Wat wordt bedoeld met de Nieuwe Aarde?

Met de nieuwe aarde wordt een verandering bedoeld, een transformatie, die de aarde en daarmee de mensheid door maakt. De verandering vindt plaats onder alle mensen en zo ook onder alle andere levende wezens. De mensheid zal fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel de meeste gevolgen ondervinden van deze verandering. De nieuwe aarde is voor iedereen toegankelijk, echter zal iedereen hier op zijn/haar eigen manier een weg voor moeten afleggen. Dit betekent daarmee dat alleen de mensen die de wilskracht hebben om de verandering te omarmen mee groeien naar de nieuwe vorm van samenleven.

De nieuwe aarde wordt tot stand gebracht door een frequentieverhoging. Deze verhoging brengen wij mensen niet op gang, maar dit gebeurt als vanzelf door moeder aarde en het universum. Om ons heen bevindt zich een hogere intelligentiekracht en zij bepalen wanneer het tijd is. Moeder aarde is klaar met de manier waarop wij, de mens, met de aarde om gaan. In veel gevallen is liefde en harmonie ver te zoeken. Door de frequentie te verhogen worden mensen in beweging gebracht. 

Zoals je misschien weet is alles om ons heen energie. Energie bestaat uit op en neer bewegende quantum deeltjes. Deze trilling, ofwel vibratie, zorgt ervoor dat we een tafel als vaste materie kunnen aanschouwen. Echter, bekijk je de tafel onder een sterke microscoop dan zie je op en neer bewegende deeltjes die los van elkaar bewegen. Wij mensen bestaan voor meer dan 50% uit water. Water verandert van vorm wanneer de vibratie verhoogd wordt (Google maar eens op Dr. Masaru Emoto). We kunnen er dus niet omheen dat een verhoging van aardse frequentie direct van invloed is op ons mens zijn. Deze verhoging gebeurt vanzelf en dit kunnen we niet controleren. Onze cellen gaan hierop reageren en dit uit zich onder meer in lichamelijke sensaties. Ons lichaam heeft van zichzelf een lage frequentie en dus ontkomen we er niet aan dat we dit allemaal op een bepaalde manier gaan ervaren. Symptomen zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, tandpijn, griepverschijnselen, wazig zien en hartkloppingen horen er bij en gaan ook weer over. 

Een deel van de mensheid zal in beweging worden gebracht als gevolg van innerlijke onrust of een plotselinge gebeurtenis. Het universum zal iedereen de mogelijkheid bieden om mee te gaan naar de nieuwe aarde. Hiertoe doet ze een handreiking. Deze handreiking heeft altijd te maken met een wake up call. Voor sommige zal er bijvoorbeeld een nieuwe liefde op zijn/haar pad komen die als een spiegel fungeert, de ander zal door omstandigheden op bed moeten gaan liggen en rusten. Weer een ander raakt zijn baan kwijt of je volgt een opleiding waarin je ogen volledig gaan openen. In alle gevallen wordt de mens terug gebracht naar zijn/haar ziel.

De nieuwe aarde bestaat uit een samenleving waarin de mens in liefde, vrijheid en eenheid met elkaar om gaat. Om de nieuwe aarde te kunnen betreden moeten de meeste mensen eerst gezuiverd worden. Deze zuivering heeft betrekking op programma's, overtuigingen en patronen. Het hoofd mag plaats gaan maken voor gevoel. Deze overgang is heftig en brengt veel mensen eerst nog dieper in de angst. Veel mensen zullen een doodsangst ervaren of een angst om alles kwijt te zullen raken. Echter, het aankijken, aan gaan en het doorvoelen van de angst is voldoende om deze los te kunnen gaan laten. Angst is een illusie. Het hoofd maakt het realistisch en voor velen lijkt het zo echt dat ze de sprong niet durven maken. 

Daarom zal niet iedereen dit proces aan willen gaan. De mensen die hier dus niet voor kiezen zullen de nieuwe aarde niet betreden. Deze mensen verzanden mogelijk in een medisch circuit van ups en downs en doen er alles aan om maar niet te hoeven voelen. De ups en downs in het leven zal aanwezig blijven en hoofdzakelijk bestaan uit het zoeken naar afleiding via tv, restaurant, feestjes en heel hard werken. Bij deze mensen ontstaan vaak chronische ziekten of chronische kwaaltjes naarmate ze ouder worden. In hun optiek hoort dit bij het leven, en ook die aanname is een onderdeel van het hoofd. Helaas kunnen we niemand dwingen om mee te gaan, iedere ziel heeft een eigen wil. 

Meer over de Nieuwe Aarde lees je HIER

De nieuwe aarde is een andere realiteitsvorm die op een hogere frequentie fungeert. Dit kunnen we moeilijk met ons brein bevatten. In feite komt het er op neer dat we gaan timeline jumpen ofwel dat we een sprong maken op de tijdlijn.  

Wat heeft de nieuwe aarde met timeline jumping te maken? 

Misschien heb je wel eens gehoord van een 3D samenleving en een 5D samenleving? Een 3D samenleving is een samenleving gebaseerd op de derde dimensie. In de derde dimensie is sprake van dualiteit en leven de mensen in een zwart-wit cultuur. In deze samenleving is altijd één waarheid en ben je goed of slecht. In deze samenleving is geld een belangrijke drijfveer en mag je bestaan op basis van goedkeuring van anderen. Jezelf laten zien en aanzien verwerven hoort hier ook bij. In deze samenleving zijn mensen aan de macht en heb je je te houden aan systemen en regels. 

In een 5D samenleving spreken we van de vijfde dimensie. In deze dimensie is sprake van onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is een samenleving waar mensen in harmonie met elkaar om gaan. Mensen zijn oprecht geinteresseerd, oordeelloos en zijn vrij om te doen wat goed voelt. Er zijn geen rangen en standen en in deze samenleving is geven zonder verwachtingen heel normaal. Meer over onvoorwaardelijke liefde lees je HIER

Beide dimensies kunnen naast elkaar bestaan. Dit noemen we een parallele werkelijkheid. Langzaam aan groeien we allemaal naar een hogere dimensie. De frequentie die jij in je draagt, dat is de realiteit die in je leven zal bestaan. De mensen die je ontmoet zullen hoofdzakelijk ook vanuit deze frequentie leven. De mensen die leven in een lagere dimensie zullen uit je leven verdwijnen. Mogelijk dat een deel van deze mensen nog een tijd mee loopt in je leven, omdat het familieleden of andere dierbaren zijn die jou graag om zich heen hebben. Jouw liefde en loyaliteit helpt hen om hun leven door te komen. Door te zijn breng je ook deze mensen langzaam aan in beweging. De energie die jij uitstraalt is dus heel belangrijk om dierbaren om je heen te helpen. 

Op aarde kom je meer dimensies tegen dan alleen de derde en de vijfde dimensie. Voor het gemak haal ik nu deze twee even aan. Op aarde vindt je twaalf of dertien dimensies. Elke hogere dimensie kent een hogere frequentie. Aangezien we een ziel zijn in een menselijk lichaam gaan we gaandeweg de tijd ervaren dat we een lichtwezen zijn. Hoe hogere onze frequentie hoe groter ons licht wordt, hoe meer we in staat zijn om buiten onze grenzen van het denken te kunnen gaan leven. We zijn een ziel en dus grenzeloos. We zijn oneindig. Tijd en plaats bestaat niet voor de ziel. Dit is moeilijk te bevatten. Gaandeweg de jaren zal hierover meer en meer geschreven en gesproken gaan worden.  

Wat heeft de nieuwe aarde met Lemurië te maken?

Met de nieuwe aarde wordt ook wel verwezen naar de legende van het oude Lemurië. Lemurië zou een oude beschaving zijn geweest, een land in de Atlantische oceaan waar de mensheid zeer geëvolueerd was en waar spiritualiteit een belangrijk onderdeel uit maakte van hun bestaan. Het land is uiteindelijk ten onder gegaan. Veel mensen die nu leven voelen zich verwant met Lemurië en hebben het gevoel dat ze in een vorig leven daar geleefd hebben. Er is veel geschreven over Lemurië, ondanks dat concreet tastbaar bewijs van dit oude continent moeilijk te vinden is. Lemurisch bergkristal is een veel gekocht mineraal, omdat deze steen heel zuiver is en een hoge frequentie bevat.

Ik wil graag mee groeien naar de Nieuwe Aarde, kan dat?

Iedereen wordt in staat gesteld om mee te groeien naar de Nieuwe Aarde. Wanneer je graag wilt groeien en je frequentie wilt verhogen, dan heb ik de volgende tips voor je:

- zie het als een proces. Ieder proces gaat met kleine stapjes. Geef het de tijd, geef je lichaam de tijd

- heb geduld. Geduld is een van de belangrijkste aspecten om te kunnen groeien in frequentie

- vertrouwen en overgave zijn naast geduld belangrijke eigenschappen. Heb vertrouwen dat het goed komt, blijf dus positief. Overgave betekent dat je het universum de kans geeft om alles in je systeem te laten integreren. Probeer het niet af te dwingen. 

- ga je lijf zien en voelen. Je lichaam wil graag alles kunnen voelen. Voel je benen, voel je armen, voel alle organen en ben lief voor je lichaam

- probeer je hoofd zoveel mogelijk uit te zetten. Als dit niet lukt, zorg er dan voor dat je gedachten positief zijn

- je groei gaat over zelfliefde en de verbinding met je ziel herstellen. Veel meer informatie klik HIER

- de volgende tekst kan helpen in dit proces. Kom in Union met jezelf, klik HIER

- je groei gaat over onvoorwaardelijke liefde. Voor meer informatie hierover klik HIER.

- om meer te gaan voelen kun je starten met jezelf te onthechten van patronen, routines, mensen en spullen. Voor meer informatie hierover, klik HIER

Ik wil graag begeleid worden in mijn groeiproces, kan dat? 

Tuurlijk kan dat. Stuur mij een what's app bericht of email. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Klik HIER voor de contactgegevens.