Sessie op afstand

€ 200,00

Heb je vragen of wil je graag een sessie inplannen?

Sessie boeken

Een sessie op afstand vindt op twee manieren plaats: 
1.via zoom of whats app video: deze sessie duurt 60 minuten. Hierin bespreken we je vraag en gaan we daar dieper op in. 
2.zonder contact: na de sessie zal ik op verschillende momenten aan het werk gaan. Hiervoor is het niet nodig om contact te hebben. Tussentijds vraag ik je dan hoe het gaat.  

Wat zijn de resultaten van een sessie op afstand?

Dat wat jou blokkeert in je leven, dat komt los en gaat stromen
Je zal meer positiviteit in je leven gaan ervaren, meer rust
Je zal merken dat angst of onrust afnemen
Je wordt gevoed in wilskracht en volharding
Je bewustzijn wordt groter, waardoor je als vanzelf verlangt naar de goede dingen in het leven
Je ervaart een betere verbinding met jezelf waardoor het aantal gedachten afneemt
De balans op fysiek-, emotioneel-, mentaal-, spiritueel niveau wordt hersteld

Je ontvangt tijdens de Zoom sessie inzichten en handvatten. De healing vangt aan vanaf het moment wanneer je de sessie boekt. De healing kracht helpt je om jouw levensenergie beter te laten doorstromen. Negatieve energie, energie die je naar beneden haalt, wordt bij je weggenomen. De sessie duurt 60 minuten.

Wat houdt een sessie op afstand in?

De sessie vindt gedeeltelijk plaats via Zoom of Whats app video. Daarnaast werk ik op afstand, zonder dat hier contact voor nodig is. 
De sessie is vergelijkbaar met een sessie in de praktijk, ondanks dat de omstandigheden en de vorm dan afwijken. Het effect is hetzelfde.  

Na de sessie is het aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. Je kan me tussentijds opzoeken voor advies en steun. Dit hoort bij de sessie en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.  

Wat is het voordeel van een sessie op afstand? 

De ervaring leert dat een afstandshealing effectiever is, dan dat de meeste zouden willen geloven. Er zijn een aantal voordelen te noemen wanneer je kiest voor een sessie op afstand:
De sessie vindt in je eigen omgeving plaats. Je hoeft er niet voor te reizen
Indien je behoefte hebt aan anonimiteit, dan is een sessie op afstand hier heel geschikt voor
Mocht je dit wensen dan kan de sessie ook zonder beeld plaatsvinden
Tijdens de sessie wordt in korte tijd vaak meer besproken dan tijdens een sessie in de praktijk
Na de sessie kun je, mocht je dat willen, direct rust nemen en alles op je in laten werken. In de praktijk lukt dit doorgaans niet
Het gesprek kan worden opgenomen en na afloop naar je worden toegemaild. Je hebt dan evt ook beeld bij je opname. Het terugkijken / terugluisteren zorgt ervoor dat de healing dan opnieuw zijn werk kan doen. Healing is namelijk nooit eenmalig. Dat wat we bespreken, daarin vindt healing plaats. Dus wanneer je dit terug luister, ontvang je opnieuw healing

Hoe lang duurt een sessie op afstand?

De sessie via beeldbellen 60 minuten. In de periode na de sessie (dit zijn de eerste twee weken na de sessie) zal ik op verschillende momenten aan het werk gaan. We houden dan contact om te horen hoe het met je gaat. Je zal merken dat wanneer je de sessie geboekt hebt er al veranderingen in jezelf zijn waar te nemen. Dat komt, omdat de healing dan al begonnen is. Tijdens de sessie kun je andere ervaringen waarnemen. Het heeft op iedereen een andere uitwerking. 

Wat is het verschil met een sessie in de praktijk? 

Het belangrijkste verschil tussen een sessie op afstand of een sessie in de praktijk is dat de healing in de praktijk óók plaatsvindt terwijl je ligt op de behandeltafel. Velen ervaren dan de energie die uit mijn handen komt. Je kunt dan ook tintelingen gaan voelen of een duidelijke warmte of kou in jezelf.
Verder zijn er geen verschillen, omdat healing niet aan tijd en plaats gebonden is. Wil je meer informatie over de sessie, kijk dan bij wat een spirituele healing in de praktijk inhoudt. 

Voor wie is een afstandshealing niet geschikt?

Een Afstandshealing is in de basis voor iedereen geschikt. 

Wanneer ben je toe aan een afstandshealing?

Een sessie op afstand helpt je, wanneer de volgende symptomen of vragen op jou van toepassing zijn:

Ik vind het lastig om op mijn gevoel te vertrouwen
Ik vind het lastig om fysiek contact te maken
Ik voel me onrustig en weet niet goed waar dit vandaan komt en hoe ik er vanaf kom
Ik ben druk, veelal te druk. Ik ben vooral druk in mijn hoofd
Ik zoek vaak naar afleiding in mijn leven en weet niet goed of dit gezond is
Ik pas me altijd aan, aan anderen. En hier wil ik van af
Ik voel vaak een "nee", maar zeg meestal ja
Ik ben gesloten of verlegen naar anderen, maar van binnen bruist het enorm
Ik huil regelmatig. Waar komt dit verdriet vandaan
Hoe kom ik van mijn trauma('s) af?
Ik hoor en zie meer dan de mensen met wie ik om ga. Ik weet niet goed wat ik hiermee moet
Ik voel me vaak alleen en eenzaam
Ik heb het vaak koud
Ik vind het moeilijk om de confrontatie aan te gaan. Hoe kan of moet ik dit veranderen? 
Ik ervaar veel onrust en ongemak in mijn leven
Ik heb het gevoel dat mijn oude leven niet meer past. Hoe nu verder?  
Ik wil graag groeien naar union en heb hier hulp bij nodig
Ik ben mijn tweelingziel tegen gekomen en wil graag mijn verhaal kwijt 
Ik ervaar veel tegenslagen in mijn leven en weet niet waarom dit gebeurt
Ik ervaar geen levensvreugde meer, ik zie geen horizon meer 

Hoeveel sessies heb ik nodig? 

Het advies is om ten minste drie sessies af te nemen, omdat iedere sessie aansluit bij de frequentie die je lichaam op dat moment heeft aangenomen. Hierdoor krijgt negatieve energie minder de kans om nog door te dringen. Elke volgende sessie zal op een ander bewustzijnsniveau plaatsvinden. Dit gebeurt heel geleidelijk, je hebt dat niet altijd in de gaten.

Spirituele healing is geen quick fix

De resultaten zoals bovenaan de tekst beschreven zijn persoonsgebonden. Het effect van een spirituele healing is altijd afhankelijk van een aantal factoren:

1.De manier waarop iemand open staat voor dat wat er komt. Ben je vertrouwensvol? Heb je hoop? Is je mindset positief? Dan heeft de sessie meer kans van slagen.
2.Een spirituele healing brengt jou wat jij op dat moment aan kan. Dat wat jij aan kan gaat over je gezondheid, maar ook over je emotionele-, mentale- en spirituele gesteldheid.
3.Een spirituele healing is geen toverij. Dat houdt in dat het resultaat nooit kan worden afgedwongen en op voorhand ook niet kan worden vastgesteld. Je ontvangt precies dat wat nodig is om je spiritueel-, mentaal-, emotioneel- en fysiek te laten groeien. 
4.Een spirituele healing helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Het blijvende resultaat is afhankelijk van de keuzes die jij na de sessie maakt. Wanneer je af wilt van een negatieve stroom of een blokkade dan is er iets in je leven waardoor deze energie nog steeds vat op je heeft. Na de sessie wordt je aangemoedigd om dit los te laten.    

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt de geplande sessie in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een noodsituatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken. De healing start wanneer je de sessie boekt. Bij een te late annulering heeft de healing alsnog zijn werk gedaan. 

Wanneer we een datum hebben ingepland, ontvang je een bevestiging per mail of what's app. Met deze bevestiging ga je als vanzelf akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.