Witte Salie los 25 gram

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 6,50
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Witte Salie 25 gram - De salie wordt in een afgesloten verpakking geleverd met gebruikers informatie. De salie is al los gemaakt van de stronk, waardoor je deze direct kunt gebruiken. Witte salie is in verschillende opzichten heel heilzaam. Zo kun je met salie ruimtes in je huis reinigen. Maar ook kristallen, objecten en zelfs mensen en dieren. Of leg wat salie onder je hoofdkussen, dan slaap je stukken beter. Een ander woord voor salie branden is ook wel salie smudgen.
Deze witte salie is afkomstig uit Californië, USA.

Hoe kan ik salie branden?

Wanneer je een ruimte of voorwerp energetisch wilt reinigen met salie dan heb je als ondergrond een vuurvaste schaal nodig. Dit kun je doen met bijvoorbeeld een schelp. Een veelgebruikte schelp hiervoor is de abalone schelp. Typisch voor deze schelpen is dat ze een lage, open,  structuur hebben en aan de rand van de schelp zitten minimaal vijf luchtgaten. Een abalone schelp beschikt over de zuiverende energie van de zee en wordt in de spiritualiteit gekoppeld aan het element water. In feite zijn alle andere schelpen hiervoor ook geschikt. 

Op de bodem leg je wat zand of aarde. Omdat de schaal aan de onderzijde heel warm kan worden, kun je er ook voor kiezen om de schaal op een steen of andere verhoging te plaatsen. Het zand helpt om de temperatuur in je hand te blokkeren wanneer je deze schaal vast houdt. Leg vervolgens een paar blaadjes salie (6 tot 8 blaadjes) op het zand, in de schaal en steek ze aan. Blaas een eventuele vlam die ontstaat uit en kijk of de blaadjes gaan schroeien. Wanneer de blaadjes schroeien ontstaat er een rook. De rook kun je met een veer of met je hand begeleiden richting het opbject. Wil je een ruimte reinigen dan sluit je de ruimte af terwijl het roken bezig is. Na ongeveer een uur zet je alle ramen en deuren tegen elkaar open om te luchten.

Let op: Salie laat een doordringende geur achter. Houdt hier rekening mee, wanneer je nog niet bekend bent met de geur. En let er op dat je tijdens het branden kinderen en dieren op afstand houdt. De warmte van de schaal en het vuur kan gevaarlijk zijn. 

Meer informatie
Naam Witte Salie los 25 gram
EAN 8718226693105