Spiritueel ontwaken

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een sessie Spiritueel ontwaken?

Na de sessie is je bewustzijn (verder) geactiveerd en heb je inizichten ontvangen die jou verder helpen op je levenspad. Je weet wat je te doen staat en welke tools je hierbij helpen.   

Wat houdt spiritueel ontwaken in? 

Het woord ontwaken betekent wakker worden. In spirituele zin spreken we hierover wanneer je vanuit een ander perspectief naar je leven gaat kijken, naar het leven op aarde. Op een andere manier, betekent geheel anders. Niet alleen vanuit een besef dat er meer is dan hemel en aarde. Ook jouw rol hierin en hoe je dit zelf kunt sturen. Het gaat over bewustzijn en inzien dat licht en liefde het enige is wat telt. Dit vraagt om werken aan je schaduwkanten en leven vanuit overgave. Dat is een hele kluif. Daar help ik je graag bij.  

Wat gebeurt er tijdens een sessie spiritueel ontwaken? 

De sessie bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel worden er inzichten gedeeld waarmee je onderbewustzijn wordt geactiveerd. Inzichten rondom jouw spirituele ontwikkeling. Deze inzichten ontstaan door middel van een visualisatie, maar ook worden er schema's en schetsen gedeeld die jou helpen om een helder beeld te krijgen van jouw ontwakingsproces en wat dit betekent voor jouw levenspad. Soms maakt een reading hier onderdeel van uit, soms een kaartlegging. Je wordt vooraf altijd geinformeerd en gezamenlijk bepalen we wat de route wordt en waar jij je comfortabel bij voelt. 

Tijdens het tweede onderdeel ontvang je een spirituele healing. Tijdens de healing lig je gekleed op de behandeltafel en observeer je wat er gebeurt. Door in het nu aanwezig te zijn ervaar je wat de healing voor jou betekent. Na de healing deel ik de inzichten die bij mij zijn binnen gekomen. 

We kunnen besluiten om tijdens de healing andere methoden in te zetten. Dit wordt vooraf altijd eerst overlegd. Dit zijn methoden zoals een visualisatie, rebirthing of bijvoorbeeld koorden weghalen. De healing heeft tot doel om alles beter te laten stromen, zodat de inzichten die het universum jou wil aanreiken gemakkelijker en beter tot jou komen. 

Hoe lang duurt een sessie spiritueel ontwaken? 

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten. 

Hoe verloopt het pad van spirituele ontwaken? 

Dit pad is voor iedereen verschillend. Het is de bedoeling dat je al het oude wat niet meer dient, alles wat jou belemmert om jezelf te kunnen zijn, wordt opgeruimd. De een heeft hierin meer werk te doen dan de ander. Je ziel geeft zelf aan of hij hier klaar voor is. Is je ziel er nog niet helemaal klaar voor, dan zal je eerst nog wat levenslessen op je pad krijgen alvorens je de volgende stappen in dit proces kunt zetten. Alles gaat over bewustzijn, wilskracht en overgave. Op het moment dat het je lukt om deze twee elementen vast te houden, dan zal alles in een stroomversnelling komen. 

Hoeveel sessies heb je nodig om spiritueel te onwaken? 

Dat verschilt van persoon tot persoon. Het kan zijn dat je al op je pad bent en bezig bent aan je eind sprint of dat je net pas komt kijken. Het kan ook zijn dat je geen hulp meer nodig hebt, dat je alles zelf af kunt. Gemiddeld genomen zijn er 5 sessies nodig, verspreid over meerdere weken. Dit is geen vast gegeven. 

Ik wil graag een sessie spiritueel ontwaken inplannen, kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom! Vul het contactformulier bovenaan deze pagina in of stuur een bericht. Voor de contactgegevens, klik HIER.