Helen van een karmische relatie

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een sessie helen van een karmische relatie?

Na de sessie heb je inzichten ontvangen met betrekking tot je karmische relatie. Inzichten over de relatie en inzichten en tools met betrekking tot je eigen ontwikkeling. 

Wat houdt een karmische relatie in?

Karmische relaties zijn liefdespartners die bij aanvang van de relatie zoekende zijn naar iets wat hen kan opvullen. Ze dragen beide onopgeloste emoties, zoals schuld, angst, afhankelijkheid en jaloezie in zich. Zo lang beide of een van beide deze emoties niet heeft opgelost, zal de relatie energie kosten. De relatie trekt, door de lagere energie, geen voorspoed en geluk aan. Het is hard werken, het is vermoeiend. 

Het doel van een karmische relatie is dat tenminste één van beide aan het werk gaat met de onopgeloste emotionele bagage. Eén van de partners zal gaan inzien dat de karmische relatie functioneert op basis van andere aspecten dan echte liefde. Hij/zij vindt zichzelf terug en besluit dan om uit de relatie te stappen. 

Wil je graag meer lezen over dit onderwerp, klik dan HIER

Hoe herken je een karmische relatie?

Beide partners voelen zich in de basis tot elkaar aangetrokken. Er is een vorm van herkenning welke terug gaat naar een vorige leven. In dit vorig leven is er een diepe wond ontstaan en deze wond keert terug wanneer ze opnieuw een relatie met elkaar aan gaan. De wond is gebasseerd op schuld, angst en afhankelijkheid. 

Een karmische relatie wordt gekenmerkt door problemen. Dat komt, omdat de relatie een lage energie produceert. De Wet van de aantrekkingskracht is aan zet. De relatie is toxisch wanneer er sprake is van macht, controle en manipulatie. De onderliggende bedoeling van deze relatie is dat de partners elkaar leren los te laten. 

Een karmische relatie herken je aan een of meer van de volgende punten:

- repeterende patronen: Er zit geen groei in de relatie

- egoisme: partners gaan over elkaars grenzen heen en stellen zichzelf centraal boven de ander

- obsessief: verlatingsangst ligt hier aan ten grondslag. Hierdoor vertoont de partner dwangmatigheden zodat hij/zij zich veilig blijft voelen. 

- er is sprake van wederzijdse afhankelijkheid

- grote spiegel: je partner drukt precies op die knoppen die voor jouw je grootste angsten blootleggen. zoals bijvoorbeeld verlatingsangst, bindingsangst en afwijzing.  

- karmische relaties eindigen veelal in een conflict, omdat één van de partners het niet kan verkroppen dat de ander verder groeit. Ze zijn niet bedoeld om voor eeuwig te duren. 

Wat gebeurt er tijdens een sessie helen van een karmische relatie?

Tijdens een sessie bespreken we de achtergrond en ontvang je van mij inzichten. Tijdens een spirituele healing die daarop volgt komen er nieuwe inzichten binnen. Deze bespreken we met elkaar. Het kan ook voorkomen dat in plaats van een healing gekozen wordt voor een andere sessie vorm, zodat deze beter aansluit bij de vraag van dat moment.  

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld zijn er drie sessies nodig. 

Ik wil graag een sessie helen van een karmische relatie boeken, kan dat?

Natuurlijk kan dit. Vul hiervoor het contactformulier in bovenaan deze pagina of stuur een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER