Hot

Toermalijn edelsteen ruw A

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 5,50
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Waarom is een Toermalijn edelsteen zo waardevol?

De Zwarte Toermalijn beschermt je tegen straling als gevolg van electromagnetische stralingen, zoals wifi, 4G, 5G en uv straling. 
Ook beschermt deze edelsteen je tegen negatieve energie door je aura en meridianen voortdurend te reinigen en deze in balans te brengen.
De Toermalijn, in het Engels schrijf je Tourmaline, is een sterk reinigende steen die je weer op aarde brengt. Met name de zwarte Toermalijn is de sterkste van alle Toermalijn stenen. Je immuunsysteem en hormoonhuishouding worden met deze steen eveneens versterkt.

Deze steen is ongeveer 3 cm lang en 1,5 cm lang en 1,5 cm hoog en heeft een A kwaliteit. Iedere steen is uniek, de lengte en breedte maten kunnen per steen verschillen. Het gewicht is ongeveer tussen de 20 en 23 gram. 

Hoe gebruik ik een Toermalijn? 

Een Toermalijn leg je naast je computer, zodat je beschermt bent tijdens het werken. Of je draagt de Toermalijn bij je, zodat je buiten beschermt bent. Je kunt de Toermalijn ook op je nachtkastje leggen, zodat je in de nacht beschermt bent tegen stralingen.
In de regel geldt dat een edelsteen of kristal van 2 cm een bereik heeft van 1 meter. Is een edelsteen of kristal 5 cm, dan heeft deze een bereik van 4 meter.  

Hoe reinig je een Toermalijn?

Leg je de Toermalijn snachts in het maanlicht (let op: niet bij een maansverduistering). Of leg de Toermalijn een nacht onder de aarde. De volgende dag is deze weer opgeladen.
Wil je het echt goed doen, dan kun je de Toermalijn eerst ontladen door deze bij een Hematiet te leggen. En daarna in het maanlicht om deze op te laden. 
Meer informatie
Naam Toermalijn edelsteen ruw A
EAN 8718561049742