Studiebegeleiding in Arnhem

€ 35,00
Vul de volgende gegevens in voor het maken van een afspraak. Je wordt teruggebeld.

Studiebegeleiding, wat houdt dat in?

Ben je op zoek naar een rustige werkplek waar je kunt studeren of waar je aan opdrachten kunt werken? Ben je op zoek naar een omgeving waar je kind in alle rust kan werken aan zijn/haar huiswerk? Ben je op zoek naar een begeleider die je kind helpt te studeren, die helpt om de juiste studievaardigheden te ontwikkelen? Ben je op zoek naar een begeleider die je kind helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen?

Ik help zowel kinderen als volwassenen om te studeren of om de juiste condities te creëren waarop studeren mogelijk wordt. Examentraining maakt hier eveneens onderdeel van uit. 1 op 1 in Arnhem.

Samengevat richt ik me bij studiebegeleiding op 3 aspecten, namelijk plannen en structureren, overhoren en controleren en tot slot persoonlijke ontwikkeling zoals faalangst, motivatie en zelfvertrouwen:

  • Basisschool begeleiding

Heeft je kind moeite om na schooltijd thuis huiswerk te maken? Heeft je kind moeite om mee te komen op school? Vind je het een prettige gedachte als je kind extra ondersteuning krijgt in het leren studeren? Vind je het prettig wanneer je kind overhoord wordt ter voorbereiding op een proefwerk of overhoring? Wil je graag dat je kind beter in zijn vel gaat zitten?Dan kan ik je hierbij helpen. 

  • Begeleiding voor middelbare scholieren

Wanneer je op zoek bent naar een rustige werkplek waar jij of je kind zijn huiswerk kan maken, dan help ik je graag. Ook wanneer je graag extra overhoring wilt ter voorbereiding op een toets of overhoring. Of ben je op zoek naar een deskundig persoon die je helpt om je studievaardigheden te ontwikkelen? De begeleiding is mogelijk van Vmbo tot Gymnasium en vindt altijd 1 op 1 plaats. Het is mogelijk om vooraf kennis te maken en te zien hoe de locatie er uit ziet.

  • Examentraining

Ben je op zoek naar het opzetten van een oefenplanning voor het komende examen? Of ben je op zoek naar iemand die je helpt om ontspannen het examen in te gaan? Dan help ik je graag.

  • Volwassen educatie

Wanneer je een studie volgt om je verder te professionaliseren en je zoekt een rustige werkplek om te kunnen studeren of om te werken aan opdrachten, dan kun je hiervoor bij mij terecht. Eveneens wanneer je een deskundig persoon zoekt die je helpt om de studie succesvol aan te pakken. Ik help je ook om rust te houden, zodat faalangst of onzekerheid een plek krijgt. De begeleiding vindt altijd 1 op 1 plaats.

Wat houdt het tarief in?

Eén sessie aan studiebegeleiding bestaat uit in totaal 60 minuten, waarvan 10 minuten gebruikt worden om je werkplek in te richten en om je werk aan het einde af te ronden. Wil je met meer regelmaat komen studeren, dan zijn er pakketten mogelijk. Dit kunnen we bespreken tijdens onze kennismaking.