Sjamanisme

Wat houdt Sjamanisme in?

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze die de mensheid kent. In deze levenswijze ligt de essentie voor heling. 

Sjamanen zijn in de eerste plaats healers. Ze zijn verantwoordelijk voor de harmonie tussen de mensen, de gemeenschap, de dieren, de elementen en de spirituele wereld.

Volgens het Sjamanisme zijn er twee oorzaken van lichamelijke, emotionele of mentale ziekte of pijn. Iemand heeft iets te veel of iets te weinig. Een sjamaan richt zich op helen van de spirituele oorzaak van ziekte of pijn en doet dit met hulp van krachtdieren en spirituele helpers zoals gidsen en engelen. 

Op welke manier is Memorable verbonden aan Sjamanisme?

Sjamanisme houdt in eerste instantie in dat je een bewuste levenshouding kiest. Je staat in verbinding met de natuur en moeder aarde, met jezelf en je omgeving. In verbinding staan betekent dat je vanuit liefde leeft voor de natuur, voor de ander en voor jezelf. Dat je vanuit je eigen waarheid leeft en zuiver om gaat met alles om je heen. Je bent dankbaar voor alles wat op je pad komt en dit breng je tot uiting via vuurceremonies, rituelen en gebeden. Dit alles vormt jou tot een Sjamaan. Het is een proces. Je bent het niet in een keer. Het vraagt om een levenshouding, om discipline, verbeeldingskracht en vertrouwen. 

Om als healer goede resultaten te boeken, werk je als Sjamaan met het energieveld van een persoon. Dit veld ligt als een zachte zijde laag om het lichaam heen en in dit veld ligt alle informatie opgeslagen waarmee ik werk. Je vindt er alle informatie over verstoringen zoals trauma's, ervaringen uit vorige levens, angsten, programmeringen door voorouders, genetische blokkades of energieën die er niet in thuis horen. 

Om mijn werk goed te kunnen doen is het uitgangspunt dat ieder mens een volmaakt wezen is. Op deze manier zie ik iedereen en behandel ik iedereen. De ziel is onsterfelijk en perfect.
Het bestuderen van het energieveld gebeurt in samenwerking met krachtdieren, de natuur, gidsen en andere wezens die niet met het blote oog te zien zijn.

Welke Sjamanistische methoden vind je in de praktijk?

In de praktijk vind je verschillende Sjamanistische methoden. Deze zijn afkomstig uit het Inca Sjamanisme. Deze methoden worden gecombineerd met hedendaagse therapieën en daarom kun je in dit geval beter nog spreken over neo Sjamanisme. De methoden die worden aangeboden zijn: 

Illuminatiesessie
Extractie

Voor meer informatie over een van de bovenstaande methoden klik HIER

Voor wie is een Sjamanistische sessie geschikt?

Heb je het gevoel dat je belemmerd wordt? Belemmerd door overtuigingen, angsten, patronen? Door een ziekte? Door het gemis van een overleden dierbare? 

Heb je het gevoel dat je de verbinding met bepaalde personen energetisch wilt verbreken, omdat deze verbinding je uit je kracht haalt? 

Heb je het gevoel dat een vorig leven je nog steeds in zijn greep heeft? Het is een diep geworteld gevoel wat je maar niet los laat? 

Heb je het gevoel dat je niet in je kracht staat? 

Leef je teveel vanuit je hoofd en te weinig vanuit je hart? 

Heb je het gevoel dat er energieën aan je kleven? Energieën die niet van jou zijn maar van een ander? 

Stroomt je leven op dit moment niet en wil je dit veranderen? 

Is er een ziekte in je leven die je angstig maakt? En die angst zorgt ervoor dat je immuunsysteem hierdoor te laat blijft? 

Herken je jezelf in een van bovenstaande punten, dan is een Sjamanistische sessie geschikt voor jou.