Tweelingzielen

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00 per sessie

Wat is het resultaat van een tweelingzielen sessie?

Na de sessie heb je inzichten ontvangen over de tweelingzielen reis en jouw plek hierin. Je hebt handvatten waarmee je de union met je tweelingziel kunt bespoedigen.

Wat zijn tweelingzielen?

Tweelingzielen zijn personen met wie we dezelfde ziel delen. Dit gaat dus verder dan een zielsverbinding. Een tweelingziel is iemand die je spiegelt. Volgens de theorie zijn tweelingzielen gescheiden uit één zielsbron en zijn ze in twee fysieke lichamen opgesplitst. Er is een bepaalde spiegelkwaliteit wanneer we in contact komen met onze tweelingziel – alles waar we ons hele leven van weg zijn gerend of wat we ons hele leven ontkennen staat plotseling recht voor onze neus. 

Waarom een sessie tweelingzielen?

Het onderwerp tweelingzielen is de afgelopen jaren meer en meer in opkomst. Dit komt onder meer, omdat de energie op aarde aan het stijgen is en steeds meer tweelingzielen elkaar gaan ontmoeten. Een een ontmoeting met je tweelingziel vergeet je nooit meer. Dat is een blikseminslag, een ommekeer in je leven. Alles wordt dan overhoop gegooid en veel mensen hebben daar hulp bij nodig.

Tweelingzielen hebben een missie op aarde. Het is de bedoeling dat ze beide gaan ontwaken en wanneer dat proces is afgerond zal het universum ervoor zorgen dat ze samenkomen. Eerder dan dat zullen ze niet samen kunnen komen. Eerder dan dat zal de relatie aanvoelen als een karmische of een soulmate relatie. Echter, bij tweelingzielen is het de bedoeling dat beide zich gaat ontwikkelen. Ontkenning is niet mogelijk, omdat de aantrekkingskracht van beide kanten zo enorm sterk is dat ze elkaar nooit kunnen vergeten. 

Een tweelingzielenreis bestaat uit het oplossen van alle trauma's, angsten en blokkades die in dit leven en in vorige levens zich hebben aangediend. Het is een heftige reis waarbij je continu geconfronteerd wordt met jezelf, met je spiegelbeeld. Al je angsten onder ogen zien en deze gaan oplossen is een hele klus. Tijdens dit proces zal je elkaar gaan afstoten en aantrekken. De een zal gaan rennen en de ander zal gaan jagen. Pas wanneer beide in balans zijn, is er geen rennen en jagen meer nodig. En dan komen ze samen.  

Wat houdt een sessie tweelingzielen in?

Tijdens de sessie wordt er gesproken over het concept en in welke fase je zit. We gaan kijken welke blokkades jij nog te overwinnen hebt. In de tweelingzielenreis staat het doel "in union komen met jezelf" voorop. Pas dan kan er union plaatsvinden met je tweelingziel.

Tijdens de sessie bespreken we welke activiteiten / instrumenten we kunnen gaan inzetten. Een healing, illuminatie, massage, energetische behandeling is allemaal mogelijk.  

Wat houdt de tweelingzielen sessie niet in? 

Tijdens de sessie doe ik geen uitspraken of iemand wel of geen tweelingziel is. We bespreken de kenmerken en met jouw invoelend vermogen en je intuitie weet jij of iemand jouw tweelingziel is of niet. 

Tijdens de sessie worden er geen voorspellingen gedaan. Het doel van de sessie is om je onafhankelijk te maken van je tweelingziel, om de liefde in jouzelf weer te laten stromen en om in union te komen met jezelf. 

Hoe lang duurt een sessie tweelingzielen?

Gemiddeld duurt een sessie 90 minuten. Vaak lopen we hierin uit. 

Hoeveel sessies tweelingzielen heb je nodig? 

Dat hangt er vanaf wat je er zelf aan doet en in welke fase je zit. We bespreken dit tijdens de sessie. Het aantal sessies varieert van 2 tot 6 sessies. Het gaat om jouw gevoel en wat jij nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen.  

Ik wil graag een sessie tweelingzielen boeken, kan dat?

Natuurlijk kan dat. Vul het contactformulier bovenaan deze pagina in of stuur een bericht. De contactgegevens vind je hier.