorgt ervoor dat:   

blokkades worden verwijderd
negatieve energie wordt weg gehaald
je levensenergie wordt geactiveerd
chakra's worden gereinigd
de verbinding met jezelf / je ziel wordt hersteld
op zielsniveau vindt er herstel plaats
je bewustzijn wordt vergroot 
het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd
het zet je op je levenspad
het opent je spirituele hart
het verbreekt ongezonde / ongewenste energetische koorden 
het astrale lichaam wordt gereinigd
de meridiaanlijnen worden geactiveerd en gekoppeld met het energetische netwerk dat buiten ons beschikbaar is
het brengt je innerlijke rust en vrede 

Wat is spirituele healing? 

Een spirituele healing is een uitwisseling van hoge energie en veel licht met als doel om je terug in balans te brengen. Wanneer we over energie spreken dan hebben we het over de onzichtbare wereld. In die onzichtbare wereld vind je vele fijnstoffelijke deeltjes die van invloed zijn op onze gezondheid. Dat komt, omdat die deeltjes met ons communiceren. Die deeltjes gaan over energie. En energie komt en gaat en is daarmee altijd in beweging. Er vindt daarom een voortdurende uitwisseling plaats en vaak hebben we dat niet eens door. Hoe dat kan heeft te maken met ons bewustzijn en met het veld van energie in en om ons heen. De mens zelf bestaat eveneens uit energie en dit kom je tegen op celniveau. Daarom vindt er er een voortdurende vorm van energieoverdracht plaats in de mens. Het komen en gaan van energie zorgt ervoor dat wij en onze omgeving veranderen. Hoge energie zorgt voor positieve groei, lage energie zorgt voor stagnatie en disbalans.  
Daarom is het zo belangrijk om energie hoog te houden. Van nature leven we nu eenmaal het langste en functioneren we het beste wanneer de energie zo hoog mogelijk is. Dit is de grote uitdaging voor de mens, omdat we elke dag opnieuw worden blootgesteld aan situaties en gedachten die onze energie negatief beinvloeden. Wanneer deze energie lager wordt ervaren we doorgaans meer emotionele-, mentale-, fysieke- of energetische problemen.

Tijdens een spirituele healing wordt de energie in en om je heen schoongemaakt en verhoogd. Dit gebeurt door:  
1.je bewustzijn te vergroten. Hoe hoger de energie, hoe meer je bewust bent
2.alle cellen en zenuwverbindingen te voorzien van hoge energie, waardoor ze als vanzelf aan het werk gaan om lagere energie en ziekteverwekkers af te voeren
3.je levensenergie te activeren, zodat deze weer stroomt in de juiste positieve richting, zoals het voor jou bedoeld is

Tijdens een spirituele healing vindt er een interactie plaats tussen jou en het universum. Het zijn de hoge frequenties die dan zorgen voor een uitwisseling van licht en energie. Hierin wordt het trillingsniveau van elke cel aangesproken en verhoogd. Je fysieke lichaam en je etherische lichaam reageren hierop waardoor processen in gang worden gebracht. Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel. Het is ook mogelijk om een spirituele healing zittend te ontvangen. 

Tijdens de sessie ontvang je handvatten waarmee je verder kunt. Na de sessie word je in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen of om me via whats app op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting.
Je kunt in de eerste dagen na de sessie meer moe zijn dan normaal. Drink voldoende en neem op tijd rust. Daarmee ondersteun je je lichaam.
De healing vangt aan vanaf het moment dat je de sessie boekt. Je kunt in de dagen voorafgaand aan de sessie veranderingen gaan opmerken.De sessie duurt 90 minuten.

Wil je graag nog meer lezen over wat een spirituele healing inhoudt, klik dan HIER.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een sessie helpt je vooruit, maar wil je meer profijt van de hoge energie dan is het verstandig om tenminste drie sessies af te nemen. Tijdens de eerste sessie wordt de frequentie van je energetische lichaam verhoogd. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam positief in beweging gebracht. Tijdens de tweede- of derde sessie zal er meer en op een dieper niveau geopend worden, zodat dieperliggende blokkades of negatieve stukken kunnen worden aangepakt. Dit komt, omdat je lichaam daar dan meer ontvankelijk voor is. Je lichaam heeft namelijk een acceptatiegrens waarin het in staat is om grote hoeveelheden licht en energie te kunnen ontvangen. Wanneer deze grens bereikt is neemt het geen nieuwe energie meer op. Geef je het lichaam vervolgens een week de tijd om te herstellen en alles te integreren, dan is deze daarna in staat om nieuwe en hogere frequenties aan te kunnen. Tijdens een tweede sessie kunnen dan bepaalde chakra's of karma stukken in de diepte aangepakt worden.
Elke sessie spreekt je lichaamsbewustzijn aan en dat houdt in dat deze telkens opnieuw wat verder zal openen. De algehele frequentie van je lichaam neemt ook toe waardoor je als vanzelf andere situaties in je leven aan trekt en je ook andere keuzes zal maken. Keuzes die passen bij jou en goed zijn voor je ziel. Tijdens de tweede- en derde sessie is het voor je lichaam en ook voor je chakra's en meridianen makkelijker om de grote hoeveelheid licht te absorberen. Vergelijk het met een dag waarop de zon schijnt en je smorgens de gordijnen open schuift net nadat je wakker bent geworden. De grote hoeveelheid licht kunnen je ogen nog niet verdragen waardoor je ze voor de helft sluit. Soms zelfs houd je je handen voor je ogen. En dan na een paar minuten lukt het je wel om je ogen te openen. Je ogen zijn er dan aan gewend. Zo werkt het ook bij een healing. De eerste sessie raakt je lichaam gewend aan de frequenties waardoor je lichaam in de tweede en derde sessie licht en energie beter op kan nemen.      

Moet er een noodzaak zijn voor het boeken van een spirituele healing?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt er ook voor kiezen om een sessie in te plannen als een vorm van onderhoud. Het zorgt ervoor dat je in balans bent en blijft. 
Een spirituele healing zorgt ervoor dat je in staat wordt gesteld om stevig te blijven staan in de chaotische wereld waar we momenteel in leven. Je blijft verbonden met je essentie. Negatieve energie maakt die verbinding troebel waardoor je als vanzelf terugvalt in kopzorgen en negatieve gedachten. Dit gebeurt heel snel, omdat we elke dag in verbinding staan met energie. 

Wat merk je tijdens een spirituele healing?

Tijdens een sessie kan het zijn dat je het wat kouder krijgt. Het kan ook zijn dat je een warmte voelt. Andere waarnemen zijn dat je tintelingen kunt gaan ervaren in je handpalmen of onder je voeten. Je kunt een zwaartekracht gaan ervaren en wanneer je je ogen sluit, dan kun je kleuren gaan zien en andere levendige beelden. Soms kan er emotie loskomen, soms ervaren mensen een diepe innerlijke rust. Het verschilt van persoon tot persoon. Wanneer je fysieke klachten hebt of lijdt aan een ziekte dan kan ik daar mijn hand even op leggen. Daar op die plek kun je dan een warmte of kou gaan waarnemen.   

Regelmatig merken mensen in de week voor de sessie al veranderingen op. Regelmatig voelen ze een diepe innerlijke rust ontstaan. Het is geen toeval dat je bij Memorable terecht komt. Alles wordt geleid.    

In de eerste dagen na de healing kan het zijn dat je je meer moe voelt en kan het ook zijn dat er meer emoties los komen. De healing werkt door op alle aspecten van je leven. Het kan ook zijn dat je juist meer energie hebt. In je energieveld en in je lichaam gebeurt er op celniveau heel veel. Niet alles hoeven we te voelen om de bevestiging te krijgen dat het goed is. Drink voldoende water na de sessie, want je lijf wil lage energie af kunnen voeren. 

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Een spirituele healing is voor iedereen geschikt. Een spirituele healing kan door iedereen worden aangevraagd. Ook kinderen hebben er baat bij. 

Een spirituele healing:

-Heelt een gebroken hart
-Bevrijd  je van energie die niet van jou is, zodat je weer controle hebt over je eigen leven en je eigen lijf
-Geneest je (in een aantal gevallen) van fysieke ongemakken en ziekten 
-Brengt balans aan in emoties, spirituele vermogens, mentale vermogens  

Voorbeelden van symptomen of vragen waarvoor een sessie kan worden aangevraagd  

Ik heb veel last van onrust
Ik ben uit balans en wil weer in mijn kracht staan
Ik zit veel in mijn hoofd en wil dat dit minder wordt
Ik slaap slecht
Ik heb last van angsten (onzekerheid, faalangst, kopzorgen, paniekaanvallen, piekeren)
Ik wil de verbinding met mezelf herstellen
Ik wil graag meer voelen
Ik wil graag meer energie en positiviteit ervaren in het leven
Ik heb veel last van emotionele buien 
Ik ben overdag heel erg moe
Ik wil mezelf graag spiritueel verder ontwikkelen 
Ik voel me neerslachtig
Ik weet niet welke richting ik op moet gaan, wat goed voor mij is?
Ik heb liefdesverdriet / een gebroken hart
Ik heb geen controle meer over mijn leven
Ik heb geen controle meer over mijn lichaam, over wat ik zeg, denk en/of doe 
Ik wil de verbinding met het universum herstellen

Tweelingzielen en een spirituele healing

Memorable is gespecialiseerd in de tweelingzielenreis. We spreken van tweelingzielen wanneer twee personen dezelfde zielsenergie delen. De ontmoeting met je tweelingziel is levensveranderend en het zet je hele leven op zijn kop. Mensen ervaren in de weken en maanden daarna emotionele rollercoasers en momenten van wanhoop. Wat er werkelijk plaatsvindt in de ontmoeting is dat in het oogcontact de zielsenergie tussen beide geactiveerd wordt. Hierdoor ontvang je als het ware op energetisch niveau in één keer een upgrade waardoor de Law of Attraction in werking treedt. Je bekijkt het leven dan ineens vanuit een andere bril en ons brein kan dat niet gemakkelijk aan. Velen komen daarna terecht in een dark night of the soul, omdat ze overspoeld worden met gedachten die alle kanten uit gaan. De ontmoeting met je tweelingziel heeft tot doel om jou in een versnel tempo te laten groeien en ontwaken. Het is als een wake up call. Tweelingzielen leren om te groeien naar onvoorwaardelijke liefde.

De wereld van licht wil tweelingzielen helpen door ze te helen en te begeleiden en ze hebben mij uitgekozen om hierin als kanaal op te treden.   

In het aanbod bij Memorable vind je ook een "tweelingzielensessie". Een spirituele healing maakt onderdeel uit van deze sessie. Beide sessies zijn qua inhoud aan elkaar gelijk. 

Hoe lang duurt de sessie? 

Een sessie in de praktijk duurt 90 minuten 

Hoeveel spirituele healing sessies heb ik nodig? 

Het advies is om ten minste drie sessies af te nemen, omdat iedere sessie aansluit bij de frequentie die je lichaam op dat moment heeft aangenomen. Hierdoor krijgt negatieve energie minder de kans om nog door te dringen. 

Spirituele healing is geen quick fix

Wat het resultaat is van een spirituele healing verschilt van persoon tot persoon. Het effect van een spirituele healing is altijd afhankelijk van een aantal factoren:

1.De manier waarop iemand open staat voor dat wat er komt. Ben je vertrouwensvol? Heb je hoop? Is je mindset positief? Dan heeft de sessie meer kans van slagen.
2.Een spirituele healing brengt jou wat jij op dat moment aan kan. Dat wat jij aan kan gaat over je gezondheid, maar ook over je emotionele-, mentale- en spirituele gesteldheid.
3.Een spirituele healing is geen toverij. Dat houdt in dat het resultaat nooit kan worden afgedwongen en op voorhand ook niet kan worden vastgesteld. Je ontvangt precies dat wat nodig is om je spiritueel-, mentaal-, emotioneel- en fysiek te laten groeien. 
4.Een spirituele healing helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Het blijvende resultaat is afhankelijk van de keuzes die jij na de sessie maakt. Wanneer je af wilt van een negatieve stroom of een blokkade dan is er iets in je leven waardoor deze energie nog steeds vat op je heeft. Na de sessie wordt je aangemoedigd om dit los te laten.    

Een spirituele healing bevrijdt je van donkere energie

Spirituele healing is nog zoveel meer, dan wat je hier kunt lezen. Memorable heeft zicht op energie, hoe energie werkt in ons leven. En ook hoe sterk energie ons leven soms kan beperken. Wat veel mensen niet zien of niet kunnen / willen begrijpen is dat energie ons soms als het ware "gevangen" kan houden. Pas wanneer je telkens opnieuw verlamd of geblokkeerd wordt, merk je hoe sterk deze energie is. Heel veel mensen "denken" dat dit bij het leven hoort. Dat het hun "lot" is om dit te moeten ervaren. Ze weten dan niet dat er een uitweg is. Dat je jezelf er uit kunt bevrijden. Voorbeelden van zogeheten manifesterende energie die je leven kan beperken, zijn: 

Verslavingen
Alle vormen van verslaving: drankverslaving, drugsverslaving, koopverslaving, eetverslaving, pornoverslaving, schoonmaakverslaving, enzovoort. We spreken van een verslaving wanneer je de handeling of uitspraak of gedachte moet herhalen, omdat je anders van binnen als het ware kapot gaat. Het lukt je niet om je er tegen te verzetten. De magnetische kracht van de energie is zo sterk, dat je er door verlamd raakt. De donkere energie heeft zich dan gemanifesteerd in een verslaving. 

huidproblemen / lichamelijke ongemakken
Veel mensen ervaren dat de vele onderzoeken in het ziekenhuis of de reguliere medische sector niets opleveren. Artsen hebben geen verklaring voor de huidproblemen of de lichamelijke kwalen die er wel degelijk zijn. Voorbeelden van lichamelijke kwalen zijn: een constant gevoel van misselijkheid ervaren, eten niet goed binnen kunnen houden, terugkerende schimmel, onderhuidse bulten, restless legs, vermoeidheid, jeuk, branderige plekken op de rug, tintelingen op de schedel.
Vaak worden deze kwalen weggezet als psychisch of erfelijk. Alle soorten zalfjes, pillen, kruiden en dieten lijken niet te helpen. Je ervaart dat je er mee blijft rondlopen en dat voelt als een enorme kwelling. En wanneer het een erfelijk verschijnsel is zie je dat veel mensen zich er uiteindelijk bij neerleggen en denken dat het bij het levenspad hoort wat ze bij geboorte hebben aangenomen. Dat is dus niet zo. Het kan dus zijn dat er een donkere energie actief is die zich op deze manier manifesteert in je leven. De macht en kracht van deze energie verbroken worden. Daarmee is niet gezegd dat dit voor iedereen geldt en dat het altijd succesvol zal zijn, maar in veel gevallen is er een resultaat te boeken. 

Beweginsdrang / jezelf besnijden of pijnigen 
De drang om te bewegen, de drang om jezelf te pijnigen, de drang om jezelf te over-eten of juist helemaal niet te eten wordt veroorzaakt door donkere energie. Deze energie is in jou aanwezig en probeert via deze manifestatie jou uit te putten. Donkere energie heeft tot doel om de mens uit te putten en ook om chaos in iemand zijn/haar leven te brengen. Memorable kan je helpen om de macht en kracht van deze energie te verbreken, zodat het je beter lukt om er mee te stoppen en opnieuw balans aan te brengen in je leven. 

Stemmen horen in je hoofd/ aanwezigheid voelen
Wanneer je stemmen in je hoofd hoort, dan zijn deze stemmen werkelijk hoorbaar. Het gaat verder dan een sterke gedachte. Wanneer je stemmen in je hoofd hoort, dan is dat de overtreffende trap van "vele gedachten" ervaren. Hoe meer gedachten we ervaren, hoe meer de donkere energie grip op ons leven krijgt. Het kan dan ook zijn dat je aanwezigheid gaat voelen of ervaren, met name tijdens je slaap. Memorable kan je helpen om hier voor een belangrijk deel van af te komen. Een spirituele healing helpt je en daarnaast zijn er veranderingen nodig in je eigen leefpatroon om deze energie niet opnieuw uit te nodigen. Er mogen wat deuren in je leven gesloten worden. Daar waar deuren sluiten, worden nieuwe deure geopend.   

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Kijk dan ook eens op het Youtube kanaal van Memorable. Er zijn een aantal Livestreams waarin de macht en kracht van donkere energie besproken wordt. Ook vind je daar een aantal audio's waarin hierop een uitleg wordt gegeven. Het youtube kanaal van Memorable vind je HIER.     

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt de geplande sessie in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een noodsituatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken. De healing start wanneer je de sessie boekt. Bij een te late annulering heeft de healing alsnog zijn werk gedaan. 

Wanneer we een datum hebben ingepland, ontvang je een bevestiging per mail of what's app. Met deze bevestiging ga je als vanzelf akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.  

Spirituele healing voor mensen in de bijstand

Zit je in de bijstand en wil je een spirituele healing ontvangen? Stuur me dan even een bericht via email of whats app. Voor de contactgegevens klik HIER.

Ik wil graag een spirituele healing boeken kan dat?

Natuurlijk, je bent van harte welkom. Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur een Whats app bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.

Contact opnemen