De energie zal de komende tijd onrustig zijn. Deze energie heeft impact op ons leven. Er komt een tijd van meer onrust, zowel in wat we voelen als in wat we zien en ervaren. 

De komende periode zullen er minder blog berichten geplaatst worden, omdat kennis nu meer gedeeld zal gaan worden op het Youtube kanaal. Hierdoor kan het bereik groter worden, wat heel mooi en ook belangrijk is. De komende tijd zullen er ook meer online healingen gegeven worden via Youtube. En daar kan iedereen kosteloos aan deelnemen.   

Aanstaande maandag 15 april ontvang je om 8.30 uur een spirituele healing. Ben je er bij? Je kunt deze niet terug luisteren / terug kijken. De healing duurt ongeveer 20 minuten
Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april is er eveneens een Livestream om 8.30 uur. Dit alles om de onrust in deze tijd wat te drukken en met elkaar dit alles te beleven. Je kunt de healing livestreams niet terug luisteren / terug kijken. De healingen duren gemiddeld 20 minuten

De data voor alle geplande Livestreams worden met je gedeeld via de nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen? Stuur dan je emailadres (zie beneden). 
Het Youtube kanaal van Memorable vind je HIER. Onder de menuknop "live" vind je de Livestreams die geweest zijn en die gepland staan. 

Livestream voor Tweelingzielen

In de week van 15 april is er géén Livestream voor tweelingzielen gepland.  

Nieuwsbrief Memorable

Op 14 april is er een nieuwsbrief verstuurd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via info@memorable.nl .