In deze blog kun je lezen hoe de energie van vandaag is. De energie als in donkere energie en lichte energie. Deze energie zet meestal in, in de ochtend en houdt dan vaak ook een hele dag aan. Soms schomelt het en kan het gaandeweg de dag beter worden of juist slechter.

Deze blog kan je helpen om te relativeren, om de situaties in je leven beter te kunnen plaatsen en begrijpen. Zodat je dichter bij de rust kunt leven, zodat je op tijd maatregelen kunt nemen om niet al te diep weg te zakken.

Dit bericht zal vaker bovenaan geplaatst worden. Dan kun je een update lezen voor wat betreft de energie van die dag.

De energie van vandaag: 13 maart 2024:

De energie is vandaag ongezond of noem het aanvallend. Er is veel donkere energie die met name invloed heeft op onbewuste mensen. Het zijn deze mensen die een kort lontje hebben, die impulsief actie gaan ondernemen. Het zijn deze mensen die ineens zin krijgen in vanalles wat je energie naar beneden haalt.

Tekens die de energie bevestigen

Lage of donkere energie kondigt zichzelf altijd aan. Veelal gebeurt dit via tekens, maar het kunnen ook mensen zijn of dieren of gebeurtenissen. Wanneer je leeft in het nu kun je de tekens observeren en na verloop van tijd zal je een patroon gaan ontdekken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de lucht, wat is de samenstelling van de lucht? Kijk eens naar de dieren die je ziet en het gedrag van de dieren. Voel eens bij jezelf welke lichamelijke symptomen aanwezig zijn. kijk eens naar de manier waarop andere mensen die je tegenkomt zich gedragen en zich kleden. De tekens die aan jou getoond worden, die zal je vaker gaan zien. Donkere energie wil over het algemeen voorspelbaar zijn. Dat zou je niet verwachten, maar dat is hoe donkere energie werkt.  

Wat merk jij van deze energie?

Jij, oftewel de mensen die bewust zijn, die proberen te leven in het nu en ook proberen om vanuit goede intenties te leven. Jij kan vandaag sneller aangevallen worden als weerstand voelen bij anderen. Het kan zijn dat mensen  je sneller kunnen raken dan normaal en het kan ook zijn dat mensen je onder druk zetten en een discussie willen uitlokken. De energie is uitlokkend. Het kan ook zijn dat je meer dan normaal fysieke klachten hebt. Jeuk, eczeem, herpes virus en ook darmproblemen zijn veel voorkomende klachten. Maar ook verkoudheids klachten en hoofdpijn. 

Tip: Hoe ga ik om met de energie van vandaag?  

Probeer vandaag meer water te drinken
Vermijd discussies. Kap ze af en loop weg
Vermijd personen waar je altijd "gedoe" mee ervaart
Ga veel wandelen in de natuur
Zet positieve muziek op
Eet van de schijf van vijf. Eet zoveel als je nodig hebt. Soms kan je lichaam om heel veel energie vragen. Eet dan zoveel als dat je voelt dat nodig is. Zo lang je eet van de schijf van vijf voed je je lichaam en is daar niks mis mee
Moedig anderen om je heen aan, help elkaar om vol te houden

Luister ook naar de short video op Youtube, klik HIER