Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten is daar een reden voor. Het is de start van je ontwakingsproces. Ontwaken gaat over wakker worden. Het leven wat je tot dan toe leefde komt dan even on hold te staan en je realiseert je dat de ontmoeting bovennatuurlijk is. Want de gelijkenissen tussen jou en de ander zijn opvallend en ook voel je in de verbinding iets anders dan wat je ooit zo hebt ervaren. Ineens ga je dubbele getallen zien en ook zijn er andere tekens die op je pad komen. Je gaat over hem /haar dromen en overdag is het moeilijk om nog aan iets anders te denken. Eigenlijk is heel de ontmoeting "raar" en "bizar" en dus gaan de meeste mensen op zoek naar antwoorden. Want je intuitie vertelt je dat wat hier gebeurt met het verstand niet te begrijpen is. 

Je bent dan aan het ontwaken. De zoektocht naar antwoorden zorgt ervoor dat je stap voor stap te maken krijgt met energie. Dat je begrijpt hoe energie werkt in een mensenleven en ook ga je dan inzien dat je in de basis geen "mens" bent, maar een ziel. 

De spirituele reis is een reis om te ontwaken. De reis om te ontwaken komt precies op tijd. Het is tijd en nu is het de tijd om te gaan werken. De gedachte "wat wil ik van het leven" mag je loslaten en de gedachte "wat wil het leven van mij" mag je gaan omarmen. Het moment van ontwaken komt bij iedereen op een andere manier op zijn/haar pad. Daar waar de één een bijna dood ervaring heeft en een ander in korte tijd al zijn geld en bezittingen verliest, daar ontmoet jij je tweelingziel. 

Wanneer je de liefde voelt voor je tweelingziel kan dit verwarring geven. Die verwarring ontstaat, omdat de timing niet goed is of bijvoorbeeld, omdat het niet je type is. De magnetische aantrekkingskracht is zo sterk dat het je van binnen open scheurt. Het lijkt wel of je jezelf niet meer in de hand hebt. Je gevoelsleven wordt geopend en je hoofd kan het niet meer verklaren. Wat betekent dit? Wat moet je er mee? Wat kun je er mee? Waarom jij? Waarom nu? 

Tweelingzielen passen niet in de Matrix

De Matrix noemen we de aardse realiteit waar er sprake is van dualiteit. Dualiteit beinvloed je energie niveau, omdat het je weg houdt bij liefde. Met liefde bedoelen we compassie, dankbaarheid, inspiratie, rust en vrede. Liefde is de hoogste vorm van energie en op dat niveau is er eenheid en valt het ego weg. Het ego beinvloed onze weg naar liefde op een nadelige manier. Met het ego worden hier alle spontane en onbewuste gedachten bedoeld die tot jou komen en die jij waarneemt en aan neemt. Zo lang er nog ego is, zullen tweelingzielen elkaar aantrekken en afstoten. 

Hoe kun je de tweelingzielenreis overleven? 

Veel tweelingzielen komen in een dark night of the soul terecht, omdat de verbinding die ze voelen hun hart openbreekt (meer hierover, lees je HIER). De liefde lijkt onbereikbaar en het hoofd gaat daar mee aan de haal. Het ego vuurt op dat moment donkere gedachten op je af, waardoor de diepe eenzaamheid of gedachten van depressiviteit je overspoelen. Hier moet je niet te lang in blijven hangen, omdat het je energie niveau naar beneden drukt.  

Veel tweelingzielen twijfelen ook ofdat ze te maken hebben met een tweelingziel. Soms denken ze dat ze te maken hebben met een toxisch persoon waar ze van afhankelijk zijn geworden. Soms dat ze te maken hebben met een zogeheten valse tweelingziel. 

Ons hoofd kan vanalles bedenken en in 99% van de gevallen zijn dit gedachten die je niet verder helpen. 

Hoe zorg je er voor dat je uit de mentale kwelling blijft? Uit de negatieve gedachten die je telkens weer wanhopig en emotioneel maken? De volgende tips kunnen je helpen:

1.Laat het idee van tweelingzielen los. Of hij het nu wel of niet is, dat doet er nu niet toe. Het gaat om jou. De bedoeling van de ontmoeting gaat om jou en niet om hem. 

2.Begrijp dat jouw tweelingziel je spiegelt. Wanneer jij oordeelt over hem is dat een spiegel voor jezelf. Die spiegel vertelt je dat je op dat moment niet verbonden bent met liefde.

3.Begrijp dat je tweelingziel er is om het beste in jou naar boven te laten komen. Hij zal op punten gaan drukken die jou pijn doen. Dit doet hij onbewust. Het is de bedoeling dat je al deze pijnpunten gaat loslaten. Omdat pijn iets zegt over karma en karma is onderdeel van de Matrix.

4.De tweelingzielenreis gaat over jou. Het is de bedoeling dat jij gaat ontwaken. Ontwaken houdt in dat je uit de kooi van de Matrix stapt door alleen nog maar te kiezen voor liefde. Laat dat wat je om je heen ziet, niet in je hoofd komen. Hou dualiteit buiten jezelf. Praat dus op een andere manier tegen jezelf. Praat altijd vanuit bemoediging, inspiratie en dankbaarheid tegen jezelf. 

5.Je tweelingziel maakt van jou een sterker persoon, omdat hij je uitdaagt om in je kracht te komen. Je komt in je kracht, wanneer je spontane gedachten afwijst en wanneer je deze niet meer aanneemt. Jij bent, handelt, spreekt en denkt in liefde. Punt uit. 

6.De tweelingzielenreis leert jou dat union gaat over jouw verbinding met de bron. Pas wanneer we die weg zijn ingeslagen, kunnen we focus aanbrengen op ons leven. Begrijp ook dat zo lang je nog steeds gedachten aanneemt en dus oordeelt over jezelf of een ander, dat die tweelingziel komt en gaat. We hebben het hier over energie. Union met de bron betekent dat jouw energie 100% van de dag gericht is op rust, vrede, liefde, harmonie, positiviteit. Liefde kan alleen vrucht dragen wanneer het hart geopend is. Liefde "zijn" is iets anders dan liefde "denken" of liefde "handelen". Het gaat over én én én. 

7.Besef je dat de reis niet gaat over union met hem of haar, maar om union in jou. Het gaat om jou, jou en jou alleen en jouw relatie met de Bron.  

Ik wil graag hulp in mijn tweelingzielen proces

Je bent van harte welkom. Een spirituele healing helpt je om los te komen van de Matrix. Het helpt je om je te verbinden met liefde. Het helpt je om je bewustzijn te vergroten. Wil je hier meer over lezen, klik dan HIER

Wil je een sessie aanvragen, klik dan op de blauwe button:  

Contact opnemen