Healing begint en eindigt altijd met jezelf

Mensen die zichzelf rijk noemen hebben vaak een drukke baan, kinderen, veel vrienden en kennissen en genoeg leuke hobbies. Er is een soort overtuiging aanwezig dat alleen zijn prima is voor een avond of twee, maar daarna is het klaar. Alleen zijn, bewust en voor een langere periode hoort niet in dit leven thuis. Dat klinkt namelijk als eenzaam en leeg. Klinkt als niet sociaal zijn en een vorm van depressiviteit.

Vaak ook hoor je dat er een onrust in deze mensen zit. Er is onrust aanwezig en ze krijgen er geen vat op. Ze hebben structureel hoofdpijn of andere fysieke klachten. Ja ze zijn druk, dat weten ze. Maar er zijn ook zoveel verplichtingen. Alles moet door blijven gaan. De vakanties tussendoor of de zondag moet alles weer gladstrijken.

We vergeten vaak dat we een ziel zijn die in een fysiek lichaam huist. Na onze dood reist onze ziel verder, het lichaam verteert. Deze ziel heeft een onmetelijk grote kracht. Doordat we vanuit ons hoofd zijn gaan leven, zijn we deze kracht vergeten. Daar kunnen we niets aan doen, dat is ons overkomen. Door de systemen en de programma's waar we in leven.

Onze ziel heeft een missie en wil graag dat jij deze integreert in het aardse. Deze missie heeft altijd te maken met het gelukkiger maken van mensen, dieren en natuur. Dit heeft niets met het hoofd of met intelligentie te maken.
Deze missie, of roeping, is voor ieder mens anders en wordt vanzelf duidelijk wanneer we de verbinding met onszelf gaan intensiveren.
En dat kan alleen door met jezelf te zijn en verder met niemand anders. Niet voor even, maar voor een langere tijd. Noem het een kluizenaar of hermit. Door de confrontatie met jezelf, met de "saaiheid" van jouw leven te ervaren kom je tot de kern. Dan opent je hart en zal het leven jou gaan verrijken in veel meer opzichten dan je ooit hebt ervaren. Voor velen klinkt dit vaag of ongrijpbaar. En toch is het voor iedereen binnen handbereik.

Rust, stilte en soberheid zijn kernwoorden in het alleen zijn.
In plaats van afleiding te zoeken in sport, socializen en werk vraagt healing om alleen te zijn. Daar is moed voor nodig en discipline ook.

De weg van alleen zijn is lastig en taai ook. Deze weg is niet levenslang. Het is de weg naar je hart en vanuit daar kun je het leven vanuit een ander perspectief gaan bekijken. Het is een verrijking in vele opzichten. Je gaat diep in die periode. Soms is dat een grote uitdaging. Dan is het fijn als je even kan klankborden. Ik help je graag om de stappen naar healing te zetten en dit vol te houden.

Ik wil graag hulp in mijn healing proces kan dat? 

Tuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Stuur mij een email of what's app met je vraag en ik neem snel contact met je op. Klik HIER voor de contactgegevens