Karmische relaties

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00 per sessie

Wat is het resultaat van een karmische relatie sessie?

Na de sessie heb je inzichten ontvangen met betrekking tot je karmische relatie. Inzichten over de relatie en inzichten en tools met betrekking tot je eigen ontwikkeling. 

Wat houdt een karmische relatie in?

Karmische relaties zijn liefdespartners die beide beschikken over onopgeloste emoties, zoals schuld, angst, afhankelijkheid en jaloezie. Zo lang beide of een van beide deze emoties niet heeft opgelost, zal de relatie uitputtend en destructief zijn.

Het doel van een karmische relatie is dat beide aan het werk gaan met de onopgeloste emotionele bagage. Doen ze dit niet, dan blijven de emotionele problemen in de relatie terugkomen, net zo lang tot een van de partners een andere keuze maakt.

Hoe herken je een karmische relatie?

Beide partners voelen zich in de basis tot elkaar aangetrokken. Er is een vorm van herkenning welke terug gaat naar een vorige leven. In dit vorig leven is er een diepe wond ontstaan en deze wond keert terug wanneer ze opnieuw een relatie met elkaar aan gaan. De wond is gebasseerd op schuld, angst en afhankelijkheid. 

Een karmische relatie wordt gekenmerkt door problemen. Ze zijn eerder destructief dan helend. Vaak komen de partners in een psychologisch conflict terecht, waarin macht, controle en afhankelijkheid de hoofdingrediënten zijn. Aantrekken en afstoten zijn belangrijke kenmerken. De onderliggende bedoeling van deze relatie is dat de partners elkaar leren los te laten. 

Een karmische relatie herken je aan een of meer van de volgende punten:

- repeterende patronen: de relatie gaat uit en aan en dit herhaalt zich continu. Er zit geen groei in de relatie

- egoisme: partners gaan over elkaars grenzen heen en stellen zichzelf centraal boven de ander

- gepassioneerd: Hoge pieken en hoge dalen. De relatie is vooral heftig te noemen

- obsessief: de parner is de belangrijkste bron van geluk in het leven en er wordt verwacht dat de ander dit ook zo ziet

- spontane herkenning: de enorme aantrekkingskracht in het begin doet de partner vermoeden dat deze relatie voor het leven is

- wederzijdse afhankelijkheid: omdat je partner het belangrijkste element in je geluk is doe je er alles aan om deze terug in balans te brengen. Hierdoor word je afhankelijk. 

- grote spiegel: je partner drukt precies op die knoppen die voor jouw je grootste angsten blootleggen. zoals bijvoorbeeld verlatingsangst, bindingsangst en afwijzing.  

- ze zijn nooit langdurig: karmische relaties worden geboren van een conflict en eindigen in een conflict. Ze zijn niet bedoeld om voor eeuwig te duren. 

Wat gebeurt er tijdens een karmische relatie sessie?

Tijdens een sessie ontvang je een healing. Tijdens de healing ontvang ik inzichten die ik met je deel. Op basis van deze inzichten kun je voor jezelf bepalen of je hiermee aan de slag wilt ofdat je een vervolg wenst. 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld zijn er drie sessies nodig. 

Ik wil graag een karmische relatie sessie boeken, kan dat?

Natuurlijk kan dit. Vul hiervoor het contactformulier in bovenaan deze pagina of stuur een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER