Reconnective Healing sessie

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 70,00

Reconnective Healing sessie in Arnhem

Een Reconnective Healing sessie vindt plaats bij praktijk Memorable in Arnhem. De sessie duurt in totaal ongeveer 60 tot 90 minuten waarvan 45 minuten bestemd zijn voor de healing. De resterende tijd wordt gebruikt om met elkaar kennis te maken, om een onderwerp of thema uit je leven verder uit te diepen en/of om ervaringen uit te wisselen. Heb je behoefte aan meer sessies, dan kan dat natuurlijk. Over het algemeen geldt de regel dat het beste resultaat bereikt wordt bij 3 sessie.

Reconnective Healing sessie bij Home of Zen

Wil je graag een Reconnective Healing sessie op een neutrale plek ontvangen? Dat kan. Het is mogelijk om een geschikte ruimte te huren bij Home of Zen aan de Velperweg in Arnhem. Home of Zen is thuis in rust en ontspanning. Het is een pand waar diverse workshops of 1 op 1 sessies plaatsvinden.  Voor een sessie bij Home of Zen vraag ik 15 Euro extra. 

Wat houdt een Reconnective Healing sessie in?

Een Reconnective Healing sessie start vanaf het moment dat je de sessie boekt. Dan zijn de frequenties al actief en stem ik mezelf al op je af. Tijdens de sessie ervaar je vooral ontspanning. Het doel van een Reconnective Healing sessie is dat je terug in balans gebracht wordt. Dit kan op geestelijk, fysiek en op spiritueel niveau zijn. Tijdens de sessie lig je gekleed op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt. Wil je graag meer informatie over wat een Reconnective Healing sessie voor jou kan betekenen, klik dan HIER

Meer informatie? 

Wil je na het lezen van alle informatie nog wat vragen stellen of mij persoonlijk spreken voordat je een sessie boekt, dan kan dat natuurlijk. Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar. Ook per what's app. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zo geldt de regel dat wanneer je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, je dit minimaal 24 uur van te voren moet doen. Anders breng ik de sessie in rekening, net als bij de tandarts of huisarts ;-)

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden. Een Reconnective Healing sessie kan ook deel uit maken van een coachtraject.