The Reconnection

Wat is The Reconnection?

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen (acupunctuurlijnen) van ons lichaam verbonden met de energetische lijnen van een netwerk dat onze planeet omringt. De lijnen van dit netwerk waren bedoeld om ons met een onmetelijk groter netwerk, het hele geometrische raster van het universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij echter losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection is erop gericht om drie delen met elkaar opnieuw te verbinden: de meridiaanlijnen (acupunctuurlijnen) van het lichaam, de leylijnen rondom de aarde en de energetische lijnen van het universum. Deze lijnen maken uitwisseling van licht en informatie mogelijk. Dit proces van her-verbinden is niet nieuw, wel nieuw is dat het met de Reconnective Healing frequenties gebeurt.

The Reconnection brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen (energie lijnen) aan, activeert punten in ons lichaam en zorgt dat er uitwisseling van licht en informatie mogelijk is met ons DNA. We worden opnieuw verbonden met het geometrische raster van het universum. Je wordt verbonden met jezelf, met je eigen blauwdruk. Deze nieuwe lijnen maken het voor ons mogelijk om de unieke trillingsniveaus van de frequenties te gebruiken voor onze heling.

The Reconnection In zijn algemeenheid geeft The Reconnection je een totale upgrade in je hele systeem. Door de axiatonale lijnen op het lichaam aan te brengen, manifesteren de frequenties zich en wordt er een enorme hoeveel licht en informatie uitgewisseld. Het geeft een enorme impuls aan je evolutie en ontwikkeling op elk terrein van je leven. Het brengt je weer, of nog meer, "thuis in jezelf" en bekrachtigt je in jouw unieke zijn (je essentie). Wat over het algemeen het effect heeft dat je jouw levensdoel veel sneller en makkelijk herkent. The Reconnection brengt ook de stemmetjes tot zwijgen die ons zo in de weg kunnen zitten (ik ben het niet waard, ik kan het niet, ik weet het niet). In plaats daarvan ervaar je kracht, helderheid, en verbinding, waardoor je met focus en intentie je levenspad volgt.

Deze persoonlijke Reconnection heb je maar één keer in je leven nodig en werkt daarna levenslang door op alle niveaus.

The Reconnection is een bewuste keuze die je maar eens in je leven maakt en die levenslang door blijft werken op alle niveaus.

Wat gebeurt er tijdens The Reconnection?

reconnection 2 The Reconnection bestaat uit twee sessies van elk in totaal anderhalf uur waarvan 45 minuten besteed worden aan het uitvoeren van de handelingen. Beide sessies moeten in 72 uur ontvangen zijn. Het is wenselijk om hier tenminste één nacht tussen te plannen. Tijdens een sessie lig je gekleed, op je rug op de massagetafel. The Reconnection wordt volgens een vaste structuur afgewerkt. Dat betekent dat er lijnen en punten zijn die in een vaste volgorde moeten worden aangeraakt. Dit is anders als bij Reconnective Healing, omdat deze sessies veelal intuitief zijn. Een ander belangrijk verschil is dat je eens in de twee jaar examen moet afleggen om The Reconnection te mogen blijven uitoefenen. Dit geldt niet voor Reconnective Healing.

Tijdens de sessie word je, net als bij Reconnective Healing, niet aangeraakt. Je ligt met je ogen dicht en je neemt waar. De eerste sessie is niet identiek aan de tweede. De eerste zal anders verlopen dan de tweede sessie. Zo kan het zijn dat ik tijdens de eerste sessie in jouw gewaarwording meer om je heen loop, terwijl ik bij de tweede sessie langer bij bepaalde punten stil zal staan.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Ik adviseer je om warme en gemakkelijk zittende kleding aan te trekken waaronder een paar warme sokken. Bij voorkeur wordt er geen extra kleed gebruikt, zodat het zicht op alle lijnen en punten goed blijft. Mijn ervaring met The Reconnection is dat ik het heel koud had. Achteraf besefte ik me dat dit een onderdeel was van mijn eigen proces.

Kleding: Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan en schoenen uit, op je rug op de tafel ligt.

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden. Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

Wat kan ik na The Reconnection verwachten?

Veel mensen ervaren na The Reconnection een diepe verbondenheid. Een gevoel van rust, berusting, vertrouwen. En ook een sterkere intuïtie, waardoor je nog beter weet wat je wilt. Anderen ervaren dat er nieuwe situaties ontstaan in het leven, dat er spontane ontmoetingen plaatsvinden, onverwachte momenten zijn die het leven een andere wending geven en dat er zich nieuwe kansen voor doen. Maar ook vertellen mensen dat The Reconnection het gevoel van eigenwaarde, het gevoel van zelfwaardering en zelfvertrouwen vergroot. En tot slot vindt er healing op diverse gebieden plaats. The Reconnection is voor ieder mens een unieke ervaring. Het komt voor iedereen op het juiste moment en in de juiste vorm.