Momenteel organiseert Memorable bijna dagelijks een moment op Youtube waarin je een online spirituele healing kunt ontvangen.

We zijn hier nu ongeveer drie weken mee bezig en de resultaten zijn verbluffend mooi. Uit alle berichten die ik ontvang zie en merk ik dat mensen transformeren, oftewel groeien in bewustzijn. De online healing bijeenkomsten zijn zo krachtig, omdat de healingen bijna dagelijks plaatsvinden. Door deze continuiteit ontvangt het lichaam dan upgrade na upgrade. Dit zijn de meest voorkomende reacties op dit moment: 

"Ik moet tijdens de healing spontaan huilen, alsof iets me aan het loslaten is"

"Ik voel veel tintelingen door mijn hele lichaam heen stromen"

"Ik ontvang inzichten en ben nu veel actiever aan het onthechten"

"Ik voel een druk op mijn hartchakra tijdens de healing"

"Ik zie verschillende kleuren tijdens de healing"

"Ik merk dat de negatieve energie me niet meer kan vasthouden, ik klim er veel sneller weer uit"

"Ik zie nu in welke mensen goed voor me zijn en wie ik beter kan vermijden"

"Er gebeurt vanalles in mij. Ik kan het niet goed verklaren, maar iets lijkt er te shiften"

"Ik merk dat bepaalde gewoonten me niet meer interesseren. De macht is er van af"  

"Ik ontvang inzichten over hoe energie werkt en hierdoor ben ik dagelijks beter in staat om in mijn kracht te blijven"

"Ik voel me minder eenzaam in dit taaie proces van onthechten en transformeren"

"Ik merk dat de persoon aan wie ik tijdens de healing denk, eveneens door een positieve verandering gaat" 

Wil je het Youtube kanaal bezoeken, klik dan HIER

Transformeren door jouw aanwezigheid

De groep mensen die dagelijks deelneemt bestaat op dit moment uit ongeveer 40 personen. Aanmelden is niet nodig. Je kunt deelnemen wanneer je wilt. 

De spirituele healing wordt na afloop van elke livestream verwijderd. Hierdoor blijft het telkens opnieuw een unieke kans om deel te nemen. Daarnaast voorkom ik hiermee dat het kanaal vol loopt met healingen, waardoor de content wat op de achtergrond raakt. Dat is niet de bedoeling. 

Tijdens een healing is het ook mogelijk om andere mensen in je omgeving te helpen. Door aan de ander te denken wanneer je deelneemt. In de terugkoppeling van mensen hoor ik terug dat de healing inderdaad die andere persoon of personen bereikt. Het heeft werkelijk effect!

Doe mee tijdens de online spirituele healingen    

Je zou de tijd waar we nu in leven als bijzonder kunnen zien, echter juist nu is het belangrijk om te transformeren. Transformeren houdt in dat je bereid bent om lage energie achter je te laten. Lage energie die jou verslaafd, gehecht houdt zonder dat je dit door hebt. Lage energie die er voor zorgt dat we soms vast lijken te zitten in ons hoofd. Dat is precies wat de energie van nu aan het doen is. Bevrijd jezelf nu het nog kan, want de energie die in de nabije toekomst op ons af gaat komen zal ervoor zorgen dat gedachten kunnen gaan dupliceren. Mensen die dan nog niet aan hun bewustzijn hebben gewerkt, zullen langzaam aan veranderen in een zombie. De mensen die voorwerk gedaan hebben weten waar ze op moeten letten en blijven weg van de macht en kracht die deze energie in zich heeft. 

Tijdens de livestream ontvang je inzichten en handvatten hoe je om kunt gaan met de lage energie.    

Wil je het Youtube kanaal bezoeken, klik dan HIER.

Tweelingzielen kunnen uit de macht van energie ontsnappen

De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen heeft niet alleen met de zielsverbinding te maken. Het is de macht en kracht van de Matrix die tweelingzielen probeert te beinvloeden, in de hoop dat ze uitgeput raken door de rollercoaster en de chaos die het leven met zich mee brengt. Tweelingzielen kunnen losbreken uit deze obsessieve energie en de online spirituele healingen gaan je hier ook bij helpen. 

Het verschil tussen een online healing en een healing in de praktijk (of 1 op1 online) is dat de healing in de praktijk specifiek gericht is op jouw situatie. De energie is dan nog veel sterker en kan in betrekkelijk kortere tijd veel grotere resultaten neerzetten. 

Transformeren via een spirituele healing

Je bent van harte welkom om deel te nemen tijdens de healing bijeenkomsten op Youtube. In de nieuwsbrief die wekelijks verstuurd wordt vind je de data van elke healing. Wil je de nieuwsbrief ontvangen stuur dan een email naar info@memorable.nl. 

Op het Youtube kanaal van Memorable vind je onder de knop "live" alle healingen die op korte termijn ingepland zijn. Het kanaal van Memorable is @memorable777