Wanneer we spreken van union energie, dan hebben we het over een golf van extreem hoge energie. Die pieken in energie voel je, ervaar je en keren je binnenste buiten. Het zijn grote hoeveelheden extreem hoge frequenties, oftewel energie, wat richting de aarde wordt afgevuurd. Union energie wordt veroorzaakt door het elektromagnetische veld, ofwel door zonnevlammen en zonnestormen. We zijn al even onderweg en hebben in december 2023 en in januari 2024 al wat pieken kunnen ervaren. In de maand februari zijn er al een aantal magnetische stormen geweest en zullen er nog een aantal volgen die naar verwachting een grote impact zullen hebben op ons dagelijkse leven. De stormen laten ook pieken zien en dus zal de impact alleen nog maar verder toenemen. Dit is union energie, want union energie gaat over extreem hoge energie. Union energie breekt met alle vormen van lage energie en zonnestormen helpen je hierbij. Tweelingzielen hebben hier veel last van, omdat juist zij in een versneld tempo gaan ontwaken en veranderen.

Afgelopen nacht (de nacht van 16 op 17 februari 2024) was er sprake van een piek. De komende dag en nacht zal deze piek opnieuw gaan toenemen. Volgende week zaterdag, 24 februari, is het volle maan. De energie van de volle maan zorgt ervoor dat onze innerlijke wereld nog meer wordt opgeschoond. De energie van de volle maan gaat namelijk over loslaten. Dit in tegenstelling tot de energie van de nieuwe maan, die juist activeert. Volle maan energie gaat altijd over het naar binnen keren en het loslaten van negatieve patronen en blokkades die je weghouden bij liefde.
De energie van de volle maan op 24 februari a.s. zal de komende week daarom verder opgebouwd gaan worden. Dit tesamen met de zonnestormen die er al zijn kun je er vanuit gaan dat we hier allemaal last van ondervinden. In deze blog leer je wat dit inhoudt en hoe je er het beste mee om kunt gaan.       

Wat zijn zonnevlammen en zonnestormen? 

Een zonnevlam (ook wel plasmawolk genoemd) is het gevolg van een zonnestorm. Het is een explosie op het oppervlak van de zon, die ontstaat door het plotseling vrijkomen van de energie die wordt vastgehouden in de magnetische velden. Er ontstaat dan straling over het hele gebied van het elektromagnetische spectrum (Bron: Wikipedia). 

Zonnevlammen produceren een uitbarsting van straling over het hele elektromagnetische spectrum, van radiogolven tot röntgenstraling en gammastralen. De energie die vrijkomt, is equivalent aan miljoenen atoombommen die gelijktijdig ontploffen! Sterke zonnevlammen zijn zeldzamer dan de zwakkere zonnevlammen. Sommige (vooral sterke) zonnevlammen staan erom bekend dat ze enorme hoeveelheden zonneplasma kunnen uitstoten. Dit noemen we ook wel een coronale massa uitstoot. Coronale massa uitstoten staan erom bekend dat ze geomagnetische stormen kunnen veroorzaken wanneer deze bij de aarde aankomen. Zonnevlammen worden geclassificeerd als A, B, C, M of X aan de hand van de piek flux (in watts per vierkante meter, W/m2) van 1 tot 8 Ångström röntgenstralen nabij de aarde. De X-klasse zonnevlammen zijn de grootste en sterkste zonnevlammen die er zijn, en komen ongeveer 10x per jaar voor. Een subklasse hierin zijn de zeer uitzonderlijke super X-klasse zonnevlammen. Dit zijn de uitbarstingen vanaf X10 en zwaarder. Gelukkig komen deze uitbarstingen niet vaak voor (slechts enkele keren in een zonnecyclus) want de gevolgen op aarde kunnen dan extreem zijn. (Bron: Poollicht.be)

Waaruit blijkt dat er nu sprake is van union energie? 

Vrijdag 9 februari jl. heeft zich een van de zwaarste zonne-uitbarstingen van de afgelopen jaren voorgedaan. Er was toen sprake van een piek, namelijk met een klasse van X3.38. En dit lijkt op een van de sterkste zonne-uitbarsting sinds 2017. De dagen daarna zakte de intensiteit terug naar klasse M, maar sinds gisteren zien we opnieuw een piek ontstaan. De zonnekracht gisteren werd gewaardeerd met een klasse X2.5 en vandaag en komende nacht komt hier nog een schepje bovenop. Dit is "slechts" het begin van de vele zonnestormen die we kunnen gaan verwachten, omdat de zon op dit moment het meest actieve deel van haar ongeveer 11-jarige zonnecyclus nadert, die bekend staat als het "zonnemaximum". Iedere elf jaar draait het magnetische veld van de zon om en tegen het einde van een 11-jarige cyclus zie je dan meestal veel meer zonnestormen ontstaan.  

Deze piek heeft impact op heel veel in ons leven. Op onze gezondheid en ook op alle systemen, satelieten en andere technologie wat werkt op basis van frequenties. Het heeft dus ook impact op diverse apparaten en technologie waar wij zelf dagelijks gebruik van maken. 

Er is sprake van union energie, omdat de extreem hoge energie alles uit de weg ruimt wat niet vibreert op de frequentie van liefde. Je zou dus kunnen zeggen dat de zon ons helpt om dit doel te kunnen gaan bereiken. 

Wat zijn de voordelen van union energie?

De pieken in zonnestormen zijn heel pittig en kunnen je behoorlijk lam leggen. Ze hebben daarentegen een belangrijke functie en dat is ons verrijken en laten groeien. Er komen met de zonnestormen daarnaast ook goddelijke coderingen mee voor het opbouwen van de nieuwe energielichamen en voor het opbouwen van een nieuw fysiek lichaam. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen. Alles wat bij jou uit balans is, zal hier sterk op gaan reageren. Je wordt als het waren binnenste buiten gekeerd. 

Union energie kent een aantal voordelen. De belangrijkste zijn:

1.Union energie zorgt ervoor dat onze groei in een stroomversnelling komt
2.Union energie geeft ons hoop, dat het einde in zicht is
3.Union energie helpt ons om alle "zooi" uit ons systeem te verwijderen. Hier hoeven we zelf weinig voor te doen, het overkomt je 

Wat zijn de nadelen van union energie? 

Union energie werkt doelgericht en dus zonder omwegen. Het heeft impact op je innerlijke leven en uiterlijke leven. De energie heeft de taak om recht toe recht aan alles wat lager trilt dan union uit je leven te verwijderen. En om dit te kunnen realiseren brengt het je in contact met zware processen en lage trillingen in jezelf. En dat merk je. Niet alleen jij, maar dit merken alle tweelingzielen. Eigenlijk merkt ieder mens dit, alleen is niet iedereen bewust en dus denkt "men" bijvoorbeeld dat hoofdpijn te maken heeft met de drukte van het leven. Niet dus. 

Een sterke zonnestorm met bijvoorbeeld kracht X kun je in je lijf voelen, alsof er deeltjes door je heen razen. Het licht brengt nieuwe frequenties binnen in je energielichaam en maakt tegelijkertijd diepe blokkades voelbaar en zichtbaar. Doordat de lichtdeeltjes als een bundel op de blokkades gaan "inrammen" kan het worden losgelaten. Alleen voelt dit voor jou als extreem ongemakkelijk en kun je er ook extreem onrustig van worden. 

Tijdens deze intense zonnestormen is het heel normaal wanneer je:

1.Extreem moe bent, alsof alle energie uit je gezogen is
2.Een zware druk voelt op je borstkas / hartchakra of dat je hartkloppingen ervaart
3.Extreem depressief voelen / neerslachtig zijn: het leven even niet meer zien zitten
4.Extreem kort lontje ervaren in jezelf
5.Extreme onrust voelen, alsof er een storm in jou aan het razen is
6.Je geheugen werkt ineens niet mee. Je lijkt vergeetachtig
7.Alles zwaar en zwart zien (net als bij depressiviteit) (alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet)
8.Lichamelijk loodzwaar aanvoelen
9.Verandering van smaak, verandering van geur waarnemen
10.Last hebben van een loopneus of kuitkrampen / krampen in je bovenbeen 
11.Keelpijn hebben, migraine aanvallen, griep verschijnselen (als in spierpijn, van binnen ijskoud zijn of last hebben van onverklaarbare zweet aanvallen), kortademigheid, buikgriep
12.Plotselinge uitbraak van allergie. Jeuk op je lijf en niet weten waardoor dit is ontstaan
13.Last hebben van obstipatie of juist van diarree
14.Niet in slaap komen, snachts wakker liggen  
15.Conflicten ervaren / aanvallen die van buiten komen (als in mensen die tegen je tekeer gaan of pech)
16.Wazig zien, dubbel zien, letters niet goed kunnen lezen
17.Je niet goed kunnen concentreren

De coronale massa uitstoten die met dit soort uitbarstingen gepaard gaan, kunnen ook leiden tot schade aan electrische apparaten en andere technologie zoals satellieten en (elektriciteits)installaties. De zonnevlammen produceren namelijk grote hoeveelheden röntgenstralen en ultraviolet licht. Dit heeft impact op alles wat draait, werkt en beweegt op frequenties. In een periode waarin sprake is van een piek kan het zijn dat er bij jou in huis (oude) apparaten plotseling niet meer werken.  

Wat kan je helpen om de sterke union energie aan te kunnen?

1.Neem voldoende rust, want het lichaam heeft rust nodig om de hoge energie te kunnen verwerken. Neem je te weinig rust, dan fluit je lichaam je als vanzelf terug
2.Drink voldoende water, omdat je lichaam op dit moment heel hard werkt om alle afvalstoffen af te voeren
3.Wandelen in de natuur (bij daglicht) helpt enorm. De natuur helpt je te aarden, om alle negatieve deeltjes af te voeren. Tip: Blijf net zo lang wandelen totdat je jezelf beter voelt. 
3.Bij uitval van regionale- of landelijke electriciteit, nu of op de langere termijn, is het handig om in ieder geval een zaklamp / kaarsen in je nabijheid te hebben. 
4.Neem extra supplementen, omdat je lichaam op dit moment extreem hard moet werken. Vitamine c, Omega 3/6, magnesium, vitamine D zijn belangrijke supplementen
5.Er zullen de komende periode meer mensen ziek gaan worden, als in verkoudheid en griep. Dit heeft ook met de intensiteit van de zon te maken. Zorg ervoor dat je weerstand stabiel blijft. Vermijd plekken waar de weerstand laag is of waar lage energie is. Haal extra supplementen in huis om bij beginnende griep, keelpijn of verkoudheid dit meteen goed aan te pakken. 
6.Probeer vaker negatieve- en depressieve gevoelens met een korreltje zout te nemen. Je weet dat het in jou wordt aangewakkerd. Het overkomt je, het is tijdelijk en het is niet van jou.  
7.Ben zo veel mogelijk bewust en dus in het hier en nu. In het hier en nu is er vrede en accepteer je alles wat er is. Blijf weg van weerstand, want dan versterk je de energie die de disbalans in jou wil gaan resetten 

Misschien weet je ook dat tweelingzielen beschermd worden. Maar er zit een restrictie aan deze "bescherming". Ze worden beschermd op het moment wanneer ze een leven leiden waarin ze verstandige- en verantwoordelijke keuzes maken. Wanneer ze gezonde gewoonten hebben en wanneer ze er alles aan doen om zuiverheid in hun leven te kunnen vasthouden. Dán word je beschermd. Van tweelingzielen wordt verwacht dat ze zelf de energie kunnen duiden en hierop zullen anticiperen. Je kunt het zien als een vorm van samenwerking. Neem jij je verantwoordelijkheid, dan zijn engelen in je leven om je te beschermen. Besluit je om dit niet te doen, dan is er geen samenwerking. Dan laten ze je los.
Nogmaals: de reis is moeilijk en taai en dus is het heel logisch dat je soms graag afleiding zoekt of in gaat op een verzoek van een vriend / vriendin. En toch, zij worden niet geroepen: jij wel. Mijn tip is daarom: Zoek het niet op, zoek de lage energie niet op. Blijf er van weg. Met lage energie wordt bedoeld drank,drugs,volle zalen, drukke plekken, beelden waarin geweld te zien is, beelden waarin haat te zien is, roddelpraat, 's nachts naar buiten gaan. Blijf zoveel mogelijk trouw aan dat wat jou verbindt met union energie en dat is: creativiteit, rust, inspiratie, vrede en bewustzijn.    

Ik wil graag hulp om de union energie aan te kunnen

Een spirituele healing brengt je terug naar het hier en nu. Het hartchakra wordt geopend, waardoor je in het nu terecht komt. Hierdoor ervaar je innerlijke rust en ben je beter in staat om de hoge energie te kunnen absorberen en accepteren. Klik HIER voor het versturen van een aanvraag. 

Help Memorable aan meer lezers

Wil je Memorable helpen om verder te groeien? Laat dan een review achter op Google. Om een review te kunnen plaatsen heb je een gmail adres nodig. Dat is dé manier van Google om er voor te zorgen dat er geen nep-reviews worden geplaatst. Voor het plaatsen van een review, klik je HIER.