Nieuwsbrief ontvangen?

De komende tijd zullen er vaker nieuwsberichten verstuurd worden. Dit zijn geen artikelen of langere teksten. Mail wordt verstuurd om je te informeren over een event, livestream, zoom bijeenkomst enzovoort. Mail wordt verstuurd, zodat alles wat met agenda te maken heeft, via die weg tot je kan komen.

Het huis waar Memorable aan bouwt

Memorable wil graag een oplaadplek zijn, een plek voor groei en inspiratie. Een plek voor heling en voor kracht, zodat je koers houdt. Want dit leven heeft een doel, je bent hier niet voor niets!

2024 is het jaar van zaaien en oogsten. Alles tegelijkertijd en het liefste zo kort mogelijk na elkaar. Het zal een chaotisch, bijzonder en Memorabel jaar worden. Dat staat vast.

Memorable wil de brug vormen tussen spiritualiteit en realiteit. Wanneer jij het mogelijke doet, dan doet de energie het onmogelijke. Wanneer beide hand in hand gaan en wanneer het fundament bestaat uit vertrouwen en hoop, dan kunnen er mooie dingen gaan gebeuren. Ik help je om door de sluiers van de illusie heen te kijken en er door heen te breken, met als kerncomponent de praktijk waar spirituele healing de grootste kracht vormt om je bewustzijn te vergroten en je te bevrijden van donkere en blokkerende energie.

Voor wie is het huis?

Voor iedereen! Dus iedereen die zoekende is, nieuwsgierig is, iedereen die in de wereld van spiritualiteit wandelt, iedereen die op zoek is naar liefde, iedereen die wil groeien, iedereen die meer wilt weten over de taal van energie. Iedereen is welkom. Soms staan er bepaalde thema's centraal, soms ook niet. Je bent altijd vrij om te komen en ook weer om te gaan.

Memorable: Een huis waar je rust, kracht en helderheid vindt

Memorable bouwt aan een huis waar zoekende zielen tot rust kunnen komen. Memorable helpt je om in de wildernis van onwetendheid helderheid en inzicht te krijgen. Vragen die aan bod komen zijn:

Wat is waar?

Waar gaat het heen?

Hoe kan ik mezelf beschermen?

Wat is de zin van het leven?

Wie kan ik nog vertrouwen?

Waar kan ik rust vinden?

Memorable: Helpt om eerst muren af te breken

Om daarna je huis opnieuw op te bouwen, te verstevigen en te beschermen. De muren die eerst afgebroken worden gaan over:

De muur van weerstand

De muur van pech

De muur van verdriet

De muur van eenzaamheid

Veel meer Live momenten, waaronder Livestreams

Of het nu een Livestream op Youtube is of op Zoom. Live betekent dat de energie op dat moment kan stromen. De komende weken zullen er wekelijks Live momenten zijn. Deze zullen hoofdzakelijk online plaatsvinden. De Live momenten worden meestal twee tot drie dagen van tevoren aangekondigd via de Blogpagina, ook via email en op de verschillende social media kanalen. De belangrijkste kanalen waar Memorable mee zal gaan werken zijn Youtube en mail.

Meld jezelf daarom nu alvast aan op het Youtube kanaal en laat weten op welk emailadres je geinformeerd wilt worden.

Wil je graag een uitleg over bepaalde onderwerpen of thema's, mail me gerust.

De sessies in de praktijk blijven volgens planning bestaan. Deze sessies hebben voorrang boven alles.

Gisteren en vandaag is er een nieuwsbrief verstuurd. Heb jij deze niet ontvangen en wil je deze graag ontvangen:

Stuur dan je emailadres naar: info@memorable.nl