The Reconnection

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 333,00 twee sessies

The Reconnection

Je kunt ervoor kiezen om in twee sessies van telkens 45 minuten een totale upgrade in je hele systeem aan te brengen. Dit noemen we The Reconnection. The Reconnection heb je maar één keer in je leven nodig en werkt daarna levenslang door op alle niveaus. Het doel van The Reconnection is je versneld op je levenspad brengen. Dat voelt misschien wat ongrijpbaar en onrealistisch, maar inmiddels heb ik genoeg voorbeelden in mijn praktijk gezien die het bewijs leveren. 

Wat houdt The Reconnection in?

The Reconnection, ook wel De Reconnectie genoemd, bestaat uit twee opeenvolgende sessies die binnen 72 uur na elkaar moeten plaatsvinden. Eén sessie duurt ongeveer 90 minuten waarvan je 45 minuten op de behandeltafel ligt.

Waarom is The Reconnection zo kostbaar?

Het is een levensveranderende gebeurtenis en je betaalt een vastgesteld tarief wat wereldwijd gehanteerd wordt. De valuta van het betreffende land bepaalt wat 333 inhoudt. In Nederland zijn dit Euro's. Het getal 333 is verbonden met de hoge frequentie van 3 maal (de heilige drie-eenheid-verbinding met het universum). 333 is het specifieke frequentiegetal van De Reconnection en staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. 333 heeft daardoor ook op andere vlakken een belangrijke uitwerking.  

Meer informatie? 

Wil je graag meer informatie over wat The Reconnection inhoudt, klik dan HIER.

Wil je mij persoonlijk spreken en heb je vragen, dan kan dat natuurlijk. Klik HIER voor de contactgegevens.

The Reconnection en algemene voorwaarden 

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zo geldt de regel dat wanneer je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, je dit minimaal 24 uur van te voren moet doen. Anders breng ik de sessie in rekening, net als bij de tandarts of huisarts ;-)

Wordt The Reconnection vergoed? 

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.