Spirituele Healing

Wil je een afspraak inplannen?

LET OP: In verband met ene technische storing werkt het formulier tijdelijk niet. Neem daarom contact op via deze link.

Door er op te klikken wordt er een emailbericht geopend: KLIK OP LINK.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een spirituele healing?

Na de sessie voel je je ontspannen en een diepe verbinding met jezelf. De uitwerking van de healing wordt in de dagen daarna pas duidelijk.

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Ervaar je onrust in het leven? Voel je dat je uit balans bent? Zit je veel in je hoofd? Ervaar je angsten in het leven? Wil je graag meer verbonden zijn met jezelf? Wil je graag meer energie en positiviteit in het leven? Dan is een spirituele healing geschikt voor jou. 

Wat houdt een spirituele healing in?

Een spirituele healing bestaat uit 2 onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel gaan we met elkaar in gesprek. Je ontvangt inzichten en oefeningen, zodat je zelf redzaam wordt in het helen van de stukken in jezelf. Tijdens het gesprek stem ik me af op jouw energie en wordt de healing al in gang gezet. 

Tijdens het tweede onderdeel lig je gekleed op de behandeltafel. Je wordt tijdens de healing niet aangeraakt. Als dit wel wenselijk is, dan ben jij degene die hierover beslist. 

Tijdens een spirituele healing worden we ondersteund door de spirituele wereld. Met de spirituele wereld worden de gidsen, overleden dierbaren en andere wezens bedoelt die we met het blote oog niet kunnen waarnemen maar die er wel degelijk zijn. Tijdens de spirituele healing wordt de hulp om ons heen toegepast. De energie gaat nooit door de healer heen zoals bij andere vormen van healing wel eens gebeurt (zoals bij Reiki). Hierdoor blijft de energie zo hoog en zo zuiver mogelijk, zonder tussenkomst van een doorgever.

Na afloop van de healing deel ik met jou de boodschappen en inzichten die ik heb door gekregen. Dit zijn boodschappen die betrekking hebben op je lichamelijke ontwikkeling en gezondheid, op je mentale gezondheid, je emotionele gezondheid en/of je spirituele ontwikkeling.

Een healing stelt je lichaam in staat om dat wat uit balans is te herstellen. Een healing brengt geen genezing. Je arts is degene die over genezing praat. Ik help je om dat te herstellen wat nodig is om het genezend vermogen van je lichaam te activeren.
En het is belangrijk dat je de healing integreert in je dagelijkse leven. Vaak geef ik je nog wat "eenvoudig" huiswerk mee. Het is aan jou om daar wat mee te doen. 

Wat merk ik van een spirituele healing?

Een healing heeft voor iedereen een andere uitwerking. Alles wat jou uit balans haalt komt aan de oppervlakte en kan worden losgelaten. Het kan dus zijn dat wanneer je veel in je hoofd zit, dat je gaandeweg de sessie last van hoofdpijn krijgt. Dit trekt vanzelf weg.
Over het algemeen ervaren mensen tijdens de sessie bepaalde stromingen van energie of tintelingen in het lichaam. Ook worden er kleuren waargenomen of zak je dieper weg terwijl je nog steeds alles kunt horen en waarnemen. Uiteraard is het ook mogelijk dat je niets voelt of waarneemt. Dat zegt niets over de impact van de healing.
Een healing werkt vaak minimaal een week door. Soms 2 weken. Wanneer je in een transformatieproces zit, dan zal de healing dit versterken en versnellen.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten, dit kan uitlopen naar twee uur. Dit is inclusief intake en nagesprek.

Ik wil graag een spirituele healing boeken kan dat?

Natuurlijk! Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur een Whats app bericht. Bellen kan ook. Voor de contactgegevens klik HIER.