Healing op afstand

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Het resultaat van een Afstandshealing

Met een Energetische Behandeling op afstand laat je de energie weer stromen, de levensenergie. Hierdoor word je in contact gebracht met je ziel, zodat er rust ontstaat en jij in je kracht komt. Je durft beslissingen te nemen die wél ten gunste zijn van jezelf. In plaats van dat je dingen doet uit plichtsbesef of vanuit fatsoen. Leven vanuit je ziel zorgt ervoor dat je meer naar je gevoel luistert.

Wat houdt een Afstandshealing in?

Een Energetische Behandeling op afstand is erop gericht om energie te laten doorstromen, blokkades op te heffen en ruimte vrij te maken, zodat je ziel volledig tot bloei kan komen. De energie die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en hoog. 
De behandeling is ontspannend en heeft een langere uitwerkingstijd.

De ervaring leert dat een afstandshealing effectiever is, dan dat de meeste zouden willen geloven. Een afstandshealing is flexibeler in te plannen en geeft een diepe ontspanning. 

Hoe lang duurt een Afstandshealing?

Een Energetische Behandeling op afstand duurt 45 minuten waarvan 25 minuten bestemd zijn voor de Energetische Behandeling. De resterende tijd wordt gebruikt voor de voorbereiding en communicatie. Vooraf aan de healing hebben we contact. Dit gebeurt via telefoon of email. Wat jij het prettigste vindt. Voor een afstandshealing is het doorgeven van je voor- en achernaam al voldoende. 

Hoe ga je tijdens een Afstandshealing te werk? 

Tijdens een Energetische Behandeling op afstand lig op een comfortabele plek in je eigen omgeving. Dit kan op je bed zijn of op de bank. Geef jezelf tijdens de behandeling een moment van rust. Dat houdt in dat je even alleen bent en niet gestoord kunt worden. Sluit je ogen en observeer. Wat voel je? 

Ik zal vanaf mijn werkplek tijdens de sessie contact met je maken. Je kunt dit op verschillende manieren ervaren. Je kunt je meer ontspannen gaan voelen, je kunt tintelingen gaan waarnemen of kleuren gaan zien. Alles is mogelijk en zelfs niets voelen is ook mogelijk. Dat zegt niets over het effect van de behandeling.  

De ervaringen van cliënten na een afstandshealing

Clienten die een afstandshealing hebben ontvangen laten weten dat ze lichamelijke tintelingen ervaren, vaak nog uren na de behandeling. Het gemak van thuisblijven in je eigen vertrouwde omgeving is een grote pré. Ook geven clienten aan dat ze langer kunnen nagenieten van de sessie, omdat ze niet genoodzaakt zijn op te staan of weg te gaan. Jij bepaalt zelf hoe lang je blijft liggen, ook al is de sessie dan afgelopen. En, omdat de levensenergie geactiveerd is werkt deze door op op alle energielagen. Zowel op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau als ook op je energetische lichaam zoals je aura. Daarom ervaart iedereen op een andere manier wat het effect op de korte of langere termijn is.

Voor wie is een Energetische Behandeling op afstand niet geschikt?

Een Afstandshealing is in de basis voor iedereen geschikt, echter adviseren we om bij een zwangerschap in de eerste 4 tot 6 maanden geen behandeling te boeken. Na deze periode is het aan jou om zelf aan te voelen wat je prettig vindt.

Wanneer ben je toe aan een Energetische Behandeling op afstand?

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing, dan kan een Energetische Behandeling op afstand je misschien verder helpen.

 • Vind je het lastig om op je gevoel te vertrouwen?
 • Vind je het lastig om fysiek contact te maken?
 • Voel je onrust en ben je op zoek naar de kern van deze onrust?
 • Ben je druk en zoek je vaak afleiding? Waarom heb je zo'n groot aanpassingsvermogen?
 • Voel je vaak een "nee", maar zeg je Ja?
 • Ben je timide, gesloten en voel je dat het van binnen bruist?
 • Huil je regelmatig? En waar komt dit verdriet vandaan?
 • Hoor en zie je meer dan de gemiddelde kennis of vriend?
 • Voel je je vaak alleen hier op aarde?
 • Heb je het vaal koud?
 • Vind je het moeilijk om om de confrontatie aan te gaan?

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie? Bel of mail me, dan beantwoord ik graag al je vragen. Klik HIER voor de contactgegevens.