Sessie op afstand

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 100,00 per sessie

Het resultaat van een sessie op afstand?

Je ervaart een gevoel van vrede en rust en hebt inzichten ontvangen waarmee je verder kunt.  

Wat houdt een sessie op afstand in?

De sessie vindt plaats via Whats app video of via Zoom. Elkaar kunnen zien maakt het gesprek persoonlijker.
Tijdens de sessie bespreken we datgene waar jij mee rondloopt of waar je tegenaan loopt. Je ontvangt inzichten en handvatten en terwijl we met elkaar in gesprek kun je de kracht van God ervaren. Zijn aanwezigheid wordt ook duidelijk door de woorden die als vanzelf uit mij stromen. De bovennatuurlijke kracht helpt je om jouw levensenergie beter te laten doorstromen en om negatieve energie bij je weg te nemen.  

In het voortraject is het mogelijk om je levensverhaal naar me toe te sturen. Het opschrijven van jouw unieke verhaal helpt je om inzichten te ontvangen. Het opschrijven van je verhaal kan je heling brengen. Het stelt mij in staat om me op de sessie voor te bereiden, zodat we de introductie van jou en je achtergrond achterwege kunnen laten. We kunnen hierdoor sneller aan het werk en ons gaan focussen op de kern wat de inhoud van de sessie ten goede komt.
Je levensverhaal bevat maximaal 4 kantjes die je tenminste 3 dagen voor de sessie naar mij mailt of appt. In dit verhaal beschrijf je de rode draad in je leven. Welke situaties en gebeurtenissen hebben je gevormd, bekneld of beperkt? Met welke vragen loop je al je hele leven rond? Welke vragen gaan er de afgelopen twee maanden in je om?  

Tijdens een sessie bespreken we vooraf het doel van de sessie. Wat hoop je mee te nemen uit de sessie? Welk gevoel wil je er graag aan over houden? Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 

Na de sessie hebben we in de dagen / weken daarna contact. Het is aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. 

Hoe lang duurt een sessie op afstand?

Een sessie op afstand duurt 60 minuten (Let op: een sessie op afstand duurt 60 minuten en kost 100,-, een sessie in de praktijk duurt 90 minuten en kost 150,-). Je zal merken dat wanneer je de sessie geboekt hebt er al veranderingen in jezelf zijn waar te nemen. Dat komt, omdat God door de Heilige Geest bij jou kan komen. De Heilige Geest is in mij aanwezig en door ons contact / onze verbinding kan hij jou bereiken. God laat je niet in de steek, laat je nooit in de steek. Hij zal ook na de sessie aanwezig zijn om zo de healing voort te zetten en/of je aan te sporen om je leven op bepaalde vlakken aan te passen.  

Wat is het verschil met een sessie in de praktijk? 

Een sessie in de praktijk duurt 90 minuten. Een sesssie op afstand 60 minuten. Het verschil tussen beide sessies is dat er in de praktijk eveneens momenten van stilte zullen zijn. De kracht van God is hetzelfde in de praktijk als via beeldscherm, echter de ervaring in de praktijk kan intenser zijn, omdat ik tijdens de laatste 30 minuten  via hands off dicht op je lichaamsoppervlak ga werken. Dit zegt niets over het effect van de healing. Het is voor de mensen in de praktijk een extra ervaring om tintelingen in het lichaam, sensaties op de borstkas en het hoofd te kunnen ervaren. 

Voor wie is een Afstandshealing niet geschikt?

Een Afstandshealing is in de basis voor iedereen geschikt. 

Wanneer ben je toe aan een afstandshealing?

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing, dan kan een afstandshealing je misschien verder helpen.

 • Vind je het lastig om op je gevoel te vertrouwen?
 • Vind je het lastig om fysiek contact te maken?
 • Voel je onrust en ben je op zoek naar de kern van deze onrust?
 • Ben je druk en zoek je vaak afleiding?
 • Waarom heb je zo'n groot aanpassingsvermogen?
 • Voel je vaak een "nee", maar zeg je Ja?
 • Ben je gesloten of verlegen en voel je dat het van binnen bruist?
 • Huil je regelmatig? En waar komt dit verdriet vandaan?
 • Hoor en zie je meer dan de gemiddelde kennis of vriend?
 • Voel je je vaak alleen en eenzaam?
 • Heb je het vaak koud?
 • Vind je het moeilijk om om de confrontatie aan te gaan?
 • Ben je op zoek naar zingeving? 
 • Ervaar je veel onrust en ongemak in je leven?
 • Heb je het gevoel dat je oude leven niet meer past? 
 • Wil je in union komen met God?
 • Ben je je tweelingziel tegen gekomen? 
 • Is je hoofd veel te vol en te druk? 
 • Ervaar je veel tegenslagen in je leven?
 • Ben je op zoek naar het waarom in het leven? 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.