Tweelingzielen worden aangespoord en aangemoedigd om te groeien. Groei gaat in dit geval over spirituele groei als in bewustzijn en terugkeren naar de essentie, daar waar liefde IS. Veel tweelingzielen vinden het moeilijk te vatten, moeilijk te begrijpen waarom dit moet en hoe ze dit moeten aanpakken. En ook waarom zij hiervoor zijn uitgekozen. En dus eigenlijk wordt je leven, door de ontmoeting met je tweelingziel, op twee manieren op zijn kop gezet:

Namelijk als eerste door de enorme liefdeskracht die er tussen jullie is en die maakt dat je dit niet kunt onderdrukken. Je bent jezelf niet meer, je kunt alleen nog maar aan die ander denken en je wilt alleen nog maar bij die ander zijn. Je vraagt je af of dit verliefdheid is ofdat het iets anders is? 
En als tweede raak je verward, omdat je niet meer weet wat je moet doen. De huidige omstandigheden in je leven zetten deze allesomvattende liefde even op zijn kop. En dat niet alleen. Ook merk je dat er verschillende gebeurtenissen plaatsvinden in je leven die je niet kunt verklaren, die geen toeval lijken. En ook zie je zoveel dubbele getallen. 

Waarom ben ik uitgekozen? 

De ontmoeting met je tweelingziel is een wake up call. Voordat je hierover gaat mopperen, bedenk dan eerst even dit:

daar waar de één een ongeluk krijgt en in het ziekenhuis te horen krijgt dat zijn benen geamputeerd gaan worden
daar waar de ander morgen te horen krijgt dat hij/zij leidt aan een zeldzame en ook agressieve spierziekte
daar waar weer een ander morgen te horen krijgt dat hij/zij failliet is en ook zijn huis uit moet
daar ben jij je tweelingziel tegen gekomen

De ontmoeting met je tweelingziel is een wake up call en elke wake up call vraagt om een verandering in je leven. Je leven is niet meer wat het was, het is ineens verandert en onomkeerbaar. Zo werkt het bij tweelingzielen. 

En jij bent uitgekozen om dit pad te bewandelen. Er is geen weg meer terug, je kunt alleen nog maar vooruitgaan. En vooruitgaan doe je door in het NU aanwezig te zijn. Want de uitdaging voor jou is om bewust te gaan leven. Bewust door niet overal meer in te springen of 1001 acties te ondernemen, maar bewust door rust te nemen en te blijven overzien wat er in je leven gebeurt: in dit moment. 

De mannelijke tweelingziel is een aardse leider

Tweelingzielen dragen dezelfde zielsenergie, maar het is wel de bedoeling dat deze energie in balans is. Want alleen dan is er hamonie en stroomt alles zoals het zou moeten zijn. Balans gaat over yin en yang en over mannelijke energie en vrouwelijke energie. Het gaat over de balans tussen bewust en onbewust. De mannelijke tweelingziel is in 90% van de gevallen de mannelijke energiedrager. Ofdat hij bewust of onbewust is doet er nu even niet toe. De mannelijke tweelingziel staat in zijn kracht wanneer hij leiding kan nemen, kan communiceren, beschermen en wanneer hij vanuit zijn hart kan creeren. De belangrijkste sleutel voor al deze eigenschappen ligt in het aardse. Want de mannelijke tweelingziel staat in zijn kracht wanneer hij met handen en voeten in de realiteit van NU zijn leven vorm kan geven. Hij wil in deze realiteit die we met onze ogen waarnemen kunnen scheppen en hij wil in deze realiteit keuzes kunnen maken die goed zijn voor hem en zijn partner. Hiervoor gebruikt hij zijn hoofd, maar dan wel door zijn gedachten te controleren en ZELF te besturen. Want alleen die gedachten zullen liefdevol zijn en gericht zijn op zuiverheid en dé waarheid. Veel mannelijke tweelingzielen worden nu nog geleid door hun hoofd en dus door spontane gedachten. Ze hebben zelf niet door wat ze denken en hebben hier ook geen controle over. Ze gaan ervan uit dat wat ze denken, dat ze dit zelf doen. En ze identificeren zich met deze gedachten. Hierdoor zie je dat ze van links naar rechts schieten, dat ze niet weten wat ze moeten kiezen, dat ze uit zijn op veiligheid en comfort en dat angst en schuldgevoelens overheersen. Wanneer het hart geopend is, kan er meer bewustzijn komen in hun systeem waardoor ze beter in staat zijn om negatieve of ongezonde gedachten op te merken en te kiezen voor dat wat gezond en zuiver is. Tweelingzielen zijn met elkaar verbonden via het hartchakra en op dit vlak is hij (in veel gevallen) afhankelijk van de vrouw. De man heeft het nodig om op aarde te kunnen leiden. Dat wil dus ook zeggen dat de vrouwelijke tweelingziel mag leren om die leiding volledig uit handen te geven. En dat vinden veel vrouwelijke tweelingzielen heel lastig, want ze hebben geleerd om in hun leven "hun mannetje te staan". Ze zijn in staat om te multitasken, om te controleren en om initiatief te nemen en dat is in de tweelingziel verbinding een no-go.  

De vrouwelijke tweelingziel is een spirituele leider

De vrouwelijke tweelingziel mag leren dat ze een spiritueel leider is. Dit betekent niet dat ze ineens "zweverig" moet gaan worden ofdat ze een afslag moet gaan nemen naar het volgen  van cursussen op het vlak van heldervoelen, helderzien of helderweten. Ze is een spiritueel leider, omdat zij de leidende energie van het hartchakra bezit. Dat wil zeggen dat wanneer haar hartgebied geopend is, dat ze haar tweelingziel man hierbij helpt. Tijdens een spirituele healing word je hartchakra geopend en in heel veel gevallen zie en merk ik dat tweelingzielen in de dagen daarna ineens contact krijgen. Het is een bevestiging op dat wat hier besproken wordt. 

Hoe open je het hartchakra? Laat ik voorop stellen dat het gemakkelijker is om het hartchakra te sluiten, dan om deze weer te openen. En daar ligt dus groei voor de vrouwelijke tweelingziel. Want het is de bedoeling dat het hartchakra permanent geopend is. Het hoofd, onze gedachten, spelen hierin een een hoofdrol. Wist je dat 80% van alle spontane gedachten die we hebben op een dag negatief geladen zijn? Wist je dat 90% van deze gedachten een patroon bevatten en repeterend van aard zijn? Gedachten zijn dus hardnekkig en je mag er vanuit gaan dat elke keer wanneer je negatief denkt, dat je hart sluit. Denk je positief, dan opent je hart nog niet. Je hart opent pas wanneer je zacht bent, in rust bent, wanneer er sprake is van harmonie op dat moment en wanneer je in het NU bent. En dat is nogal wat. Die taak is pittig en intens. 

De tweelingziel vrouw is een spiritueel leider, omdat van haar wordt verwacht dat ze elk moment van de dag bewust is. Dat ze daardoor in balans is, gecentreerd is. Ze is met haar volle aandacht in het nu en alles wat ze doet komt voort uit liefde. Oprechte liefde. Oprechte liefde is iets anders dan intentionele liefde. Het is liefde die zacht is en die kun je niet afdwingen, dat ontstaat alleen door het ego te laten sterven. Dus telkens weer wanneer de vrouwelijke tweelingziel voelt dat ze breekt, is dat opnieuw een doorgang naar haar hart. Daar op die pijnlijke lagen groeit ze. 

Ik wil graag hulp om de juiste energie te kunnen gaan belichamen

Je bent van harte welkom. Stuur me een email met je vraag en dan plannen we een sessie in. Klik HIER voor de contactgegevens. Je kunt op die pagina ook het contactformulier invullen.