Spirituele Healing

€ 150,00

Heb je vragen of wil je graag een sessie inplannen?

Sessie boeken

Een spirituele healing zorgt voor:

een groter bewustzijn
minder angst en meer liefde 
een groter gevoelsleven en minder gedachten
meer innerlijke rust
meer wilskracht / innerlijke kracht
balans op fysiek-, emotioneel-, mentaal-, spiritueel niveau

Tijdens een sessie wordt de verbinding met je ziel, jezelf, versterkt door negatieve en lage energie in en om je heen te verwijderen. Door blokkades op te heffen, chakra's te reinigen en door je levensenergie in de positieve richting te laten stromen. De healing heeft een positieve impact op alles, op het leven in jou (emoties / organen / chakra's) en op het leven om je heen (je werk, de mensen met wie je om gaat, je liefdesleven).  
Een spirituele healing is er op gericht om alles wat lager vibreert dan je ziel te transformeren. Alles wat verbonden is met angst, schuld, schaamte, met depressiviteit, verdriet of met een verslaving wordt in het licht gezet. Generatie karma wordt aan de oppervlakte gebracht, zodat je er inzicht in krijgt en het kunt gaan loslaten.   
Wanneer er fysieke problemen zijn, dan word je genezingsproces verbeterd en versterkt.
Een spirituele healing brengt je dichter bij rust en wijsheid, zodat je vanuit daar heldere keuzes kunt maken. De sessie duurt 90 minuten.

Wat is het resultaat van een spirituele healing?

De healing zorgt ervoor dat op celniveau herstel plaatsvindt. Wanneer je veel gedachten hebt, dan is je gevoelsleven geblokkeerd. Je gedachten zorgen ervoor dat de verbinding met jezelf wordt geblokkeerd. Tijdens een healing wordt deze verbinding hersteld en dat komt, omdat je bewustzijn vergroot wordt. Je bewustzijn is de sleutel naar een gelukkig en gezond leven. Hoe groter je bewustzijn, hoe hoger je energie. Hoe hoger je energie, hoe meer je verbonden bent met positiviteit en liefde.
Een spirituele healing zorgt er voor dat je gevoelsleven verder kan gaan openen, omdat de verbinding met jezelf hersteld wordt. Het is de strijd tussen denken en voelen wat tijdens een spirituele healing wordt aangepakt. Het denken wordt teruggebracht en het voelen wordt vergroot.  
Tijdens een spirituele healing wordt de freqentie van je lichaam vergroot. Hoe hoger je freqentie, hoe hoger je trilling is. Hoe hoger de trilling, hoe hoger je energie is. Energie is bepalend om wel of niet in liefde te kunnen leven. Liefde en positiviteit zijn de hoogste vormen van energie. Wanneer je op die trilling leeft, dan trek je het leven aan wat voor jou bedoeld is. De trilling van je lichaam werkt namelijk als een magneet. Het is de wet van de aantrekkingskracht die dan in werking treedt. 
Een spirituele healing heeft daarnaast als resultaat dat spanning in je lichaam wordt afgebroken. Spanning zet zich vast in je zenuwstelsel. Deze spanning wordt er af gehaald, zodat de energie beter door kan stromen. Je lichaam kan dan gemakkelijker een reinigingsproces in gang gaan zetten, waardoor eventuele lichamelijke klachten kunnen gaan verdwijnen.

Het is het goed mogelijk dat je na afloop moe bent en dat de vermoeidheid nog enige tijd aan houdt. Het lichaam wordt aan het werk gezet om alles wat laag in energie is af te voeren. Drink voldoende en neem op tijd rust, daarmee ondersteun je je lichaam.

De healing begint vanaf het moment dat je de sessie boekt. Je zal in de dagen voorafgaand aan de sessie veranderingen gaan opmerken.
Er zijn een aantal resultaten waar een spirituele healing aan bij draagt.

Een spirituele healing:

herstelt de verbinding met je ziel / essentie
laat je levensenergie weer stromen
zorgt ervoor dat je een magneet wordt voor de goede en mooie dingen in het leven
brengt veel en hoge energie in je cellen, waardoor je lichaam in staat is om herstel aan te brengen
zorgt ervoor dat je leven in een positieve stroom terecht komt
vergroot je bewustzijn
vergroot je wilskracht
opent je hart
vergroot je wijsheid
brengt fysieke genezing
haalt negatieve energie bij je weg (haalt de zware last van je schouders en bevrijd je van schuld en schaamte)
verbreekt koorden met mensen die haatdragend over je denken
verbreekt ongezonde hechtingen
verminderd het aantal negatieve- en ongezonde gedachten
creeert een gevoel van rust en vrede in jou

Tijdens een spirituele healing word je ziel geactiveerd. Dat wil zeggen: je ziel wordt aangesproken om leiding te nemen. Je ziel is bewustzijn waardoor je bewustzijn verder zal gaan openen. Neemt je bewustzijn toe, dan sta je meer in verbinding met de bron. Je bent dan uitgelijnd / gecentreerd. Hierdoor zal je meer inzichten gaan ontvangen en zal je in de weken daarna gaan ervaren dat veel gebeurtenissen en ontmoetingen geen toeval zijn.  

De healing is erop gericht om jouw leven in een positieve richting te brengen. Je hart opent waardoor je als vanzelf een honger voelt naar het doen van goede dingen. Je zoekt sneller inspiratie op en kiest voor een positieve route. Je gevoelsleven wordt geopend en staat in verbinding met je hart. Tijdens de sessie kan ik voelen waar in je lichaam energie naar toe gestuurd wordt. Het kan dan zijn dat op die plek teveel stress en donkere energie aanwezig is. Tijdens de healing voel je dat er in jou vanalles gaat stromen en openen. Soms is dit op fysiek niveau en soms op energetisch niveau. 

In de eerste dagen na de healing kan het zijn dat je je meer moe voelt en kan het ook zijn dat er meer emoties los komen. De healing werkt door op alle aspecten van je leven. Het kan ook zijn dat je juist meer energie hebt en ook kan het zijn dat je niet veel voelt. In je energieveld en in je lichaam gebeurt er op celniveau heel veel. Niet alles hoeven we te voelen om de bevestiging te krijgen dat het goed is. Drink voldoende water na de sessie, want je lijf wil veel lage energie af kunnen voeren. 

Tijdens de eerste sessie zal de frequentie van je energetische lichaam verhoogd worden. Je bent dan mogelijk meer moe dan normaal. Je bewustzijn wordt in de weken daarna verder geopend wat helpt om inzichten te krijgen en in je kracht te blijven. Tijdens de tweede- of derde sessie kan het zijn dat er meer geopend wordt dan in de eerste sessie, omdat je lichaam al heeft kunnen wennen aan de hoge frequenties. Het lichaam hoeft dan minder hard te werken, terwijl de healingkracht dan op andere plekken zijn werk kan doen. Je lichaam accepteert healing tot zover het in staat is om healing op te pikken en te verwerken. Soms kost het je lijf zoveel herstel- en afvoer werk dat de healing dan vooral werkt op het verhogen van je frequentieniveau. Een tweede sessie kan dan bepaalde chakra's of karma stukken in de diepte oplossen. Je lichaamsbewustzijn zal elke sessie toenemen waardoor je als vanzelf andere situaties in je leven aan trekt en je ook andere keuzes zal maken. Keuzes die goed zijn voor je ziel. Tijdens de tweede- en derde sessie is het voor je lichaam en ook voor je chakra's en meridianen makkelijker om de grote hoeveelheid licht te absorberen. Vergelijk het met een dag waarop de zon schijnt en je smorgens de gordijnen open schuift net nadat je wakker bent geworden. De grote hoeveelheid licht kunnen je ogen nog niet verdragen waardoor je ze voor de helft sluit. Soms zelfs houd je je handen voor je ogen. En dan na een paar minuten lukt het je wel om je ogen te openen. Je ogen zijn er dan aan gewend. Zo werkt het ook bij een healing. De eerste sessie raakt je lichaam gewend aan de frequenties waardoor je lichaam in de tweede en derde sessie licht en energie beter op kan nemen.      

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Een healing werkt op verschillende lagen door in je hele zijn. De disbalans in je leven is ontstaan door een bepaalde levensstijl, door overtuigingen, door gedachten, door de generaties voor jou. De disbalans wordt tijdens de healing opgeheven en helpt jou om daarna veranderingen in te zetten. Soms moeten we bestaande bouwstenen vervangen voor nieuwe, zodat angst kan worden opgeheven. Meestal zijn dit bouwstenen die gaan over voldoen aan verwachtingen in de buitenwereld en over aardse verlangens die niet goed en gezond voor je zijn. Tijdens ons gesprek ontvang je handvatten waarmee je verder kunt. Na de sessie word je in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen of om me via whats app op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

Wat is spirituele healing? 

Spirituele healing is de Engelstalige term voor spirituele genezing. Het kan hier gaan om een fysieke genezing en ook om een mentale-, emotionele- of spirituele genezing. De genezende energie kunnen we niet zien. Het is een onderdeel van de onzichtbare wereld. En, omdat de energie jou helpt om te groeien in bewustzijn spreken we van spiritualiteit. De healing heeft dus altijd tot doel om jou als mens te laten groeien.
Het kan zijn dat je vast loopt in je leven. Dat je niet weet waar je heen moet of hoe je een verandering in moet zetten. Het kan ook zijn dat je in wanhoop verkeerd of in een emotionele rollercoaster. Op dat moment beinvloedt het je slaapritme en ook kun je je overdag minder goed concentreren. Tijdens een healing wordt alle ballast bij je weggehaalt. Je wordt terug in je kracht gebracht, de verbinding met je essentie wordt hersteld, waardoor je daarna door kunt pakken en in staat wordt gesteld om keuzes te maken. In de wereld van vandaag is de invloed van negatieve energie heel groot. Er zijn mensen die een spirituele healing als onderhoud boeken, zodat ze verbonden blijven met hun essentie. Negatieve energie maakt die verbinding troebel waardoor je als vanzelf terugvalt in kopzorgen en in andere mentale struggelingen. 
Tijdens de healing wordt de energie in en om jou heen hersteld en wordt de disbalans opgeheven. Je komt dan weer in verbinding te staan met jouw essentie. Een spirituele healing is er voor om je op het pad te brengen van onvoorwaardelijke liefde. Dat is de hoogste vorm van energie, daar waar je de zogeheten Matrix ontstegen bent. Daar is geen ballast, daar heeft het negatieve en ongezonde ego geen invloed meer op je. 

Haal de stress uit je leven. Haal angst uit je leven. Bevrijd jezelf van emotionele rollercoasters en van schuld en schaamte. Je hoeft hier niet mee rond te blijven lopen. 

Contact opnemen

Wat merk je tijdens een Spirituele healing

Een spirituele healing ontvang je terwijl je zit of ligt. De healing vindt altijd gekleed plaats en je wordt niet aangeraakt. Je kunt tintelingen gaan ervaren zoals in je handpalmen en onder je voeten. Je kunt een zwaartekracht gaan ervaren en je kunt een kou of warmte gaan waarnemen. Heb je je ogen gesloten, dan kun je kleuren gaan zien of je gaat levendig dromen. Het kan soms zijn dat ik mijn hand even op je hoofd of buik / borstkas plaats. Daar vraag ik altijd toestemming voor. Ook kan het zijn dat daar waar je fysiek ongemak ervaart of daar waar een ziekte is, dat ik daar mijn hand even op leg. Daar op die plek kun je dan warmte of kou gaan waarnemen.   

Regelmatig merken mensen in de week voor de sessie al veranderingen op. Vaak voelen ze een diepe rust opkomen. Het blijft ook voor mij nog steeds een wonder. Hoe dan ook: het is geen toeval dat je bij mij terecht komt. Niets is toeval in het leven. Alles wordt geleid.    

Je kunt ook tijdens de sessie een diepe vorm van vrede gaan voelen en het kan ook zijn dat er emoties los komen of dat je blij wordt. 

Wil je graag nog meer lezen over wat een spirituele healing inhoudt, klik dan HIER.

Voor wie is een spirituele healing geschikt? 

Een spirituele healing is voor iedereen geschikt. Iedereen die verlangt naar rust en vrede, naar kracht en wijsheid. Iedereen die verlangt naar verbinding met zichzelf, die verlangt naar union. Iedereen die verlangt naar liefde, vrede, zuiverheid en vrijheid. Een leven zonder blokkades en negativiteit. 
Een spirituele healing is daarnaast ook geschikt voor mensen met fysieke problemen. Dan werken we specifiek aan datgene waar je ongemak ervaart. Uiteraard met als kanttekening dat er geen garanties gegeven kunnen worden. De kracht van de healing is afhankelijk van je eigen werk en van mij als kanaal. 
Een spirituele healing kan door iedereen worden aangevraagd. Ook kinderen hebben er baat bij, mits ze zelf instemmen met de healing.

De volgende vragen kunnen een reden zijn om een sessie te boeken:

Ervaar je onrust in het leven?
Voel je dat je uit balans bent?
Zit je veel in je hoofd?
Ervaar je angsten in het leven?
Wil je graag meer verbonden zijn met jezelf?
Wil je graag meer energie en positiviteit in het leven?
Ervaar je veel emoties in het leven? 
Ben je vaak moe, slaap je slecht? 
Wil je jezelf graag spiritueel verder ontwikkelen en openen? 
Wil je geholpen worden in je ontwakingsproces?
Voel je je eenzaam?
Voel je je depressief? 
Voel je je anders en vreemd in je omgeving? 
Ervaar je energie om je heen of in je huis? 
Zie je soms kleuren of schimmen en wil je hier hulp bij? 
Kun je moeilijk genieten van het leven? 
Wil je hulp bij het maken van keuzes in het leven?  
Wil je graag meer voelen en wil je hier hulp bij? 
Heb je liefdesverdriet? 
Wil je de verbinding tussen jou en je tweelingziel herstellen en versterken?
Heb je last van fysieke klachten? 
Ben je terminaal en wil je graag in het gevoel van diepe vrede komen?
Zoek je naar zingeving? 

Losbreken van mentale kwellingen en hechtingen

In de praktijk kun je terecht om mentale kwellingen en hechtingen los te laten. Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van diverse vormen van negatieve energie die jouw leven kunnen belemmeren. Mentale kwellingen en hechtingen worden veroorzaakt door het ego. Het ego houdt jou in je hoofd waardoor je waakzaam blijft. Waakzaamheid gaat over overleven en dat houdt jou in onrust. Onze essentie, wie we werkelijk zijn, dat is rust, vrijheid en liefde. Het loslaten van mentale kwellingen en hechtingen is als een afkickproces. Het zijn diepgewortelde verslavingen die we beetje bij beetje kunnen gaan loslaten doordat we er met wilskracht en bewustzijn mee aan de slag gaan. In de praktijk zorgt de healing er voor dat negatieve energie bij je wordt weggehaald. Deze energie circuleert als een onzichtbare wolk om je heen. Na de sessie voel je je lichter en heb je handvatten en inzichten ontvangen om je proces voort te zetten. 

Tweelingzielen en een spirituele healing

Tweelingzielen zijn twee personen die dezelfde zielsenergie delen. De verbinding tussen deze personen is intens en brengt je in verwarring. Een tweelingzielen ontmoeting heeft tot doel om jou in beweging te brengen, om je te laten groeien in liefde. Het is een wake up call. Tweelingzielen worden uitgenodigd om te gaan werken aan onvoorwaardelijke liefde. Daar kom je alleen wanneer je de hechtingen van het aardse leven zoals we dit gewend zijn los gaat laten. Het is een proces en dit gaat stap voor stap. 
De weg naar harmonie is onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde gaat over een leven in overgave. Dat wil zeggen dat je het ego niet meer centraal stelt. Dit is een sterfproces, omdat je alle vormen van negativiteit uit je leven gaat loslaten. Het brengt je bij een wedergeboorte. De wedergeboorte, als in union, vraagt om wilskracht. Het is een moeilijk pad, maar heb je het pad afgelegd dan wil je nooit meer terug. Je hebt dan alle afhankelijkheden losgelaten, alle patronen doorbroken, alle overtuigingen losgelaten. Je bent dan liefde. 
Om dit proces aan te kunnen gaan begin je met voelen en onthechten. Onthechten gaat ook over het loslaten van je tweelingziel. De wedergeboorte moet in jou plaatsvinden en dat pad moet jij alleen bewandelen. Wanneer je je tweelingziel los laat kun je je volledig focussen op jezelf. Het proces is heel pittig en kent vele rollercoasters. Je tweelingziel kan je op deze reis in verwarring brengen en de focus bij je weghalen. Het is zijn of haar energie die dan te sterk is en die energie moet je nu vermijden. 
Veel tweelingzielen ervaren in de verbinding en in de separatie met hun tweelingziel wanhoop, teleurstelling en een diep verdriet. Je wordt letterlijk en figuurlijk opengebroken. Je hart gaat dan verder openen, hoe pijnlijk dit proces ook is. Je bent nooit alleen. Ik ben op de achtergrond en steun je waar nodig. Het is de kracht van deze praktijk om je een niveau hoger te brengen, zodat je als een adelaar in staat bent om alles te kunnen blijven overzien. Daar op dat punt ben je wijsheid. Tweelingzielen worden geleid naar deze praktijk. Sinds 2022 ontvang ik dagelijks tweelingzielen. Het is de bedoeling dat ik ze help en ze dichter bij onvoorwaardelijke liefde breng. 
Tweelingzielen horen samen te zijn, maar het is aan mij om je te helpen om eerst los te komen van je tweelingziel partner. En dat voelt als een paradox. Je doet iets wat je hart helemaal niet wilt. Dat maakt de reis ook zo verwarrend en moeilijk. 
De tweelingzielenreis bestaat uit een proces waarin één of beide tweelingzielen een spirituele groei doormaken. De spirituele groei gaat over het loslaten van alles wat met dualiteit te maken heeft. Ze groeien door naar de hoogste dimensie van energie, daar waar onvoorwaardelijke liefde is. Hiervoor leren ze bewust in het leven te staan, want bewustzijn is de sleutel naar bevrijding. De tweelingziel ontmoeting is het pad naar bevrijding. En om hier toe te komen moet je eerst sterven. Dit noemen we het sterven van het ego.

Vragen rondom een tweelingzielenproces: 
- Waarom moet mij dit overkomen? 
- Wanneer stopt het huilen en de uitputting? 
- Waarom doet hij/zij zo ingewikkeld en raar? 
- Waarom kan ik hem / haar maar niet uit mijn hoofd zetten? 
- Is het mogelijk om de koorden tussen ons door te snijden? 
- Hoe weet ik zeker of dit een karmische- of een tweelingzielen liefde is?
- Waarom gaat het soms zo moeizaam tussen ons? 
- Hoe kan ik dit proces stoppen? 
- We willen dit samen aan gaan en willen hier hulp bij
- Ben ik toe aan union? 
- Hoe ver ben ik in mijn proces?
- Zijn er nog blokkades aanwezig in mijn leven? 

Tijdens de sessie is er ruimte voor een gesprek. Er is ruimte voor jouw ervaringen, voor je persoonlijke vraagstukken, voor je verdriet en alles wat hier mee samenhangt. Je ontvangt een spirituele healing en die helpt jou verder. 

Tweelingzielstellen die samen zijn, samen leven en/of samen het pad bewandelen, zijn van harte welkom. De eerste sessie zal dan een drie-gesprek zijn waar jullie handvatten ontvangen. Jullie kiezen er dan zelf voor om een volgende sessie in te plannen. Die zal dan één op één zijn. 

Hoe lang duurt de sessie? 

De sessie in de praktijk duurt 90 minuten.  

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je dan afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.  

Spirituele healing voor mensen in de bijstand

Zit je in de bijstand en wil je een spirituele healing ontvangen? Stuur me dan even een bericht via email of whats app. Voor de contactgegevens klik HIER.

Ik wil graag een spirituele healing boeken kan dat?

Natuurlijk, je bent van harte welkom. Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur een Whats app bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.

Contact opnemen