Zechsal magnesiumolie spray 100 ml

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 11,00
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Wat is Zechsal Magnesium olie?

Zechsal magnesium olie in spray flacon is pure magnesium welke je gemakkelijk op je lijf kunt sprayen. De olie trekt snel in. In deze olie zit de hoogst mogelijk concentratie magnesium (31%) en is direct gewonnen uit de Zechstein bron.
Met deze olie kun je nek en rugklachten gemakkelijk aanpakken. Ook reumatische pijn of hoofdpijn. De olie herstelt je magnesiumbalans en is effectief bij heel veel gezondheidsklachten.

Hoe gebruik ik Magnesium olie?

De dagelijkse behoefte die een volwassen persoon heeft aan magnesium is 400 mg. Wanneer je de helft van deze behoefte gebruikt met magnesium olie, dan is dat heel effectief. Dit is dus 200 mg wat gelijk staat aan 15 tot 20 sprays.
Na het sprayen adviseren we je om de olie minimaal 10 minuten te laten intrekken. Je hoeft je daarna niet af te spoelen. Vind je dit prettig, dan kan dat natuurlijk.

Wat kan ik ervaren na het gebruiken van Magnesium olie?

Nadat de olie is ingetrokken kan het zijn dat je een lichte tinteling en een warm gevoel hebt op de plek waar je gesprayd hebt. Dit is normaal en duidt  erop dat het magnesium wordt opgenomen. Je huid wordt aangenaam soepel en je kunt nagenieten van de totale ontspanning.

Waarom jeukt mijn huid?

Magnesiumolie wordt gemaakt van 100% Magnesiumvlokken aangevuld met water. Doordat dit al kokende met elkaar wordt vermengd, smeer je het daarna als het ware het puur op je huid. Daardoor kan het zijn dat er jeuk ontstaat. Dit is vooral bij mensen met een gevoelige huid.
Wanneer je last hebt van jeuk, is het prettiger om te kiezen voor een verdund product. Bijvoorbeeld de Zechsal Sportgel. Een andere tip is om een voetenbad te nemen van Magnesium vlokken in plaats van de olie. Dit geeft doorgaans geen enkele jeuk en heeft hetzelfde effect.

Overigens is de jeuk gemakkelijk weg te halen door met een nat washandje over de huid te gaan. Vind je de jeuk ondraaglijk, maar wil je geen verdund product, dan kun je er voor kiezen om de olie net voor het douchen op te smeren. Laat de olie dan even 20 minuten intrekken. Deze spoel je dan daarna af. Dit zijn dan 20 vervelende minuten, maar dan heb je daarna wel de voordelen er van.

Welke tips zijn er in het gebruik met Magnesium olie?

  • We adviseren je om deze flacon op kamertemperatuur weg te zetten, zodat er geen kristallen in de olie kunnen ontstaan.
  • De olie wordt beter opgenomen wanneer de huid nog warm is. Bijvoorbeeld na het douchen of na een inspanning.
  • Vermijd contact met je ogen of open wondjes. Dit kan een bijtend gevoel geven.
  • Wanneer de olie direct in contact komt met je kleding of beddengoed kan dit vlekken veroorzaken. Laat het dus altijd even intrekken voor je in bed stapt of kleding aan doet. Bij gebruik voor het slapen gaan kun je het beste een oud shirt aan doen of sokken gebruiken als je het op je voeten hebt gesmeerd.

Ingrediënten Zechsal Magnesium olie

31% magnesiumchloride, aqua

NB: Sta je onder behandeling van een arts dan adviseren we je altijd eerst te overleggen alvorens je begint met het gebruiken van Magnesium.

Meer informatie
Naam Zechsal magnesiumolie spray 100 ml
MPN ZE11
EAN 8717953047922
Inhoud 100 ml