Er kunnen verschillende omstandigheden zijn waardoor je het gevoel hebt dat je vastloopt. En ondanks deze omstandigheden werkt het bij iedereen op dezelfde manier:

"Je bent de controle over jezelf kwijt en weet niet mee hoe je die terug kunt krijgen"

Je komt dan in een situatie waarin je wanhoop of benauwdheid voelt. Het zweet breekt je uit of je ervaart slapeloze nachten. Het gevoel van vastlopen kan zich bij iedereen op een andere manier manifesteren. 

Ik ben de controle over mezelf kwijt

Wanneer je de controle over jezelf kwijt bent, dan houdt dit in dat je gedachten sterker zijn geworden dan je wilskracht. Het houdt in dat gedachten je aanvallen en dat het je niet lukt om deze te stoppen. Deze gedachten kunnen zo extreem zijn, dat je denkt dat je gek aan het worden bent. 

De gedachten kunnen gaan over een persoon, over een handeling, over een toekomstbeeld, over jezelf:
De gedachten kunnen bijvoorbeeld gaan over een obsessie, een verslaving. Je denkt aan drugs en krijgt het maar niet uit je hoofd. Hoe graag je ook wilt dat het stopt, je krijgt de hele tijd dezelfde beelden door. 
De gedachten kunnen gaan over een persoon. Het is die ene persoon die je maar niet uit je hoofd krijgt. Je lijkt wel geobsedeerd door die persoon. Je vraagt je af waarom je zoveel aan die ander denkt. Horen jullie samen te zijn? Denkt die ander op dat moment ook aan jou? Is dit een teken? Vaak komen er heel veel andere gedachten bij die maken dat je de ander "lijkt" te missen, terwijl je in werkelijkheid misleid wordt door gedachten. Gedachten beinvloeden namelijk ook je gevoel. Dus hoe vaker je aan iemand denkt, hoe meer je het gevoel hebt dat je die ander mist. 
De gedachten kunnen extreem zijn, terwijl jij dit helemaal niet wilt denken. Je kunt bijvoorbeeld denken dat iemand dood gaat ofdat iemand vermoord wordt. Je ziet het dan voor je, maar je wilt het helemaal niet zien. 
De gedachten kunnen geleidelijk aan steeds extremer worden, totdat er geen rem meer op te zetten is. 
De gedachten kunnen gaan over zelfdoding of over zelfverwonding. Soms kunnen ze gepaard gaan met een stemgeluid, terwijl je dit helemaal niet wilt horen. Veel mensen houden dan hun handen tegen hun oren en schreeuwen het uit dat het moet stoppen. Maar toch stopt het dan niet. 

Wanneer gedachten extreem worden als in extreem veel en extreem over de top, dan noemen we dit een regelrechte aanval. Dit punt kun je bereiken wanneer je niet op tijd ingrijpt. Je denkt dan letterlijk dat je gek aan het worden bent. De wanhoop slaat dan toe, omdat je als het ware in het nauw gedreven wordt. Je hoeft hier niet mee rond te blijven lopen. Er is hulp, je kunt er vanaf komen. Een spirituele healing helpt.  

Welkom in het tijdperk van de spirituele oorlog

Dat wat jij ervaart noemen we de spirituele oorlog. De spirituele oorlog is van deze tijd. Het heeft altijd al bestaan, maar juist nu in dit tijdperk wordt het naar een hoogtepunt gebracht.  

Extreme gedachten zijn een regelrechte aanval uit de onzichtbare wereld. Mensen die hun kop in het zand willen steken, omdat ze de onzichtbare wereld zweverig vinden, die kunnen zichzelf niet bevrijden uit de krachten van deze wereld. Deze gedachten zijn namelijk niet van jou. Deze gedachten worden op jou afgevuurd, omdat die wereld weet waar jij gevoelig voor bent. 

De spirtuele oorlog speelt zich af in de mens, in jou en in mij. En het is aan jou om deze oorlog te winnen. Daar kun je niemand bij gebruiken, niemand kan je helpen. Jij moet dit zelf doen. 

Zelf doen, met al jouw wilskracht. Zonder wilskracht kom je er niet. Wilskracht houdt in dat je keuzes maakt en dat je vasthoudt aan die keuzes. 

De spirituele oorlog speelt zich af in je hoofd. Het zijn de gedachten waarmee de mens gecontroleerd en bestuurd kan worden. We groeien op in een ontregelde maatschappij. Een maatschappij die toe aan het werken is naar complete chaos en verdeeldheid. Mensen worden tegen elkaar opgezet en dat gebeurt allemaal via programmeringen in ons hoofd. Ben je niet bewust, sta je niet bewust in het leven, dan overkomt je dit. Je hebt het dan niet in de gaten. 

Want gedachten resulteren altijd in gedrag en gedrag kan een gewoonte worden en een gewoonte vormt je karakter. 

Het gaat er dus om dat je de programmeringen gaat ontwijken en dat je kiest voor programmeringen die je wel wilt toestaan. Maar dat is niet eenvoudig in deze wereld, omdat alles en dus werkelijk waar álles is "bemest" met dezelfde programmeringen. Het aardse leven de rug toekeren en het anders doen dan de rest, daar ligt de sleutel. Maar dat vinden veel mensen lastig, omdat we gewend zijn dat dit aardse leven ons comfort is. 

Je wordt geboren in een ontregelde maatschappij en als vanzelf ben je daar dan ook slaaf van. Dat komt, omdat het al generaties lang aan jou is doorgegeven. Je weet niet beter.  

De spirituele oorlog vindt plaats in je hoofd en het is de donkere onzichtbare wereld die de oorlog van jou wil winnen. Het is dus niet de oorlog tussen donker en licht, maar tussen donker en jou. 

De oorlog tussen donker en jou

Wanneer je begrijpt hoe de spirituele oorlog werkt, kun je er wat aan gaan doen. De oorlog speelt zich af in jou en in mij en het is de donkere wereld die het van jou wil winnen. Dus wanneer je op het punt staat om "gek te worden" "wanhoop te ervaren" of "vast te lopen", dan hebben ze je bijna precies waar ze je hebben willen. 

In deze oorlog worden gedachten op je afgevuurd. Je hoeft er niets voor te doen, het overkomt je. De donkere wereld gaat over
negatieve gedachten
ongezonde gedachten
onvolwassen gedachten

Deze gedachten kunnen met de dag extremer worden. De meeste gedachten heb je meegekregen uit de generaties voor jou. Dus wanneer je moeder veel destructieve gedachten had, dan weet de donkere wereld waar jij gevoelig voor bent en zal je zeker ook met deze gedachten te kampen hebben. 

Gedachten die negatief, ongezond en onvolwassen zijn, zijn niet van jou. Jij bedenkt ze niet. Je bent er gevoelig voor en daarom ontvang je ze. Met deze gedachten probeert de donkere wereld je te misleiden. Hiermee hopen ze je kapot te maken, omdat je jezelf schuldig voelt en omdat je jezelf schaamt. Omdat je verkeerde keuzes gaat maken en er daardoor chaos in je leven gaat ontstaan.  

Het gaat dus niet om de oorlog tussen donker en licht, omdat de lichte wereld niet vecht. Het "vechten" zit niet in licht. Licht is altijd aanwezig, maar je zal er zelf naar toe moeten gaan. Je zal zelf moeten kiezen vanuit wilskracht om dat licht op te zoeken. Je hoofd zal zeggen dat het niet bestaat, maar je wilskracht kan iets anders bepalen. Pas dan gaat het in je leven werken. Tot die tijd blijft de donkere wereld zijn best doen om chaos en verwarring in je leven te brengen. Want hoe meer negatieve gedachten je hebt, hoe meer ongezonde dingen je wilt gaan doen, hoe meer je gaat oordelen over anderen, hoe meer haat er in deze wereld komt, hoe meer hebzucht mensen gaan krijgen, hoe meer onrust in ons lijf komt waar we voor willen vluchten, hoe meer je bezig bent met overleven en hoe meer het leven je tegen gaat werken. Hieruit ontstaan als vanzelf slaapproblemen en ook fysieke klachten. 

Ik wil graag handvatten hoe ik de spirituele oorlog kan winnen

Je bent van harte welkom. Een spirituele healing helpt je om alle negatieve- en ongezonde energie bij je weg te nemen. Daarnaast ontvang je in ons gesprek handvatten hoe je deze oorlog kunt winnen en hoe je de overwinning vast kunt houden. Want de spirituele oorlog zal nog jaren door gaan. Het is dus belangrijk dat je elke dag opnieuw je wapenuitrusting paraat hebt, zodat je elke aanval kunt opvangen. Wil je hier meer over lezen of wil je een sessie boeken, klik dan HIER.