Agenda

Hier vind je alle geplande evenementen of groepbijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden. Dit zijn activiteiten zoals maan ceremonies, cacao ceremonies en meditatie avonden. 
Aanmelden kan via email: info@memorable.nl. 

Iedereen is welkom tijdens deze bijeenkomsten. De mens is geboren om te verbinden. We komen ten slotte uit één bron, daar waar alles al met elkaar verbonden is. Je bent al één, we zijn al verbonden.  
 

Welke activiteiten staan gepland?

Feel Good Tuesday
Wanneer: Iedere dinsdag
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Kosten: € 10,- 
Adres: Arnhem / Velp (n.n.t.b)
Aantal deelnemers: geen maximum
Aanmelden mogelijk: ja
 
Inhoud
Regelmatig vragen mensen mij hoe ze in een tijd als deze het fijne gevoel van vertrouwen en rust vast kunnen houden. Hoe ze positief kunnen blijven, terwijl er zoveel angst en onzekerheid bestaat.
Het doel van de bijeenkomst is dan ook om het positieve in jezelf te benadrukken en vast te houden.
Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten hoef je niets. Het gaat om ontspanning en rust. Soms word je geïnspireerd, een andere keer neem ik je mee op reis of worden je zintuigen geprikkeld. Er wordt weinig gesproken en de energie in de groep wordt verhoogd. Hierdoor ga jij je als vanzelf ook beter voelen.
Zo ben je telkens weer opgeladen voor de rest van de week.
Aanmelden kan via email of telefoon (https://memorable.nl/contact)
Iedereen is welkom.
 
Volle maan - Cacao ceremonie
Wanneer: 20 oktober 2021
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Kosten: € 15,-  
Adres: Velp, Kokspad 2
Aantal deelnemers: geen maximum
Aanmelden nog mogelijk: ja
 
Inhoud
20 oktober aanstaande is het volle maan. De volle maan is deze maand heel krachtig. Dit heeft verschillende redenen, één er van is dat de datum uit een dubbel getal betaat (20-10-2021).
Tijdens de volle maan staan we meer dan ooit in verbinding met het universum en de aarde. Dit is een magisch moment om je intenties neer te zetten. Wat wil jij graag achter je laten? Wat dient jou niet meer en mag getransformeerd worden?
Tijdens de cacao ceremonie drinken we een kleine hoeveelheid pure biologische cacao uit Peru. Deze opent ons hart waardoor je zal ervaren dat er ruimte komt voor liefde, eenheid en overgave aan dat wat er is. We geven we aan de cacao onze intenties mee.
 
De cacao heeft ongeveer 20 tot 30 minuten nodig om in je lichaam neer te dalen. Vervolgens gaan we aan de hand van muziek, meditatie en rituelen de verbinding met ons hart versterken, de verbinding met elkaar, met moeder aarde en het universum. De cacao werkt na de ceremonie nog lang door. Je hebt er de rest van de dag nog plezier van. Tevens activeert cacao, waardoor je met meer energie de dag door komt. Dat is ook de reden waarom de ceremonie aan het begin van de dag plaatsvindt.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vindt de ceremonie in de praktijk plaats in Velp of op een andere locatie in de buurt.
Aanmelden kan via een persoonlijk bericht of via info@memorable.nl.