Reconnective Healing op afstand

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 55,00

Reconnective Healing op afstand

De ervaring leert dat een Reconnective Healing sessie op afstand intenser en effectiever is, dan dat de meeste zouden willen geloven. Mijn ervaring is dat een Reconnective Healing op afstand flexibeler is in te plannen en ook een diepe ontspanning geeft.

De ervaringen van cliënten na een sessie

Clienten die een sessie op afstand hebben gehad lieten weten dat de frequenties vaak lang doorwerkten. Het gemak van thuisblijven in je eigen vertrouwde omgeving is een grote pré. Ook geven clienten aan dat ze langer kunnen nagenieten van de sessie, omdat ze niet genoodzaakt zijn op te staan of weg te gaan. Jij bepaalt zelf hoe lang je blijft liggen, ook al is de sessie dan afgelopen. En, omdat de frequenties op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau doorwerken is het voor iedereen verschillend wat het effect op de korte of langere duur is.

Hoe lang duurt een Reconnective Healing sessie op afstand?

Een sessie duurt in totaal 40 minuten, waarvan 25 minuten bestemd zijn voor de healing. De resterende tijd wordt gebruikt voor de voorbereiding en communicatie. Namelijk, voorafgaande en na afloop van de sessie heb je contact met mij per telefoon of mail. Wat jij het prettigste vindt. Voor een healing op afstand is het niet noodzakelijk om elkaar te ontmoeten. Sterker nog: Voor een healing op afstand hoef je eigenlijk alleen maar je voor- en achernaam door te geven. 

Meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie? Bel of mail me, dan beantwoord ik graag al je vragen. Klik HIER voor de contactgegevens.