Ritueel van Loslaten

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 50,00 per sessie

Welk resultaat geeft het ritueel van loslaten? 

Tijdens en na het ritueel ervaar je een gevoel van verlichting, een gevoel van bevrijding. Dit gevoel is je innerlijke kracht.
Tijdens dit ritueel laat je alles wat niet meer dient in je leven los. Dit zijn bijvoorbeeld overtuigingen en patronen zoals angsten en onzekerheden. Het ritueel is ook van toepassing op energieën, trauma's, verdriet en emotionele pijn. Tot slot kan het ook betrekking hebben op personen of situaties. 

Je creert tijdens het ritueel jouw eigen gouden werkelijkheid. Jouw waarheid en jouw leven. Je bent weer in staat om door je eigen ogen de wereld waar te nemen. Je voelt de verbinding met jezelf, met je eigen liefde, toenemen. 

Wat houdt het ritueel in?

Dit ritueel van Loslaten duurt in totaal een uur en bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste onderdeel gaan we werken aan datgene wat jou niet meer dient in dit leven, dat wat jou in de weg zit en wat jij graag los wilt laten. Aan de hand van een begeleide meditatie kun je vanuit je gevoel en visualisatiekracht alles loslaten wat jou op dit moment belemmert in je groei. Groei wil zeggen de weg naar het licht, naar jezelf, naar zelfliefde. Het eerste onderdeel wordt afgesloten met een smudge van salie waarin jij ook letterlijk gereinigd wordt op de stukken die mogen worden losgelaten. 

Het tweede onderdeel bestaat uit het creeren van jouw gouden werkelijkheid. Jouw realiteit, de realiteit zoals jij deze graag ziet of zou willen ervaren. Via een begeleide meditatie ervaar je hoe je jouw visualisatiekracht samen met je gevoel kunt inzetten om jouw werkelijkheid te creeren. Na dit onderdeel ervaar je kracht en balans. 

Dit ritueel helpt jou om je eigen proces te doorlopen. Ik begeleid jou en na de sessie kun je met een open blik weer verder werken aan jouw levenspad. 

Een ritueel uitvoeren is vaak krachtiger wanneer je het onder begeleiding uitvoert. Terwijl iemand anders zich bezig houdt met de vorm en het proces, kun jij je volledig focussen op de inhoudt. 

Ik wil graag een ritueel van Loslaten boeken

Dat kan! Je bent van harte welkom. Je kunt de sessie hier op deze pagina aanvragen. Of je stuurt een bericht via een van de contactgegevens: klik HIER