Voelen en verwerken

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van deze sessie? 

Na de sessie heb je contact gemaakt met je gevoelswereld en heb je geleerd hoe je dit thuis kunt voortzetten. Je weet waar voor jou de verwerking nog zit of wat jou kan helpen om je gevoelswereld verder te vergroten.  

Waarom voelen en verwerken?   

Om te kunnen voelen en verwerken is het belangrijk dat we terug gaan naar de oorsprong. Weet je nog wie jij als kind was? Wat je dacht of voelde? Hoe je naar de wereld keek?
Vaak hebben we het met elkaar over wat we in de kindertijd hebben meegemaakt. De gebeurtenissen die impact op je hadden of dat wat je dagelijks deed. Activiteiten die je leuk vond of die moesten gebeuren. Het zijn herinneringen die bij jou een gevoel op roepen. Echter er zijn ook veel herinneringen die je niet meer kunt oproepen. Vaak loopt het spoor dood vóór het 7e levensjaar. Mensen komen bij mij, omdat ze zoekende zijn naar wat die onrust in hen zelf betekent. 

Deze sessie gaat er om dat we opnieuw contact maken met het kind deel in jou. Want door daar mee in contact te staan, ben je in staat om overtuigingen en patronen in je leven aan te pakken.

Je hele gevoelswereld is terug te herleiden naar je kindertijd. Daar waar jij in de overlevingsstand kwam te staan, omdat een gebeurtenis te veel impact op je had of, omdat jouw omgeving jou het gevoel gaf dat je je moest aanpassen. Daar zijn blokkades ontstaan.

Tijdens de sessie maken we contact met het kind in jou en ga je leren hoe je je gevoelsleven uit kunt breiden. Zodat je volledig verbonden bent met jezelf, met wie je werkelijk bent. 

Wat houdt de sessie in?

Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel. Aan de hand van een meditatie kom je bij je onderbewustzijn. Vanuit daar kun je het kind in jou makkelijker oproepen. Dat kind ontmoet je en ga je helen. Ik begeleid jou in dit proces met woorden en help je waar nodig. Na de sessie ontvang je een healing, zodat alles nog beter geïntegreerd wordt.

Ik wil graag meer voelen en verwerken

Dat is mooi en fijn. Je kunt het contactformulier invullen, een email sturen of een whats app bericht sturen. Net wat jij fijn vindt. Voor de contactgegevens klik HIER