De tijd waar we nu in leven, het tijdperk dat ergens begin 2020 is ingezet, is gericht op verandering. Het is een bijzonder tijdperk. Bijzonder lastig, bijzonder spiritueel, bijzonder bedreigend, enzovoort. In deze periode zijn nog nooit zoveel mensen gaan ontwaken. Tevens zie je dat er een spanningsveld is tussen innerlijke vrijheid en uiterlijke beperkingen en dreigingen. En dat dit spanningsveld steeds verder wordt opgevoerd. Meer mensen dan voorheen kiezen voor een innerlijk proces, kiezen voor een verandering in hun leven. Ze gaan op zoek naar wie ze werkelijk zijn en wat de zin is van het leven. Het proces van onthechten komt meer en meer voor en steeds meer mensen kiezen er voor om niet meer met de stroom van het leven mee te bewegen. Er moet meer zijn dan dit patroon waar we altijd in hebben geleefd. Het maakt dat we soms keuzes maken die een ander "lifechanging" noemt.
Veel mensen voelen de drang om niet meer met een masker op te lopen en ook om meer te werken aan het creeren van eenvoud en rust in het leven. Daar staat tegenover dat de spanningen in de uiterlijke wereld steeds verder toe neemt. Oorlogsdreigingen nemen toe, natuurrampen ook, klimaatproblemen, het grote verschil tussen arm en rijk en ga zo maar door. Deze tijd is bijzonder, omdat dit spanningsveld ons uiteindelijk zal brengen naar climax. En die climax is dichterbij dan je soms zou denken.   

Er komt een tijd aan waarin er geen ruimte meer zal zijn om jezelf te gaan ontdekken. De uiterlijke omstandigheden trekken dan je aandacht. Mensen die tot dan toe stil hebben gestaan, niet bewust leefde, zullen overdonderd worden door kopzorgen. Dat wat dan in de buitenwereld gebeurt kun je zien als een wake up call. Een wake up call voor de mensheid. In 2020 hebben we een voorproef gehad. Het dagelijkse ritme werd toen plots verstoord. Hoe ga je hier mee om? Meestal zie je dan drie manieren ontstaan:

1.Er is paniek, mensen schieten in de overlevingsstand en gaan hamsteren, vluchten of komen nergens meer aan toe
2.Mensen accepteren dat wat er is. Bewegen mee met de wind die waait. De gedachte "alles gaat ook weer voorbij" overheerst
3.Mensen die ontwaakt zijn en weten dat de energie het leven op aarde bepaalt. Deze mensen gaan op dat moment aan het werk, zij gaan de strijd aan  

In deze blog help ik je om jezelf voor te bereiden op de plotselinge uiterlijke omstandigheden die je hele leven op zijn kop kunnen zetten. Deze uiterlijke omstandigheden maken onderdeel uit van de spirituele oorlog. De spirituele oorlog gaat over energie. In het verleden begon deze oorlog in het hoofd van mensen, maar gezien diverse wereldwijde ontwikkelingen mag je er vanuit gaan dat deze oorlog hemelsbreed verder opgevoerd gaat worden. We worden als vanzelf gebracht naar een hoogtepunt. Je hoeft hier geen slachtoffer van te zijn. Het hoeft niet zo te zijn dat het jou overkomt. Je kan jezelf hierop voorbereiden en ook uit bevrijden. In deze blog lees je meer.   

Wat is donkere energie?

Een ander woord voor donkere energie is lage energie, negatieve energie of toxische energie. Donkere energie kent een lage trilling en zorgt ervoor dat je uit balans raakt. Dat komt, omdat je ziel van nature op een hoge frequentie vibreert en wanneer je die lage energie aan neemt in je leven, dan raakt je uit balans. Hoe merk je dat je uit balans bent? 

1.Doordat je meer denkt en negatiever denkt en doordat je aan het verleden denkt
2.Doordat je lichamelijke klachten krijgt zoals hoofdpijn, maagpijn, keelpijn, rugpijn, darmklachten, misselijkheid enzovoort
3.Doordat je meer pech ervaart als in ongelukjes, beschadigingen, conflicten

Je raakt uit balans wanneer je negatieve energie aan neemt. Deze energie komt naar je toe en op dat moment accepteer je dit en absorbeer je de energie. Een voorbeeld:

"Je moeder maakt een kwetsende opmerking naar je over de dingen die je niet goed doet in je leven. Wanneer je deze energie aan neemt, ga je je rot voelen en ga je jezelf misschien ook verdedigen. De donkere energie is dan aan het werk in je leven." 

Neem je de energie niet aan, dan ben je bewust van wat er gebeurt. Je ziet dan op dat moment dat je moeder wordt beinvloedt door donkere energie. Je weet dat het niets over jou zegt. Je kiest er dan voor om het gesprek af te kappen of om weg te lopen. Een andere optie is er niet, omdat de donkere energie je moeder dan in zijn greep heeft.

Donkere energie maakt onderdeel uit van de onzichtbare wereld en heeft de taak om de mens uit balans te brengen. Want wanneer we uit balans zijn gaan we vaak op zoek naar afleiding en meestal eindigt dit in een slechte gewoonte. Je gaat jezelf overeten, drinkt net even meer dan normaal, gaat een ander uitschelden, krijgt zin in sex of koopt je suf totdat je er een fijn gevoel aan hebt over gehouden.

De slechte gewoonte blijft zich herhalen, totdat je er van overtuigd bent dat je die gewoonte nodig hebt om je beter te voelen. Op dat moment wordt het een verslaving / hardnekkige hechting. Hierdoor kom je steeds verder van jezelf af te staan waardoor er meer problemen in je leven zullen gaan ontstaan. Het is als een vicueuze cirkel die je brengt bij lijden.     

 

Donkere energie is niet van jou. Donkere energie is niet wie we zijn. Het overkomt je, je neemt het aan en het beinvloedt je leven. Bevrijd jezelf van donkere energie.  

In de spirituele oorlog strijd je tegen donkere energie   

Het is "mens"- eigen om je te richten op de leuke dingen in het leven of op de verplichtingen en verantwoordelijkheden in je leven. Zo lang er niets is wat nu aanleiding geeft om te veranderen, kiezen we er meestal voor om alles in stand te houden zoals het is. Het is "mens"-eigen om te denken dat problemen altijd zullen blijven bestaan en dat je niet alles moet geloven wat er in de buitenwereld gezegd of geschreven wordt. Dit is ook logisch gedrag, omdat je anders misschien wel gillend gek zou worden. Het is niet goed of fout, het is hoe we gewend zijn om te leven.  

Wat veel mensen niet weten of waar ze zich niet bewust van zijn, is dat alles in je leven geen toeval is. Alles is al lang bepaald en ligt vast in de kosmos en het is slechts een kwestie van tijd totdat het zich in je leven manifesteert. Dit "alles" is gebaseerd op de tijdlijn waar jij op leeft. Het is de energie waar jij in leeft die er voor zorgt dat gebeurtenissen in je leven zullen plaatsvinden. Eigenlijk gaat het niet zozeer om de momenten van geluk of de momenten van euforie die je ervaart, die door de energie bepaald worden. Dit momenten kun je zelf manifesteren en dat is mooi. Maar het belang of de noodzaak van "grip krijgen op energie" gaat veel meer over het kunnen winnen van de spirituele oorlog. Want die energie werkt als een virus in je leven. Het begint klein en breidt zich altijd uit naar meer en meer. Je kunt het vergelijken met een gaslek. Het is onzichtbaar, maar werkt als een stille moordenaar door in alle hoeken en gaten. Het begint in één kamer en voor je het weet is je hele huis gevuld met gas. De spirituele oorlog gaat dus over de strijd die jij voert tegen negatieve- of donkere energie. Iemand die niet bewust is, die weet niet dat er een oorlog is. Die is afhankelijk van het nieuws en van wet- en regelgeving om te weten wat hij/zij moet doen en wat hij/zij kan verwachten. Mensen die onbewust leven die accepteren veelal dat tegenslagen in het leven erbij horen.  "iedereen heeft wel iets wat niet leuk is". Hierdoor ben je slachtoffer in plaats van strijder.

Het is een gemiste kans, want wij zielen zijn van nature spirituele wezens en wij leven van energie. Van ons wordt strijd verwacht, omdat wij lichtdragers en licht verspreiders zijn. We leren dat oorlog voor ons gedaan wordt. Het komt er op neer dat je beseft dat we allemaal een aandeel in de aardse oorlog of aardse problemen hebben. Oorlog gaat namelijk nooit over mensen, voertuigen of wapens die in het nieuws getoond worden. De oorlog gaat altijd over energie die ontstaan is en als een aanval tot ons komt. Wij lichtdragers zouden een tegenaanval moeten inzetten om die donkere energie geen macht te geven. 

Hoe kan ik de spirituele oorlog winnen? 

 De spirituele oorlog, ofwel de aanvallen van donkere energie, kun je op meerdere manieren waarnemen of interpreteren:

1.Het is de donkere energie die is ontstaan als gevolg van een trauma
2.Het is de donkere energie die in de familielijn aanwezig is. De donkere energie die van generatie op generatie (onbewust) is doorgegeven 
3.Het is de donkere energie die in je dna zit, die genetisch is vastgelegd en aan jou is doorgegeven
4.Het is de donkere energie die aanwezig is in de omgeving waar je woont
5.Het is de donkere energie die je in je leven welkom heet, doordat je om gaat met vrienden en familie die donkere energie bij zich dragen
6.Het is de donkere energie die aanwezig is op plekken (denk aan een begraafplaats of aan een nachtclub)
7.Het is de donkere energie die aanwezig is daar waar veel mensen zijn (denk aan demonstraties / winkelcentra) 
8.Het is de donkere energie die je oppikt van dat wat je luistert of waar je naar kijkt
9.Het is de donkere energie die specifieke mensen, noem het lichtdragers of mensen die geroepen worden, aanvalt  

Er zijn een aantal manieren om jezelf te bevrijden van donkere energie.
-Door zo bewust mogelijk om te gaan met bovenstaande punten. Door de energie in je leven licht te houden en hierop toe te zien. 

-Door gedachten te controleren en deze zelf aan te sturen

-Door te focussen op rust, reinheid en regelmaat

-Door vaker de natuur in te gaan en energierijk voedsel te eten (groen = energierijk)

-Door te leven bij de dag en de nacht te gebruiken om te rusten

-Door te werken aan de relatie met de Bron door dankbaar te zijn en de kracht van de Bron-energie in je leven te erkennen 

-Door te kiezen voor een spirituele healing

Wat is toxische energie en hoe bevrijd ik mezelf van toxische energie?

Het verschil tussen donkere energie en toxische energie gaat over de mate waarin donkere energie je ziel in gevangenschap houdt. Toxishe energie is donkere energie die om je ziel geklemd is. Het vormt gaten in je ziel, je ziel is op die vlakken geblokkeerd. Toxische energie is hardnekkig en heeft jou compleet en volledig in zijn macht. Vaak zie je dat mensen die toxische energie bij zich dragen uiteindelijk kiezen voor een toxische partner of een toxische werkomgeving. Dat komt, omdat de demonen die in hen aan het werk zijn, ze als vanzelf leiden en begeleiden naar die toxische omgeving. 

Er is (meestal) sprake van toxische partner of toxische omgeving: 

1.Wanneer er weinig respect is, er wordt gescholden of wanneer een partner of kind voor gek wordt gezet / omlaag wordt gehaald
2.Wanneer er sprake is van manipulatie en intimidatie. Dreiging als in ontslag, zelfmoord of een scheiding zijn veelvoorkomend. Ook dreigen met de kinderen komt vaak voor
3.Wanneer er sprake is van verwaarlozing en ongezonde gewoonten. Er is weinig aandacht voor verzorging, deze mensen zijn extreem lui, obsessief, neurotisch of depressief
4.Wanneer ze zelf uit een toxisch gezin komen. Misbruik of drank / drugs verslaving, zelfmoord en narcisme zijn veelgehoorde kenmerken
5.Wanneer je te maken hebt met een veeleisend persoon. Deze kunnen gemakkelijk afscheid nemen van anderen. Ze praten vaak neerbuigend over anderen en zijn mensen die de omgeving voor zich willen winnen om zo een "bontje" te kunnen vormen tegen jou of tegen anderen
6.Wanneer ze spirituele rituelen toepassen waarmee ze anderen kunnen beschadigen / tegenwerken  

Toxische energie kun je alleen verwijderen met een spirituele healing. Daarnaast is het belangrijk om alle deuren hermetisch te sluiten die jou met de toxische energie in contact brengen.

Hoe herken ik toxische energie? 

Toxische energie kun je het beste omschrijven als: 

-een diep gevoel van eenzaamheid

-een heftig gevoel van onrust

-een intens gevoel van haat

-een intens gevoel van jaloezie

-een diep gevoel van leegte

-een diep gevoel van verlangen naar de dood

-het gevoel dat je extreem uit elkaar kunt barsten wanneer je stopt met een gewoonte / verslaving / obsessie

-een diep innerlijk gevoel dat hunkert naar het lijden van anderen

-een intense hunkering naar extreme vormen van lust 

-zien van extreme innerlijke beelden als in dagdromen of tijdens een moment van rust aan tafel of op de bank   

Toxische energie houd je weg bij vrijheid en ook bij licht. Bevrijd jezelf. Een spirituele healing helpt je. Om toxische energie te kunnen verwijderen heb je méér dan drie sessies nodig. 

Het belang van spirituele healing

De gebeurtenissen in onze buitenwereld kunnen er voor zorgen dat alles in één keer anders wordt. Denk bijvoorbeeld aan een natuurramp of natuurverschijnsel. De mensen die dan hebben geinvesteerd in het opschonen van hun energie, die zullen minder geraakt worden dan de mensen die er weinig tot niets aan hebben gedaan. Dat komt, omdat de donkere energie die in jou en om je heen aanwezig is als vanzelf donkere energie aan trekt. Wanneer er dus een ramp of oorlog plaatsvindt, zijn het de mensen die er weinig aan hebben gedaan die hier extra veel last van zullen krijgen. 

Vanaf die tijd wordt het moeilijker om de donkere energie bij je weg te krijgen. Voor de meeste mensen betekent het dat dit dan niet meer op eigen kracht lukt. Je hebt dan iemand nodig die de aanval in zet via hoge energie en dat gebeurt tijdens een spirituele healing. 

Een spirituele healing is de manier om jezelf te bevrijden, omdat de donkere energie je als het ware gevangen houdt. Je hebt er last van totdat het bij je is weggehaald. De hoge energie gaat tot in de diepste cellen in jou aan het werk. Demonen, entiteiten of andere donkere wezens worden op dat moment uit je lichaam weg gestuurd. Deze onzichtbare wezens, hoe gek het ook klinkt, hebben het fijn in jou zo lang jij nog donkere energie aan neemt. Wanneer er dan via een spirituele healing een golf aan hoge energie, aan licht, in je lichaam gebracht wordt kunnen ze niet anders dan er uit te vluchten. 

De wereld van spiritualiteit gaat verder, veel verder dan de meeste mensen zich realiseren. In de blog berichten word je geholpen om er iets meer van te kunnen gaan begrijpen. Het is een wereld die het aardse leven domineert, omdat al ons gedrag afhankelijk is van energie. Memorable helpt je graag om strijdvaardig te blijven en vooral ook om te blijven staan. 

Spirituele healing brengt je spirituele ontwikkeling in beweging. Je ontvangt na elke sessie meer inzichten en ook meer innerlijke kracht om het gevecht in de energie aan te gaan. Soms zijn er drie sessies nodig om jezelf volledig te bevrijden en te verbinden met de Bron. Vaak zijn er meer dan drie sessies nodig. Het is een investering voor het leven.    

Ik wil graag een spirituele healing inplannen

Je bent van harte welkom. Om een aanvraag te versturen klik je HIER