Een vertrouwenspersoon kan op verschillende manieren worden uitgelegd. Mocht één van de volgende vragen op jou van toepassing zijn, dan kun je overwegen om contact op te nemen.

  • Heb je iets meegemaakt wat je graag wilt delen met iemand, maar je weet niet bij wie je terecht kunt?
  • Ben je op zoek naar iemand die je in vertrouwen kunt nemen?
  • Wil je graag wat meer over je verleden vertellen aan iemand, zonder vragen en oordelen?
  • Wil je graag een eerste poging doen om je verleden te verwerken en begint dit voor jou met vertellen?
  • Loop je vast en wil je graag iemand spreken aan wie je je verhaal kwijt kunt en waar je je vragen aan kunt stellen?
  • Zoek je iemand die naar je luistert, zonder ongevraagd advies te krijgenZoek je iemand aan wie je je verhaal kwijt kunt?
  • Zoek je iemand met wie je persoonlijke dingen kunt delen en die niet in je familie of vriendengroep zit?
  • Wil je een begin maken met het opruimen van je verleden?
  • Wil je een begin maken met het delen van gevoelens?

Wat wordt bedoeld met een vertrouwenspersoon?

Een vertrouwenspersoon wordt als term voornamelijk gebruikt op scholen en in het bedrijfsleven. Vaak is dit een persoon bij wie je terecht kunt wanneer jou iets is overkomen wat je niet met ouders of verzorgers kunt of durft te delen. Het kan ook zijn dat je niet meer veilig bent op je werk en dat je hierover iemand in vertrouwen wilt nemen.

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende vragen. Vragen die je niet in je eigen omgeving kwijt kunt of wilt. Iemand die je in vertrouwen kunt nemen, aan wie je je verhaal kwijt kunt. Met of zonder advies. Dat laat ik bij jou. 

Wie is Floortje Janssen?

Mijn naam is Floortje Janssen. Ik ben eigenaar van praktijk Memorable. Deze praktijk ligt in Velp, vlakbij Arnhem. Ik woon samen met mijn partner en zijn 3 kinderen. Ik heb gestudeerd aan de PABO en daarna Onderwijskunde aan de universiteit. Ik volg een mediumopleiding en heb een goede kijk op mensen, op maatschappelijke verschuivingen, op spiritualiteit en de balans in het leven. 

Buiten mijn eigen locatie velp, zijn er ook voldoende prettige openbare locaties in de omgeving, waar we een gesprek kunnen voeren. Wandelen in de natuur werkt overigens ook helend en prettig. In mijn praktijk begeleid ik mensen in de breedste zin van het woord. Healing maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Maar ook lichaamsgericht werk en reading.
Mijn sterke punten zijn luisteren, geduld en vertrouwen. Bij mij kun je terecht voor een ongedwongen gesprek, zonder verwachtingen of hoge rekeningen. Geheel afgestemd op wat jij wilt. Ik draag je de mogelijkheden aan.

Wat kan ik verwachten van een vertrouwenspersoon?

Als deze tekst je aanspreekt kun je nog overwegen om mijn website te bekijken. Is je gevoel dan nog steeds goed, dan kun je contact met me opnemen. Via telefoon of email werkt het beste.
Dan plannen we een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kort kennis met elkaar en wat mij betreft beginnen we dan direct. De afspraak kan ook online plaatsvinden. Klik HIER voor de contactgegevens.