Agenda

Op deze plek vind je de geplande evenementen en groepsbijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden. 
Memorable kan daarnaast worden ingehuurd als dagspreker. Voor meer informatie of voor het aanmelden maak je gebruik van het volgende emailadres: info@memorable.nl

Welke activiteiten staan gepland?

Lezing met spirituele healing: Verhoog je energie

Datum: 5 november 2022
Tijdstip: 11.00 – 13.30 uur
Locatie: n.n.t.b. regio Arnhem
Kosten: 20,- per persoon
Aantal deelnemers: De lezing met healing gaat door bij minimaal 10 deelnemers (maximaal 40 deelnemers)

Energie is wie we zijn, het is de maakbaarheid van ons leven. Het stelt je in staat om uit de illusie van de "derde dimensie" te stappen, de dimensie die gaat over het ego, over beperkte overtuigingen en over dualiteit. Hoe hoger de energie, hoe meer je in staat bent om te leven vanuit je hart / ziel en hoe meer positieve emoties je in het leven zal gaan ervaren.

Deze bijeenkomst is er op gericht om je inzichten te geven, zodat je je eigen energie hoog kunt houden. De bijeenkomst is er ook op gericht om er voor te zorgen dat de energie die op dat moment aanwezig is, ter plekke verhoogd wordt.

Tijdens de bijeenkomst zal ik ook een spirituele healing geven aan de groep. Ieder persoon ontvangt precies wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Voor iedereen geldt dat het je innerlijke rust en liefde brengt. De bijeenkomst is hierdoor informatief, helend en verbindend.

Het is voor het eerst dat ik mijn healing kwaliteiten zal gaan inzetten in een groep. Hiermee sla ik een nieuwe weg in en ik ben benieuwd hoe iedereen dit zal gaan ervaren. Beschouw het als een try-out en jij bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Lezing: Zelfliefde, maar hoe dan?

Wanneer: zaterdag 26 november 2022
Tijd: 12.00 - 14.30 uur
Kosten: € 15,- 
Adres: Regio Arnhem (nntb)
Aantal deelnemers: Minimaal 10
 
Zelfliefde gaat over liefde voor jezelf. Het zijn eenvoudige woorden, maar in de praktijk vinden we het vaak lastig om dit toe te passen. Wat houdt zelfliefde echt in? En wanneer ben je "geslaagd" voor de test van zelfliefde? Floortje neemt je mee op het pad van zelfliefde. Je ontvangt inzichten, handvatten die je helpen het begrip begrijpelijk en praktisch toepasbaar te maken. Tijdens de lezing is er voldoende tijd voor het stellen van vragen.  

Deze lezing kan ook los geboekt worden, bijvoorbeeld als huiskamer lezing of als onderdeel van een inspiratievolle dag waarin het thema vitaliteit, zelfliefde, zelfzorg en gezondheid centraal staat.