Herprogrammeren van je verleden

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00 per sessie

Wat is het resultaat van deze sessie? 

Na de sessie voelt het verleden anders voor je. Lichter dan voorheen. Het raakt je minder en je kunt er op een positieve manier contact mee maken. 

Wat houdt de sessie "herprogrammeren van je verleden" in?

Wanneer je merkt dat het verleden je niet los laat, wanneer je nog steeds boos of verdrietig bent over wat er is gebeurt. Dan kan het bevrijdend werken om dit verleden te herprogrammeren. Tijdens de sessie gaan we terug naar gebeurtenissen uit je verleden die een markering hebben achtergelaten, een diepe wond of lidteken. We gaan deze gebeurtenis herprogrammeren, zodat dit gevoel verdwijnt en je op een andere manier, een positievere manier contact kunt maken met je verleden. 

Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel. Je bent gedurende de sessie altijd aanwezig en kunt op ieder moment stoppen of een pauze nemen. 

Wat houdt "herprogrammeren" in? 

We worden voor 95% bestuurd door ons onderbewustzijn. Alles is als het ware voorgeprogrammeerd en opgeslagen in je hersenen en hoezeer we ook proberen om bewust te leven, ons onderbewustzijn heeft een grote invloed op hoe we de dag ervaren. Tijdens de sessie maken we contact met je onderbewustzijn en gaan vanaf dat punt situaties opnieuw programmeren. Opnieuw opslaan in je hersenen. 

Hoe lang duurt een sessie "gerprogrammeren van je verleden"? 

De sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Met een uitloop tot 120 minuten.

Ik wil graag een sessie boeken, kan dat? 

Tuurlijk kan dat. Je kunt het formulier op deze pagina invullen of je stuurt me een what's app bericht. Voor de contactgegevens klik HIER