Zechsal Zuiveringszout 1 kg

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 12,50
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Zechsal Zuiveringszout, wat houdt dat in?

Zuiveringszout, oftewel natriumbicarbonaat (NaHC03), werkt zuiverend en ontzuurt. Het kan, bij juist gebruik, bepaalde gezondheidsklachten voorkomen. Daarnaast heeft zuiveringszout in combinatie met magnesium een versterkende werking.
De belangrijkste werking van zuiveringszout is dat het er voor zorgt dat ons bloed licht alkalisch blijft. Het neutraliseert zure afvalstoffen waarmee de PH waarde van je bloed op 7.36 uit komt. De zuiveringszout van Zechsal is 100% vrij van aluminium. Zechsal producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen conserveermiddelen. Zechsal zuiveringszout is onder GMP condities geproduceerd.

Voor wie is zuiveringszout geschikt?

Wil je enkel zuiveringszout gebruiken, dan is deze met name geschikt voor mensen vanaf de 40 jaar. Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen namelijk aan dat naarmate we ouder worden, de hoeveel natriumbicarbonaat in ons bloed afneemt. Dr. Lynda Frassetto heeft laten zien dat een substantiële afname van de bicarbonaatbuffers begint bij de gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Vanaf deze leeftijd ontstaan ook veel verzuringsklachten.
 

Dosering

Je kunt zuiveringszout gebruiken als voetenbad en als ligbad. Het zuiveringszout heeft een neutrale geur. Het is belangrijk dat je niet teveel zuiveringszout neemt, omdat je lichaam daar sterk op kan reageren. Houd je daarom aan de aanbevolen dosering. Dat wil zeggen: 20 gram (1 eetlepel) voor een voetenbad en ongeveer 100 gram (= een klein koffie kopje) voor een ligbad. De aanbevolen watertemperatuur is 37 graden Celsius.
Wil je toch een geur toevoegen aan je water, voeg dan een paar druppels etherische olie toe. Een zuiveringszout bad mag je maximaal twee keer per week gebruiken i.v.m. het sterke detox effect.
Drink na gebruik voldoende water en zorg ervoor dat je naast de detox geen andere belasting van je lichaam vraagt.
Je kunt zuiveringszout ook oraal innemen. Gebruik dan dagelijks een half theelepeltje in een glas water, liefst op de nuchtere maag.
 

Meer informatie over de voordelen van zuiveringszout? 

Wil je graag meer weten, dan is het raadzaam om telefonisch contact op te nemen. Vanuit wet- en regelgeving is het namelijk niet meer toegestaan om uit te leggen voor welke klachten je zuiveringszout kunt nemen. Uiteraard adviseren we altijd om eerst met je arts te overleggen. Voor de contactgegevens klikt HIER.  

Ingrediënten

Natrii hydrogenocarbonas
Meer informatie
Naam Zechsal Zuiveringszout 1 kg
MPN ZE29
EAN 8718657170022
Inhoud 1 kilogram