Spirituele Coach

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Waarom een Spirituele Coach?

In deze tijd worden veel mensen in beweging gezet. We zijn ons meer dan voorheen bewust van de veranderingen die plaatsvinden in onszelf en ook buiten onszelf. Een spirituele coach kan je helpen om jezelf te spiegelen, kan je handvatten geven om je levenspad in de goede richting te volgen en kan je helpen om positief en vol van vertrouwen te blijven. 

Verandering vraagt om bewustzijn, wilskracht en om acceptatie. Vanuit deze drie pijlers is het mogelijk om een coachtraject bij mij te volgen. Dit kan in de praktijk en ook online. Memorable is gevestigd in Velp.   

Wat houdt deze vorm van coaching in? 

Een spirituele coach helpt je om je bewust in het leven te staan, om dichtbij je Zelf te blijven en om in liefde te blijven met alles om je heen. 

Waarom zou ik voor Memorable kiezen?

Vanuit praktijk Memorable coach ik volwassenen en kinderen met als doel ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. Dit is de basis voor welke vraagstelling dan ook. Mijn gedachte is dat het voor iedereen goed is om af en toe naar een coach te gaan. Omdat een coach jou kan spiegelen en je in beweging brengt en houdt. Je krijgt tijdens een coach gesprek meer helderheid over de vraagstukken waar je je op dat moment mee bezig houdt. 

Vanuit mijn PABO achtergrond heb ik een goede kijk op de leefwereld en ontwikkeling van kinderen. En de vervolgstudie Onderwijskunde heeft me geholpen om het beeld van volwassenen en het leerpotentieel verder uit te diepen.

In mijn leven heb ik altijd meer waargenomen en gevoeld dan de gemiddelde mens. Mijn kwaliteiten in helderweten, helderhoren, helderzien en heldervoelen zorgen ervoor dat ik jou goed kan doorgronden en weet wat je nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten. 

Tegenwoordig is coaching een vergaarbak voor heel veel disciplines. Waar mijn kwaliteiten liggen? De mens staat bij mij centraal, de mens als geheel. Vanuit een holistisch perspectief kijk ik naar de mens. Dat wil zeggen vanuit fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Maar ook kijk ik naar de omgevingsfactoren. Alles heeft zijn invloed op hoe je je ontwikkelt en hoe je je daarbij voelt. Thema's die mijn interesse hebben zijn:

- HSP (Hoog Sensitieve Personen)

- Emotionele blokkades / Trauma verwerking

- In je kracht staan

- Burn Out / angsten

- Levensvraagstukken

- Eenzaamheid

- Narcistisch misbruik

- Gezondheidsproblemen 

- Verlies en rouw

- Concentratieproblemen

- Leiderschapsontwikkeling

Hoe lang duurt een sessie? 

Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten. Soms loopt de sessie uit tot maximaal 90 minuten.  

Ik wil een coachtsessie aanvragen via mijn werkgever

Wanneer je van je werkgever een coach leerweg mag doorlopen, worden tijdens de intake de doelstellingen bepaald en wordt een coach contract ondertekend door zowel client als coach. In dit contract wordt de vraag van de client verder uitgediept en zijn de doelstellingen uitgewerkt.

Client overlegt de coach opdracht met zijn of haar werkgever. Tussen de coachgesprekken in gaat de client aan de slag met opdrachten. Veelal zijn dit reflectie opdrachten, maar het kunnen ook concrete opdrachten zijn waarmee bepaald gedrag afgeleerd of juist aangeleerd wordt.

Het laatste coachgesprek zal geëvalueerd worden. Hier wordt eveneens een verslag van geschreven welke de client (en waar nodig werkgever) kan gebruiken om de persoonlijke leerweg verder vorm te geven.

Het vaststellen van je talenten en het verder inrichten van je groeipad gebeurt door middel van ervaring en reflectie. Ervaring door te doen en reflectie door interactie met anderen. Een coachgesprek staat niet op zichzelf. Coaching kan alleen slagen als dat wat je bespreekt ook daarna wordt toegepast in de praktijk.

Ik wil graag een coachsessie boeken, kan dat ?

Ben je geinteresseerd in een coachsessie en wil je graag meer informatie? Dat is altijd mogelijk. Je kunt me bellen of een mail sturen. Net wat jou het beste uit komt. Klik HIER voor alle contactgegevens. 

Hoeveel kost een coachsessie bij Memorable?

Bij Memorable betaal je per sessie. Wil je werken aan specifieke doelen, dan is het verstandig om tenminste 6 sessies te nemen. Mocht je hierin geinteresseerd zijn, dan kan ik ook wat aan de prijs doen.