Reconnective Healing

Wil je een afspraak inplannen?

LET OP: In verband met ene technische storing werkt het formulier tijdelijk niet. Neem daarom contact op via deze link.

Door er op te klikken wordt er een emailbericht geopend: KLIK OP LINK.

€ 105,00 per sessie

Welk resultaat geeft een Reconnective Healing sessie?

Tijdens en na de sessie ervaren de meeste mensen ontspanning en rust. Dat komt, omdat Reconnective Healing door werkt in je onderbewustzijn. Hierdoor word je terug in balans gebracht. Dat is het belangrijkste resultaat van de healing. Terug in balans, in een vorm die voor jou op dat moment past in je eigen proces. Hierdoor is iedere ervaring met Reconnective Healing uniek. De verandering kan uiteenlopen van heel subtiel tot heel concreet. En daarbij geldt dat het resultaat soms direct waarneembaar is en soms kan dit weken of maanden duren. Een Reconnective Healing werkt langere tijd door, vandaar.

Reconnective Healing sessie in Velp

Een Reconnective Healing sessie vindt plaats in de praktijk. De sessie duurt in totaal maximaal 90 minuten waarvan 45 minuten bestemd zijn voor de healing. De resterende tijd wordt gebruikt om met elkaar kennis te maken en om de sessie na te bespreken. Heb je behoefte aan meer sessies, dan kan dat natuurlijk. Over het algemeen geldt de regel dat het beste resultaat bereikt wordt bij 3 sessie.

Wat houdt een Reconnective Healing sessie in?

Een Reconnective Healing sessie start vanaf het moment dat je de sessie boekt. Dan zijn de frequenties al actief en stem ik mezelf al op je af. Tijdens de sessie ervaar je vooral ontspanning. Het doel van een Reconnective Healing sessie is dat je terug in balans gebracht wordt. Dit kan op geestelijk, fysiek en op spiritueel niveau zijn. Tijdens de sessie lig je gekleed op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt. Meer informatie over Reconnective Healing lees je HIER

Contact opnemen voor meer informatie? 

Wil je na het lezen van alle informatie nog wat vragen stellen of een persoonlijk gesprek voordat je een sessie boekt, dan kan dat natuurlijk. Floortje kun je telefonisch en per mail bereiken. Ook via What's app. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zo geldt de regel dat wanneer je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, je dit minimaal 24 uur van te voren moet doen. Anders breng ik de sessie in rekening, net als bij de tandarts of huisarts ;-)

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed deze diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden. Een Reconnective Healing sessie kan ook deel uit maken van een coachtraject.