Online Mentor in Spiritualiteit

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 60,00 per sessie

Welk resultaat geeft een Mentor sessie? 

Tijdens een Mentor sessie in spiritualiteit werken we gericht aan jouw ontwikkeling. Je krijgt inzichten en gaat ervaren wat spiritualiteit jou kan brengen. Je wordt dichter bij je kern gebracht, bij wie je werkelijk bent. Je gaat ervaren welke krachten je in huis hebt om je eigen ontwikkeling te sturen.  

Wat houdt Online Mentor in spiritualiteit in?

Met Online Mentor in spiritualiteit worden gesprekken op afstand bedoeld, waarin we elkaar zien en spreken met behulp van een programma als Zoom, Skype of Teams. De gesprekken duren gemiddeld één uur en hebben tot doel om jou verder te helpen met de vraagstukken waar je op dat moment tegenaan loopt of waar jij je graag in wilt ontwikkelen. 

Waarom is het online Mentor programma zo waardevol?

 Een belangrijk argument is dat we altijd door kunnen gaan, dat we altijd contact kunnen houden. Of er nu een tweede lockdown komt, ofdat je in quarantaine bent. Het maakt niet uit. Online blijft mogelijk. 
Daarnaast is mijn overtuiging dat ieder mens een mentor of coach nodig heeft. Ontwikkeling gaat altijd door. Verandering zien we om ons heen en vindt plaats in onszelf. Hoe ga je met veranderingen om? Hoe blijf je krachtig en vol zelfvertrouwen? Het mentor programma helpt je hierbij. 
  
De sessies zijn persoonlijk, zijn face to face en kunnen plaatsvinden op die plek waar jij je het meest comfortabel voelt. Je bent op voorhand meer ontspannen en neemt daardoor ook meer op. De thema's die aan bod komen zijn uiteenlopend. Ze kunnen angst gerelateerd zijn of te maken hebben met stress. Maar ook eenzaamheid of een loopbaanoriëntatie zijn van toepassing.  

Waarom spiritualiteit? 

Spiritualiteit gaat over zingeving, over het ontdekken van jeZELF. We worden nu meer dan ooit geconfronteerd met onszelf. De wereld verandert en wat doet dat met jou? Wie ben jij, waar wil jij heen groeien en hoe ga je om met alle weerstanden die op je pad komen? 

Hoe lang duurt een online sessie?

De sessie duurt effectief een uur. We plannen 6 kwartier in, zodat eventuele uitloop een volgende sessie na jou niet een probleem hoeft op te leveren.

Welke inhoud komt er tijdens een Online sessie aan bod?

Iedere sessie is op maat gesneden. We bespreken vooraf waar je aan wilt gaan werken, welke hulpvraag je hebt. Met mijn kennis en ervaring kunnen we direct mee aan de slag. Spirituele onderwerpen die ondersteunent werken zijn: 

in stilte zitten

visualisaties

begeleidende meditatie

ademsessie

droomsessie

Kan ik me aanmelden voor een sessie?

Dat kan zeker, je bent van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden via deze pagina.