Groepen: Spirituele Healing

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 250,00 Vanaf

Wat is het resultaat van een groepshealing?

Het resultaat van een spirituele healing bijeenkomst voor groepen is dat iedereen datgene ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. De energie werkt diep door in je energetische systeem en brengt balans aan op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. Vooraf aan de healing deel ik een geinspireerde boodschap die tot me komt via overledenen en/of engelen/ gidsen.  

Wat kan ik tijdens de healing verwachten? 

De bijeenkomst bestaat uit het ontvangen van spirituele boodschappen en het ontvangen van een healing. De healing energie bereikt iedereen. De spirituele boodschappen dragen meestal een collectief thema in zich wat op iedereen van toepassing is. Soms worden er specifieke boodschappen gedeeld voor een of meer personen. 

Hoe lang duurt een groepshealing?

De groepshealing duurt in totaal 2 uur. 

Hoe groot mag de groep zijn tijdens een groepshealing? 

De groep mag zo groot zijn als jij wenst. Het standaard tarief is van toepassing op een groep van maximaal 15 personen. Is de groep groter dan 15 personen, dan wordt er een ander tarief gehanteerd. In de regel geldt dat per extra persoon een supplement van 15,- gevraagd wordt. 

Wat zijn de voorwaarden van een groepshealing? 

De groepshealing vindt plaats in de omgeving van Arnhem. Dat betekent in een straal van 5 kilometer rondom deze plaats. 

Tijdens de groepshealing moeten de deelnemers een comfortabele zitplek of ligplek hebben. Mensen zitten of liggen los van elkaar, er is geen fysieke verbinding. 

De ruimte voor de groepshealing wordt georganiseerd door jou. 

Tijdens de bijeenkomst vindt er geen pauze plaats. 

Ik wil de mogelijkheden van een groepshealing bespreken, kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Stuur me een email- of what's app, dan reageer ik daar zo snel mogelijk op. Voor de contactgegevens klik HIER

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.