Reconnective Healing

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 70,00

Reconnective Healing sessie in Arnhem

Een Reconnective Healing sessie vindt plaats bij praktijk Memorable in Arnhem. De sessie duurt in totaal maximaal 90 minuten waarvan 45 minuten bestemd zijn voor de healing. De resterende tijd wordt gebruikt om met elkaar kennis te maken en om de sessie na te bespreken. Heb je behoefte aan meer sessies, dan kan dat natuurlijk. Over het algemeen geldt de regel dat het beste resultaat bereikt wordt bij 3 sessie.

Wat houdt een Reconnective Healing sessie in?

Een Reconnective Healing sessie start vanaf het moment dat je de sessie boekt. Dan zijn de frequenties al actief en stem ik mezelf al op je af. Tijdens de sessie ervaar je vooral ontspanning. Het doel van een Reconnective Healing sessie is dat je terug in balans gebracht wordt. Dit kan op geestelijk, fysiek en op spiritueel niveau zijn. Tijdens de sessie lig je gekleed op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt. Wil je graag meer informatie over wat een Reconnective Healing sessie voor jou kan betekenen, klik dan HIER

Meer informatie? 

Wil je na het lezen van alle informatie nog wat vragen stellen of mij persoonlijk spreken voordat je een sessie boekt, dan kan dat natuurlijk. Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar. Ook per what's app. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zo geldt de regel dat wanneer je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, je dit minimaal 24 uur van te voren moet doen. Anders breng ik de sessie in rekening, net als bij de tandarts of huisarts ;-)

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden. Een Reconnective Healing sessie kan ook deel uit maken van een coachtraject.