Spiritueel Coach

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Waarom een Spiritueel Coach?

In deze tijd worden veel mensen in beweging gebracht. We zijn ons meer dan voorheen bewust van de veranderingen die plaatsvinden in- en buiten ons zelf. Tijdens een coachtraject help ik je om rust en inspiratie in je leven te vinden. Een coachtraject is er op gericht om je bewustzijn tevergroten, zodat je met een ander perspectief naar het leven gaat kijken. Een spiritueel coach haalt het beste in jou naar boven zodat positiviteit en zelfvertrouwen de boventoon voeren. 

Veel mensen zijn op dit moment zoekende naar een richting in het leven. Wat kom ik hier doen? Wat is mijn roeping? Ik help je hierbij. 

Veel mensen zijn bang. Bang voor ongeluk of andere negativiteit. Ze zitten vaak vast in het hoofd en lijken hier niet uit te komen. Tijdens het coachtraject ontvang je heling en lukt het je om vanuit een ander perspectief naar het leven te kijken. 

Verandering vraagt om bewust aanwezig zijn, wilskracht en om geduld. Vanuit deze drie pijlers is het mogelijk om bij mij een coachtraject te volgen. Dit kan in de praktijk en ook online. Memorable is gevestigd in Velp.   

Wat houdt een coachsessie bij Memorable in?

Een spiritueel coach helpt je om bewust in het leven te staan, om dichtbij je Zelf te blijven en in liefde te blijven met alles om je heen. 

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik hoe belangrijk het is om in het proces van groei ook aandacht te besteden aan de voor- en achterkant. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben gehad en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

Waarom zou ik voor Memorable kiezen?

Vanuit deze praktijk coach ik volwassenen en kinderen met als doel ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. Dit is de basis voor welke vraagstelling dan ook. Je krijgt tijdens een coach gesprek meer helderheid over de vraagstukken waar je je op dat moment mee bezig houdt. 

Vanuit mijn PABO achtergrond heb ik een goede kijk op de leefwereld en ontwikkeling van kinderen. En de vervolgstudie Onderwijskunde heeft me geholpen om het beeld van volwassenen en het leerpotentieel verder uit te diepen. Mijn spirituele gaven zet ik in om de liefde in mensen aan te wakkeren. Door aanwezig te zijn in mijn nabijheid ervaar je als vanzelf verandering in je systeem. 

Tegenwoordig is de term "coaching" een vergaarbak voor heel veel disciplines. Je kunt bij mij terecht om het oude achter je te laten en het nieuwe tegemoet te treden. Ik heb de gave om je te kunnen lezen en te kunnen helen. De inhoud van het gesprek wat we voeren is vaan bijzaak. Er gebeurt zoveel meer in de energie. Ik zie jouw ziel, dat wil zeggen dat ik je puurheid zie zonder programmeringen. Ik zie het totaal, dat wil zeggen dat ik je vanuit fysiek-, emotioneel-, geestelijk- en spiritueel opzicht benader en interpreteer. Thema's die geschikt zijn voor een coach sessie zijn:

- HSP (Hoog Sensitieve Personen)

- Emotionele blokkades / Trauma verwerking

- In je kracht staan

- Afhankelijkheids-problematieken

- Burn Out / angsten

- Levensvraagstukken

- Eenzaamheid

- Narcistisch  / bordeline beschadiging

- Gezondheidsproblemen 

- Verlies en rouw

- Concentratieproblemen

- Leiderschapsontwikkeling

Voelen en verwerken   

Om te kunnen voelen en verwerken is het belangrijk dat we terug gaan naar de oorsprong. Weet je nog wie jij als kind was? Wat je dacht of voelde? Hoe je naar de wereld keek?
Vaak hebben we het met elkaar over wat we in de kindertijd hebben meegemaakt. De gebeurtenissen die impact op je hadden of dat wat je dagelijks deed. Activiteiten die je leuk vond of die moesten gebeuren. Het zijn herinneringen die bij jou een gevoel op roepen. Echter er zijn ook veel herinneringen die je niet meer kunt oproepen. Wat je vaak ziet is dat mensen geen herinneringen hebben afkomstig vóór het 7e levensjaar. Waarom kunnen we niet bij deze herinneringen? En heeft de onrust die we in onszelf ervaren hiermee te maken?  

Tijdens de coachsessies gaan we je gevoelsleven aanspreken. Je maakt opnieuw contact met het kind in jou. Want door daar mee in contact te staan, ben je in staat om overtuigingen en patronen in je leven aan te pakken.
In de kindertijd hebben we geleerd om ons aan te passen. Aanpassen betekent uit verbinding met jezelf staan. De overlevingspatronen die je in je jeugd hebt ingezet gaan we terughalen en loslaten. En spirituele healing maakt onderdeel uit van de coach sessies. 

In je kracht staan

Op dit moment zijn er veel mensen in verwarring. Er gebeurt veel om ons heen en in ons zelf. We lijken er geen grip op te hebben en dat maakt het beangstigend. Vragen die op kunnen spelen zijn: Waar gaat de wereld heen, hoe ziet de toekomst er uit en waarom voel ik momenteel zoveel? Waarom heb ik lichamelijke klachten en waarom zit er zoveel tegen in het leven? Waar is mijn gevoel van geluk gebleven, hoe krijg ik meer energie? 

Tijdens de sessie richten we ons op vier niveaus van het menselijk lichaam, namelijk het fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele niveau. 

Het coachtraject helpt je om: 

patronen te doorbreken die jou belemmeren om je beste versie te zijn:
Overtuigingen in te gaan zien die jou belemmeren om authentiek en vrij te zijn
te ervaren hoe je jouw leven kunt laten groeien en opbloeien.
Je bewustzijn een upgrade te geven, zodat je het leven vanuit een ander perspectief gaat benaderen.
Je chakra's in balans te brengen, doordat we specifieke thema's uit je leven gaan destilleren.
Meer rust te gaan ervaren in het leven, vanuit meer vertrouwen, dankbaarheid en blijdschap.
De verbinding met je lijf te versterken. 
Helderheid te krijgen over je leven, jouw pad en roeping.

Spiritueel ontwaken 

Het woord ontwaken draagt de woorden "wakker worden" in zich. In spirituele zin spreken we over ontwaken wanneer je vanuit een ander perspectief naar je leven kunt kijken en naar het leven op aarde. Op een andere manier, betekent geheel anders. Niet alleen vanuit een besef dat er meer is dan het leven op aarde. Ook jouw rol hierin en hoe je dit zelf kunt besturen en beïnvloeden. Het gaat over bewustzijn, over het inzetten van energie en de functie van licht en liefde. Het vraagt van jou om te werken aan je schaduwkanten en te gaan leven vanuit overgave. Dat is een hele kluif. Daar help ik je graag bij.  

Dit pad is voor iedereen verschillend. Het is de bedoeling dat je al het oude wat niet meer dient, alles wat jou belemmert om jezelf te kunnen zijn, wordt opgeruimd. De een heeft hierin meer werk te doen dan de ander. Je ziel geeft zelf aan of hij hier klaar voor is. Is je ziel er nog niet helemaal klaar voor, dan zal je eerst nog wat levenslessen op je pad krijgen alvorens je de volgende stappen in dit proces kunt zetten. Alles gaat over bewustzijn, wilskracht en rust. Op het moment dat het je lukt om deze elementen vast te houden, dan zal alles in een stroomversnelling komen.

Hoe lang duurt een sessie? 

Een sessie duurt 90 minuten.   

Ik wil graag een coachsessie boeken, kan dat ?

Tuurlijk kan dat, je bent van harte welkom. Vul op deze pagina het contactformulier in of stuur een what's app of email bericht. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Hoeveel kost een coachsessie bij Memorable?

Bij Memorable betaal je per sessie. Het tarief vind je op deze pagina. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.  

Ik wil een coachtsessie aanvragen via mijn werkgever

Wanneer je van je werkgever een coach leerweg mag doorlopen, worden tijdens de intake de doelstellingen bepaald en wordt een coach contract ondertekend door zowel client als coach. In dit contract wordt de vraag van de client verder uitgediept en zijn de doelstellingen uitgewerkt.

Client overlegt de coach opdracht met zijn of haar werkgever. Tussen de coachgesprekken in gaat de client aan de slag met opdrachten. Veelal zijn dit reflectie opdrachten, maar het kunnen ook concrete opdrachten zijn waarmee bepaald gedrag afgeleerd of juist aangeleerd wordt.

Het laatste coachgesprek zal geëvalueerd worden. Hier wordt eveneens een verslag van geschreven welke de client (en waar nodig werkgever) kan gebruiken om de persoonlijke leerweg verder vorm te geven.

Het vaststellen van je talenten en het verder inrichten van je groeipad gebeurt door middel van ervaring en reflectie. Ervaring door te doen en reflectie door interactie met anderen. Een coachgesprek staat niet op zichzelf. Coaching kan alleen slagen als dat wat je bespreekt ook daarna wordt toegepast in de praktijk.