Tweelingzielen

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Wat is het resultaat van een tweelingzielen sessie?

Na de sessie heb je inzichten ontvangen over de tweelingzielen reis en jouw plek hierin. Je hebt lage / negatieve energie losgelaten en voelt meer innerlijke rust en zekerheid ontstaan over deze reis. Je chakra's zijn gereinigd en blokkades zijn opgeheven. 

Wat zijn tweelingzielen?

Tweelingzielen zijn personen met wie we dezelfde ziel delen. Onze ziel is geincarneerd in twee lichamen. We dragen dus allebei dezelfde zielsbron. Dit gaat verder dan een zielsverbinding. Een tweelingziel is in wezen iemand die je spiegelt. Alles waar we ons hele leven van weg zijn gerend of wat we ons hele leven ontkennen staat plotseling recht voor onze neus.
Er is een blog / tekst beschikbaar die wekelijks wordt aangevuld en bijgesteld. Hier vind je alle informatie over tweelingzielen en de tweelingzielenreis. Wil je deze informatie lezen, klik dan HIER

Waarom een sessie tweelingzielen?

De energie op aarde is aan het veranderen, aan het stijgen. Dit kun je bijvoorbeeld terug vinden in de Schuman resonantie en ook in de intensiteit van de zonnestormen. Dat de energie stijgt is dus wetenschappelijk gezien een feit. Op spiritueel vlak betekent dit dat er veranderingen gaande zijn. Ons bewustzijn is aan het veranderen. Ik geloof er in dat we groeien naar een nieuwe aarde waar harmonie en liefde is. Waar tegenstellingen verdwenen zijn en waar we vanuit gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde met elkaar leven. 

Om dit voor elkaar te krijgen is het nodig dat tweelingzielen samen komen. Dat komt, omdat ze beide in spiritueel opzicht een hoge energie met zich mee dragen waar de aarde behoefte aan heeft. Wanneer tweelingzielen fysiek samen komen zal deze energie voelbaar zijn en de veranderingen op aarde in een stroomversnelling brengen. 

Een ontmoeting met je tweelingziel vergeet je nooit meer. Dat is een blikseminslag, een ommekeer in je leven. Alles wordt dan overhoop gegooid en veel mensen hebben daar hulp bij nodig. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik HIER.  

Een tweelingzielen relatie werkt op een andere manier dan een aardse relatie. Alles draait in deze relatie om energie. Deze energie moet zo hoog mogelijk zijn, voordat er union plaats kan vinden. Union wil zeggen, dat je fysiek met elkaar het leven gaat delen. Dit betekent dat alle oude patronen, overtuigingen en negatieve gedachten moeten worden afgebroken. Schuld, schaamte, ongeduld en verwarring zijn bekende emoties in dit proces. Ook fysiek pijn ervaren en sterke verlangens voelen horen er bij. 

Bewustwording is stap 1 en daarna vraagt het om volharding en wilskracht. Een tweelingzielen relatie krijg je niet zomaar. Hier moet je hard voor werken. Maar als de voltooiing een feit is, dan ontstaat er harmonie en overvloed.  

Het pad van tweelingzielen vraagt om een diep inzicht in jezelf. De hulp die je hierbij kunt ontvangen helpt je om focus te houden. De emoties kunnen soms zo hoog oplopen, dat het prettig is wanneer iemand je begrijpt. De relatie zelf is namelijk aan weinig mensen uit te leggen. De meeste mensen zullen de relatie interpreteren als een karmische relatie. Dat komt, omdat de verbinding niet-aards is. De verbinding gaat over energie en veel mensen begrijpen dat niet. Voor meer informatie klik HIER

Het is daarom belangrijk dat je trouw blijft aan wat jij voelt. Het diepe weten in jou vertelt eveneens hoe belangrijk de verbinding is. Daarnaast zal je ervaren dat een tweelingziel jou nooit met opzet pijn zal doen. Dit is in een karmische relatie wel het geval. En je zal inzien dat jouw tweelingziel open staat voor groei. Dit ontbreekt vaak in een karmische relatie. En zo zijn er nog meer kenmerken te noemen die maken dat er een duidelijk verschil is.

Ook heb je in een tweelingzielen relatie samen niets uit te werken, maar juist alleen met jezelf. In een karmische relatie is het de bedoeling dat je samen wat uitwerkt. Als dat eenmaal is gebeurt is de relatie klaar en kan deze beeindigd worden. 

Het is de bedoeling dat tweelingzielen in dit leven samen komen. Dit kan alleen wanneer je alle trauma's, angsten en blokkades uit dit leven en uit vorige levens hebt verwerkt. Je stapt uit de zogeheten matrix en bevrijdt jezelf van alles wat jou in dit leven gevangen heeft gehouden. Het is de climax in je leven, hier ligt een enorme groeispurt en daarom alleen al is het belangrijk dat er hulp beschikbaar is. En die vind je bij Memorable.

Vragen rondom een tweelingzielenproces

Een tweelingzielenproces wordt gekenmerkt door vele vragen. Vragen waar jij zelf geen antwoord op lijkt te kunnen geven, vragen die de verwarring benadrukken. Tijdens een tweelingzielen sessie kunnen deze vragen aan bod komen en worden dan ook beantwoord. 

- Waarom moet mij dit overkomen? 

- Wanneer stopt het huilen en de uitputting? 

- Waarom doet hij zo ingewikkeld en raar? 

- Waarom kan ik hem / haar maar niet uit mijn hoofd zetten? 

- Is het mogelijk om de koorden tussen ons door te snijden? 

- Hoe weet ik zeker of dit een karmische- of een tweelingzielen liefde is?

- Waarom gaat het soms zo moeizaam tussen ons? 

- Hoe kan ik dit proces stoppen? 

Voor meer informatie over dit onderwerp, klik HIER

Wat houdt een tweelingzielen sessie in? 

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

In het voortraject is het mogelijk om je levensverhaal naar me toe te sturen. Het opschrijven van jouw unieke verhaal helpt je om inzichten te ontvangen. Het opschrijven van je verhaal geeft eveneens heling aan je proces. Het stelt mij in de gelegenheid om me op de sessie voor te bereiden, zodat we de introductie van jou en je achtergrond achterwege kunnen laten. Hierdoor ben ik in staat om sneller tot de kern te komen en komt het de inhoud van de sessie ten goede. 

Je levensverhaal bevat maximaal vier kantjes die je tenminste drie dagen voor de sessie naar mij mailt of appt. In dit verhaal beschrijf je de rode draad in je leven. Welke situaties en gebeurtenissen hebben je gevormd, bekneld of beperkt? Met welke vragen loop je al je hele leven rond? Welke vragen gaan er de afgelopen twee maanden in je om?

De sessie in de praktijk duurt 90 minuten. Om je ziel te activeren wil ik zo min mogelijk aanspraak doen op je mentale vermogens. Mentaal = het denken. Het kan zijn dat je verschillende vragen hebt over je proces en dat je die graag met mij wil bespreken. Wat dan kan helpen is om een telefonische sessie van 30 minuten in te plannen voorafgaande aan de sessie. Tijdens dit gesprek bespreken we de vragen die je hebt en ontvang je van mij inzichten en tools waar je mee verder kunt. Een telefonische sessie kan ik doorgaans redelijk flexibel en op korte termijn inplannen. Voel zelf of je dit wilt. Je kunt er ook voor kiezen om na de sessie een gesprek in te plannen. Dat doe je dan wanneer je voelt dat het nodig is. Voor het inplannen van een telefonische sessie klik HIER. 

Tijdens de sessie bespreken we jouw reis en in welke fase je zit. Je ontvangt inzichten over deze reis, inzichten die jij op dat moment nodig hebt. Daarnaast voel ik in op de energie welke angsten / overtuigingen / blokkades / energieen bij jou nog getransformeerd mogen worden. De focus ligt op jou en het in union komen met jezelf. Wanneer jij in union bent met jezelf, kan er union plaatsvinden met je tweelingziel.

Op basis van de energie van dat moment zal ik met je delen wat jou verder kan helpen. Daarbij ontvang je een spirituele healing waarmee je energetische lichaam opgeschoond wordt. Je chakra's worden geopend, zodat de energie in jou goed stroomt. Je ervaart hierdoor meer innerlijke rust. 

Overigens is jouw behoefte op dat moment ook van belang. Zit je er emotioneel door heen, dan gaan we ons daar eerst op focussen. Uiteindelijk ga je met nieuwe inzichten, energie en vertrouwen de deur uit. 

Tot slot kan het zijn dat er een grote healing nodig is. Een grote opschoning van het karma wat je met je mee draagt. Wanneer dit het geval is bespreek ik dit met jou. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Sommige tweelingzielen hebben een zwaar leven achter de rug, met veel lijden. Dit heeft altijd met karma te maken. Dit kun je niet alleen oplossen. Het kan ook zijn dat dit karma in dit leven niet kan worden opgelost. Dit hangt af van de wilskracht die een persoon in zich heeft, de mate waarin iemand vastzit in zijn/haar hoofd en de mate waarin iemand gemotiveerd is om in dit leven alles achter te laten wat hem / haar uit balans brengt.   

Na de sessie hebben we in de dagen / weken daarna contact via what's app. Het is aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. Je kan me tussentijds opzoeken voor advies en steun. Dit hoort bij de sessie en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wat houdt de tweelingzielen sessie niet in? 

Tijdens de sessie doe ik geen uitspraken over wanneer jullie samen zullen komen. Dat zou de weg naar union in jezelf namelijk kunnen blokkeren / forceren. In de reis wordt van jou gevraagd alles te geven, je wilskracht, vertrouwen en een enorme berg aan geduld. Wanneer jij op voorhand weet wanneer de union er zal zijn, gaan we hierin een schakel missen en dat zal op termijn altijd weer opnieuw zorgen voor separatie.  

Het doel van de sessie is om je onafhankelijk te maken van je tweelingziel, om de liefde in jouzelf weer te laten stromen en om in union te komen met jezelf. 

Tijdens de sessie doe ik eveneens geen uitspraken of jouw tweelingziel wel echt jouw tweelingziel is. Wel kan ik voelen en mijn intuitie laten spreken. Er worden te vaak uitspraken gedaan of iemand wel of niet je tweelingziel is. Het gaat er om dat je zelf leert voelen wat iemand voor jou betekent. Alleen wanneer jij er van overtuigd bent dat iemand je tweelingziel is, weet je waarvoor je het doet. Jouw waarheid is altijd dé waarheid.  

Wat gebeurt er bij Memorable rondom tweelingzielen? 

In mijn praktijk werk ik met de hoogste energie die beschikbaar is, en dat is de energie van licht en liefde. Dit is de Goddelijke bron en tevens de hoogst helende kracht die beschikbaar is. Mijn gidsen helpen tijdens de sessie om jouw energieveld schoon en licht te maken. We hebben ook gesprekken, maar bij voorkeur wil ik deze tot een minimum beperken. 

Daar waar andere aanbieders gefocust zijn op de union tussen tweelingzielen, weet ik uit ervaringen dat de focus moet liggen op jou en met name je ziel. Het gaat om jouw proces, om de verbinding met jezelf. Ik help je graag om alles in jezelf te overwinnen en terug te vinden waardoor jij je mooiste leven gaat leiden. De kers op de taart zou dan je tweelingziel kunnen zijn, maar dat is niet het doel. Wanneer je innerlijk werk gedaan hebt, kom je op een punt dat je je tweelingziel los kunt laten. Dat is het punt waarop jij de liefde bent en je weet welke partner bij jou past. Namelijk de partner die eveneens innerlijk werk gedaan heeft, de partner die in verbinding staat met zijn/haar hart en vanuit daar bewust kiest voor jou. Tot die tijd leef jij je mooiste leven en ga jij vanuit liefde verbinding aan met de mensen om je heen.

Hoe lang duurt een sessie tweelingzielen?

Een sessie duurt 90 minuten.   

Hoeveel tweelingzielen sessies heb je nodig? 

Dat hangt er vanaf wat je er zelf aan doet, in welke fase je zit en wat jouw behoefte is. We bespreken dit tijdens de sessie. Het aantal sessies varieert vaak van 2 tot 6 sessies. Tijdens de sessies komen belangrijke tweelingzielen thema's aan bod, zoals zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, helen van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam, komen tot joy en dankbaarheid, in je kracht komen en manifestatiekracht.   

Ik wil graag een tweelingzielen sessie boeken, kan dat?

Natuurlijk kan dat. Vul het contactformulier bovenaan deze pagina in of stuur een bericht. De contactgegevens vind je HIER.

Kan de sessie ook telefonisch plaatsvinden? 

Ja, dat kan. Een telefonische sessie is er op gericht om je handvatten en inzichten te geven. Om snel tot de kern te komen en te blijven duurt een telefonische sessie 30 minuten. Iedereen wil graag zijn/haar verhaal delen, omdat er veel emoties bij komen kijken. Echter, we moeten de energie bewaken omdat deze bepalend is voor je groei. De 30 minuten zijn daarom vooral bedoeld om niet te veel uit te wijken naar details, maar scherp te houden wat de bedoeling is. We werken toe naar onafhankelijkheid, zodat je je eigen leraar wordt.  
Na de sessie kun je verder en heb je een beter beeld bij wat voor jou nu van belang is. In tijden van nood of als je vast loopt is dit ook mogelijk.

Voor het boeken van een telefonische sessie, klik HIER.

Het is mijn missie om tweelingzielen samen te brengen. Het enige wat ik van je nodig heb is volharding, geduld en openheid. Hoe beter je bent verbonden met je ziel, hoe zuiverder je in het leven kunt gaan staan. Je ziel is je gevoel. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk mentale activiteiten uit te sluiten.  

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.  

Blogtekst over tweelingzielen

Er is een complete tekst beschikbaar die gaat over de tweelingzielenreis. Deze tekst is met liefde geschreven en vind je HIER.

Nieuwsberichten

Op deze website vind je dagelijks nieuwberichten. Deze berichten gaan over de energie in het collectief, over spirituele zingeving en over nieuws bij Memorable. Wil je deze nieuwsberichten volgen? Klik dan HIER

Aanmelden voor de nieuwsbrief

In oktober is er een nieuwsbrief verstuurd naar alle leden met als thema Tweelingzielen. In de nieuwsbrief van november is er eveneens aandacht geschonken aan Tweelingzielen. Wil je beide nieuwsbrieven ontvangen en wil je je tevens aanmelden voor de nieuwsbrief? Stuur dan een email naar info@memorable.nl