De energie zal de komende tijd onrustig zijn. Deze energie heeft impact op ons leven. Er komt een tijd van meer onrust, zowel in wat we voelen als in wat we zien en ervaren. 

De komende periode zullen er minder blog berichten geplaatst worden, omdat kennis nu meer gedeeld zal gaan worden op het Youtube kanaal. Hierdoor kan het bereik groter worden, wat heel mooi en ook belangrijk is. De komende tijd zullen er ook meer online healingen gegeven worden via Youtube. En daar kan iedereen kosteloos aan deelnemen.   

Woensdag 17 juli om 19.30 uur ontvang je een spirituele healing. Ben je er bij? De healing duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt jouw persoonlijke healing aanvraag sturen naar info@memorable.nl. Tijdens de healing wordt jouw vraag dan meegenomen. Wil je hier input voor kijk dan eens onder de tab "community" op het Youtube kanaal van Memorable. 
Op zaterdag vindt er eveneens een healing livestream plaats om 20.30 uur. Doe mee en ontvang healing, vooral in deze tijd.   
Wil je weten wat de planning is, abonneer je dan op de nieuwsbrief. Deze wordt meestal op zondag verstuurd. De spirituele healing helpt je om de onrust in deze tijd wat te drukken en ook om het met elkaar te beleven.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dit verzoek dan naar info@memorable.nl 
Het Youtube kanaal van Memorable vind je HIER. Op het kanaal vind je onder de menuknop "live" de Livestreams die gepland staan. 

Livestream Tweelingzielen 

De komende week staan de Livestreams in het teken van persoonlijke healing. Hierin zal de situatie van tweelingzielen ook aan bod komen. De energie bouwt verder op en dat versterkt de energie tussen tweelingzielen. Hierdoor kan er meer onrust gaan ontstaan en ook kan het zijn dat je meer inzichten ontvangt over jezelf en over de ander. 

Livestream over narcisme en toxische partners

De Livestream van 6 juni ging over toxische partners en dan in het bijzonder narcisme. Tijdens deze Livestream zijn er vragen beantwoord. Je kunt deze Livestream terug luisteren. 

Veel tweelingzielen hebben in hun leven te maken gehad met een toxisch familielid, een toxische partner en/of een toxische tweelingziel. Of we het nu hebben over een toxische partner of een narcistische partner, dat maakt eigenlijk niet zo veel uit. Toxisch wil altijd zeggen dat je te maken hebt met iemand die de verbinding met zichzelf is kwijtgeraakt en die er op uit is om ten koste van een ander er zelf beter van te worden. Toxische mensen dragen een donkere schil om hun ziel en zijn zich hier niet van bewust. Ze zijn ook niet in staat om naar zichzelf te kijken en leggen de schuld altijd bij een ander. Toxische mensen zijn intuitief vaak heel sterk en weten situaties vooraf heel goed in te schatten. Ze zijn in staat om zichzelf aan te passen, zodat ze situaties en mensen kunnen beinvloeden en manipuleren. Toxische mensen hebben de energie van een ander nodig om zich beter / fijner te kunnen voelen. Uiteindelijk zijn ze uit op meer bezit, meer macht, meer aanzien en aandacht. Ze vergelijken zichzelf graag met jou, omdat ze jouw licht niet kunnen verdragen. Dat licht willen ze doven en dit alles gebeurt onbewust. Door hun intuïtieve kracht kunnen ze de ander via psychologische beïnvloedingen, volledig afhankelijk maken. Een toxisch persoon wil jouw licht en wanneer je volledig uitgeput bent en niet meer kunt dan ruilen ze je net zo makkelijk weer in voor een ander.  

Het doel van de Livestream is om je inzicht te geven, om je bewustzijn verder te openen en om je de kracht te geven om jezelf uit de geestelijke macht en kracht van een toxisch persoon te bevrijden. Geestelijke macht gaat verder dan afhankelijkheid. Wanneer ze je hart hebben, ben je niet meer in staat om “nee” te zeggen, om “stop” te zeggen of om de ander aan te spreken op zijn/haar gedrag. Iets in jou blokkeert, iets bevriest waardoor het je niet lukt. Dat komt, omdat de geestelijke macht en kracht die een toxisch persoon in zich draagt niet natuurlijk is. Het is bovennatuurlijke kracht die door hen heen werkt en helaas komt die macht en kracht niet van de Bron af. Hier zijn heel veel demonen bij betrokken en die zorgen er voor dat je telkens opnieuw ervaart dat je verlamd of verzwakt.
Wanneer je te maken hebt (gehad) met een toxisch persoon, dan kan het zijn dat je het volgende herkent:
-wanneer de ander je aanvalt, heb je het gevoel dat je niet meer helder kunt denken. Het is alsof je denken lam gelegd wordt.
-wanneer de ander in je aanwezigheid is, ervaar je onderhuidse spanning, stress, ongemak, fysieke klachten. Je merkt vaak achteraf dat je in dat moment niet meer jezelf was.
-in aanwezigheid van andere mensen is hij/zij anders dan wanneer je met hem/haar alleen bent.
-je kunt aan zijn/haar ogen zien wanneer hij/zij wordt overgenomen door de toxische energie. Het is alsof je te maken hebt met 2 persoonlijkheden.
-drank of drugs zorgen er altijd voor dat het toxische deel meer naar voren treedt. Meestal treedt dan het meest duistere / donkerste deel van hem/haar naar voren. Vaak zie je dan dat hij/zij uit is op lust of uit is op wraak.  
-deze persoon kan soms tegengesteld gedrag laten zien wat je kan verwarren. Het ene moment wil hij/zij met je trouwen, het andere moment wil hij/zij helemaal niks meer met je te maken hebben. Haat en liefde liggen voor een toxisch persoon heel dicht bij elkaar. Dat geeft bij jou kortsluiting, omdat haat en liefde voor jou niet samengaan.    

Een toxisch persoon verandert niet. Je mag hopen op een wonder en tot die tijd is het verstandig om deuren en ramen gesloten te houden. Toxische energie is namelijk heel machtig. Dat komt dus niet door die ander, maar door de onzichtbare wereld die er bij betrokken is.   

Bewaak je energie, blijf in balans

We leven in een tijd waarin de machten en krachten in de onzichtbare wereld ons sterker zullen gaan beinvloeden. Het is de energie van de derde dimensie, ofwel de Matrix, die overheerst en die ons uit balans wil brengen. Dit doen ze via:

Misleidingen
Verleidingen
Afleidingen 
Tegenwerkingen 

We zijn spirituele wezens, omdat we een ziel zijn in een menselijk lichaam. Wanneer we sterven verlaat onze ziel dit lichaam en zal het lichaam weer terugkeren tot stof. Wanneer je leert om bewust te worden, dan ga je zien op welke manier energie invloed heeft op ons leven. Sterker nog: al ons gedrag wordt bepaald door energie. We hebben hier zelf geen enkele controle over. 

De wereld van dualiteit, ofwel de Matrix, wil dat we geloven dat duaiteit ook IN ons leven thuishoort. Terwijl dit niet zo is. We zijn een ziel en bestaan van nature uit liefde, licht en energie. Alles wat afwijkt van liefde is ons opgelegd of is aan ons overgedragen via familiekarma. Je kunt jezelf hieruit bevrijden. De eerste stap is door je bewust te worden. Bewustzijn gaat over leven in het hier en nu en beseffen dat de donkere wereld elke dag opnieuw bezig is om je af te leiden via gedachten. 

Want dat wat jij denkt, dat doe jij niet. Dat wat je denkt wordt door de wereld van dualiteit naar jou toegestuurd. Het hoofd is de grootste vijand van de mensheid. 

Op het Youtube kanaal vertel ik je hier meer over. Een spirituele healing helpt je om jezelf te bevrijden van alle mentale problemen, alle mentale struggelingen, alle zorgen, angst, schuld en schaamte waarmee je hoofd nu bevuild is. Een spirituele healing helpt je om te breken met verslavingen, want ook dat ben jij niet. Ook dat is iets waar machten en krachten uit de Matrix jou in beinvloeden en ook in vast zetten.     

Mentale wilskracht 

Dat wat je op het nieuws ziet en hoort, kan ervoor zorgen dat je uit balans raakt. Je raakt uit balans wanneer dat wat je ziet rond blijft spoken in je hoofd. De vrede en de rust in jou kun je alleen ervaren wanneer je in het nu leeft. Oftewel: wanneer je met je volle aandacht bent op de plek waar je op dat moment beweegt en praat.

Nieuwsberichten zijn soms belangrijk om te volgen. Onthoud in ieder geval dat hoe langer je naar beelden kijkt of hoe meer een nieuwsbericht in je hoofd herhaald wordt, hoe hardnekkiger het blijft hangen. De hardnekkigheid kun je vergelijken met een octopus. Er komen dan steeds meer tentakels in je hoofd die gelinkt zijn aan dit nieuwsbericht. Je gaat dan associëren op het thema. Dit gebeurt als vanzelf. Hierdoor wordt er langzaam aan steeds meer ruimte in bezit genomen in je hoofd waardoor het steeds moeilijker wordt om stilte en helderheid te ervaren. Op den duur vreet het dan ook aan je geheugenkracht, aan je stresslevel, aan je nachtrust en zal je gaan zien dat deze gedachten zich ook weer gaan vermenigvuldigen.
Echter, vanuit wilskracht kun je nieuws luisteren of lezen en het vervolgens parkeren op een plek ver weg van je hoofd. Zie het, lees het en focus je weer op wat je wel wilt denken. Neem er op tijd afstand van, bescherm jezelf.  

Nieuwsbrief Memorable

Op 14 juli is er een nieuwsbrief verstuurd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via info@memorable.nl 

Waar vind ik het Youtube kanaal van Memorable?

De link naar het Youtube kanaal van Memorable vind je HIER