Helen van een toxische relatie

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Wat is het resultaat van helen van een toxische relatie?

Na de sessie sta je meer in verbinding met jezelf en heb je inzichten ontvangen over de toxische relatie waar je in zit of hebt gezeten. Deze inzichten helpen jou om het geheel te kunnen overzien. Je ontvangt handvatten t.b.v. je groei. Het vertrouwen in jezelf, in wat je kunt en wat je waard bent, is hiermee toegenomen.  

Wat wordt bedoeld met een toxische relatie?

Het begrip relatie wordt hier specifiek genoemd, omdat hiermee verwezen wordt naar iedere vorm van verbinding die je hebt of hebt gehad met een toxisch persoon. Je kunt hierbij denken aan:

dat je bent opgevoed door een narcistische ouder of een ouder met bordeline of iemand met psychopatische trekken
dat je een partner relatie hebt of hebt gehad met een man of vrouw met narcistische kenmerken / bordeline eigenschappen
dat je leidinggevende narcistische / bordeline kenmerken heeft
dat je zelf twijfelt of je een narcist bent  / bordeliner bent of dat je kenmerken hebt. Je wilt hier inzicht in krijgen en waar nodig jezelf hierin helen.

Het kan zijn dat je op dit moment in een toxische relatie zit. Het kan ook zijn dat dit in het verleden heeft plaatsgevonden. Het kan ook zijn dat je twijfelt of je in een toxische relatie zit en dat je hier duidelijkheid over wilt. Wanneer het gaat om een verbinding tussen ouder en kind, dan kan het zijn dat je wilt herstellen van deze toxische relatie ofdat je hulp wilt hoe je hier mee om moet gaan.  

Wat is de inhoud van een sessie helen van een toxische relatie?

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

Tijdens de sessie ontvang je een spirituele healing waarin negatieve en lage energie bij je wordt weg gehaald. We kijken naar de blokkades die in je leven zijn ontstaan, naar innerlijke kind wonden. Naar afhankelijkheidsproblematieken en naar de fase van groei waar je op dat moment in zit. De energie helpt je ook om de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de healing komen er inzichten bij me binnen die ik met je deel. We kunnen ter plekke besluiten om nog andere methoden in te zetten. 

Hoeveel sessies heb je nodig voor helen van een toxische relatie?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Het hangt er onder meer van af hoe lang je in een toxische relatie hebt gezeten of zit, hoe ernstig je beschadigd bent en hoe vaak je in je leven in een toxische relatie terecht bent gekomen. Ook hangt het er vanaf in welke mate jij gemotiveerd en bereid bent om buiten de sessie aan jezelf te werken. 

Ik werk niet volgens een protocol of vast stappenplan. Mijn ervaring is dat iedere week weer anders is en dat veranderingen plots kunnen plaatsvinden. Ik werk onder meer samen met de hogere intelligentie van het universum, met gidsen en engelen. En gelet op de energiestijging op aarde kan het zomaar zijn dat er magie plaatsvindt. 

In mijn praktijk is het mijn streven om het praten te minimaliseren en meer te doen. Tenzij jij hier behoefte aan hebt, dan maken we daar tijd voor. 

Waarom maakt het helen van een toxische relatie deel uit van het aanbod? 

Mijn ervaring is dat het meestal hoogsensitieve personen zijn die in aanraking komen of zijn gekomen met een persoon die toxische trekken heeft. Daarnaast raakt toxisme het thema zelfliefde. En zelfliefde is de basis van alles in het leven.

Mijn ervaring is overigens ook dat een leven met een toxisch persoon vaak de poort is naar een ontwakingsproces. Het is mijn missie om mensen in dit proces te begeleiden. 

Hoe lang duurt een sessie? 

Een sessie duurt 90 minuten

Ik wil graag een sessie inplannen, kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Vul het contactformulier boven deze pagina in of stuur me een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.