Agenda

Op deze plek vind je de geplande evenementen en groepsbijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden. 
Memorable kan daarnaast worden ingehuurd als dagspreker. Voor meer informatie of voor het aanmelden maak je gebruik van het volgende emailadres: info@memorable.nl

Welke activiteiten staan gepland?

Healing met spirituele boodschappen 

Datum:n.n.t.b.
Tijdstip:n.n.t.b.
Locatie: n.n.t.b.
Kosten: 20,- per persoon
Aantal deelnemers: minimaal 10

Tijdens deze bijeenkomst ontvang je inzichten en boodschappen die via mijn hogere zelf worden door gegeven. Deze boodschappen zijn afgestemd op de groep, op de energie van dat moment. Ook kan het zijn dat er een of meer boodschappen specifiek voor iemand uit de groep gegevens wordt.   

Wie er ook aanwezig is: De samenstelling van de groep is precies wat op dat moment nodig is. Achteraf blijkt altijd weer hoe intelligent het universum is. Dat is de magie van het leven.
Er is een gemeenschappelijk thema wat iedereen met elkaar verbindt. Dat wat gedeeld wordt is dan ook op iedereen van toepassing.
Tijdens de bijeenkomst stem ik me af op de spirituele wereld en ontvang je precies wat je op dat moment nodig hebt. Met de spirituele wereld worden de engelen, gidsen en overleden dierbaren bedoeld. Aansluitend vindt er een healing plaats die in de groep gegeven wordt. De energie bereikt iedereen en raakt bij jou precies wat op dat moment nodig is.
De healing neemt evenveel tijd in beslag als dat wat daarvoor aan boodschappen gedeeld wodt.   

Voor iedereen geldt dat de bijeenkomst innerlijke rust en liefde brengt. De bijeenkomst is hierdoor informatief, helend en verbindend.

Om deel te kunnen nemen stuur je een email naar info@memorable.nl