Zechsal Magnesium deodorant 75ml

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 12,50
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd
Zechsal Magnesium deodorant roller 75 ml - De roller bevat zuivere magnesium en is zonder parfume en zonder aluminium. De frisse geur wordt veroorzaakt door natuurlijke metholcomponenten. Geschikt voor dagelijks gebruik. De Zechsal Magnesium deodorant is een prettige roller en ligt gemakkelijk in de hand. De deodorant bevat het zuivere magnesium uit de Zechsal Bron. De oksels nemen het magnesium gemakkelijk op, zodat tekorten eenvoudig kunnen worden aangevuld.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van de magnesium deodorant?

Het is belangrijk om te weten hoe het precies werkt met deze deo. Het kan namelijk zijn dat je lichaam in het begin reageert, omdat het afvalstoffen wil afvoeren. Dit geeft dan kleine irritaties op de huid en kan vervelend zijn, maar het is dan juist zaak om door te zetten! Geef je lichaam zeker 3 weken de kans om er aan te wennen. Het duurt gemiddeld  drie weken voordat de bacteriële huishouding onder de oksels gewend is aan een nieuwe deodorant. Daarna is de werking optimaal. 

Magnesium deodorant zelf getest

We hebben deze deodorant zelf getest en ondervonden geen enkele klacht of huidreactie. Mocht dit bij jou wel zo zijn, geef het dan de tijd. Heb je behoefte aan advies, dan neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen je graag. 

Ingrediënten van de magnesium deodorant

Aqua, Alcohol Denat., Magnesium Chloride, Propanediol, Saccharomyces Ferment, Triethylcitrate, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Salvia Officinalis Oil, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Menthyl Lactate, Bisabolol, Citric Acid
Meer informatie
Naam Zechsal Magnesium deodorant 75ml
MPN ZE33
EAN 8718657170053
Inhoud 75 ml