Er is een Youtube audio geplaatst op het Youtube kanaal van Memorable met dezelfde titel als de blog van vandaag. De onzichtbare wereld zien we niet en kunnen we niet vastpakken, kunnen we niet opsluiten of verwijderen. De onzichtbare wereld is van invloed op ons leven en niet andersom. Alles wat je zegt, denkt en doet wordt door deze wereld opgemerkt en opgeslagen. Op de korte- en op de langere termijn zal dit dan als een boomerang terugkeren in je leven. Wil je dat deze onzichtbare wereld in jouw voordeel werkt, dan is het belangrijk om een eigenschap als eigenwijsheid te negeren.     

In de aardse wereld van vandaag worden we gestimuleerd om eigenwijs te zijn. Eigenwijs en trots, omdat zelfliefde in deze aardse wereld vaak wordt gecombineerd met rebelsheid. Voor jezelf opkomen en zelf je eigen pad kiezen, dat is wat jij mag doen. Weg onderdrukking, weg afhankelijkheid. Maar werkt het echt zo? Nee, zo werkt het niet helaas. In de wereld van God, van onvoorwaardelijke liefde, zijn er twee belangrijke eigenschappen: 

Nederigheid
Dienstbaarheid

Nederigheid zorgt er namelijk voor dat jij jezelf nooit beter vindt dan een ander. Dienstbaarheid zorgt ervoor dat je je afhankelijkheid afbakend en dat je focus aanbrengt. In de aardse wereld van nu zijn we afhankelijk van heel veel factoren. Afhankelijk van de goedkeuring van je ouders, van je vrienden, van je werk, van je kinderen, enzovoort. We leven in een voorwaardelijk leven, waardoor je afhankelijkheid zo ongelooflijk groot is geworden dat werkelijk alles in je leven voelt als een "moeten" als een "verplichting". Door deze afhankelijkheid terug te brengen naar God, en door deze relatie met God op één te zetten ontstaat er rust in je leven. 

Moet je hiervoor religieus worden? Nee. Moet je hiervoor kennis nemen van Zijn wereld? Jazeker. 

En daar gaat de audio over. De onzichtbare wereld gaat over Zijn wereld en ook over de wereld van de donkere en negatieve krachten. Beide werelden bepalen en beinvloeden ons leven. Ze werken op ons en door ons heen. 

Wanneer je ervoor kiest om eigenwijs en dus rebels te zijn, dan bepaalt het ego jouw leven. De onvoorwaardelijke liefde ligt dan buiten je bereik. Het rebelse zie je vaak ontstaan wanneer er alcohol of drugs gebruikt wordt. De opmerking "dat zien we morgen dan wel weer" gaat erover dat mensen er soms voor kiezen om de gevolgen van hun daden voor zich uit te schuiven. Wanneer de onzichtbare wereld vanuit eigenwijsheid misbruikt of gebruikt wordt, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Ons hoofd wil alles namelijk kunnen vertalen naar oorzaak en gevolg, maar zo werkt dat voor de onzichtbare wereld niet. De wereld van het kwaad is als een sluipmoordenaar. Het begint met een gedachtespinsel en eindigt met een chronische ziekte. Ons ratio wil daar dan een logica van inzien, maar dat lukt je nooit. Mensen die het gewend zijn dat alleen dé waarheid via wetenschappelijk onderzoek moet kunnen worden aangetoond, zullen de onzichtbare wereld vaak af doen met zweverig. Dit zijn de mensen die het als onzin zien. Pas wanneer ze iets meemaken als een bijna doodervaring, dan gaan de luiken open en staan ze wel open voor deze wereld. 

Niet iedereen is dan ook in staat om die stap te maken om te gaan leven vanuit bewustzijn. Maar als het jou lukt, dan ben jij de pionier en plant jij als vanzelf zaadjes voor de mensen om je heen.  

Het is belangrijk om met alle respect en voorzichtheid met de onzichtbare wereld om te gaan, om er kennis van te nemen en om de juiste keuzes te maken die bij jou passen. Deze audio kan je helpen om er een beter beeld van te krijgen. Om de audio te beluisteren, klik je HIER.