Relatiecoaching

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 200,00 per sessie

Wat is het resultaat van relatiecoaching?

Jullie ontvangen inzichten, handvatten en heling op het vlak van zelfliefde en op het vlak van de relatie. In het proces kijken we met name naar jouw kwaliteiten, verlangens en ga je op zielsniveau ervaren hoe het voelt om volledig jezelf te kunnen zijn. Misschien kun je op dit moment nog niet jezelf zijn in de relatie, maar is die mogelijkheid in potentie wel aanwezig. Dit vraagt werk van jou en van je partner. Beide zullen in dit proces met name in verbinding gaan staan met jezelf. Van daaruit kan gevoeld worden welke toegevoegde waarde de relatie je brengt. Is deze toegevoegde waarde pure liefde, dan bouwen we tijdens het proces verder aan dit gevoel. Je relatie krijgt hiermee een nieuwe start, een nieuw begin. Is de toegevoegde waarde met name gebaseerd op taken en verantwoordelijkheden. Op harmonie en veiligheid, dan gaan we kijken of we dit kunnen doorbreken.

Waarom relatiecoaching?

Een relatie is bedoeld om de beste versie van jezelf te kunnen zijn en te kunnen worden. Elke dag opnieuw. Je partner is degene die je in energie omhoog haalt, die het beste in jou naar boven haalt. In een gezonde en op liefde gebaseerde relatie voel je jezelf compleet en op zielsniveau in verbinding staan met de ander. Je voelt je daarnaast vrij en geaccepteerd.
Veel relaties zijn vanaf het begin of later gevormd door taken en verantwoordelijkheden. Alles is vanzelfsprekend, voelt veilig of is gebaseerd op wederzijdse verwachtingen. De man staat niet vol in zijn kracht en de vrouw ook niet. De man- vrouw energie is uit balans. Met mijn ervaring en kennis rondom dit onderwerp kan ik stellen helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen en om te bekijken of de relatie hierin de "kers op de appelmoes bij van de Valk" is.

Hoe is de relatiecoaching bij Memorable opgebouwd?

Relatiecoaching is opgebouwd uit:
- Je persoonlijke levensverhaal
- Eén sessie samen in de praktijk
- Eén intensieve dag samen (optioneel)
- Éen op één sessies in de praktijk of of afstand (naar behoefte)

Beide partners sturen mij via email hun levensverhaal / relatieverhaal. Dit verhaal is maximaal 4 pagina's lang en wordt bij voorkeur niet gedeeld met de betreffende partner. Reden hiervoor is dat de triggers in de relatie inmiddels geactiveerd zijn en het verhaal op dit moment nog niet van toegevoegde waarde is om dit te delen.

Het eerste gesprek vindt met beide partners samen plaats in mijn praktijk en heeft tot doel om inzicht en helderheid te krijgen. Tevens om energie te activeren en bewustzijn te openen. De sessie duurt 120 minuten.

In het traject van relatiecoaching hebben de partners de vrije keuze om gezamenlijk een dagtraining bij mij te volgen. Dit is geen verplichting, eerder een advies. Ze kunnen er ook voor kiezen om deze dagtraining niet te boeken, dan vervolgen we de één op één sessies in de praktijk. 
De dagtraining is een intensieve dag die duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Beide partners nemen deel aan deze dag, er is 1 trainer aanwezig (Floortje). De dagtraining vindt plaats in de omgeving van Arnhem. We gaan werken in verbinding met elkaar en ook alleen. Je ontvangt inzichten, tools en healing. Deze dag kost totaal 500,-. Excl. lunch. 

De één op één sessies duren 90 minuten en kosten per persoon 150,-.
Na iedere sessie bepalen we met elkaar wat het vervolg wordt. Dat hangt af van de energie, van de fase waarin jullie zitten en van de behoefte die bij jullie aanwezig is.

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

We willen graag relatiecoaching aanvragen, kan dat?

Natuurlijk kan dat, jullie zijn van harte welkom. Stuur me een email of what's app bericht. Dan neem ik contact op om zo de eerste sessie in te plannen. Voor de contactgegevens, klik HIER.

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.