Zelfliefde ontwikkelen

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een sessie zelfliefde? 

Je bent weer en / of meer verbonden met jezelf. Je voelt jezelf, je begrijpt (nog) beter welke stukken in jou je belemmeren in zelfliefde. Je ontvangt inzichten wat zelfliefde inhoudt en je ontvangt tools om dit te laten groeien.

Voor wie is een sessie zelfliefde zinvol? 

Deze sessie is onder meer geschikt voor mensen die:

- angsten ervaren

- zich eenzaam voelen

- onrust ervaren

- zoekende zijn in het leven

- depressieve gevoelens hebben

- te veel dienstbaar zijn naar anderen

- niet goed kunnen genieten in het leven 

Wat houdt zelfliefde ontwikkelen in? 

Zelfliefde betekent dat je goed voor jezelf bent. Soms verwarren mensen dit met genieten van aardse dingen. Dat hoort er ook bij, maar vaak wordt dit juist als afleiding gebruikt en zal het een tegenovergestelde werking hebben. 

Zelfliefde hangt samen met vrouwelijke energie. Deze energie gaat over rust, voelen en over geinspireerde actie.  Het betekent dat je in verbinding staat met je gevoelswereld. Je gevoel, waaronder je zesde zintuig, vertelt jou wat goed voor je is. Door hier gericht naar te gaan luisteren en door de handelen naar je gevoel zal je gaan ervaren dat er geluk en overvloed op je pad komt. 

Zelfliefde ontwikkelen is een proces van soms wel jaren. Het is de intentie waarmee je in het leven staat en de wilskracht om dit in jezelf te omarmen. Het is een groeipad en daar mag je geduld en compassie voor hebben.  

Waarom is zelfliefde ontwikkelen zo belangrijk? 

Zelfliefde gaat over liefde voor jezelf. Dit thema is de laatste jaren sterk toegenomen. Dat heeft twee redenen. De energie op aarde is aan het veranderen. Deze wordt hoger, waardoor er meer oude stukken in onszelf naar de oppervlakte komen. En daarnaast heeft Corona er voor gezorgd dat mensen meer dan ooit geconfronteerd werden met zichzelf vanwege alle beperkingen die er werden opgelegd.  

In de huidige samenleving zie je dat veel mensen naar buiten gericht zijn. Door je af te stemmen op buiten, vergeet je jezelf. Dit komt ook door de druk vanuit social media en het werkende leven.
Veel mensen zoeken naar afleiding. En afleiding zorgt voor een blokkade in je gevoelsleven. Wanneer jij ervaart dat je over je eigen grenzen gaat, dat je angsten hebt, je eenzaam voelt of last hebt van depressieve gevoelens, dan is zelfliefde het thema om vast te pakken.

Hoeveel sessies heb je nodig voor zelfliefde? 

Met één sessie ben je er nog niet. Het kan zijn dat de sessie je een positief zetje geeft in de goede richting en dat je daarna zelf het werk kunt doen. Mijn ervaring in de praktijk is dat er meerdere sessies nodig zijn. Dit kun je boeken in je eigen tempo. 

Wat gebeurt er tijdens een sessie zelfliefde?

Een eerste sessie zelfliefde bestaat altijd uit twee onderdelen, namelijk een kort gesprek gevolgd door een spirituele healing. Tijdens het gesprek ontvang je tools en inzichten. Tijdens de healing ga je ervaren en ontvang je eveneens inzichten. Een healing kan gecombineerd worden met een ritueel. Bijvoorbeeld het doorsnijden van koorden of in contact komen met je innerlijk kind.    

Hoe lang duurt een sessie zelfliefde? 

 Een sessie zelfliefde duurt gemiddels 90 minuten. 

Ik wil graag een sessie zelfliefde inplannen. Kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Vul het contactformulier in of stuur een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.