Over mij

Reconnective Healing heeft mij geholpen om mijn levensopdracht helder te krijgen

Geboren in Eindhoven, opgegroeid in Uden en tegenwoordig wonende in het mooie Arnhem. Mijn levenspad is net als ieder ander persoon niet in één rechte lijn verlopen. Spijt en trots maken er allemaal deel van uit. Wanneer ik terug kijk op mijn leven zie ik dat ik zoekende ben geweest naar de zin van het leven. Reconnective Healing heeft mij geholpen bij het vinden van de antwoorden. Vanuit innerlijke rust ontstaat vertrouwen. En vanuit vertrouwen is het mogelijk om tot overgave te komen. Het belangrijkste ingrediënt om jezelf te kunnen ontwikkelen. 

Reconnective Healing & The Reconnection

Uiteindelijk bracht het pad me bij Reconnective Healing. Vanuit daar kon ik groeien naar een hoger bewustzijn en leerde ik om op mezelf te vertrouwen. Vanuit dat gegeven kwam de persoonlijke Reconnectie in beeld. Met de Reconnectie (The Reconnection) kwam alles in een stroomversnelling. Zowel Reconnective Healing als The Reconnection stellen me in staat om het beste van mezelf in te zetten hier in dit leven. En dat is licht en liefde brengen op het pad van anderen. 

Persoonlijke groei bij Memorable

Iemand die klaar is om zichzelf verder te ontwikkelen beschikt over bewustwording. Bewuswording is de eerste en tevens de belangrijkste stap in dit proces. Na bewustwording komt wilskracht, de potentie om door te zetten bij elke tegenslag. Het leven bestaat uit heuvels en dalen. De belangrijkste inzichten ontstaan bij tegenslag. Na wilskracht komt acceptatie. Acceptatie dat bepaalde ontwikkelingen langzamer gaan dan gehoopt of acceptatie van dat wat er is. Iedere ontwikkeling kent zijn beperkingen. Vanuit deze beperking wordt voor jou helder wat je kwaliteiten zijn en waar dus potentie zit.

Heb jij levensvragen of vragen rondom je persoonlijke groei in het werk of privé, dan kan ik je hierbij helpen. 

Het universum heeft voor iedereen een pad uitgestippeld. Welk pad je ook hebt, het ultieme doel is een leven zonder lijden, het gevoel van intens gelukkig zijn, vrede hebben en in complete harmonie leven met alles dat is.

Werken aan je immuunsysteem

Welvaart en globalisering brengen vele kansen en mogelijkheden met zich mee. Echter ook nieuwe ziekten en vervuiling. Ons immuunsysteem is de basis van onze gezondheid. Geluk en leven in harmonie met jezelf en je omgeving hangen nauw samen met gezondheid. Behalve het geven van healing sessies, deel ik graag mijn ervaring en intuitie op het vlak van immuun versterkende maatregelen. Met als doel je lijf en geest terug in balans te brengen.

Praktijk in Arnhem-Noord

In mijn praktijk heb ik een plezierige ruimte ingericht voor het geven van Reconnective Healing sessies en The Reconnection. Behalve de vaste ruimte in mijn woonomgeving ben ik heel flexibel om ook op andere locaties te kunnen zijn. Mensen die minder goed ter been zijn of die door omstandigheden niet kunnen reizen, kunnen contact met mij opnemen. Daarnaast geef ik met regelmaat healing sessies op afstand.

Het universum heeft jouw levenspad al lang uitgestippeld. Het is aan jou om de signalen op te pikken en dit pad te volgen.

Facebook pagina

Memorable heeft ook een pagina op Facebook. http://www.facebook.com/memorable.nl