Sessie op afstand - Healing en Inzichten

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Het resultaat van een Afstandshealing

Met een sessie op afstand bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je deze in de praktijk boekt. De sessie op afstand kun je een afstandshealing noemen, maar ik spreek liever van een energetische behandeling op afstand. Tijdens deze sessie wordt je levensenergie geactiveerd. Je wordt in contact gebracht met je ziel, zodat er rust ontstaat en jij in je kracht komt. Je durft beslissingen te nemen die ten goede komen aan jezelf. In plaats van dat je dingen doet uit plichtsbesef of vanuit fatsoen. Leven vanuit je ziel zorgt ervoor dat je meer naar je gevoel luistert.

Wat houdt een Afstandshealing in?

Een sessie op afstand is erop gericht om jouw energie beter te laten doorstromen, blokkades op te heffen en ruimte vrij te maken, zodat je ziel volledig tot bloei kan komen. De energie die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en hoog. 

Hoe lang duurt een Afstandshealing?

Een sessie op afstand duurt 90 minuten waarvan we tenminste 30 minuten gebruiken om in stilte te ervaren wat healing voor jou kan betekenen. De resterende tijd wordt gebruikt om jou de juiste mentale richting te geven waarmee je verder kunt. In de energie gebeurt dan al vanalles, omdat we elkaar zien via video (vb zoom, whats app). Voorafgaande aan de healing hebben we contact.  

De energie wordt al geactiveerd wanneer je de sessie boekt en ook na de sessie werkt de energie nog langere tijd door.  

Wat houdt een Afstandshealing in? 

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

In het voortraject is het mogelijk om je levensverhaal naar me toe te sturen. Het opschrijven van jouw unieke verhaal helpt je om inzichten te ontvangen. Het opschrijven van je verhaal geeft eveneens heling aan je proces. Het stelt mij in staat om me meer gedegen op de sessie voor te bereiden, zodat we de introductie van jou en je achtergrond achterwege kunnen laten. We kunnen hierdoor sneller aan het werk en ons gaan focussen op de kern wat de inhoud van de sessie ten goede komt.
Je levensverhaal bevat maximaal 4 kantjes die je tenminste 3 dagen voor de sessie naar mij mailt of appt. In dit verhaal beschrijf je de rode draad in je leven. Welke situaties en gebeurtenissen hebben je gevormd, bekneld of beperkt? Met welke vragen loop je al je hele leven rond? Welke vragen gaan er de afgelopen twee maanden in je om?  

Tijdens een sessie bespreken we vooraf het doel van de sessie. Wat hoop je mee te nemen uit de sessie? Welk gevoel wil je er graag aan over houden? Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. In ons contact wordt er al aan de energie gewerkt, de healing vindt dan al plaats. 

Na dit gesprek ga je ergens liggen waar het rustig is en waar het comfortabel is. Dit kan bijvoorbeeld op je bed zijn of op de bank. We sluiten het gesprek af en je focust vanaf dan op jezelf. Het is een moment van rust en bewustzijn. Zorg er voor dat je op dat moment niet gestoord kunt worden. Ervaar en observeer wat je in en om je lijf voelt. Sluit je ogen. Val je in slaap, dan is dat geen probleem.  

Ik zal vanaf mijn werkplek tijdens de sessie contact maken met je energetische lichaam. De ervaringen die mensen met me delen zijn verschillend. Dat kan ook niet anders, omdat de energie voor iedereen uniek is. Dat wat je ervaart zegt niets over wat er gebeurt. Met andere woorden, voel je tintelingen in je voet dan wil dit niet zeggen dat je voet geheeld wordt. Het geeft aan dat je energetische lichaam reageert op de energie. Je kunt dus tintelingen gaan waarnemen of kleuren gaan zien. Alles is mogelijk en niets voelen is ook mogelijk. Dit alles zegt niets over het effect van de behandeling.  

De ervaring leert dat een afstandshealing effectiever is, dan dat de meeste zouden willen geloven. Daarnaast vindt een afstandshealing in je eigen omgeving plaats en hoe je na de sessie niet meer te reizen. Je kunt zelfs even tijd extra nemen om te blijven liggen.  

Na de sessie hebben we in de dagen / weken daarna contact. Het is aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. Je kan me tussentijds opzoeken voor advies en steun. Dit hoort bij de sessie en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Voor wie is een Afstandshealing niet geschikt?

Een Afstandshealing is in de basis voor iedereen geschikt. Ik raad het af in de eerste 6 maanden van je zwangerschap. Ook is het niet verstandig om een sessie te boeken wanneer je kortgeleden een psychose hebt gehad. 

Wanneer ben je toe aan een Afstandshealing?

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing, dan kan een Afstandshealing je misschien verder helpen.

 • Vind je het lastig om op je gevoel te vertrouwen?
 • Vind je het lastig om fysiek contact te maken?
 • Voel je onrust en ben je op zoek naar de kern van deze onrust?
 • Ben je druk en zoek je vaak afleiding? Waarom heb je zo'n groot aanpassingsvermogen?
 • Voel je vaak een "nee", maar zeg je Ja?
 • Ben je timide, gesloten en voel je dat het van binnen bruist?
 • Huil je regelmatig? En waar komt dit verdriet vandaan?
 • Hoor en zie je meer dan de gemiddelde kennis of vriend?
 • Voel je je vaak alleen en eenzaam?
 • Heb je het vaak koud?
 • Vind je het moeilijk om om de confrontatie aan te gaan?

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie? Klik HIER voor de contactgegevens. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.