Groeptraining Loslaten van Onrust en Angst

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 400,00 per dag

Wat is het resultaat van de training Loslaten van Onrust en Angst?

Na deze dag is je bewustzijn vergroot en ervaar je meer rust in je systeem. Je hebt handvatten ontvangen waarmee je deze rust en het vertrouwen kunt vasthouden.

Wat houdt de dagtraining Onrust en Angst loslaten in?

Je ontvangt in één dag handvatten, persoonlijke inzichten en heling op het vlak van onrust en angst. In de tijd waarin we leven nemen angst en onrust in rap tempo toe. Verschillende externe regels en nieuwsberichten zorgen ervoor dat we meer onrust ervaren.

Wanneer vindt de training plaats? 

Deze training is bedoeld voor vrienden / vriendinnen die gezamenlijk een dag willen volgen. Of bedoeld voor bedrijven die medewerkers in groepsverband willen laten deelnemen. De groep wordt dus niet door mij, maar door de aanmelder samengesteld. De datum wordt in overleg bepaald. 

Hoeveel personen nemen aan de training deel?

Het tarief is bedoeld voor een groep bestaande uit maximaal 8 personen. De training gaat door bij tenminste 4 aanmeldingen.
Het tarief wordt verdubbeld wanneer de groeper groter wordt dan 8 personen. Mits de opdrachtgever zelf een trainingsruimte faciliteert.  

Wat is de begin- en eindtijd van de training?

De training begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Dit is inclusief 2x een kleine pauze en een lunchpauze van één uur. Lunch is exclusief.

Zijn er voorwaarden verbonden aan de training?

Om deel te kunnen nemen ben je minimaal 18 jaar. 

Ik wil me graag aanmelden voor de training, kan dat? 

Tuurlijk kan dat. Je vult het formulier op deze pagina in of stuur een email naar info@memorable.nl