Welke spirituele stroming je ook raadpleegt, alles en iedereen is het er over eens dat we aan de vooravond staan van een verandering. Deze verandering noemen we ook wel het ontstaan van een nieuwe aarde. De nieuwe aarde staat voor een manier van leven waar geen oorlog meer zal zijn en geen armoede. Waar mensen gelukkig zijn en in vrede met elkaar samenleven. De nieuwe aarde kan pas ontstaan wanneer het oude is verdwenen. En dat punt, het verdwijnen van het oude en het in gaan van het nieuwe noemen we het kantelpunt. Dit kantelpunt begint met een reeks aan gebeurtenissen die impact zullen hebben op de samenleving. Deze gebeurtenissen vinden korte tijd na elkaar plaats en vormen te samen een zogeheten climax. Deze gebeurtenissen moeten plaatsvinden, omdat het donker eerst moet verdwijnen. En dat kan alleen wanneer het donker zichtbaar wordt.  

Naar verwachting zullen de belangrijkste gebeurtenissen die onderdeel uitmaken van de climax, veelal in Amerika plaatsvinden. En ondanks dat zal de tijd die daarna aanbreekt ook invloed hebben op onze manier van leven. Je kunt dan denken aan alles wat van invloed is op onze primaire behoeften of dat wat we nodig hebben om te kunnen overleven. Zoals bijvoorbeeld de financiele markt en ook wat van invloed is op beschikbare voedingsmiddelen. Ook onze veiligheid komt dan aan bod. 

Misschien heb je deze verandering onbewust al opgemerkt en ook opgepikt? Want de onrust die je van binnen voelt kan hier zeker mee te maken hebben. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je niet thuis hoort hier op aard. Ook dat heeft met deze onrust te maken. Of het nu angst of leegte is, het kan allemaal van invloed zijn en dat kan je nu ook behoorlijk hinderen in je gevoel van geluk en vrijheid.     

We zullen gaan merken dat wanneer de impact in onze buitenwereld gaat toenemen, dat er meer mensen in angst zullen gaan leven. Angst speelt zich af in ons hoofd en de mensen die onbewust leven zullen hier het meeste last van hebben. Je zou dus ook kunnen zeggen dat we langzaam met onze neus op de feiten worden gedrukt. Want de mate van angst geeft aan hoeveel hechtingen je hebt in de buitenwereld. Het aantal hechtingen in je buitenwereld geeft aan hoe graag je je leven onder controle wilt houden. Je bent dan minder flexibel en vindt het dus ook lastiger om met veranderingen om te gaan. 

Op het Youtube kanaal van Memorable (https://www.youtube.com/@memorable777) kun je wekelijks deelnemen aan een Livestream spirituele healing. Tijdens deze Livestreams wordt er gewerkt aan je bewustzijn, zodat onrustige tijden minder impact op jou hebben. Iemand die in staat is om, ongeacht de omstandigheden, in rust en vrede te blijven, weet hoe belangrijk energie is. Je blijft dan hoog in energie, waardoor je uiteindelijk aantrekt wat daarmee resoneert. Iemand die in staat is om in rust en vrede te blijven, kan helder denken en is in staat om weloverwogen keuzes te maken.

Hoe meer bewustzijn (=aandacht) gebracht wordt naar angst, hoe meer angst zal gaan groeien. Wie veel angst of kopzorgen heeft, die raakt op termijn de verbinding met zichzelf kwijt. Zichzelf = je ziel = de verbinding met de Bron (je essentie). Wanneer je de verbinding met jezelf kwijt bent, dan wordt je kanaal, je tempel, een beschikbaar hotel voor andere energie. Met als gevolg dat deze energie via de toegangspoort van je gedachten binnen kunnen komen. Je komt dan in een spiraal terecht van kopzorgen, chaos en verwarring.

Heb je het gevoel dat je op dit moment vast loopt? Boek dan een spirituele healing. Een spirituele healing helpt je om de cirkel van onrust en leegte te doorbreken. 

Ik ben wanhopig, omdat niemand me begrijpt

Het kan zijn dat je iets is overkomen of dat je ergens aan lijdt wat het merendeel van de bevolking niet begrijpt. Je lijdt eronder, omdat je het eigenlijk niet wilt. Iets in jou zegt dat het niet bij jou hoort, maar je komt er niet van af. Het kan zijn dat je opdrachten door krijgt of dat je seksuele gevoelens hebt voor iemand anders dan wat jij wilt. Het kan zijn dat je soms meegenomen wordt, zonder dat je dit door hebt. 

Iets wat jij niet wilt, iets wat verstandelijk gezien niet klopt of past in een gezond volwassen leven, is niet van jou. Dit wordt jou opgedrongen door energie. 

Deze energie kun je bij jezelf weg laten halen. Het kan zijn dat we hier meerdere sessies voor nodig hebben. 

Blijf er niet mee rondlopen, maar bevrijd jezelf. 

Ik voel me verward

Er zijn verschillende redenen die er voor kunnen zorgen dat je verward raakt. Verwarring houdt in dat de werkelijkheid ineens anders is dan je dacht. Dat er iets gebeurt is in je leven waardoor je niet meer weet wat waar is en wat niet waar is. Waardoor je niet meer weet wie je nog kunt vertrouwen of waardoor je niet meer weet wat nu werkelijkheid is en wat fictie. Verwarring zorgt voor twijfel en dat zorgt voor instabiliteit. Je wordt dan wankel, omdat je niet meer kunt vertrouwen op je bewustzijn, op dat wat je ziet, hoort en/of op je omgeving. 

Verwarring kan bijvoorbeeld ontstaan wanneer je iemand ontmoet en dat ineens uit het niets je heel veel gevoelens voor die ander ervaart. Je begrijpt het niet, omdat je die ander nog niet goed kent en/of omdat die ander eigenlijk helemaal niet je type is. Dit overkomt heel veel mensen. Het verschijnsel wat hiermee samenhangt noemen ze ook wel tweelingzielen. Tweelingzielen resoneren op dezelfde energie en hierdoor lijkt het ineens alsof je die ander al heel lang kent. Het kan je leven behoorlijk in verwarring brengen, omdat deze gevoelens ongevraagd bij je zijn binnen gekomen en ook niet meer lijken weg te gaan. 

Een ander voorbeeld is dat je ineens dingen ziet die andere mensen niet kunnen zien. Het kan zijn dat je iemand op de bank ziet zitten, terwijl er niemand in je huis aanwezig hoort te zijn. Het kan ook zijn dat je op straat mensen of wezens ziet die andere mensen niet kunnen zien.  

Een voorbeeld wat hierbij aansluit is dat je ineens stemmen hoort of gedachten door krijgt die je vertellen wat je moet doen of dat je informatie door krijgt over andere mensen alsof je ineens helderziend en helderwetend bent.  

Nog een voorbeeld is dat je iets hebt gedaan, waarvan je achteraf niet weet waarom je dit deed. Het was alsof je niet meer jezelf was op dat moment. Ook vind je het moeilijk om die herinnering terug te halen. Je bent verward, omdat je jezelf even kwijt was op dat moment.  

Nog een voorbeeld is dat je ineens gevoelens kunt krijgen voor iemand van hetzelfde geslacht, terwijl je er van overtuigd bent dat je hetero bent. Ineens is daar die verwarring en weet je niet meer waar je nu eigenlijk op valt. Het kan ook andersom zijn, namelijk dat je altijd dacht dat je op hetzelfde geslacht viel en ineens twijfel je daar aan. 

Tot slot kun je verward zijn door een gebeurtenis die je niet had zien aankomen. Je bent ineens failliet of je bent achter een geheim gekomen die je leven ineens op zijn kop zet.

Verwarring kan er voor zorgen dat je het leven in twijfel gaat trekken. Het is belangrijk dat je contact opneemt met je arts, wanneer je twijfels hebt. Kom je daar niet verder mee of wil je parallel daar aan andere hulp, neem dan contact op met Memorable. Memorable kan in de energie balans aanbrengen, waardoor je terug komt in het hier en nu.    

Ik draag veel boosheid in me

Boosheid gaat over frustratie, machteloosheid en ook over verdriet. Maar nog belangrijker: boosheid is energie en als er boosheid in jou zit, dan is dat niet van jou maar heeft het bezit van jou genomen. Dat komt, omdat we een lichaam hebben en dat lichaam werkt als een kanaal voor energie. Je ziel is van nature liefde en rust, maar dit kan door lagere energie verstoord worden. Dat komt, omdat boosheid veelal van generatie op generatie is doorgegeven. 

Wanneer je veel boosheid in je draagt, dan kan het zijn dat je in staat bent om te flippen. Het is dan alsof boosheid het van je overneemt. Sommige mensen zien dan een waas voor hun ogen, alsof ze ineens niet meer weten wat ze doen. Het is de macht van die donkere energie die je dan dingen laat doen waar je achteraf gezien spijt van kunt hebben. 

Laat jezelf bevrijden van deze energie. De boosheid in jou is niet van jou, maar heeft bezit van je genomen en slaat toe wanneer het hem uit komt. Boosheid kan ook voelen als een kwelling, als een steek in je lijf. Want wanneer je er geen ruimte aan wil geven, dan zal je de onrust en het ongemak van boosheid in jezelf gaan voelen. Veel mensen willen dit niet voelen en gaan dan of een vechtsport doen of ze kiezen voor een vorm van verslaving zoals alcohol, drugs of sport.  

Ik heb gevoelens voor iets of iemand, maar ik wil dat niet

Iets wat jij niet wilt, iets wat verstandelijk gezien niet klopt of past in een gezond volwassen leven, is niet van jou. Dit wordt jou opgedrongen door energie. 

Deze energie kun je bij jezelf weg laten halen. Het kan zijn dat we hier meerdere sessies voor nodig hebben. 

Blijf er niet mee rondlopen, maar bevrijd jezelf. 

Ik heb een geheim, maar kan er niet over praten

Het kan zijn dat je een familiegeheim bij je draagt ofdat er iets gebeurt is in het verleden waar je niet over kunt praten. Het kan zijn dat van jou geheimhouding gevraagd is, maar dat je hieronder lijdt. Het kan zijn dat je hebt deelgenomen aan inwijdingen waar je niet over durft te praten. In de praktijk hoef je dit geheim niet te delen. Wat we tijdens de sessie doen is de lading, de energie die jou hierin naar beneden trekt, bij je weghalen. 

Ik lijd aan een onbekende ziekte

Meestal is het zo, dat wanneer de reguliere gezondheidszorg iets niet kan vinden, dat je dan te maken hebt met energie. Energie komt en gaat en kan op verschillende manieren gemanifesteerd worden. Dit klinkt gek en vooral wanneer je hier nog nooit over gelezen hebt. Een ziekte komt voort uit een disbalans en die disbalans kan ontstaat op emotioneel-, mentaal-, spiritueel- en fysiek niveau. Er zijn daarom verschillende redenen te vinden waarom je een ziekte of kwaal hebt waarvoor nog geen medicijn of behandelplan bestaat. 

Ik ben obsessief, terwijl ik dat helemaal niet wil zijn

Obsessieve energie heeft jou in zijn macht. Hierdoor weten we verstandelijk gezien wat het beste is, maar lukt het ons niet om ons er aan te houden. Obsessieve energie werkt op twee manieren in jou door, namelijk via gedachten en via gevoel. Zo kan je obsessief bezig zijn met een ander, omdat diegene in je hoofd zit. Niet een beetje, maar continu. En daarnaast ben je obsessief bezig met die ander, omdat er een gemis in jou aanwezig is die jou aan die ander doet denken. Obsessieve energie is niet van jou. Het is aan je opgedrongen en je kunt er ook weer vanaf komen. Memorable kan je helpen. 

Ik zie en voel entiteiten en geesten

Het kan zijn dat je al vanaf je jeugd geesten ziet. Het kan ook zijn dat je deze pas sinds kort kunt zien. Ook kan het zijn dat je bekend bent met entiteiten en zelfs kan het zijn dat je voelt wanneer entiteiten bij jou naar binnen gaan en ook weer uit jou weg gaan. 

Entiteiten horen bij lage energie. Ze hebben het recht niet om je lastig te vallen of om binnen te dringen. Helaas kun je hen dat niet duidelijk maken, omdat entiteiten macht en kracht hebben en dus zelf bepalen of ze blijven of niet. Deze macht of kracht kun je verbreken. Daar kunnen we het tijdens een sessie over hebben. Laat jezelf bevrijden, zodat je energie verhoogd wordt. 

Ik ontvang opdrachten in mijn hoofd 

Gedachten komen en gaan, maar wat veel mensen niet weten is dat 80& van wat je denkt als vanzelf naar je toegestuurd wordt. Niet alles wat we denken komt uit onszelf. De wereld van energie is een mysterie en hierdoor zijn veel mensen geneigd om er van weg te vluchten. Ondertussen gaat het proces van denken door en worden mensen als het ware misleid om vreemd te gaan of om verslaafd te raken. Niet wetende dat alles van buitenaf beinvloed wordt. 

Zo kan het je overkomen dat je gedachten ervaart die opdrachten aan je doorgeven. Gedachten die je proberen aan te zetten tot iets ergs. Het zijn gedachten over geweld en ook over impulsieve acties met vaak grote gevolgen. 

Wanneer je opdrachten ontvangt, dan is er een andere energie in jou aan het werk. Je kunt hier ook weer vanaf komen. Laat je helpen door Memorable. 

Ik wil een sessie boeken

Je bent van harte welkom. Bij Memorable ontvang je een spirituele healing. Deze is er op gericht om energie die je naar beneden haalt bij je weg te halen. In de meeste gevallen heb je meer dan 1 sessie nodig. Hoe complexer de materie, hoe meer sessies nodig zijn. Het is een investering voor het leven, omdat het je bevrijdt uit de wanhoop. Voor het inplannen van een sessie stuur je een mail naar info@memorable.nl of vul je het contactformulier in. Deze vind je HIER