Sessie op afstand

€ 150,00

Heb je vragen of wil je graag een sessie inplannen?

Sessie boeken

De sessie vindt plaats via beeldbellen (Whats app video) of via Zoom. Tijdens de sessie bespreken we wat het doel is, waar je op hoopt, wat je vraag is. Je ontvangt inzichten en handvatten. De healing vindt plaats terwijl we in gesprek zijn. Het kan zijn dat we in stilte de healing het werk laten doen. De bovennatuurlijke kracht helpt je om jouw levensenergie beter te laten doorstromen en om negatieve energie bij je weg te nemen. De sessie duurt 90 minuten.

Het resultaat van een sessie op afstand?

Je ervaart een gevoel van vrede en rust en hebt inzichten ontvangen waarmee je verder kunt.  

Wat houdt een sessie op afstand in?

De sessie vindt plaats via Whats app video of via Zoom. Elkaar kunnen zien maakt het gesprek persoonlijker.
Tijdens de sessie bespreken we datgene waar jij mee rondloopt of waar je tegenaan loopt. Je ontvangt inzichten en handvatten en terwijl we met elkaar in gesprek kun je de kracht van God ervaren. Zijn aanwezigheid wordt ook duidelijk door de woorden die als vanzelf uit mij stromen. De bovennatuurlijke kracht helpt je om jouw levensenergie beter te laten doorstromen en om negatieve energie bij je weg te nemen.  

In het voortraject is het mogelijk om je levensverhaal naar me toe te sturen. Het opschrijven van jouw unieke verhaal helpt je om inzichten te ontvangen. Het opschrijven van je verhaal kan je heling brengen. Het stelt mij in staat om me op de sessie voor te bereiden, zodat we de introductie van jou en je achtergrond achterwege kunnen laten. We kunnen hierdoor sneller aan het werk en ons gaan focussen op de kern wat de inhoud van de sessie ten goede komt.
Je levensverhaal bevat maximaal 4 kantjes die je tenminste 3 dagen voor de sessie naar mij mailt of appt. In dit verhaal beschrijf je de rode draad in je leven. Welke situaties en gebeurtenissen hebben je gevormd, bekneld of beperkt? Met welke vragen loop je al je hele leven rond? Welke vragen gaan er de afgelopen twee maanden in je om?  

Tijdens een sessie bespreken we vooraf het doel van de sessie. Wat hoop je mee te nemen uit de sessie? Welk gevoel wil je er graag aan over houden? Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 

Na dit gesprek ga je ergens liggen waar het rustig is en waar het comfortabel is. Dit kan bijvoorbeeld op je bed zijn of op de bank. We sluiten het gesprek af en je focust vanaf dan op jezelf. Het is een moment van rust en bewustzijn. Zorg er voor dat je op dat moment niet gestoord kunt worden. Ervaar en observeer wat je in en om je lijf voelt. Sluit je ogen. Val je in slaap, dan is dat geen probleem.  

Ik zal vanaf mijn werkplek tijdens de sessie contact maken met je energetische lichaam. De ervaringen die mensen met me delen zijn verschillend. Dat kan ook niet anders, omdat de energie voor iedereen uniek is. Dat wat je ervaart zegt niets over wat er gebeurt. Met andere woorden, voel je tintelingen in je voet dan wil dit niet zeggen dat je voet geheeld wordt. Het geeft aan dat je energetische lichaam reageert op de energie. Je kunt dus tintelingen gaan waarnemen of kleuren gaan zien. Alles is mogelijk en niets voelen is ook mogelijk. Dit alles zegt niets over het effect van de behandeling.  

De ervaring leert dat een afstandshealing effectiever is, dan dat de meeste zouden willen geloven. Daarnaast vindt een afstandshealing in je eigen omgeving plaats en hoe je na de sessie niet meer te reizen. Je kunt zelfs even tijd extra nemen om te blijven liggen.  

Na de sessie is het aan jou om alles te integreren en veranderingen aan te brengen in je dagelijkse leven die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. Je kan me tussentijds opzoeken voor advies en steun. Dit hoort bij de sessie en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Hoe lang duurt een sessie op afstand?

Een sessie op afstand duurt 90 minuten. Je zal merken dat wanneer je de sessie geboekt hebt er al veranderingen in jezelf zijn waar te nemen. Dat komt, omdat de healing dan al geactiveerd is. Tijdens de sessie kun je andere ervaringen hebben. Het heeft op iedereen een andere uitwerking. 

Wat is het verschil met een sessie in de praktijk? 

In de praktijk lig je op de behandeltafel en kan het zijn dat ik je aan raak. Dat lukt met beeldbellen niet. Verder zijn er geen verschillen, omdat healing niet aan tijd en plaats gebonden is. Wil je meer informatie over de sessie, kijk dan bij wat een spirituele healing in de praktijk inhoudt. Deze onderdelen komen overeen.  

Voor wie is een afstandshealing niet geschikt?

Een Afstandshealing is in de basis voor iedereen geschikt. 

Wanneer ben je toe aan een afstandshealing?

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing, dan kan een afstandshealing je misschien verder helpen.

Vind je het lastig om op je gevoel te vertrouwen?

Vind je het lastig om fysiek contact te maken?

Voel je onrust en ben je op zoek naar de kern van deze onrust?

Ben je druk en zoek je vaak afleiding?

Waarom heb je zo'n groot aanpassingsvermogen?

Voel je vaak een "nee", maar zeg je Ja?

Ben je gesloten of verlegen en voel je dat het van binnen bruist?

Huil je regelmatig? En waar komt dit verdriet vandaan?

Hoor en zie je meer dan de gemiddelde kennis of vriend?

Voel je je vaak alleen en eenzaam?

Heb je het vaak koud?

Vind je het moeilijk om om de confrontatie aan te gaan?

Ben je op zoek naar zingeving? 

Ervaar je veel onrust en ongemak in je leven?

Heb je het gevoel dat je oude leven niet meer past? 

Wil je graag groeien naar union / eenheid?

Ben je je tweelingziel tegen gekomen? 

Is je hoofd veel te vol en te druk? 

Ervaar je veel tegenslagen in je leven?

Ben je op zoek naar het waarom in het leven? 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.