Zelfliefde ontwikkelen

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Wat is het resultaat van een sessie zelfliefde? 

Je bent weer en / of meer verbonden met jezelf. Je voelt jezelf, je begrijpt beter welke blokkades jou belemmeren om tot zelfliefde te komen. Negatieve en andere demonische energie wordt bij je weg gehaald, zodat je levensenergie beter doorstroomt. Je chakra's worden geopend, zodat je innerlijke kracht verder kan toenemen. Je ontvangt inzichten en tools om zelfliefde verder te belichamen.

Voor wie is een sessie zelfliefde zinvol? 

Deze sessie is onder meer geschikt wanneer je:

- de verbinding met jezelf wilt herstellen of verbeteren
- keuzes wilt maken in het leven die bij jou passen
- eenzaamheid ervaart in het leven
- angsten ervaart in het leven
- zoekende bent naar antwoorden en richting
- wilt kunnen genieten van het leven
- veel schuldgevoelens en onzekerheden ervaart
- vastloopt in het leven

Wat houdt zelfliefde ontwikkelen in? 

Zelfliefde betekent dat je verbonden bent met jezelf en daarmee met alles en iedereen om je heen. De verbinding met jezelf heeft alle prioriteit en je weet hoe je hier voor kunt zorgen.

Zelfliefde gaat over eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het gaat over voelen in plaats van denken. Het gaat over thuiskomen in jezelf.

Om dit te bereiken heb je wilskracht nodig, discipline, vastberadenheid en geduld. Zelfliefde gaat over jezelf kunnen zijn. Het gaat over oordeel loos leven, leven zonder verwachtingen. Het is een hele reis die je gaat afleggen, met soms lastige stukken. Want als je voor jezelf kiest, dan zal je soms anderen teleur moeten stellen. En ook dat hoort bij het pad, want zelfliefde gaat over je verbinden met mensen die je accepteren zoals je bent. 

Zelfliefde hangt samen met vrouwelijke energie. Deze energie gaat over rust, voelen, geduld en vertrouwen. Om te kunnen voelen en om je gevoelswereld te laten groeien is het goed om je te richten op creativiteit. Hiermee creer je een opening naar je gevoelswereld. Meer informatie over zelfliefde vind je HIER

Zelfliefde ontwikkelen is een proces en kan maanden en soms jaren duren. En als je er dan bent, dan gaat het proces door. Want zelfliefde gaat over elke dag opnieuw werken en jezelf prioriteit geven. Het vraagt om focus, je hele leven lang.  

Waarom is zelfliefde ontwikkelen zo belangrijk? 

Zelfliefde gaat over de mate waarin je in verbinding staat met jezelf. De verbinding met jezelf bepaalt namelijk of je luistert naar je gevoel en handelt naar je gevoel. Het is de mate waarin je trouw bent aan je gevoel, de mate waarin je zuiver durft te zijn in het leven om jouw leven te leiden wat bij jou past. Hoe meer zelfliefde je ontwikkelt, hoe meer liefde je aan anderen kunt geven.

Het thema zelfliefde is de laatste jaren sterk toegenomen. Dat heeft twee redenen. De energie op aarde is aan het veranderen. Deze wordt hoger, waardoor er meer oude stukken in onszelf naar de oppervlakte komen. En daarnaast heeft de periode van Corona er voor gezorgd dat mensen meer dan ooit geconfronteerd werden met zichzelf vanwege alle beperkingen die er werden opgelegd.  

In de huidige samenleving zie je dat veel mensen naar buiten gericht zijn. Door je af te stemmen op buiten, vergeet je jezelf. Dit komt ook door de druk vanuit social media en het werkende leven.
Veel mensen zoeken naar afleiding. En afleiding zorgt voor een blokkade in je gevoelsleven. Wanneer jij ervaart dat je over je eigen grenzen gaat, dat je angsten hebt, je eenzaam voelt of last hebt van depressieve gevoelens, dan is zelfliefde het thema om vast te pakken.

Hoeveel sessies heb je nodig voor zelfliefde? 

Met één sessie ben je er nog niet. Het kan zijn dat de sessie je een positief zetje geeft in de goede richting en dat je daarna zelf het werk kunt doen. Mijn ervaring in de praktijk is dat er meerdere sessies nodig zijn. Dit kun je boeken in je eigen tempo. 

Wat gebeurt er tijdens een sessie zelfliefde?

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

In het voortraject is het mogelijk om je levensverhaal naar me toe te sturen. Het opschrijven van jouw unieke verhaal helpt je om inzichten te ontvangen. Het opschrijven van je verhaal geeft eveneens heling aan je proces. Het stelt mij in staat om me meer gedegen op de sessie voor te bereiden, zodat we de introductie van jou en je achtergrond achterwege kunnen laten. We kunnen hierdoor sneller aan het werk en ons gaan focussen op de kern wat de inhoud van de sessie ten goede komt.
Je levensverhaal bevat maximaal 4 kantjes die je tenminste 3 dagen voor de sessie naar mij mailt of appt. In dit verhaal beschrijf je de rode draad in je leven. Welke situaties en gebeurtenissen hebben je gevormd, bekneld of beperkt? Met welke vragen loop je al je hele leven rond? Welke vragen gaan er de afgelopen twee maanden in je om?  

De sessie in de praktijk of op afstand duurt 90 minuten. Om je ziel te activeren wil ik zo min mogelijk aanspraak doen op je mentale vermogens. Mentaal = het denken. Het kan zijn dat je verschillende vragen hebt over je proces en dat je die graag met mij wil bespreken. Wat dan kan helpen is om een telefonische sessie van 30 minuten in te plannen voorafgaande aan de sessie. Tijdens dit gesprek bespreken we de vragen die je hebt en ontvang je van mij inzichten en tools waar je mee verder kunt.Je kunt er ook voor kiezen om na de sessie een gesprek in te plannen. Dat doe je dan wanneer je voelt dat het nodig is. Voor het inplannen van een telefonische sessie klik HIER

Tijdens de sessie bespreken we waar je staat en welke stukken jou nog belemmeren om in zelfliefde te komen. Je ontvangt dan tools en inzichten. Meestal volgt er een spirituele healing na, zodat je bewustzijn verder geopend kan worden en negatieve energie uit je aura gehaald wordt. Ook kan het zijn dat we bepaalde energetische koorden gaan verbreken of dat we stukken uit je kindertijd gaan helen.     

We gaan met name werken. Je zal merken dat 90 minuten voorbij vliegen. Het schoonmaken van je energieveld en het vergroten van je bewustzijn zijn voor mij belangrijke onderdelen. Daarnaast controleer ik of je chakra's geopend zijn en actief in de juiste richting draaien. Wat er verder mag gebeuren hangt altijd van het moment af, van de energie die dan aanwezig is.
Aan het begin van de sessie hebben we een kort gesprek waarin we het doel bespreken en jouw behoefte of waar je op hoopt. 

Na de sessie hebben we in de dagen / weken daarna contact. Het is aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. Je kan me tussentijds opzoeken voor advies en steun. Dit hoort bij de sessie en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Hoe lang duurt een sessie zelfliefde? 

Een sessie zelfliefde duurt 90 minuten. 

Ik wil graag een sessie zelfliefde inplannen. Kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Vul het contactformulier in of stuur een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.  

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.