Telefonische sessie 30 minuten

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 50,00 per sessie

Wat is het resultaat van een telefonische sessie?

Het resultaat van een telefonische sessie is dat je extra energie, nieuwe inzichten, rust, geruststelling, vertrouwen voelt in je hele systeem. Je kunt hier weer mee verder, je hebt weer grip op je proces, op je eigen leven. 

Wat houdt een telefonische sessie in?

Tijdens een telefonische sessie hebben we een gesprek waarin je jouw vragen aan me voor legt. We bespreken op dat moment wat nodig is voor jou en je ontvangt tools om jezelf in balans te brengen en te houden. 

Voor wie is een telefonische sessie geschikt?

Soms kunnen we zo intensief bezig zijn met onze groei, dat de muren op ons af komen. Vragen die dan opkomen zijn: wanneer komt het geluk mij toe? Wanneer word ik beloond voor al mijn inspanningen? Wanneer houdt de eenzaamheid een keer op? Klopt het wat ik voel? En meer van dit soort vragen.

Een 30 minuten sessie is bedoeld voor mensen die op dat moment even vastlopen, die even energie nodig hebben, inzicht, helderheid of rust willen ontvangen. Mensen die prangende vragen hebben die de onrust alleen maar verergeren. Mensen waarbij de verwarring toeneemt en even terug in balans willen komen.

Een 30 minuten sessie kan eenvoudiger worden ingepland dan een complete sessie in de praktijk. Dat houdt in dat je op korte termijn inizchten kunt ontvangen waar behoefte aan hebt. Voor het boeken van een complete sessie geldt meestal een wachttijd van twee weken of meer. Na de telefonische sessie kun je alsnog bepalen of je een complete sessie wilt inplannen. 

Kan ik een telefonische sessie boeken?

Tuurlijk kan dat. Wanneer hier spoed bij is, kun je me beter een whatsapp bericht sturen. Zie hiervoor de contactpagina op mijn website. Klik HIER.

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.