Online Mentorship

Wil je een afspraak inplannen?

€ 65,00

Wat houdt Online Mentorship in?

Met Online Mentorship worden sessies op afstand bedoeld, waarin we elkaar zien en spreken. De sessies duren gemiddeld één uur en hebben tot doel om jou verder te helpen met de vraagstukken waar je op dat moment tegenaan loopt of waar jij je graag in wilt ontwikkelen. Via Zoom, Teams of Skype ontvang je van mij een uitnodiging waarmee we elkaar zowel kunnen zien als kunnen spreken.
Het doel van iedere sessie is om je terug in balans te brengen, terug naar je kern. Om hiertoe te komen kan het zijn dat we een gedeelte van de tijd reserveren om in stilte te zitten. Verder bespreken we hoe je verandering in gang kunt zetten. Soms gaat dit gepaard met een thuiswerkopdracht, soms niet.  

Waarom is online Mentorship zo waardevol?

Tijdens een lockdown of welke andere crisis dan ook. Of je nu persoonlijk geraakt bent en thuis zit of dat er een maatschappelijk probleem is, is het fijn als je verhalen kunt delen en vragen kunt stellen.  
Maar ook als je veel thuis werkt en je eigenlijk weinig tijd meer te verliezen hebt door de drukte van je bestaan, kun je er voor kiezen om een online Mentorship traject aan te gaan.
De sessies zijn persoonlijk, zijn face to face en kunnen plaatsvinden op die plek waar jij je het meest comfortabel voelt. Je bent op voorhand meer ontspannen en neemt daardoor ook meer op. De thema's die aan bod komen zijn uiteenlopend. Ze kunnen angst gerelateerd zijn of te maken hebben met stress. Maar ook eenzaamheid of een loopbaanoriëntatie zijn van toepassing. 

Hoe lang duurt een sessie Online Mentorship?

De sessie duurt effectief een uur. We plannen 6 kwartier in, zodat eventuele uitloop een volgende sessie na jou niet een probleem hoeft op te leveren.

Welke inhoud komt er tijdens een Online Mentorship sessie aan bod?

Iedere sessie is op maat gesneden. We bespreken vooraf waar je aan wilt gaan werken, welke hulpvraag je hebt. Met mijn kennis en ervaring kunnen we direct mee aan de slag.

Kan ik me aanmelden voor een sessie Online Mentorship?

Dat kan zeker, je bent van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden via deze pagina. Door te klikken op Boek een sessie kom je vanzelf in het online reserveringssysteem terecht.