Zechsal Zuiveringszout 100 gram (klein)

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 2,95
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Zechsal Zuiveringszout, wat houdt dat in?

Zuiveringszout, oftewel natriumbicarbonaat (NaHC03), werkt zuiverend en ontzuurt. Het kan, bij juist gebruik, veel gezondheidsklachten voorkomen. Daarnaast heeft zuiveringszout in combinatie met magnesium een versterkende werking.
Zuiveringszout zorgt ervoor dat ons bloed licht alkalisch blijft. Het neutraliseert zure afvalstoffen waarmee de PH waarde van je bloed op 7.36 uit komt. Deze zuiveringszout is 100% vrij van aluminium.

Voor wie is zuiveringszout geschikt?

Wil je enkel zuiveringszout gebruiken, dan is deze met name geschikt. Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat naarmate we ouder worden, de hoeveel natriumbicarbonaat in ons bloed afneemt. Dr. Lynda Frassetto heeft laten zien dat een substantiële afname van de bicarbonaatbuffers begint bij de gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Vanaf deze leeftijd ontstaan ook veel verzuringsklachten.

Wat zijn verzuringsklachten?

Verzuringsklachten komen nooit ineens. Het is daarom goed om signalen van je lichaam te ontvangen. Een aantal klachten kunnen er op wijzen dat je lichaam aan het verzuren is.
Slaapstoornissen
Obstipatie
Zure oprispingen
Cariës
Infectiegevoeligheid
Haaruitval en huidproblemen
Spierkrampen
Libidoverlies
Allergieën
Wanneer je lichaam duidelijk aan het verzuren is en er is sprake van stadium 2, dan kunnen de volgende ziekten / gezondheidsklachten ontstaan:
Diabetes
Jicht
Nierstenen
Artrose
Reuma
Botontkalking / Osteoporose
Fibromyalgie
en diverse andere verouderingsziektes

Dosering

Je kunt zuiveringszout gebruiken als voetenbad en als ligbad. Het zuiveringszout heeft een neutrale geur. Het is belangrijk dat je niet teveel zuiveringszout neemt, omdat je lichaam daar sterk op kan reageren. Houd je daarom aan de aanbevolen dosering. Dat wil zeggen: 20 gram (1 eetlepel) voor een voetenbad en ongeveer 100 gram (= een klein koffie kopje) voor een ligbad. De aanbevolen watertemperatuur is 37 graden Celsius.
Wil je toch een geur toevoegen aan je water, voeg dan een paar druppels etherische olie toe. Een zuiveringszout bad mag je maximaal twee keer per week gebruiken i.v.m. het sterke detox effect.
Drink na gebruik voldoende water en zorg ervoor dat je naast de detox geen andere belasting van je lichaam vraagt.
Je kunt zuiveringszout ook oraal innemen. Gebruik dan dagelijks een half theelepeltje in een glas water, liefst op de nuchtere maag.
Zechsal producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen conserveermiddelen. Zechsal zuiveringszout is onder GMP condities geproduceerd.
Meer informatie
Naam Zechsal Zuiveringszout 100 gram (klein)
MPN ze29m
EAN 8718657170220
Inhoud 100 gram