Powertalk 30 minuten

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 45,00 per sessie

Wat is het resultaat van een powertalk?

Het resultaat van een powertalk is dat je extra energie, nieuwe inzichten, rust, geruststelling, vertrouwen voelt in je hele systeem. Je kunt hier weer mee verder, je hebt weer grip op je proces, op je eigen leven. 

Wat houdt een powertalk in?

Tijdens een powertalk hebben we een gesprek, bij voorkeur via video. Dit kan een zoom gesprek zijn, of videobellen via whatsapp.  Tijdens dit gesprek leg je jouw vragen aan me voor. We bespreken op dat moment wat nodig is voor jou en je ontvangt tools om jezelf in balans te houden. Het kan zijn dat een afstandshealing nodig is of een meditatie. Alles kan plaatsvinden zolang het jou power en dus energie geeft om daarna weer verder te gaan. 

Voor wie is een powertalk geschikt?

Soms kunnen we zo intensief bezig zijn met onze groei, dat de muren soms op ons af komen. Vragen die dan opkomen zijn: wanneer komt het geluk mij toe? wanneer word ik beloond voor al mijn inspanningen? Wanneer houdt de eenzaamheid een keer op? En meer van dit soort vragen.

Een 30 minuten sessie is bedoeld voor mensen die op dat moment even vastlopen, die even energie nodig hebben, inzicht, helderheid of rust willen ontvangen. Mensen die prangende vragen hebben die de onrust alleen maar verergeren. Mensen waarbij de verwarring toeneemt en even terug in balans willen komen.

Kan ik een powertalk boeken?

Tuurlijk kan dat. Wanneer hier spoed bij is, kun je me beter een whatsapp bericht sturen. Zie hiervoor de contactpagina op mijn website. Klik HIER.