Relatiecoaching

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 115,00 per sessie

Wat is het resultaat van relatiecoaching?

Jullie ontvangen inzichten, handvatten en heling op het vlak van zelfliefde en op het vlak van de relatie. In het proces kijken we met name naar jouw kwaliteiten, verlangens en ga je op zielsniveau ervaren hoe het voelt om volledig jezelf te kunnen zijn. Misschien kun je op dit moment nog niet jezelf zijn in de relatie, maar is die mogelijkheid in potentie wel aanwezig. Dit vraagt werk van jou en van je partner. Beide zullen in dit proces met name in verbinding gaan staan met jezelf. Van daaruit kan gevoeld worden welke toegevoegde waarde de relatie je brengt. Is deze toegevoegde waarde pure liefde, dan bouwen we tijdens het proces verder aan dit gevoel. Je relatie krijgt hiermee een nieuwe start, een nieuw begin. Is de toegevoegde waarde met name gebaseerd op taken en verantwoordelijkheden. Op harmonie en veiligheid, dan gaan we kijken of we dit kunnen doorbreken.

Waarom relatiecoaching?

Een relatie is bedoeld om de beste versie van jezelf te kunnen zijn en te kunnen worden. Elke dag opnieuw. Je partner is degene die je in energie omhoog haalt, die het beste in jou naar boven haalt. In een gezonde en op liefde gebaseerde relatie voel je jezelf compleet en op zielsniveau in verbinding staan met de ander. Je voelt je daarnaast vrij en geaccepteerd.
Veel relaties zijn vanaf het begin of later gevormd door taken en verantwoordelijkheden. Alles is vanzelfsprekend, voelt veilig of is gebaseerd op wederzijdse verwachtingen. De man staat niet vol in zijn kracht en de vrouw ook niet. De man- vrouw energie is uit balans. Met mijn ervaring en kennis rondom dit onderwerp kan ik stellen helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen en om te bekijken of de relatie hierin de "kers op de appelmoes bij van de Valk" is.

Hoe is de relatiecoaching bij Memorable opgebouwd?

Relatiecoaching is opgebouwd uit een verhaal, een intake, een intensieve dag plus één op één sessies. 

Beide partners sturen mij via email hun levensverhaal / relatieverhaal. Dit verhaal is maximaal 4 pagina's lang en wordt bij voorkeur niet gedeeld met de betreffende partner. Reden hiervoor is dat de triggers in de relatie inmiddels geactiveerd zijn en het verhaal is op dit moment nog niet van toegevoegde waarde.

Het eerste gesprek vindt met beide partners tegelijk plaats en heeft tot doel om met elkaar kennis te maken en vast te stellen of iedereen dit proces en traject aan wil gaan met elkaar. De sessie duurt 1,5 tot 2 uur en kost in totaal 115,-.

Daarna vindt de dagtraining plaats waar beide partners tegelijk aan deelnemen. De training is intensief, aangezien alleen zij 2 samen met de trainer deze dag doorbrengen. De dagtraining vindt plaats in Velp en duurt van 9.00 tot 17.00 uur. We gaan werken in verbinding met elkaar en ook alleen en daarnaast ontvang je ook inzichten. De training kost totaal 350,-.

De eerstvolgende sessie vindt onafhankelijk van elkaar plaats. Deze sessies duren gemiddeld 1,5 uur tot 2 uur en kosten per persoon 115,-.
Na iedere sessie bepalen we met elkaar wat het vervolg wordt. Dat hangt af van de energie, van de fase waarin jullie zitten en van de behoefte die bij jullie aanwezig is.

We willen graag relatiecoaching aanvragen, kan dat?

Natuurlijk kan dat, jullie zijn van harte welkom. Stuur me een email of what's app bericht. Dan neem ik contact op om zo de eerste sessie in te plannen. Voor de contactgegevens, klik HIER.