Over mij

Mijn levenspad

Mijn levenspad is net als ieder ander persoon niet in één rechte lijn verlopen. Wanneer ik terug kijk op mijn leven zie ik dat ik jarenlang zoekende ben geweest. Zoekende naar iets buiten mezelf. Ik zocht naar een thuis, een diepe verbinding, iets wat mij de bevestiging kon geven dat ik mocht bestaan, dat mijn leven klopte. Maar waar ik ook zocht, ik vond het niet. Dit resulteerde in een onrust die altijd aanwezig was.

Vele jaren heb ik gezocht naar een oplossing waarmee de onrust weggehaald kon worden. Ik was bezig met overleven. Mijn blik was naar buiten gericht. De externe wereld kon goedkeuren of afkeuren en daardoor werkte ik hard aan het voldoen aan verwachtingen. Verwachtingen van het gezin, van vrienden, van maatschappij, enzovoort.
Vanuit de overlevingsstand zocht ik daarnaast veel naar afleiding. Afleiding om de onrust niet te hoeven voelen. Afleiding door sociale contacten, werk, sport, school, televisie en verschillende hobbies. Het leven bestond uit rennen en overleven. 

Na mijn dertigste werd me duidelijk dat mijn permanente blik naar buiten er in had geresulteerd dat ik niet goed wist wie ik ben en wat ik wil. Het leek alsof iets in mij vanaf dat moment benadrukte dat er innerlijk werk te doen was. Het was alsof er een perspectief verschuiving in mijn plaats had gevonden. Ik realiseerde me dat de focus naar buiten ongezond was voor mij. Ik was er van overtuigd dat de focus naar binnen mij gezonder zou maken.  

Om mezelf te vinden ben ik verschillende wegen ingeslagen. Via de reguliere gezondheidszorg, via alternatieve therapie en door het volgen van verschillende workshops en trainingen. Het gaf me inzichten in het ego, in de overtuigingen die ik had, in al mijn overlevingsmechanismen.     
Ik begreep dat ik in een ontwakingsproces zat. Het zien van dubbele getallen nam toe en ook ervaarde ik meer en meer lichamelijke sensaties. Ik had een honger naar "de waarheid". De waarheid over mezelf en over het leven. Ik begon meer te lezen en ondernam veel verschillende activiteiten.     

Spiritualiteit is de weg naar God

Spiritualiteit ging voor mij over een verkenningstocht naar mijn "ik". Ik wilde weten waar "ik" nog in moest helen, welke persoonlijkheden mijn "ik" bepaalden, wat "ik" allemaal kan, wat voor vorige levens "ik" heb gehad, wie mijn lichtteam is,  enzovoort. Mijn "ik" was nieuwsgierig naar vanalles. Naar heling en naar voeding. Enerzijds om van waarde te kunnen zijn voor anderen en anderzijds om het ego tevreden te houden. Dat wat ik ondernam was interessant, helend, inspirerend of leuk, maar niets van wat ik ondernam bracht mij uiteindelijk in union met mezelf.  

Ik realiseerde me dat alle vragen over mijn "ik" mij niets brachten. Er is onder aan de streep geen verschil tussen zelfhaat of zelfliefde, alles gaat namelijk over het "ik". Het voedt in alle gevallen het ego. Het ego wil altijd meer en meer en dat is de aanleiding voor het creeren van een hechting, obsessie of verslaving. 

Het rennen in rondjes en alles aangrijpen wat maar "spiritueel" is, bracht me naar een eindpunt. Ik stond voor een donkere tunnel en wist het niet meer. Het verlangen naar eenheid, naar compleetheid was zo groot, maar alles leek niet te werken en niet te kloppen. Het brak me. In de enorme donkere ruimte werd ik aangeraakt door God. Het was alsof er een helderheid door mij heen stroomde die me tot op de dag van vandaag blijft voeden. Ineens gingen er deuren open waar licht doorheen scheen. Het was een optelsom van vanalles. 

God spoorde me aan om in actie te komen, om uit het lijden te stappen. Er kwam een energie in mij vrij die ik nog nooit eerder heb ervaren. Er vond een stuwing in mij plaats waarvan ik nu weer dat dit de Heilige Geest was. Ik moest doorgaan en elke dag moesten er meters gemaakt worden. De bouw van iets nieuws ging daardoor razendsnel. En het gekke was dat dit me niet uitputte. Ik had energie genoeg! God maakte me in alles duidelijk dat om een nieuw begin mogelijk te maken er discipline, wilskracht en vertrouwen moest zijn. Alles ging stap voor stap en volgens een heldere structuur. 

Inmiddels weet ik dat de onrust in mijn leven ging over het ontbreken van een fundament. Ik zocht naar dé waarheid, maar merkte dat deze versplinterd in de buitenwereld verkondigd werd. Het zijn allemaal manieren om je weg te houden bij de grootste scheppende kracht die er is en dat is God. Meer over het fundament lees je HIER

Het ontstaan van Memorable

In 2015 is Memorable opgericht. Ik zocht een geschikte naam waarmee betekenis wordt gegeven aan dat wat ik met de praktijk wil bereiken. De naam kwam plotseling tot mij. Hoewel de naam voor de meeste Nederlanders lastig uit te spreken is, is de betekenis duidelijk. Memorable staat voor een herinnering. Een herinnering voor het leven. 

De liefde van God, onvoorwaardelijke liefde, is de motor van mijn werk. Diep van binnen twijfelen veel mensen aan hun bestaansrecht. Ze zijn bang om liefde te verliezen en daardoor houden ze vast aan dat wat er is. Met als gevolg dat ze elke dag aan het overleven zijn en elke dag zoeken naar afleiding. Ze zitten gevangen in een leven wat leidt tot leegte en onrust. Het ego is leidend en deze zorgt voor hechtingen, verslavingen en overtuigingen. Het ego zet je vast in je hoofd en produceert negatieve gedachten. Het zijn de donkere machten en krachten uit de onzichtbare wereld die je hierin blokkeren. Een spirituele healing helpt je om je hiervan te bevrijden.    

Het is mijn roeping om de brug te vormen tussen God en de mensen, zodat iedereen geheeld en genezen kan worden. Ik werk vanuit een heldere spirituele stroming, wat het fundament vormt van de praktijk. Meer over de spirituele stroming lees je HIER.   

De visie van Memorable  

De weg naar onvoorwaardelijke liefde is de weg van overgave en het brengt je bij vrijheid en liefde. Om hier te komen help ik de mensen stappen te zetten waarmee ze zich los kunnen maken van een leven waarin angst, negativiteit en controle overheersen. Dit doe ik door ze te inspireren en aan te moedigen. Door het juiste kanaal te zijn voor God zodat heling en genezing kan plaatsvinden. 

De missie van Memorable

Het is mijn missie om mee te helpen bouwen aan het  Rijkdom van God waar onvoorwaardelijke liefde het uitgangspunt is. 

Praktijk in Velp

In mijn praktijk heb ik een plezierige ruimte ingericht waar je terecht kunt voor het ontvangen van een sessie. Het is mijn verlangen om laagdrempelig te zijn. De inrichting van de ruimte draagt hier aan bij, maar ook de communicatie. Plezier en ontspanning staan centraal.   

De praktijk is gevestigd in Velp, naast Arnhem.

Hoe werkt Memorable?

Ik ben op deze wereld om God te dienen en doe dit door mensen te bereiken, mensen te ontvangen, te inspireren en te helpen. Dit gebeurt via mijn Youtube kanaal, door het delen van inspirerende teksten op de website, via gesprekken in de praktijk en door het geven van spirituele healing. De allesomvattende liefde van God staat centraal en bereikt jou als vanzelf.  

Kom je voor een sessie naar de praktijk dan neem ik daar uitgebreid de tijd voor. We hebben eerst een gesprek en daarna volgt de spirituele healing. Je ligt dan gekleed op de behandeltafel of zit op een stoel.       

Wanneer je in de praktijk komt is niets toeval. Alles wordt geleid door God. Hij is de hoogste vorm van liefde. 

Spirituele Healing  

Het geven van spirituele healing is de kern van mijn werk. Het is een gave waarmee God jou kan bereiken, zodat genezing, heling of bevrijding plaats kan vinden. God heeft het verlangen om iedereen te helen en te genezen. 
De spirituele healing heeft tot doel om je te helpen los te laten en op te ruimen en te kiezen voor een nieuw begin waarin het ego geen plek meer heeft. Het ego laten sterven brengt je bij een wedergeboorte.  

Handtekening